süpersin süpeeeeeeeeeeerKiz ben yemegi ocaga koydum bile..kurufasulye koydum..debakem nasil becerdim..kiza dedim git tencereyi getir..fasulyeyi getir..koy icine...cizgiye kadarda su koy..ocakta kayniyor simdi :))))))) anam insanin koca koca cocuklari olunca tembellikte kacinilmaz oluyor:))) bu gün böyle. Bir saat daha tembelligim var sonra mecbur kalkacagim islerimi halletmem lazim..herif eve gelince birsey yapmamis diye terslenipte canimi sıkmasın demi ama:)
benim de moralim bozuk aldığım kilolardan dolayı.75 ten aşağıda olmam lazımdı çoktan ama şu hale bak.ama ne yapalım gerçeklerle yüzleşmek lazım.bende çok işe yarıyor böyle yüzleşmeler.durumumu daha kolay kabullenip motive olabiliyorum.bak şimdi göbeğim fırttı tişörtten.bu kiloda normal.bi 70 olsaydım daha güzel olcaktı hayat:))
sen de kaçma gerçeklerden şeker.kilo almış olabilirsin verirsin de.çünkü bu donanım var sende biliyoruz hepimiz. kilo aldık diye ölelim mi.çevremde hiç kimseyle kilo muhabbetiti yapmam.kilo almışsın diyene de çok bozulurum.
ama burda rahat rahat yazıyorum .hepimiz aynı durumlardayız çünkü:))paylaşmassak nasıl yakalayacağız motivasyonu.
itiraf com hastasıyımdır:)) bu arada.
gelin kaynanaya cekermis bacim..benim kaynanamda öyle..baslarda cok garipsemistim itiraf ediyorum sonrada benzemeye basladim..ee insan kinadigini yapmadan ölmezmis...ay ölüm zamanimmi geldi yoksa:18::18::18::18::18:aynı annem aynıııııı
insan burada daha dürüs oluyor degilmi...akrabaya yada tanisa yapamiyorsun bu samimi itirafi..burda yüzüne gülüyor arkandanda olmadik dedikodunu yapiyor....insanlar böyle iste..ya o siteye ben sadece bir bakmistim.sonrada hic aklima gelmedi..varmi ilginc itiraflar....burada bir topik vardi..basinizdan gecen en komik anilar diye..gözümden yas geldigi olmustu gülmekten:))
yok valla eve fena halde kapanmış durumdayımmmm ama misafirlikde yediklerim daha azmış haberin olsun :)))))sen bu elmasekerinin attigi havalara bakma..ben onun bir misafirliklerini bilirimki aman aman yani...yediklerini ben yesem iki günde koltuga sigmam...
sahi dilaracim hala gidiyormusun misafirliklere?
valla hazırım ufak uafak adımlar atıyorum ama görmüyorsunnnn lütfen bana laf sok :)diyorum bu topikte birsey eksik ama ne..sana bulasamiyordum uzun zamandir:)) özlemisim cekismeyi...formundamisin ha de bakiim:)
ayyyy aynı şeylerr vallaaaaa bizde benziyormuşuz valla :) bende itiraf com hastasıyımmm bak bi ortak nokta daha :)benim de moralim bozuk aldığım kilolardan dolayı.75 ten aşağıda olmam lazımdı çoktan ama şu hale bak.ama ne yapalım gerçeklerle yüzleşmek lazım.bende çok işe yarıyor böyle yüzleşmeler.durumumu daha kolay kabullenip motive olabiliyorum.bak şimdi göbeğim fırttı tişörtten.bu kiloda normal.bi 70 olsaydım daha güzel olcaktı hayat:))
sen de kaçma gerçeklerden şeker.kilo almış olabilirsin verirsin de.çünkü bu donanım var sende biliyoruz hepimiz. kilo aldık diye ölelim mi.çevremde hiç kimseyle kilo muhabbetiti yapmam.kilo almışsın diyene de çok bozulurum.
ama burda rahat rahat yazıyorum .hepimiz aynı durumlardayız çünkü:))paylaşmassak nasıl yakalayacağız motivasyonu.
itiraf com hastasıyımdır:)) bu arada.
bende mi sarhoştum ne hatırlamıyorum olamazzzzz
duyumcum ne çok seviliyon bak kıymetini bil.ben 2 ay uğramadım takıma.döndüm iyiki döndün diyen olmadı.:2:
bi de seni karşılamamıza bak.kıymetimizi bil tamam mı:)
ben yapamıyorum şahsen.kilo versen de burun kıvırıyorlar.bneim bi akrabam var.kendisi incecik dal gibi bir genç kızdı evlendikten sonra aşırı kilo aldı.130 a yakındı tahminimce.kilo muhabbeti açıldı bi düğünde.ben de 75 lerdeyim.o kiloda giydiğim de yakışıyor ayıptır söylemesi.herkes kilo vermiş umut filan diyo.bu da yüzünü buruşturarak döndü yüzüme kilo dediğin nedir ki alınır da verilir de dedi.ben bu muhabbetin hiçbiyerinde katılımda bulunamdım.çünkü onu incitmek istemedim.ama o bana burun kıvırdı.biz böyle mutluyuz ben aşleme şöyle sofralar kurarım böyle yedirir içiririm dedi.oğlumu fantasız sofraya oturtmam babından saçmaladı.noldu oğlanı da obez yaptı.kilolu olmanın acısını ezikliğini bilirim bildiğim için de bunlara da cevap vermedim üzüldüm onun adına.neyse konu dağılmasın.kilo aldın mı önde yarışanlar seni eleştirmek için verdiğinde ağızlarını açmıyolar.insan burada daha dürüs oluyor degilmi...akrabaya yada tanisa yapamiyorsun bu samimi itirafi..burda yüzüne gülüyor arkandanda olmadik dedikodunu yapiyor....insanlar böyle iste..ya o siteye ben sadece bir bakmistim.sonrada hic aklima gelmedi..varmi ilginc itiraflar....burada bir topik vardi..basinizdan gecen en komik anilar diye..gözümden yas geldigi olmustu gülmekten:))
insan burada daha dürüs oluyor degilmi...akrabaya yada tanisa yapamiyorsun bu samimi itirafi..burda yüzüne gülüyor arkandanda olmadik dedikodunu yapiyor....insanlar böyle iste..ya o siteye ben sadece bir bakmistim.sonrada hic aklima gelmedi..varmi ilginc itiraflar....burada bir topik vardi..basinizdan gecen en komik anilar diye..gözümden yas geldigi olmustu gülmekten:))
arada ben de bakıyorum harıka bır site ye tum gun girsen sıkılmassın
tamam bende arada bir bakayim:))arada ben de bakıyorum harıka bır site ye tum gun girsen sıkılmassın
ay böylesinide ilk defa görüyorum..bana laf sok diyor ya..bak kizim ben edepsizim benle cene yaristiramazsin ona göre:))) ayricada evde yediklerin misafirlikten fazlaysa vay haline cekerim kulaklarini kaberin olsunyok valla eve fena halde kapanmış durumdayımmmm ama misafirlikde yediklerim daha azmış haberin olsun :)))))
valla hazırım ufak uafak adımlar atıyorum ama görmüyorsunnnn lütfen bana laf sok :)
ayyyy aynı şeylerr vallaaaaa bizde benziyormuşuz valla :) bende itiraf com hastasıyımmm bak bi ortak nokta daha :)
valla banada söyleyen olmadı gel biz söyleyeyelimmm meleğim iyiki geldi,n sensiz hiç çekilmiyor buralar :)
ben yapamıyorum şahsen.kilo versen de burun kıvırıyorlar.bneim bi akrabam var.kendisi incecik dal gibi bir genç kızdı evlendikten sonra aşırı kilo aldı.130 a yakındı tahminimce.kilo muhabbeti açıldı bi düğünde.ben de 75 lerdeyim.o kiloda giydiğim de yakışıyor ayıptır söylemesi.herkes kilo vermiş umut filan diyo.bu da yüzünü buruşturarak döndü yüzüme kilo dediğin nedir ki alınır da verilir de dedi.ben bu muhabbetin hiçbiyerinde katılımda bulunamdım.çünkü onu incitmek istemedim.ama o bana burun kıvırdı.biz böyle mutluyuz ben aşleme şöyle sofralar kurarım böyle yedirir içiririm dedi.oğlumu fantasız sofraya oturtmam babından saçmaladı.noldu oğlanı da obez yaptı.kilolu olmanın acısını ezikliğini bilirim bildiğim için de bunlara da cevap vermedim üzüldüm onun adına.neyse konu dağılmasın.kilo aldın mı önde yarışanlar seni eleştirmek için verdiğinde ağızlarını açmıyolar.
burda bi arkadaş var.3 kilo alsam sen kilo aldın diyo yaaaaaa nasıl göz varsa.yok almadım dedim aynı kilodayım hala:))yalana bak.kızdım ama ya yüzüme pattadanak söylenince de çok bozuluyorum napayım.siz bozulmazmısınız.
burda paylaşırım çünkü burası terapi tedavi rehabilitasyon merkezi gibi bişey oldu benim için:))
iyi eğplenceler canım seninde bayramın kutlu olsun bir güzel dinlende gellll konya ya da benden selam söyle :)Selammmmmmmm kızlar k.bakmayın bugun giremedim öyle yogun kı işler sankı duymuslar çıkacagımı tatile kostur kostur gelıyorlar bıtir bitir bitmiyo şükür hafiflettim kızlar
27 sine pazartesine kadar yokum kızlar memleketime akşehire gidiyorum ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin kızlar
malesef telefondan giremiyorum o yüzden hiç giremeye bilirim o yüzden şimdiden bayramınızı kutluyorum canlarım kendinize çok iyi bakın çok öptümmmmmm
kankammmmmmmm naslnnn döndün mü yuvanaaaa
döndüm birtanemmmmmm canım gülüm kankammmmmmmmmmm ay ay ayyy maşallahhhhh bebeğin raporu da varmış onu da bizlre gösterirmiş:))))[/QUOTE
cnmmmmmmmmmmmmm
çok şükürr kankamm Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşşşşşş
aminnn gülüm aminnnnnnnnn rabbim kimseye aratmasınnn herkesin gönlüne göre versinnnnn hayırlısıylaaa sanada sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah gelinliğini de görürsün :)döndüm birtanemmmmmm canım gülüm kankammmmmmmmmmm ay ay ayyy maşallahhhhh bebeğin raporu da varmış onu da bizlre gösterirmiş:))))[/QUOTE
cnmmmmmmmmmmmmm
çok şükürr kankamm Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşşşşşş
yaaaa ama bende sizin gibi oturuppp sohbet etmek istiyorummm ay halimi bi görsenz şuan bi yandan yemek pişiyo bi yandan bardakları gazeteye sarıyorum bi yandan da size yazıyorum kociş yine otomatiğe bağladın diyo ama napıyım aklım sizde bizde orda burdaaaaa
aminnn gülüm aminnnnnnnnn rabbim kimseye aratmasınnn herkesin gönlüne göre versinnnnn hayırlısıylaaa sanada sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah gelinliğini de görürsün :)
kankamm ya gelnlik mii kız dogoyo içine yoksa kuzummm
iremim allah yardımcın olsun kolaylık versin belki sana çok saçma gelecek ama içim buruldu sanki sürekli berabermişiz gibiiii hani diyorlar ya varlığı yetiyor öyleymişş gerçekten
aaaaa evetttttt neden öyle dedim kiiii :) birden d,lime öyle geldi kankam allahımmm gönlüne göre versin inş. :) bi hoş oldum ya allah bana da görmeyi nasip eder innşallahhhhkankamm ya gelnlik mii kız dogoyo içine yoksa kuzummm
ayyy bende garip oluyorum yaaa herşeyi bırakıp nasıl arkasını döner gider yaaa izmirden gelirken hiç böyle olmamıştım ben
iremimmmmmm rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin bence orda sizi çok güzel şeylerr bekliyorrrrr hayırlısıyla 2 gidin sonra tatileeee 3 olarak gelin inş.... seninde oğlun olsun duygunun kızını tavlasın :) dünür olunnnn ayy mükkemel bir aile olursunuz allahımm iki dk daaaa aile ağacı oluşturdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?