80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı annem aynıııııı

insan burada daha dürüs oluyor degilmi...akrabaya yada tanisa yapamiyorsun bu samimi itirafi..burda yüzüne gülüyor arkandanda olmadik dedikodunu yapiyor....insanlar böyle iste..ya o siteye ben sadece bir bakmistim.sonrada hic aklima gelmedi..varmi ilginc itiraflar....burada bir topik vardi..basinizdan gecen en komik anilar diye..gözümden yas geldigi olmustu gülmekten:))

arada ben de bakıyorum harıka bır site ye tum gun girsen sıkılmassın

sen bu elmasekerinin attigi havalara bakma..ben onun bir misafirliklerini bilirimki aman aman yani...yediklerini ben yesem iki günde koltuga sigmam...
sahi dilaracim hala gidiyormusun misafirliklere?
yok valla eve fena halde kapanmış durumdayımmmm ama misafirlikde yediklerim daha azmış haberin olsun :)))))
diyorum bu topikte birsey eksik ama ne..sana bulasamiyordum uzun zamandir:)) özlemisim cekismeyi...formundamisin ha de bakiim:)
valla hazırım ufak uafak adımlar atıyorum ama görmüyorsunnnn lütfen bana laf sok :)
ayyyy aynı şeylerr vallaaaaa bizde benziyormuşuz valla :) bende itiraf com hastasıyımmm bak bi ortak nokta daha :)

valla banada söyleyen olmadı gel biz söyleyeyelimmm meleğim iyiki geldi,n sensiz hiç çekilmiyor buralar :)

ben yapamıyorum şahsen.kilo versen de burun kıvırıyorlar.bneim bi akrabam var.kendisi incecik dal gibi bir genç kızdı evlendikten sonra aşırı kilo aldı.130 a yakındı tahminimce.kilo muhabbeti açıldı bi düğünde.ben de 75 lerdeyim.o kiloda giydiğim de yakışıyor ayıptır söylemesi.herkes kilo vermiş umut filan diyo.bu da yüzünü buruşturarak döndü yüzüme kilo dediğin nedir ki alınır da verilir de dedi.ben bu muhabbetin hiçbiyerinde katılımda bulunamdım.çünkü onu incitmek istemedim.ama o bana burun kıvırdı.biz böyle mutluyuz ben aşleme şöyle sofralar kurarım böyle yedirir içiririm dedi.oğlumu fantasız sofraya oturtmam babından saçmaladı.noldu oğlanı da obez yaptı.kilolu olmanın acısını ezikliğini bilirim bildiğim için de bunlara da cevap vermedim üzüldüm onun adına.neyse konu dağılmasın.kilo aldın mı önde yarışanlar seni eleştirmek için verdiğinde ağızlarını açmıyolar.
burda bi arkadaş var.3 kilo alsam sen kilo aldın diyo yaaaaaa nasıl göz varsa.yok almadım dedim aynı kilodayım hala:))yalana bak.kızdım ama ya yüzüme pattadanak söylenince de çok bozuluyorum napayım.siz bozulmazmısınız.
burda paylaşırım çünkü burası terapi tedavi rehabilitasyon merkezi gibi bişey oldu benim için:))

aynen vallaaaaa acayip moral bulurum orda güzel şeyler oluyor şiddetle tavsiye edilir :9

tamam bende arada bir bakayim:))

ay böylesinide ilk defa görüyorum..bana laf sok diyor ya..bak kizim ben edepsizim benle cene yaristiramazsin ona göre:))) ayricada evde yediklerin misafirlikten fazlaysa vay haline cekerim kulaklarini kaberin olsun

ay bakma sen öyle luzumsuzlara.benim 5 görümcem var beside birbirinden obez..ben kilo vermeye basladigim siralar yok yüzün cöküyor yok tipin bozuluyor falan..dedim zayif olayimda yüzüm cöksün..herif beni bosayacak degil ya...bir zaman sonra baktim caktirmadan diete basladilar .esime dedim bak hepsi diette..caktirmiyorlar ama..oysa ben alalade söylüyordum dietteyim spordayim diye...iclerinden biri basarmdi 5 kilo kadar verdi ama daha coook yol almasi gerek..sabir ister..insallah basarir.insanlar böyleler canim..nedense yakin akrabalikta bu durumlar cok sik oluyor

kizlar ben cikmaliyim...artik aksama firsat bulursam gelirim..bulamazsam sabaha kesin:))) hepinizi öptüm byeeee

Selammmmmmmm kızlar k.bakmayın bugun giremedim öyle yogun kı işler sankı duymuslar çıkacagımı tatile kostur kostur gelıyorlar bıtir bitir bitmiyo şükür hafiflettim kızlar
27 sine pazartesine kadar yokum kızlar memleketime akşehire gidiyorum ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin kızlar

malesef telefondan giremiyorum o yüzden hiç giremeye bilirim o yüzden şimdiden bayramınızı kutluyorum canlarım kendinize çok iyi bakın çok öptümmmmmm

iyi eğplenceler canım seninde bayramın kutlu olsun bir güzel dinlende gellll konya ya da benden selam söyle :)

yaaaa ama bende sizin gibi oturuppp sohbet etmek istiyorummm ay halimi bi görsenz şuan bi yandan yemek pişiyo bi yandan bardakları gazeteye sarıyorum bi yandan da size yazıyorum kociş yine otomatiğe bağladın diyo ama napıyım aklım sizde bizde orda burdaaaaa

iremim allah yardımcın olsun kolaylık versin belki sana çok saçma gelecek ama içim buruldu sanki sürekli berabermişiz gibiiii hani diyorlar ya varlığı yetiyor öyleymişş gerçekten

iremim allah yardımcın olsun kolaylık versin belki sana çok saçma gelecek ama içim buruldu sanki sürekli berabermişiz gibiiii hani diyorlar ya varlığı yetiyor öyleymişş gerçekten

ayyy bende garip oluyorum yaaa herşeyi bırakıp nasıl arkasını döner gider yaaa izmirden gelirken hiç böyle olmamıştım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…