herkesee ii bayramlarrrrrrr biraz geç oldu ama ancak geldik evee
Mrb kizlar biz dun annemler termaldeydi bayramlasmaya gittik yanlarina bi gecede kaldik bugun birlikte donduk iki gündür 2 ser saat yüzdüm tatlida yemedim sadece 2 catal baklava yedim ilk gunama biraz hamurisini abartmis olabilirim ama bugun son yarin tekrar diyet moduna giricem soz girmessem sacimi basimi yolun tmm
selam millettttttt sizi çok özledim dersem inanırmısınız bilmem ama vallahi çok özledim evet bayramı +1 kilo ile geride bıraktım bayram boyunca çörek ve baklava yedim yediğim çikolataları saymıyorum bileeee bugün de eski düzene devam ettim diyemem ama şu dk dan itibaren düzene sokacağıma söz verebilirim yarından itibaren de menü bildirimi yaparım ama uzun zamandır kimse yapmıyormuş gibi hissediyorum doğrumudur?
güzel yarın tam gaz devammmmmmEvet yarın başlıyoruz canım
Bende 3 haftadır herşeyi bıraktım.En son aç karnına 86.6 idim heralde +3 eklemişimdir:2:Sabah aç karnına tartılıcamYarından itibaren menü bildirimi ve 2 mil leslie ye devam
bugun 85 kılo ıle ısvec dıyetıne basladım bırazdan aksam yemegını yıcem bununla bırlıkte 9lu bıtkı cayınıda ıcıyorum sureklı yazıcam ınş.destek beklıyorum arkadaslar
bugun 85 kılo ıle ısvec dıyetıne basladım bırazdan aksam yemegını yıcem bununla bırlıkte 9lu bıtkı cayınıda ıcıyorum sureklı yazıcam ınş.destek beklıyorum arkadaslar
iyi bayramlar canim..naber durumun iyimi...gittinmi yüzmeye?herkesee ii bayramlarrrrrrr biraz geç oldu ama ancak geldik evee
aferim kiz sana..tamam sen diet moduna girme ben seve seve yolarim saclarini:))Mrb kizlar biz dun annemler termaldeydi bayramlasmaya gittik yanlarina bi gecede kaldik bugun birlikte donduk iki gündür 2 ser saat yüzdüm tatlida yemedim sadece 2 catal baklava yedim ilk gunama biraz hamurisini abartmis olabilirim ama bugun son yarin tekrar diyet moduna giricem soz girmessem sacimi basimi yolun tmm
dogruduuuuuuuuuuuuuur:))) senin kacirmis olmana neden sasirmadim acabaselam millettttttt sizi çok özledim dersem inanırmısınız bilmem ama vallahi çok özledim evet bayramı +1 kilo ile geride bıraktım bayram boyunca çörek ve baklava yedim yediğim çikolataları saymıyorum bileeee bugün de eski düzene devam ettim diyemem ama şu dk dan itibaren düzene sokacağıma söz verebilirim yarından itibaren de menü bildirimi yaparım ama uzun zamandır kimse yapmıyormuş gibi hissediyorum doğrumudur?
bayramda cok yemedim ama tartida bir kilo rti görünüyor neden bilmiyorum..son zamanlarda öksürük krizleri tutuyor..tahminim benim guatr yeniden azdi...yoksa cok kacirmadigim vede günlük yürüyüs yaptigim halde artidayim..geldigimin ilk haftasi 76,4 e kadar düsmüstüm..bu sabah tartildim 77.6 sok oldum..saha ben 75 olmusmuyumdur derken nerdeyse 78 olacagim...cildirmak üzereyim..acayip moralim bozuldu...hemen cir form cayi yaptim..hafifte kahvalti ama elimde olmadan sisiyorum millet buna bir care...ya diyorumki bu dogumkontrol haplarida sisiriyor olabilirmi?
bayramda cok yemedim ama tartida bir kilo rti görünüyor neden bilmiyorum..son zamanlarda öksürük krizleri tutuyor..tahminim benim guatr yeniden azdi...yoksa cok kacirmadigim vede günlük yürüyüs yaptigim halde artidayim..geldigimin ilk haftasi 76,4 e kadar düsmüstüm..bu sabah tartildim 77.6 sok oldum..saha ben 75 olmusmuyumdur derken nerdeyse 78 olacagim...cildirmak üzereyim..acayip moralim bozuldu...hemen cir form cayi yaptim..hafifte kahvalti ama elimde olmadan sisiyorum millet buna bir care...ya diyorumki bu dogumkontrol haplarida sisiriyor olabilirmi?
daha ne olsun..su lesliye bendemi baslasam ne..herkes onu yapiyor..varmi bir faydasi bariKızlae günaydın,
Biraz önce o kadar uzun uzun yazdım ama yazdıklarımı gönderemedim silindi.Neyse kısaca özet geçeyim.Aç karnına 88.5 olmuşum.Bu kadar ani alışın sebebi beyaz ekmek ve fast food.Bunları keseceğim.Şimdi haşlanmış yumurta ve 2 dilim ekmek yiyeceğim.Akşam için yeşil mercimek ıslatttım.Öğlene de çorba aralarda meyve.Bi de leslie 2 mil yürüdümmü tamamdır.
bu ay mecburuyetten yasmin kullandim..izinde türkiyedeydim bilmedigim baska marka kullanamadim..ama burada doktorumun yazdigi bir hap var..killanmayi engelliyormus..ben onu kullaniyorumCnm hangi doğum kontrol hapını kullanıyosun? kilo yapmayan yasmin, biraz pahalı ama yazz daha da iyi çünkü en düşük doz..
Canım regl oluyosundur belki de.Ama doğum kontrol hapı da aldırmıyopr deselerde aldırıyor.Tuzu hiç tüketmemen lazım yoksa su toptatıyor vücüda
Canım regl oluyosundur belki de.Ama doğum kontrol hapı da aldırmıyopr deselerde aldırıyor.Tuzu hiç tüketmemen lazım yoksa su toptatıyor vücüda
selamlar
bayramı da geçirdik...inşallah güzel geçmiştir herkesin
benim iyi deildi çünkü ananem vefat etti 1. gün gece.üzüntüm çok büyük oldu.annemi birkez daha kaybetmiş gibi oldum(
sonra bisürü ailevi problem yaşadım.herşey üstüste geldi.
şiştim vallaa.elimin kolunun canı yok o derece bitkinim.
diyette gümbürtüde.tatlı filan yedim baya.ama tartılmadım bilmiyorum ne oldu ne aldım:))
ama bu sabah su ve bitki çayına ağırlık veriyorum.
herşey sorun ya.bu kadar sorunun içinde kilo da kafamda sorun.isterdim ki kilo di,ye bi sorunum olmasın.hem bu kadar kafaya takıyorum hem de bi arpa boyu yol gidemiyorum(((((((
daha ne olsun..su lesliye bendemi baslasam ne..herkes onu yapiyor..varmi bir faydasi bari
QUOTE]
Evet canım.Benim evde eliptik bisikletim var ama sevmiyorum:)Yürüyüş bandım yok.Dışarı da çıkıp yürüyemiorum hava sıcak falan diye bahane oluyor insana.Ama bunda bahane bulmaıyosun yarım saat te 2 mil yürüyosun ve zevkli hem basit hareketleri hem de çok terliyorsun.Ben 1 hafta düzenli yaptım sonra da ara faydası olyuor.Kesinlikle mesela aralıksız 1 ay yapsak hergün yarım saat ya da haftada 6 gün kesin faydası olacak.
selamlar
benim iyi deildi çünkü ananem vefat etti 1. gün gece.üzüntüm çok büyük oldu.annemi birkez daha kaybetmiş gibi oldum(
diyette gümbürtüde.tatlı filan yedim baya.ama tartılmadım bilmiyorum ne oldu ne aldım:))
herşey sorun ya.bu kadar sorunun içinde kilo da kafamda sorun.isterdim ki kilo di,ye bi sorunum olmasın.hem bu kadar kafaya takıyorum hem de bi arpa boyu yol gidemiyorum(((((((
Canım başın sağolsun.Mekanı cennet olsunBen stres sıkıntıda kilo alanlardanım.Zora geldim mi yemek kurtarıcım oluyor ne yazık ki
merhabalar öncelikle başınız sağolsun
gerçekten de bu kadar problemin içinde bir de kilo vermeye çalışmak çok zor..bazıları stresliyken kilo verir bizlerse daha çok alıyoruz
inşallah artık vermeye başlarız
ben de ramazandan önce 3 kilo verdim ramazanda daha çok veririm diyordum ama olmadı şu an 84 kiloyum ben de burda bugün başlamak istiyorum hedefim 1 sonra artık 80li kilolardan kurtulmak bakalım hep beraber başarırız inşallahh..
hadi bakalım kolay gelsin ben bu sabah iki üç dilim salçalı ekmek yedim:44:şimdi de bol şekerli türk kahvesi içtim artık akşama kadar bakalım ne olacak
Akşama normal ye canım bişey olmaz.Bende kurtulmak istiyorum.Ama buraya düzenli yazmanın faydası oluyor.Diyetisyene gider gibi.
:)) ay ablam yaaaa sende varya acayip moral veriyon ne yapayım şimdi kahvaltıda millet çörek yerken bakayım mı gezmede millet baklava yerken bakayım mı çocuklar abla çikolataaa dediklerinde onlara verip bakayım mı olmuyorr işde ne yapayım :)iyi bayramlar canim..naber durumun iyimi...gittinmi yüzmeye?
aferim kiz sana..tamam sen diet moduna girme ben seve seve yolarim saclarini:))
dogruduuuuuuuuuuuuuur:))) senin kacirmis olmana neden sasirmadim acaba
allah rahmet eylesinnnnnn meleğimmmm başın sağolsunnn yeri mekanı cennet olsun inşallah ne mutlu ki ona bayram günü vefat etmek nasip olmuş her kula nasip olmaz bu teselli olur mu bilmem ama , birtanem kilo verilirrr allah başka dertler vermesin yeter, onu sıkıntıdan sayma kuzummmm bir şekilde bu kilolar ya gidecek ya gidecek ne yapalım 1 ay erken olmasın da geç olsunnnnn sonuç da vereceğiz o kiloları seviliyorsun kıymetlisinnnnnn önemli olan buselamlar
off dk 1 gol 1 gibi olmuş ama :) veda partisi olsun o kahveyle salçalı ekmekler :) ekmekler umarım siyah ekmekdir. öğlen ve akşammm dengele cnm olur mu sebze ve yoğurda ağırlık ver gün içerisinde derim ben . hg cnm benim bu arada ben dilara inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın bende 84 ile başlamışdım diyetime çok şükür atlattım o dönemi bide 74 den düşsem :)merhabalar öncelikle başınız sağolsun
gerçekten de bu kadar problemin içinde bir de kilo vermeye çalışmak çok zor..bazıları stresliyken kilo verir bizlerse daha çok alıyoruz
ben de ramazandan önce 3 kilo verdim ramazanda daha çok veririm diyordum ama olmadı şu an 84 kiloyum ben de burda bugün başlamak istiyorum hedefim 1 sonra artık 80li kilolardan kurtulmak bakalım hep beraber başarırız inşallahh..
hadi bakalım kolay gelsin ben bu sabah iki üç dilim salçalı ekmek yedim:44:şimdi de bol şekerli türk kahvesi içtim artık akşama kadar bakalım ne olacak
sağol canım.stresliyken çok şişiyorum malesef.buraya katılmaya karar vermekle çok iyi yapmışsın canım.ancak kahvaltı tercihin pek doğru değil.salçada tuz vardır su tutar ayrıca protein alman lazım sabah dengeli bir şekilde.kahveyi de bol değil az şekerli içmeye çalış canım.merhabalar öncelikle başınız sağolsun
sağol canım Allah razı olsun.daha ne olsun..su lesliye bendemi baslasam ne..herkes onu yapiyor..varmi bir faydasi bari
QUOTE]
Evet canım.Benim evde eliptik bisikletim var ama sevmiyorum:)Yürüyüş bandım yok.Dışarı da çıkıp yürüyemiorum hava sıcak falan diye bahane oluyor insana.Ama bunda bahane bulmaıyosun yarım saat te 2 mil yürüyosun ve zevkli hem basit hareketleri hem de çok terliyorsun.Ben 1 hafta düzenli yaptım sonra da ara faydası olyuor.Kesinlikle mesela aralıksız 1 ay yapsak hergün yarım saat ya da haftada 6 gün kesin faydası olacak.
Canım başın sağolsun.Mekanı cennet olsunBen stres sıkıntıda kilo alanlardanım.Zora geldim mi yemek kurtarıcım oluyor ne yazık ki
Akşama normal ye canım bişey olmaz.Bende kurtulmak istiyorum.Ama buraya düzenli yazmanın faydası oluyor.Diyetisyene gider gibi.
:)) ay ablam yaaaa sende varya acayip moral veriyon ne yapayım şimdi kahvaltıda millet çörek yerken bakayım mı gezmede millet baklava yerken bakayım mı çocuklar abla çikolataaa dediklerinde onlara verip bakayım mı olmuyorr işde ne yapayım :)
allah rahmet eylesinnnnnn meleğimmmm başın sağolsunnn yeri mekanı cennet olsun inşallah ne mutlu ki ona bayram günü vefat etmek nasip olmuş her kula nasip olmaz bu teselli olur mu bilmem ama , birtanem kilo verilirrr allah başka dertler vermesin yeter, onu sıkıntıdan sayma kuzummmm bir şekilde bu kilolar ya gidecek ya gidecek ne yapalım 1 ay erken olmasın da geç olsunnnnn sonuç da vereceğiz o kiloları seviliyorsun kıymetlisinnnnnn önemli olan bu
off dk 1 gol 1 gibi olmuş ama :) veda partisi olsun o kahveyle salçalı ekmekler :) ekmekler umarım siyah ekmekdir. öğlen ve akşammm dengele cnm olur mu sebze ve yoğurda ağırlık ver gün içerisinde derim ben . hg cnm benim bu arada ben dilara inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın bende 84 ile başlamışdım diyetime çok şükür atlattım o dönemi bide 74 den düşsem :)
sağol canım amin inşallah mekanı cennet olur. anneciğim öte dünyada kavuşur inşallah annesine.bu dünyada biraz hasretlik çektiler.bayram gününe nasip oldu dediğin gibi herkese nasip olmaz.normalde yurtdışında olan torunları da bulunmuş oldu işte.
kiloya takılmayayım diyorm ama takılıyorum işte.ruh halim bozuksa kilolar daha bi üzücü olyor.bayramda fazla kaçırdım ya vicdan azabı duyuyorum biraz:))
neyse sabah ve öğle çoookj hafif yedim.2 güne biraz hafiflerim heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?