ay kiiiiz ne güzel olurdu..hani övünmek gibi olmasinda olsun olsun niye olmasinki..cok övünmek gibi olsunda benim türk kahvemde pek güzel olur..sirf kahveye gelen ahbaplar var valla...söyle icicen..sonra muhabbetine kahveyi kapitican...sonra gelsin sohpet...bizimki allaha sirk kosmak degil hasaaaaaaaa eglencesine atip tutma iste:) ay burda encokta bu arkadasliklarimi dostluklarimi özlüyorum ya..burda gelen giden cok tamamda hep el altindan bir resmiyet bir ictenpazarlik...hep siyasi konusmalar....benimki icten olacak..söyle candan cigerden gelecek sicacik bir günaydin bir merhaba...icesine karnima agrigiresiye kadar gülebilecegim yaninda..ne düsünür beni yargilarmi taklitimi yaparmi kaygilari olmadan...sonra keyfimmi yok moralimmi bozuk gel ulan aglayasim var bir cay icelimde dertleneyim sana aglayayim ziril ziril demeliyim yani...tabi ayni seyler karsilikli olmali....yok canim ya bu ülkede ne almani ne türkü..ne akraban ne yedi kat yabanci..kimsede yok hakiki dostluk arkadaslik ....formaliteden yasiyoruz iste istemeyerek
izmiri cok duydum ...hele kizlari pek güzel olurmus..ablam gecen yillarda oradan arsa aldi..ilerki yillarda belki ev yaptirir vede izmire yerlesir..ben almanyaya gelene kadar yasamak icin en ideal buldugum sehir antalyanin manavgat ilcesi..hem kücük hem medeni hem egitime cok önem verilen...ama buraya geldikten sonra fikrim degisti..en yasanilir yer almanyaymis..ama beseri iliskileri sifir.herseyin bir eksik yani var be adasim...istanbulda vede antalyada o bahsettigim dostluklarim vardi...öyleki nerdeyse hic yalniz kalmazdim..oldu bitti sevmedimde yalnizligi zaten...simdi izinden izine sadece görüsebiliyoruz...insan ailesi gibi ariyor özlüyorgercekten.biz dogru insanlardik.dogru dost dogru arkadas olduk...dostlugumuzda düsmanligimizda dürüst vede samimiydi...ama yasam sartlarini hayat standartlarini düsününce cikamiyorum bu ülkeden.sen gelsenekeşke yakn olsakk valla cnmmm senn tam dedgn gibi dotlklar lazm insana bnm çok şükür bi kaç arkdasm var burda izmir bu konuda sıcak biraz daha samimi insanlar var gerçekten ilerde geln adaşm yaa buralaras hoş almanyayı da bırakmak kolay degl ama....
yok yok cnm mrk etme grsem de hemen mayomu degştrcm asla ıslak mayoyla oturmam ...havuza da asla grmem zaten bu sene tatl yok gdersen gune brlk gtcz tatl seneye bebşle inşşşşşşyap cnmm yaa keyiff ohhh bnm de perdelerm duruyo dursun da bayramda biz evde yokz pek annemlere falan gidip kalcz bayramdn sonra da tezmlkçi ayarlıcam duzenli bi şeklde alcam onu artık ...perdeleri de eşime çıkarttırırm sonra da ya kadın ya o takar ...off brlkte olaydık da soyle türk kahvesi içeydik brlkte
oh oh kahveleri ücledik desene:)) herzaman iyinin iyisi vardir sekerim..ben benden iyilere hep acigim ama sevdigim kisilerse..sevmediklerimi pek hazmedemiyorum yalanmi diiimbir türk kahvesi aşığı olarak bensiz olmaz diyorum ve kendimi zorla davet ettiriyorummm :)bende güzel yaparım ama ablamın üstüne su dökemem hemmm halimde yok zaten :)))) fallarda benden olurr :)
oh oh kahveleri ücledik desene:)) herzaman iyinin iyisi vardir sekerim..ben benden iyilere hep acigim ama sevdigim kisilerse..sevmediklerimi pek hazmedemiyorum yalanmi diiim
demekki o herkes de var ablam valla bende öyleyimmmmm sevmediğim insanın da benden üstün şeyleri olmasın cnm ala ala :)
olmasin tabi ala ala...herinsanda vardir bu duygu herhalde:)))))) sevmiyoruz ya..ilerdede es kaza sevsek üstünlükleriyle gurur bile duyacak hale gelicez demi gicik alirken:))))))
offf varya temizlikden nefret ediyorummmm ev çorba hi,ç yapasım yok ama ev bu haldeykende derse yopunlaşamıyorum hep aklımda oluyorr ablam yaaa senin kızlarrr bana yardıma gelse yaaa bende onların istediği sevdiği birşey yaparım aa ders çalışırız mesela tatil tatil
tamam canim nasil istersen hemen göndereyim..bosunami egittim ben onlari...saati 10 euro:)) bak arkadasimsin diye sana yari fiyat yaptim:)))) ben cocuk calistirilmasina cok karsiyim cooooooooooooooooooooooooooook:)) sadece yemek yapsinlar ev süpürsünler kapi cam sildinler...ne isleri var disarda manavda kasapta calismaya demi amasaka bir yanada yakin olsaydin seve seve gelirlerdi.onlar bayiliyorlar yardimlasmaya..yeterki kitabi acin iki satir yazin demeyeyim ama ben napiyoruuuuuuum:hergün 2 ser sayfa yazdiriyorum..cok gicik bir anneyim coooooooooooook
o değil de madem su bir günde o kadar götürdü bende içeyim hazır susamışken :)
valla cok iyi olurdu ama böyle idare edicez hem yaninda olsaydim bela olurdum basina..ev darma dagin ne isin var kiz internette kalk bakim toparlan dersine bak sonra mola verdigin sirada ac interneti derdim:)) simdi burdan sohpet ettigim icin isime geldiginden sesimi cikarmiyorum yani:))))))))valla gıcık değilde çok uyanıksın ablacım :))))) temizlik değilde keşke yakın olsaydık da görüşseydik hep çok isterdim yaaa valla stres filan kalmazdı bende :)
amin amin..ben artik dayanamiyorum cenaze ortamlarina...esim vede kardesimden sonra agir geliyor bana..hayatin gercegi ama naparsin iste.kankammm sesnzzz olurr mu hiççç keşke burda olsak da oturup dertlşsekk
tvde müşfik kenterin anma törenini gösterdiler karısının kounşması o kadar duygulandrdı ki hüngür hüngür agladm çok duygulandm 35 yıl dile kolay ne mutlu ...ne acı şimdi o kadın için hep elele gözgöze oldgu adam artık yok mekanı cennet olsun nur içine yatsn inşşşşşş
yaaaa ama bende sizin gibi oturuppp sohbet etmek istiyorummm ay halimi bi görsenz şuan bi yandan yemek pişiyo bi yandan bardakları gazeteye sarıyorum bi yandan da size yazıyorum kociş yine otomatiğe bağladın diyo ama napıyım aklım sizde bizde orda burdaaaaa
Anaaaaa saat 19dan beri kimse bana ii yolculuklar dilememisss gAİantep i geçtik daha yolumuz cokk gece Urfa Diyarbakır arası geçerken tirscam walla
canim benim sok sok oldum.nasil bir insan gelininle bu tarz konusmaya girer.terbiyesiz lik bu sana cocuk yapma dersleri vermis resmen .kayinvalidele bile konusulacak bir sey degil bu yaa.mümkünse nadiren git.fazla samimi olmamaya calis böyle insanlara birincisi nasil yaptiysak ikincisini de öyle yapariz demek lazim.sakin ailene söyleme sonucta esinin babasi yüzyüze bakilir ayip olur..
hosbuldum canim benim
sagol canim benim..valla bende sasirdim 2 kiloyla kaldigima..yarim kilosu gitti bile.ama istahimda yerinde malesef( isleri toparlayayim yürüyüse baslayacagim..ay dur kiz bende seni öpecem
bende öyle valla-cok alismisim burada sohpete..ne yasasam pc yi acip yazasim geliyor..herifle takismalarin bile tadi kalmadi dedikodusunu yapmayinca:))))
hosbulduk canim benim..insallah bu defa cok azimliyim..60 lari göremeyen kilodan yürüyemesin diyorum ama kendim icin tabi:))
olsun kiz..hepberaber veririz kilolari..merak etme sen..ben cekerim kulaginizi..sizde benim kafama gecirim kacirirsam olsun bitsin:))
beklememmi hicccc....hadi hayirlisi diyorum...darisida diger arkadaslarin basina insallah
takma kafana canim bazen böyle dengesizlikler olabiliyor malesef..birkere kayinpederinin yaptigi basli basina sacmalik olmus..bu konulari konusmak bir kayinbaba olarak ona düsmezdi..cok cok kaynanana söylerdi kaynanan uygun bir dille konusurdu...adam posizyona kadar anlatmis maasallah...
cok sagol canim...sonunda evimdeim.yeniden aranizdayim.o ne kiz cekirge gibi ordan oraya...
ne demek ne demek...sen yeterki icten bir gülüverKolay gelsin canım
İyi yolculuklar canim
Desteginiz icin cok sagolun kizlarbende zaten sık görüşmem asla
ne demek ne demek...sen yeterki icten bir gülüver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?