öyleyimdir dermisim..ukalaligida elden birakmazmisim:)) saka saka... tamam yeri gelince bende seni seve seve dinlerim.ah bu duygusallik noolcak kiz bizim halimiz böyle.adamlar odun hassasiyetten uzak..bizlerde aksine kas catilsa küser aglariz..yaradanin isinden sual olunmaz ama bir terslik var gibi gibi:)) tamam o zaman bu günden itabaren basliyoruz biraz dikkat etmeye..ramazan oldugu icin ben menü yazmayacagim..oruc tutan arkadaslara ayip olmasin diye...ama aksama gidip siyah ekmegimi aliyorum bol su...cocuklari ögütledim saat basi su getirin ba´na diye..hani bende kafa birakmadiklari icin aklima bile gelmiyor su icmek..tüm günü bir bardak su bile icmeden kapattigim olmustur yani...bayram icin alarm veriyoruz...tatlilardan tuzlulardan yaglilardan uzam duruyoruz ona göre...bayramda bogazini tutabilen gelendede tutabilir unutmamak lazim...birazda popoyu kaldirip hareketlenebilsek iyi olucak ama bak ona söy veremiyorum iste..o cok zor oluyor..cokmu büyük agir nedir yerden kaldiramiyorum yercekimine yenik düsüyor buldugum zemine cöküyorum valla:)))
ablammmm nasılsınnnnn çok özledim siziii SENİİİİ yok ya nerde daha sınava giremedim ömrümü yedi bu kpss
ya ezgi yok onun yerine ben cevaplasam olmazmi..maksat muhabbet olsun yani:))) sen sanirim yeni geldin topige..yada ben artik iyiden iyiye yaslaniyor vede bunuyorum...hosgeldin..benburanin daimlerindenim..bir aydir tatildeydim yoktum...tanitsana kendin biraz..
yok eylülde gireceğim ablam hiç hazır değilimmmm ramazan geldiiii sıcaklar hiç çalışmadım günde 1 2 saat ramazan sonu yatılı misafir gelecek 15 gün çalışamayacağım ne yapacağım bilmiyorum acayip gerginimdaha girmedinmiiiiiiya ne zaman bu sinav..calisiyormusun bari..nasil hazir hissediyormusun kendini
valla hissettim de geldimmmm kesin umutcuğumla duyumcuğum ordalardır dedim :) kilo yu hiç sormaaaa aldı başını gidiyor bide onun stresi ayrı :) ay varya stres olmak için bahane arıyorum sanırım :) evde zaten 7 24 depresyondayım bana inanın diye bangır bangır bağırıyom kimse duymuyor dalga geçiyorlar öldürecem o olacak diyommmm sadece gülüyorlar kimse beni ciddiye almıyorsu çok önemli canım.bu diyet olayında tek becerebildiğim olay çok su içmektir:))bayramı nasıl geçircez bilmiyorum.1 tane baklavanın kalorisi bile kabus gibi yaa.mecburen yediğimiz oluyor.yiyosun ama vicdan azabıyla.biz kilolu insanların kaderi bu.yesek te mutlu deiliz yemesek te.yalan mı.bende durum bu çünküü
hareket bende ev işlerinden ibaret.o da bana hiç kalori harcatmıyo sanırım.evde de bi dk oturmam.eşim hiç kalkmadığı için birinin kıpırdaması lazım o da ben:))ama maşallah eriyen bi tarafım yok.
bi de neye bozuluyorum biliyomusun.insanlar stresli üzüntülü koşuşturmalı dönemlerinde erirler ya ben aksine şişiyorum.en çok canımı sıkan bu.nefretlik bi durum.
nasılsın şekerim.bizim kokukumuz mu aldın da geldin sen de:))nasıl gidiyor hazırlığın.kilonu naptın.
yok eylülde gireceğim ablam hiç hazır değilimmmm ramazan geldiiii sıcaklar hiç çalışmadım günde 1 2 saat ramazan sonu yatılı misafir gelecek 15 gün çalışamayacağım ne yapacağım bilmiyorum acayip gerginimsen nasılsın türkiyedemiydin ablam sen?
valla hissettim de geldimmmm kesin umutcuğumla duyumcuğum ordalardır dedim :) kilo yu hiç sormaaaa aldı başını gidiyor bide onun stresi ayrı :) ay varya stres olmak için bahane arıyorum sanırım :) evde zaten 7 24 depresyondayım bana inanın diye bangır bangır bağırıyom kimse duymuyor dalga geçiyorlar öldürecem o olacak diyommmm sadece gülüyorlar kimse beni ciddiye almıyor
ne kadar benzesiyoruz kiz senle..hatta kocalarimiz bile benziyor.onunda poposu kimildamaz oturdugu yerden...bendede hareket az .aslinda havalar güzel gidiyor..biraz yürüyüse baslayabilirim ama daha evimi toparlayamadim..nedense islerim bitmiyor..tamam tamam nedense kismini geciyorum..böyle pc basinda 2 saat oturursam tabi is bitmez ama hazir herifte yok son numaramda yok..biraz keyif yapayim dedim..nasilsa birazdan yemekti cocuktu carsiyada gitmem lazin ikinci bir dil kursu icin..arabada yok bugün aksi gibi.mecbur popoyu kaldirip yürüyecez...bu sayedede yürümüs olurum iste fenami demi ama:) sitresten bende cok siserim ama sebebi belli sitreslendikce yiyorum..dolapta ne varsa abaniyorum...ama yok ablam incecik olmus kiz..bu yaz yanina gittigimde bana kizkardesinmi muamelesi yaptilar cok sitrese girdim..yani bacim olmasan seni suracikta bogabilirdim diye takilmadanda gecemedim tabi:)))))))su çok önemli canım.bu diyet olayında tek becerebildiğim olay çok su içmektir:))bayramı nasıl geçircez bilmiyorum.1 tane baklavanın kalorisi bile kabus gibi yaa.mecburen yediğimiz oluyor.yiyosun ama vicdan azabıyla.biz kilolu insanların kaderi bu.yesek te mutlu deiliz yemesek te.yalan mı.bende durum bu çünküü
hareket bende ev işlerinden ibaret.o da bana hiç kalori harcatmıyo sanırım.evde de bi dk oturmam.eşim hiç kalkmadığı için birinin kıpırdaması lazım o da ben:))ama maşallah eriyen bi tarafım yok.
bi de neye bozuluyorum biliyomusun.insanlar stresli üzüntülü koşuşturmalı dönemlerinde erirler ya ben aksine şişiyorum.en çok canımı sıkan bu.nefretlik bi durum.
nasılsın şekerim.bizim kokumuz mu aldın da geldin sen de:))nasıl gidiyor hazırlığın.kilonu naptın.
o zaman hosgeldin aramiza...bozacak kadar ciddi bir diet yapma bence..sadece yediklerini kontrol altinda tut..fazlaca su ve hareket..gerisi corap sökügü gibi geliyor zaten..o kilolari iyi bilirim..hayatimin kabus kilolaridir ama cok sükür bu dedigim yöntemle yavas yavas kurtuldum..kurtulmayada devam ediyorum...benimki kaplumbaga hesapi cok yavas ama yavasta olsa gidiyor ya buna sükür.ben 35 yasindayim.4 cocuk annesiyim.almanyada yasiyorum.en yüksek kilom dogumdan sonra 104 olmustu...dogum öncesi 112 kl ya kadar gördüm malesef.yaklasik 25 kilo aldim hamileligimde..dogurdugum cocukta birsey olsa 2800 gr.millet yuh o kaliptan bu cocuk der gibi bakiyordu hep..cocukta gelismedi zaten...onun yerine ben gelistim:)))))) böyle iste tatlim..yeniyim ben canım topici hemen sahiplendim ondan sen eski sandın beni:))
28 yaşındayım evliyim çocuğum yok. 90 kiloyla başladım 85 oldum şimdi 86yım spor yapıyorum haftada 3 gün yeni başladım ama beni çok acıktırdı buseferde diyeti bozdum şimdi kafam karmakarışık napıyorum bilmiyorum sende anlatsana biraz ne yiyosun ne içiyosun napıyosun:))
spor ne yapıyosun canım saloana mı gidiyosun.ara öğün yapıyomuydun.uygun ara öğünlerle açlığını kontrol edebilirsin önemli ölçüde.yeniyim ben canım topici hemen sahiplendim ondan sen eski sandın beni:))
28 yaşındayım evliyim çocuğum yok. 90 kiloyla başladım 85 oldum şimdi 86yım spor yapıyorum haftada 3 gün yeni başladım ama beni çok acıktırdı buseferde diyeti bozdum şimdi kafam karmakarışık napıyorum bilmiyorum sende anlatsana biraz ne yiyosun ne içiyosun napıyosun:))
yok eylülde gireceğim ablam hiç hazır değilimmmm ramazan geldiiii sıcaklar hiç çalışmadım günde 1 2 saat ramazan sonu yatılı misafir gelecek 15 gün çalışamayacağım ne yapacağım bilmiyorum acayip gerginimsen nasılsın türkiyedemiydin ablam sen?
valla hissettim de geldimmmm kesin umutcuğumla duyumcuğum ordalardır dedim :) kilo yu hiç sormaaaa aldı başını gidiyor bide onun stresi ayrı :) ay varya stres olmak için bahane arıyorum sanırım :) evde zaten 7 24 depresyondayım bana inanın diye bangır bangır bağırıyom kimse duymuyor dalga geçiyorlar öldürecem o olacak diyommmm sadece gülüyorlar kimse beni ciddiye almıyor
valla insanı anlayan arkadaşlarının olması çok güzellll aynen öyle oda berbat :)şekerim çok gençsin daha.gereksiz yere hırpalama kendini.herşey yoluna girer.sakinliğini korumaya çalış sınava hazırlanırken.olacak bunlar.hep geçtik.daha önünde ne sınavlar olacak.son cümlen şakadan ibaret kalsın.öyle şeyler düşünme de söyleme de:)) neler yaşadım neler biliyomusun.son bir ayda yaşadığım hırpalanmayı gelmişi geçmişiyle anlatsam anlarsın be gülüm.bunalım takılmak yok tamam mı şeker.yoksa senin de duygusal durumlar mı bozuk ta sınav mınav milleti kırıp geçiriyon:))
biraz rahat ol..kendine cok sitres yaparsan basari oranin düser...misafirlerinde anlayis göstereceginden eminim..misafirlerle annen ilgilensin..sen günlük bir iki saat odana cekil derslerinle ilgilen...geri kalan zamanda misafirlerinle nasilsa ilgilenirsin..evet canim ben türkiyedeydim..tam 4 hafta kaldim..bu sefer cok iyiydi..sicaklardan bunaldimsada gerisi iyiydi...
ne kadar benzesiyoruz kiz senle..hatta kocalarimiz bile benziyor.onunda poposu kimildamaz oturdugu yerden...bendede hareket az .aslinda havalar güzel gidiyor..biraz yürüyüse baslayabilirim ama daha evimi toparlayamadim..nedense islerim bitmiyor..tamam tamam nedense kismini geciyorum..böyle pc basinda 2 saat oturursam tabi is bitmez ama hazir herifte yok son numaramda yok..biraz keyif yapayim dedim..nasilsa birazdan yemekti cocuktu carsiyada gitmem lazin ikinci bir dil kursu icin..arabada yok bugün aksi gibi.mecbur popoyu kaldirip yürüyecez...bu sayedede yürümüs olurum iste fenami demi ama:) sitresten bende cok siserim ama sebebi belli sitreslendikce yiyorum..dolapta ne varsa abaniyorum...ama yok ablam incecik olmus kiz..bu yaz yanina gittigimde bana kizkardesinmi muamelesi yaptilar cok sitrese girdim..yani bacim olmasan seni suracikta bogabilirdim diye takilmadanda gecemedim tabi:)))))))
o zaman hosgeldin aramiza...bozacak kadar ciddi bir diet yapma bence..sadece yediklerini kontrol altinda tut..fazlaca su ve hareket..gerisi corap sökügü gibi geliyor zaten..o kilolari iyi bilirim..hayatimin kabus kilolaridir ama cok sükür bu dedigim yöntemle yavas yavas kurtuldum..kurtulmayada devam ediyorum...benimki kaplumbaga hesapi cok yavas ama yavasta olsa gidiyor ya buna sükür.ben 35 yasindayim.4 cocuk annesiyim.almanyada yasiyorum.en yüksek kilom dogumdan sonra 104 olmustu...dogum öncesi 112 kl ya kadar gördüm malesef.yaklasik 25 kilo aldim hamileligimde..dogurdugum cocukta birsey olsa 2800 gr.millet yuh o kaliptan bu cocuk der gibi bakiyordu hep..cocukta gelismedi zaten...onun yerine ben gelistim:)))))) böyle iste tatlim..
evet canım benzeşiyoruz.kocalar da benziyor.duygusallık ta benziyor.sen sadece daha dışa vurumcusun.ben kapalı kutu:))ablana maşallah diyorum.valla ben de kıskanırdım ne yalan söyleyeyim enginar yaprağı filan içiyodu demi.neyse sen de iyisin be güzelim o kadar kilo vermişsin bi de tatilde de kilonu güzel kontrol altında tutmuşsun.ben senin yerinde olsam 90 na vururdum heralde.iradesizlik abidesiyim malesef:))
valla insanı anlayan arkadaşlarının olması çok güzellll aynen öyle oda berbat :)
hani tarçın çayımmmmmmmm :)))))
sınavı atlat ta geri gel oldu mu.ne güzel oldu bak bugün eski günlerdeki gibi.
herşey düzelir su akar yolunu bulur.kafan allak bullak anlıyorum ama sıraya koy önem sırasına göre:))teker teker çözülür hepsi.duygusal durum da dahil olmak üzere:))tarçın çayına koş hemen:))
ulan geclik diye buna derler..bak hafiza tam gaz devam..hani tarcin cayim demesen onu bile hatirlayamayacagim...kim yaslandiriyor beni getirin bre karsima..kellesini vurduracam hepsinin...üzgünüm sekerim unuttum vallavalla insanı anlayan arkadaşlarının olması çok güzellll aynen öyle oda berbat :)
hani tarçın çayımmmmmmmm :)))))
kiz getirdim enginar yapragi..annemler benim icin kurutmuslar.dur anlatayimda gül...tam koca bir torba kurutmuslar..ee oradada mevsimi gectigi icin tazesini bulamiyorlar..ben yolculuga hazirlanirken annem gitti torbayla getirdi..ablamla annem söyle torbaya bakip ya sen bunu icmezsin heder edersin demeye basladilar..baktim gözleri var enginar yapragimda...yahu bütün yaz benim icin biriktiriyorlar..ben gidince de kiyamiyorlar vermeyeevet canım benzeşiyoruz.kocalar da benziyor.duygusallık ta benziyor.sen sadece daha dışa vurumcusun.ben kapalı kutu:))ablana maşallah diyorum.valla ben de kıskanırdım ne yalan söyleyeyim enginar yaprağı filan içiyodu demi.neyse sen de iyisin be güzelim o kadar kilo vermişsin bi de tatilde de kilonu güzel kontrol altında tutmuşsun.ben senin yerinde olsam 90 na vururdum heralde.iradesizlik abidesiyim malesef:))
o iradesizlik konusunda kimse benimle yarışamaz yok böyle birşey kendime hiç hakim olmaaz oldummmmm neden insanların aklına sıkılınca ymek yemek gelirkiii keşke spor gelse öyle bir bünyemiz olsa veya başka birşey temizlik gibi bazen temizlik hastası olmak da iyi galiba :)
ulan geclik diye buna derler..bak hafiza tam gaz devam..hani tarcin cayim demesen onu bile hatirlayamayacagim...kim yaslandiriyor beni getirin bre karsima..kellesini vurduracam hepsinin...üzgünüm sekerim unuttum vallaunutturanlar sagolsun...
kiz getirdim enginar yapragi..annemler benim icin kurutmuslar.dur anlatayimda gül...tam koca bir torba kurutmuslar..ee oradada mevsimi gectigi icin tazesini bulamiyorlar..ben yolculuga hazirlanirken annem gitti torbayla getirdi..ablamla annem söyle torbaya bakip ya sen bunu icmezsin heder edersin demeye basladilar..baktim gözleri var enginar yapragimda...yahu bütün yaz benim icin biriktiriyorlar..ben gidince de kiyamiyorlar vermeyededim hösst cekin gözünüzü yapraklarimdan.onlar benim...ay bir baktim meger bir cuval toplamislar..dedim yok yok bu kadarinida icemem alin bir torba bana yter..uval sizin olsun:))))))) getirdim yapraklarimi ...ama daha hic denemedim..yarim baslayacagim bakalim noolcak...kurusuda tazesi kadar etkilimi görücez
ulan geclik diye buna derler..bak hafiza tam gaz devam..hani tarcin cayim demesen onu bile hatirlayamayacagim...kim yaslandiriyor beni getirin bre karsima..kellesini vurduracam hepsinin...üzgünüm sekerim unuttum vallaunutturanlar sagolsun...
kiz getirdim enginar yapragi..annemler benim icin kurutmuslar.dur anlatayimda gül...tam koca bir torba kurutmuslar..ee oradada mevsimi gectigi icin tazesini bulamiyorlar..ben yolculuga hazirlanirken annem gitti torbayla getirdi..ablamla annem söyle torbaya bakip ya sen bunu icmezsin heder edersin demeye basladilar..baktim gözleri var enginar yapragimda...yahu bütün yaz benim icin biriktiriyorlar..ben gidince de kiyamiyorlar vermeyededim hösst cekin gözünüzü yapraklarimdan.onlar benim...ay bir baktim meger bir cuval toplamislar..dedim yok yok bu kadarinida icemem alin bir torba bana yter..uval sizin olsun:))))))) getirdim yapraklarimi ...ama daha hic denemedim..yarim baslayacagim bakalim noolcak...kurusuda tazesi kadar etkilimi görücez
olsun sen islerini akstmada muhabbet her zaman acik:) e benim gibi cenesiz olunca sayfa falan dayanmiyor:)))Duyummmmmmmmm iyiki geldin k.bakma canım iş ler yogun du yarın konyaya gıdıyoruz işleri toplamaya calısıyorum canııııımmmmmmmmmmmm nasılda ozlemısım sayfalara bak müthişşşşşşşşş ilerlemiş
ay kiz napcan buranin kokmus tarcinini...sen oradan güzelce al tarcini kat cayina oh oh misss..bari teselli verelim demi cayi veremedik nasisayok valla sınavı bekleyemeceğimmmm bugün geldim bileee :) bura bana iyi geliyorrrr bir sıkılıyordum anlatamam unutttum gitti benim aradığım kk mış meğerse :) öznur ablam getirmediki tarçın çayımı :)
ay bi an sevindim yanlız değilim diye kızma bana ne olur :))) neyseee artık bugünden itibaren iradeye devam o zaman :)hepimiz öyleyiz şekerim.aksi olsa bu kilolarda olmazdık.bak hepimiz kilo aldık.napalım işte alıyoruz veriyoruz yuvarlanıp gidiyoruz.ama en azında çabalıyoruz.iradesizlik konusunda iddialıyım gerçekten:))şuursuzca yemek konusunda üstüme yoktur:))
Acil motivasyon lazım kızlar ya morelım çok bozuk hasta oldum bitti ama hala şişlik tartı da artı anacım çok da yemıorum nereden geliyo kılo dun kardeşimin doğum gunuydu kac aydır yemedıgım boreklerı yedım 2 tane pastada yedım acil yardıma ihttıacım var kıloların gelmesını iistemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?