80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amşn kankammmm zor valla ki ben o amcayı da severdimmmm üzüldüm duyunca bensiz olmaz tabi şekersiz kahve mi olur :)

sanırım ben seni sanal ortamda seviyorummmm :))))) allahdan ki d. bakır dayım ist. filan olsa yine kolun uzanırdı senin:)

Kolay gelsin canım

İyi yolculuklar canim

Desteginiz icin cok sagolun kizlarbende zaten sık görüşmem asla
ben konu ne tam anlamadım ama sanırım ortada bir haddini bilmezlik varrrr ne kadar ayıp konuyu bilemden de nasıl bu kadar emin konuşuyorsam :) ama biraz anladım valla bak :)

sanırımmmm bizde nenemlere gideceğiz yarın bayrm orda geçecekmiş bende gelemeye bilirim ablammmm salatanı yap mutlaka valla çok yazık olurrrr , (sen önce bi kendine bak desene :) )

Of kızlar cok sinirliyim kapalilar icin tatil secenegi cok az ve cok pahali bi deniz gormek icin dünya parami ödüycez yazık ya yazık
ay mesajin arada kaynamis simdi tesadüf gördüm..canim kastin otelse evet o tip oteller normaldende pahali...ama sahil kenarinda bir otel veya pansiyon tutabilirsiniz...

ben kacarim kizlar artik totoyu kaldirma zamani...evi toplayayim camasirlarimi makinaya atayim sonrasindada herif gelir zaten..firsat bulursam aksama bulamazsam bulacagim zamana kadar kalin saglicakla:)

geldim valla siz olamdan çekilmiyor kilolarda hayatta nasılsın canımın içi

İyiym canim ya kizim tatil istiyo kocaya yaz basindan beri ayarla gidelim dedim ayarlamadi simdi kiz tutturuyo o kizina kiyamiyo ariyoruz 4 gunluk kacicak bi yer ama bayram olunca heryer dolu bakalim ne olacak hayirlisi bakicaz bildigin guzel yerler varmi

Merhaba kızlar,
Bayram tatlımı yaptım.Çok tembelim:)Hazır baklavalık yufkalardan yaptım.Ama çok beğenmedimBakalım soğuyunca inşallah güzel olur...

d. bakırlı birinee sorarsan ben sana hazar gölü yada eğil tatil köyü derim :))))) öyle kısa kaçamaklarda anca oralara gidebiliriğz biz :)

kahveeee 4 oldu duyummmmmmmmmm duyduyuyomusununnnn musunnnn beniii niiiiii
onu bilmiyorum da ben duydum hoş geldinnn iç kapat fal bakacam :)

Hayir 5 oldu bende istiyorum ama iftardan sonra tmm
ooooo kahve poartisiii haa sevdim bu işi :)

Ah canim orlara gelebilsem ne guzel gezerdik bakalim bayramdan sonra 3 gun termale kacicaz cnm falmi bakiliyo kapatiyorummmm

kızlar dikkat etttim de bugün sadece öznur bildirim yapmış bildirimlerinizi yapın bu hafta haftaya da yapalım ondan sonraki hafta liste oluşturucam bilginizeeee.....

Kilo bildirimi

Baslangic 87
Gecen hafta 72.4
Bu hafta 72
Giden 400
Toplam giden 15
Hedef 65
Spor yok 3 litre su

Ramazan ayina 72.8 le basladim 72 le bitirdim yedim yattim zivittim ama eksi 800 cok mutluyum bayram arkasi tama gaz diyete donucem ve hedefime ulasicam iremcim bayram arkasi liste yapmasakmi ben bayramda neler yapacam ya :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…