hadi o zaman kaldir totoyu:) benimki pek agir kalkmiyor:)))))))Cok sagol canimbugün benim temizlik yapmam lazim yarin arefe mezar ziyareti olur esim evde olur yapama totoyu kaldirmam sart
hadi o zaman kaldir totoyu:) benimki pek agir kalkmiyor:)))))))
amşn kankammmm zor valla ki ben o amcayı da severdimmmm üzüldüm duyuncakankammm sesnzzz olurr mu hiççç keşke burda olsak da oturup dertlşsekk
tvde müşfik kenterin anma törenini gösterdiler karısının kounşması o kadar duygulandrdı ki hüngür hüngür agladm çok duygulandm 35 yıl dile kolay ne mutlu ...ne acı şimdi o kadın için hep elele gözgöze oldgu adam artık yok mekanı cennet olsun nur içine yatsn inşşşşşş
sanırım ben seni sanal ortamda seviyorummmm :))))) allahdan ki d. bakır dayım ist. filan olsa yine kolun uzanırdı senin:)valla cok iyi olurdu ama böyle idare edicez hem yaninda olsaydim bela olurdum basina..ev darma dagin ne isin var kiz internette kalk bakim toparlan dersine bak sonra mola verdigin sirada ac interneti derdim:)) simdi burdan sohpet ettigim icin isime geldiginden sesimi cikarmiyorum yani:))))))))
amin amin..ben artik dayanamiyorum cenaze ortamlarina...esim vede kardesimden sonra agir geliyor bana..hayatin gercegi ama naparsin iste.
ben konu ne tam anlamadım ama sanırım ortada bir haddini bilmezlik varrrr ne kadar ayıp konuyu bilemden de nasıl bu kadar emin konuşuyorsam :) ama biraz anladım valla bak :)Kolay gelsin canım
İyi yolculuklar canim
Desteginiz icin cok sagolun kizlarbende zaten sık görüşmem asla
ay süperim ben iki gündür tembellikte süpeeeeeeeeeeer...oturdugum yerde aksam yemegi isinide hallettim..cocuga pizza aldirdim..aksama atarim firina tamamdir o iste:)) kendim icin biraz salata yapsam iyi olacak ama..hazir vermeye baslamisken geri almayayim pizzalari götürüpte:))
ha simdiden söyleyeyim..haftasonu kocis evde oldugu icin nete giremeyebilirim.malum bebek gibi ilgi istiyor.
Dilaramda gelmis
ay mesajin arada kaynamis simdi tesadüf gördüm..canim kastin otelse evet o tip oteller normaldende pahali...ama sahil kenarinda bir otel veya pansiyon tutabilirsiniz...Of kızlar cok sinirliyim kapalilar icin tatil secenegi cok az ve cok pahali bi deniz gormek icin dünya parami ödüycez yazık ya yazık
geldim valla siz olamdan çekilmiyor kilolarda hayattanasılsın canımın içi
Merhaba kızlar,
Bayram tatlımı yaptım.Çok tembelim:)Hazır baklavalık yufkalardan yaptım.Ama çok beğenmedimBakalım soğuyunca inşallah güzel olur...
kahveeee 4 oldu duyummmmmmmmmm duyduyuyomusununnnn musunnnn beniii niiiiii
d. bakırlı birinee sorarsan ben sana hazar gölü yada eğil tatil köyü derim :))))) öyle kısa kaçamaklarda anca oralara gidebiliriğz biz :)İyiym canim ya kizim tatil istiyo kocaya yaz basindan beri ayarla gidelim dedim ayarlamadi simdi kiz tutturuyo o kizina kiyamiyo ariyoruz 4 gunluk kacicak bi yer ama bayram olunca heryer dolu bakalim ne olacak hayirlisi bakicaz bildigin guzel yerler varmi
onu bilmiyorum da ben duydum hoş geldinnn iç kapat fal bakacam :)kahveeee 4 oldu duyummmmmmmmmm duyduyuyomusununnnn musunnnn beniii niiiiii
ooooo kahve poartisiii haa sevdim bu işi :)Hayir 5 oldu bende istiyorum ama iftardan sonra tmm
d. bakırlı birinee sorarsan ben sana hazar gölü yada eğil tatil köyü derim :))))) öyle kısa kaçamaklarda anca oralara gidebiliriğz biz :)
onu bilmiyorum da ben duydum hoş geldinnn iç kapat fal bakacam :)
ooooo kahve poartisiii haa sevdim bu işi :)
kıssss fal bakıyosan kapına dayanırım bak şimdiiiii:)))
Ah canim orlara gelebilsem ne guzel gezerdik bakalim bayramdan sonra 3 gun termale kacicaz cnm falmi bakiliyo kapatiyorummmm
kalbimin temizliğine inmanıp tuttuğunu iddia edenler var bilemiyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?