80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar suyun faydasi diyebiliriz..iki gündür cocuklari tembihledim aklina gelen su getiriyor bana:))) ice ice günün yarisini wc de geciriyorum ama acayip ise yaradi...dün tartilmadim.ondan önce 77.3 düm..bu sabah üstelik tuvlete gitmeden vede yazlik pijamayla(ki nerden baksan 400 gr o gelir) tam 77.0 geldim..yani bu sifirlarida kolay kolay tutturamam haaa:)) tavsiye ederim..bol su icin..

keşke yakn olsakk valla cnmmm senn tam dedgn gibi dotlklar lazm insana bnm çok şükür bi kaç arkdasm var burda izmir bu konuda sıcak biraz daha samimi insanlar var gerçekten ilerde geln adaşm yaa buralaras hoş almanyayı da bırakmak kolay degl ama....

izmiri cok duydum ...hele kizlari pek güzel olurmus..ablam gecen yillarda oradan arsa aldi..ilerki yillarda belki ev yaptirir vede izmire yerlesir..ben almanyaya gelene kadar yasamak icin en ideal buldugum sehir antalyanin manavgat ilcesi..hem kücük hem medeni hem egitime cok önem verilen...ama buraya geldikten sonra fikrim degisti..en yasanilir yer almanyaymis..ama beseri iliskileri sifir.herseyin bir eksik yani var be adasim...istanbulda vede antalyada o bahsettigim dostluklarim vardi...öyleki nerdeyse hic yalniz kalmazdim..oldu bitti sevmedimde yalnizligi zaten...simdi izinden izine sadece görüsebiliyoruz...insan ailesi gibi ariyor özlüyorgercekten.biz dogru insanlardik.dogru dost dogru arkadas olduk...dostlugumuzda düsmanligimizda dürüst vede samimiydi...ama yasam sartlarini hayat standartlarini düsününce cikamiyorum bu ülkeden.sen gelsene

bir türk kahvesi aşığı olarak bensiz olmaz diyorum ve kendimi zorla davet ettiriyorummm :)bende güzel yaparım ama ablamın üstüne su dökemem hemmm halimde yok zaten :)))) fallarda benden olurr :)

bir türk kahvesi aşığı olarak bensiz olmaz diyorum ve kendimi zorla davet ettiriyorummm :)bende güzel yaparım ama ablamın üstüne su dökemem hemmm halimde yok zaten :)))) fallarda benden olurr :)
oh oh kahveleri ücledik desene:)) herzaman iyinin iyisi vardir sekerim..ben benden iyilere hep acigim ama sevdigim kisilerse..sevmediklerimi pek hazmedemiyorum yalanmi diiim

oh oh kahveleri ücledik desene:)) herzaman iyinin iyisi vardir sekerim..ben benden iyilere hep acigim ama sevdigim kisilerse..sevmediklerimi pek hazmedemiyorum yalanmi diiim

demekki o herkes de var ablam valla bende öyleyimmmmm sevmediğim insanın da benden üstün şeyleri olmasın cnm ala ala :)

demekki o herkes de var ablam valla bende öyleyimmmmm sevmediğim insanın da benden üstün şeyleri olmasın cnm ala ala :)

olmasin tabi ala ala...herinsanda vardir bu duygu herhalde:)))))) sevmiyoruz ya..ilerdede es kaza sevsek üstünlükleriyle gurur bile duyacak hale gelicez demi gicik alirken:))))))

offf varya temizlikden nefret ediyorummmm ev çorba hi,ç yapasım yok ama ev bu haldeykende derse yopunlaşamıyorum hep aklımda oluyorr ablam yaaa senin kızlarrr bana yardıma gelse yaaa bende onların istediği sevdiği birşey yaparım aa ders çalışırız mesela tatil tatil

olmasin tabi ala ala...herinsanda vardir bu duygu herhalde:)))))) sevmiyoruz ya..ilerdede es kaza sevsek üstünlükleriyle gurur bile duyacak hale gelicez demi gicik alirken:))))))

birşey diyeyim mi ben çok yaşarım o durumu başda sevmem konuşurum yererim kötülerim ama sevmeye başlayınca huylar bu kadar mı güzel olur hepsi cazip gelir :)

tamam canim nasil istersen hemen göndereyim..bosunami egittim ben onlari...saati 10 euro:)) bak arkadasimsin diye sana yari fiyat yaptim:)))) ben cocuk calistirilmasina cok karsiyim cooooooooooooooooooooooooooook:)) sadece yemek yapsinlar ev süpürsünler kapi cam sildinler...ne isleri var disarda manavda kasapta calismaya demi ama saka bir yanada yakin olsaydin seve seve gelirlerdi.onlar bayiliyorlar yardimlasmaya..yeterki kitabi acin iki satir yazin demeyeyim ama ben napiyoruuuuuuum:hergün 2 ser sayfa yazdiriyorum..cok gicik bir anneyim coooooooooooook

valla gıcık değilde çok uyanıksın ablacım :))))) temizlik değilde keşke yakın olsaydık da görüşseydik hep çok isterdim yaaa valla stres filan kalmazdı bende :)

kankammm sesnzzz olurr mu hiççç keşke burda olsak da oturup dertlşsekk
tvde müşfik kenterin anma törenini gösterdiler karısının kounşması o kadar duygulandrdı ki hüngür hüngür agladm çok duygulandm 35 yıl dile kolay ne mutlu ...ne acı şimdi o kadın için hep elele gözgöze oldgu adam artık yok mekanı cennet olsun nur içine yatsn inşşşşşş

o değil de madem su bir günde o kadar götürdü bende içeyim hazır susamışken :)

ic kiz valla..ben cok su icemem..anca böyle birileri önüme getirecekki iceyim ..günlerce icmesem aklima gelmiyor vallahi..ama bu sefer kararliyim 62 lere kadar düsecegim..ama hedef 65 özellikle..boyumda kisalmis zaten ablamida öyle incecik görünce catladim vallahi...hem gurur duydum hem kiskandim:) mahallede millet bunlar birsey biliyor hepsi birden zayiflamis ama bize söylemiyorlar diye dedikodu bile cikarmislar..ay bilsek niye söylemeyelim..yani zayiflayinca kocalarimiz bizi birakip onlarimi alacak..ama cahillik iste isin sirri belli az ye cok hareket et..yapinca zayifliyorsun yapmayincada sisiyorsun hepsi bu

valla gıcık değilde çok uyanıksın ablacım :))))) temizlik değilde keşke yakın olsaydık da görüşseydik hep çok isterdim yaaa valla stres filan kalmazdı bende :)
valla cok iyi olurdu ama böyle idare edicez hem yaninda olsaydim bela olurdum basina..ev darma dagin ne isin var kiz internette kalk bakim toparlan dersine bak sonra mola verdigin sirada ac interneti derdim:)) simdi burdan sohpet ettigim icin isime geldiginden sesimi cikarmiyorum yani:))))))))

amin amin..ben artik dayanamiyorum cenaze ortamlarina...esim vede kardesimden sonra agir geliyor bana..hayatin gercegi ama naparsin iste.

Kolay gelsin canım
Anaaaaa saat 19dan beri kimse bana ii yolculuklar dilememisss gAİantep i geçtik daha yolumuz cokk gece Urfa Diyarbakır arası geçerken tirscam walla

İyi yolculuklar canim

Desteginiz icin cok sagolun kizlarbende zaten sık görüşmem asla

Of kızlar cok sinirliyim kapalilar icin tatil secenegi cok az ve cok pahali bi deniz gormek icin dünya parami ödüycez yazık ya yazık

ay süperim ben iki gündür tembellikte süpeeeeeeeeeeer...oturdugum yerde aksam yemegi isinide hallettim..cocuga pizza aldirdim..aksama atarim firina tamamdir o iste:)) kendim icin biraz salata yapsam iyi olacak ama..hazir vermeye baslamisken geri almayayim pizzalari götürüpte:))
ha simdiden söyleyeyim..haftasonu kocis evde oldugu icin nete giremeyebilirim.malum bebek gibi ilgi istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…