80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım biz bugün nenemlere gidiyoruz bayram da orda olacağızzzz haliyle giremeyeceğim şimdiden hepinize hayırlı bayramlar diliyorum hepinizin bayramı kutlu olsunnnn bayram sonu görüşmek dileğiyle...

hamilelikden anlamadığım nasılda belli hiç aklıma gelmemişdi o :)

canlarım biz bugün nenemlere gidiyoruz bayram da orda olacağızzzz haliyle giremeyeceğim şimdiden hepinize hayırlı bayramlar diliyorum hepinizin bayramı kutlu olsunnnn bayram sonu görüşmek dileğiyle...

seninde bayramın mübarek olsunnnnn çoook güzel bir bayram geçirmen dileğiyle

12 saat önce ben yazdim gene ben yazayim npalim arkadaslar topikimizi bos birakmayalim

Kızlar yarın malum giremem ziyaretler olucak aksama belkim gelirim yarin zaten disim agriycagi icin tatlı yiyemiycem insaallah :18:

O yüzden simdiden BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN ÇOK GÜZEL BİR BAYRAM GEÇİRIRSİNİZ UMARIM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUMMM

Birde sarki söyleyeyim duyumm yokken

Bugün bayram erken kalkin hanimlar giyinelim en guzel giyisileri karsinizda cesit cesit tatlilar uzmeyelim bugun kendimizi

kahveeee 4 oldu duyummmmmmmmmm duyduyuyomusununnnn musunnnn beniii niiiiii
iremcim sorunu cok anlayamadim ama niyetini anladim:)) tamam kahveler hazir siraya girin baken..fincanlar kapansin dilekler tutulsun:)

kızlar dikkat etttim de bugün sadece öznur bildirim yapmış bildirimlerinizi yapın bu hafta haftaya da yapalım ondan sonraki hafta liste oluşturucam bilginizeeee.....
bak görüyorsun demi kaptan ne kadarda akilliyim ne desense yapiyorum..bu ne demek bayram harcligini fazla istemek demek:))) 100 lüktedn asagisi kurtarmiyor duyurulur:))))))))))))

aferim kiz süper gidiyorsun bendede durumlar fena degil hani...bayramda bogazini tutucan tabiki yapacak baska birsey yok yersen iki gün sonranda tartida arti görebilirsin..bende 72 yi görecegim bende bak beklede gör...kurban bayramina insallah 72 yi görmüs olacagim..
hadi topkk kahveleri yaptımm gelnn içinnnn yoksa bensiz mi içtiniz bakimmmmm
aa bende yapmistim neyse önce seninkileri iceriz.sonrada benimkileri:))

Birde sarki söyleyeyim duyumm yokken

Bugün bayram erken kalkin hanimlar giyinelim en guzel giyisileri karsinizda cesit cesit tatlilar uzmeyelim bugun kendimizi

anlamadim denizcim..neden ben yokken söylüyorsun sarkiyi...ben varken söyle söyle kolkola girip halay cekriz ciftetelli oynariz:)))))))))) ayrica sarkinida begenmedim..bol kalori al tikin sis mesaji veriyor..müsadenle sarkini degistiriyorum:
bugün bayram erken halkin hanimlar giyelim en zayif gösteren giysileri karsimizda tatlilar yemekler tepsi tepsi yemeyelim o düsman kalorileriiiiiiiiiiiii

herkesin bayrami kutlu olsun..insallah nice nice saglikli huzurlu sevdiklerimizle sen sakrak bayramlar geciririz..insallah torun torba sahibi olur parali cukulatali mendinler hazirlariz ve dagitacak ahbaplarimiz cocuklarimiz torunlarimiz komsularimiz olur...ama yaslanirkende insallah fazlakilolarimiz gider yüzümüz burusmaz memelerimiz sarkmaz hafizamiz zayiflamaz kocislerimiz odunlasmaz...ay gene kaptirdim kendimi....birsey dileyecek oldummuydu kaybediyorum kendimi..hani olurda dilek kapim acik olur bos gecmesin aradada kaynatirim dedimde

hepiniizin ramazan bayrami kutlu olsunn.sevdiklerinizle mutluluklar güzellikler hep sizin olsun. bayramin ilk günü pazar olmasi dolayisiyla tek günlük bayram tatili yaptik.bir kac aile büyügünün elini öptuk.tatlisini yedik .bizim icin bayram bu kadar.yarin yine cocuklar okula bizler ise...

Tamam tatlim bi Ara birlikte söyleyelim bi sarki az kalorili bol oynak olsun azmedersen 72 ler cok uzakta degilki

Aminnnnnnn

seninde canim..orada okullar acildimi? burada bu carsamba acilacak..biz bu bayram o tatli yemeler vede ahbap ziyaretlerinide yapmadik..kaynanamda türkiyede oldugu icin bu yil sadece büyük görümceme gittik..sonrada tüm görümcelerim vede saz arkadaslari(colugu cocugu yani:)) bizde toplandik. aksama kadar kavurucu sicakta muhabbet sonr herkes evine..bayramin zaten anlamai yoktuda bu yil tam bir felaket oldu yani...gelene gidene ayip olmasin diye sütlac yaptim zorla..esime kalsa onuda yaptirmiyordu ya neeyseeeeeeee

Tamam tatlim bi Ara birlikte söyleyelim bi sarki az kalorili bol oynak olsun azmedersen 72 ler cok uzakta degilki
bana niye cok uzak geliyor anlamadimki

g+ünaydin fistiklar nasil gidiyor bakem...bende tam gaz devam..dün azicik kacirmis olmanin huzursuzluguyla beraber aksam 40 dakika sürdügüm bisikleti düsünürsek bu isi basaracagim sinyallerinide vermiyor degilim haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...of be amma zor cümle kurdum ha...kala kabiliyet var yani:)) 3 gündür günlük3 litre su icttigimi belirterek azmimin sinyallerini veriyorum...vay be hala zor cümlelerkurabiliyorum .aferim bana..bunun neresi zor diyenlere hatirlatirim:almanyaya geldim geleli en fazla 3 kelimelik vede kolay anlasilir cümleleri antep sivesiyle konusa konusa konusma kabiliyetimi yitirdigimi düsünüyordumda:)
neyse sekerlerim odada kimse yok kendi kendime yazip ciziyorum ist

bayram dolayisiyla herkes tatlilara yöneldi .hep kacirdik.bu sene herkes de bir tembellik var millet disardan almis tatlisni cikardi önüne .napalim heleki kaynanam donmus buz pasta yi getirmis yenilmiyo . paket yaptik eve getirdik . üc kilo su yu nasil iciyosun iki litrede bile midem cok kötü oluyo .konusma kabiliyetini bende yitirdim.günlük siradan konusa konusa almancayi da cat pat yarim yamalak idare ede ede bu seviye ye ulastim.bu bizim kaderemiz galiba zaman zaman kitap okuyom ama vaktim olmuyo.tr gidersem alicam.

İYi bayramlar kızlar,
Yazılanları okumak baya uzun sürdü:)Günlük bayram telaşı nedeniyle sakin.Bayramdan sonra toplanırız inşallah

canim acikcasi benim de kitap okumaya hic zamanim olmuyor.cocuklugumdan beri kitap asigiyimdir esasinda..ama almanyaya geldikten sonra birde gittikce cogalan coluk cocuk yüzünden hic zamanim olmuyor..olan zamanimdada söyle ayaklarimi uzatip kestirmeyi yada burada yarim saat oyalanmayi daha cok tercihediyorum yalanmi diiim.burada kitap fuarlari oluyor zaman zaman.birkackere gittim..ama kitaplar cok pahali..bir kitaba 30-40 euro veremiyorum yalanmi diim
İYi bayramlar kızlar,
Yazılanları okumak baya uzun sürdü:)Günlük bayram telaşı nedeniyle sakin.Bayramdan sonra toplanırız inşallah
insallah insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…