80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar flatliners fleks nasılsınız

aktif olan arakadşlar da var ama diğer topiclerde geziyorlar galiba

nidam sormuşsun 90 60 90 varmı diye BENıMMM P

elay sanada çok güldüm gerçekten mekik çeken kızın senden daha hızlı kilo veriyor galiba :))

beden ölçüleriniz verilmiş bende en kısa zamanda veririm inşallah

Tinqiwingi hoşgeldin

baharnaz.. slm cnım rakibem :)) yarına hazır mısın? ben pek değilim yaa açıkçası...

evet haklısın.. burda kimse kalmadı diye gezintideydim ben... :)))

baharnaz.. slm cnım rakibem :)) yarına hazır mısın? ben pek değilim yaa açıkçası...

evet haklısın.. burda kimse kalmadı diye gezintideydim ben... :)))

4 dilimden birşeycik olmaz canım ya sen hazır diilsin ben hiç hazır değilim beni atcaklar kesin

selamm kızlarr ben geldimm maleseff modemimm bozuldu ondan giremedimmm ancak yapabildik neysee zaten umreye gitme vaktim geldi pazartesi gidiyoruz nasipse heralde fazla giremem gelen giden oluyor çünkü ancak umreden dönüşte devamm inşş benim kilo aynı kızlarr yarın yine bir tartılırım nedense saydım yerinde aslında birşey yemiyorum ama heralde metebolizma yavaşlıyo yemediğimi için iştahımm hiçç yokk eşim bizi yemeğe götürdü 1 tane lahmacun yedimm amaa midemm patladı resmenn yani anlıycanız hiç iştahım yokk zorr yemek yiyorum yinede veremedimm aman almayalımdaa ayy burası olmasaydı onuda veremezdimm heralde szin desteğinizz bu arada ben yokken neler olduu kızlarr baya birkmişş okumakk baya zamanımı alırr canlarımm vallahepinizi çokk özlemişimm akılım hep burdaydıı

bende yediklerimi yazayım
sabah 2 bardak çay
salatalık domates peynir 2 zeytin
ara:yemedim
öglen :taze fasulye 2 t. kaşıkla, 1 dilim k.ekmegi
ara:1 salatalık
akşam mercimek çorba yarım kase
2 kaşık pilav taze fasulye ,az salata
akşada çayın yanında 1 tane kurabiye yedim , yemesemde olurdu ama misafirim vardı
çayın yanında aldım ama buna şükür
kuruyemiş felan yemedim
şimdi kimse yok bende cıkıyorum

slm sanırım ölçüleri yazıyoruz bende size muhteşem olan vucut hatlarımı yazayım hahaha :)
gögüs 93
bel 88
kalça 105
boy 179
kilo 84.300 (3 gün önce tartıldığımdaki kilo) nasılım ama boru gibi hatlarım var hehehe

SLM KIZLAR İŞTEN GELDİĞİMDEN BERİ ANCA OTURABİLDİM...ANNEMLER YENGEMLER BİZDE BİR KAÇ GÜNDÜR MUTFAKLARI YAPILDIĞI İÇİN BENDE YEMEK YİYİP OTURUYORUZ NORMALDE KARŞI BİNADA OTURUYORLAR... NEYSE BEN YARIN SABAH TAN GİREMEYEBİLİRİM...AKŞAMA DOĞRU GİRERİRİMM İNŞ.. YARIN SAKARYAYA GİDİP GELECEĞİM KARDEŞİMİN MEZUNİYET TÖRENİ VARR...ZATEN BU HAFTA VEREMEDİMM ÇÜNKÜ HEM YEDİMM :1no2: HEM ADET OLAMADIMM HEMDE TUV. ÇIKAMIYORUMM 3 GÜNDÜRDE KASIKLARIM AĞRIYOO İNŞ. BİŞİYİM YOKTUR...MORALİMDE SIFIRRR...DR. GİDİCEKTİM DR.UM İZİNDEYMİŞŞ...ADET OLABİLMEK İÇİN BİR İLAÇ SORACAKTIM ARADIMM ULAŞAMADIMM YURT DIŞINDA İMİŞ... SENELERDİRRR YORULDUM ARTIK BU HASTALIK İLE UĞRAŞMAKTAN ...............mafoldumben

HEPİNİZE GÜNAYDIN DİYORUMM VE BEN YATIYORUM....SABAH ERKEN KALKIP GİDİCEZZ ......

DUALARINIZA İHTİYACIM VARR EĞER ADET OLAMAZ İSEM KENDİMİ İYİ HİSSETMEDİĞİM İÇİN BUNALIMLARDA GEZİYOR VE ÖNÜME GELEN HERŞEYİ YİYORUMM.....GEÇEN HAFTA DA AÇ GEZMİŞTİMM SIKINTIDAN YİYEMEMİŞTİM.....KİLO VERMİŞTİM BU HAFTA TAM TERSİ OLDU....mafoldumben

Flatliners ölçülerin süper olmuşş canım az kalmış 90-60-90 olmama hani...
evracım sende boydan kazanıyorsun sanırım öyle abarttığın gibi değil ölçülerin gayet iyi..

Kızlar daha önceki mesajlarımda yazdımmı bilmiyorum (msj gitti diyor ama sayfa hata veriyor) 2 gün önce yürüyüş yaparken hava karardı hemen bitireyim diye biraz koşuyum dedim ama bu bacaklar bu bedeni taşıyamadı sanırım sağ bacağımın diz kısmında bi ağrı oluştu 2 gündür yürürken ağrıyor,elimle bastırınca acıyor noldu acep?doktora gitmeye de üşeniyorum herzamnki gibi oğluşu nereye bırakcam vs.. geçmezse yarında ağrırsa mecburen gitcem artık (şu an zonkluyor resmen)
Sevdemer senin de böyle bişey olmuşmuydu yanlışmı hatırlıyorum canım?

Hadi bakalım yarın sabah güzel kilo hbrlerinizi bekliyorum kızlar,ben bu hafta kesin halkayım da ...:kedi:

cnımmm.. serracımm.. özlettin valla kendini... neyse ki bir sorun yokmuş ya rahatladım... sen umrene hayırlısıyla kazasız belasız git,gel cnmm.. o zaman gelirsin bolbol... hayatım söylememe gerek yok biliyorum ama orda o mübarek yerlerde dualarında beni de (bizi de) unutma canm arkadaşım...şimdiden allah kabul etsiz ve hayırlı yolculuklar...:Saruboceq: opuyorumnanaktan

bebeqcim hem iş yapıp hemde sohbet yapmışsın döktürmüşsün canım

ayy sorma cnmm.. aklım bilg. da elim işlerde :))) balkonu yıkama işi bile gündüz yetişmedi...:))) allahtan kocişim geç gelcem dedi de o arada yıkayıverdim.. saat akşam 8 di ama :))

cnımm... gögüs,bel bölümünde pek fazlalık görünmüyo.. tabi benimkinlere oranla dağlar var arada.. ve ben 80 küsürüm yani.. ama sen boydan kazananlardansın.. aramızda 10 cm. den bile fazla boy farkı var... şanslısın o bakımdan..ama kalça erimesi gereken öncelikli yer gibi duruyo :)

ben daha önce yazdığını görmedim cnım.. ama çoook geçmiş olsun ... ihmal etme bence hemen git bi dr.. kas sıkışması fln olabilir.. yada inş. daha cddi bişey değildir ama sen yine de ihmal etme.. dr. gittiğinde yaz bize de ama merak ederiz hee.. inşallah iyi haberlerle gelirsin... bi sorun çıkmaz dizinde :Saruboceq:

bu arada ilk kilo bildirimini de ben yapayım her zamanki gibi... sadece geçen hafta geç yazdım.. o da olay oldu yani... tekrar bir tuhaflık yapmamak için yazıyorum... sabah aç karna,kıyafetsiz,wc ye çıkmış olarak tartıldım.. öğlene kadar beklesem daha bişeyler çıkar büyük ihtimalle... :kedi: ama işlerim çookk.. o zamana kadar aç aç gezemicem...
geçen hafta--------------80,7
bu hafta-------------------80,5
bu hafta giden---------- 200 gr..

geçen hafta 1.300 gitmişti bu hafta 200 gr. niyekine acaba.. metabolizmam yavaşladı sanırım bu hfta.. bende öyle oluyo çünkübi hafta iyi kilo bi dahaki hafta gramla gidiyo :)
neyse ilk yazan benim... isteyen istediği saatte yazabilir...

Selam bebeg naber ikizleri uyutmaya calisiyorum gecenin 12 olmus hala direniyorlar hatta biri ikina ikina anakucagindan cikmaya ugrasiyor.eskiden boyel deildi en gec aksam 9 da uyurlardi.Hastalikatan boyle oldu.

Sabah 6 da tartilacam bende esim ise gitmeden tarticak beni cunku bizdeki baskul digital deil bende evdekini okuyamiyorum cok kucuk cizgiler.Birde bizde kg yok paund diye okunuyor yani burda 177 paound olarak kasiligi 80 kg felan.birde bunu kg ye cevirmem gerekiyor.Aksam esimi bekliyorum cunku evdeki bilgisayarda net yok esimin bilgisari is oldugu icin her yerden cekiyor.olme esegim olme yani benim nete girip sizelrin sohbetine katilmam okadar saat farki olmasa ne iyi olurdu.

rüzgarım.. valla cnmm allah kolaylık versin sana... bir taneyle uğraşak bazen zor olabiliyo sen 2 taneyle uğraşıyosun... allah yardımcın olsun cnmm... handerya listeyi hazırlayana kadar kilo bildiriminde bulunsan yeterli olur cnmm...

günaydin kizlar..... hayirli cumalar dilerim hepinize (kimse yok ama olsun kaydirigubbakcemile3)

bebeg ablam, metapolizma yavaslamistir, her hafta malesef ayni veremiyor kimse :sinifsinif:
bende bu hafta fazla vermedim, eminim. 500gr vermissem bile göbek aticam, yeterki 82 yi göreyim opuyorumnanaktan

eveeet ben handeryamin asistani olarak not etmeye basliyorummm

bebeg83
geçen hafta--------------80,7
bu hafta-------------------80,5
bu hafta giden---------- 200 gr

gulcelik
geçen hafta--------------83,5
bu hafta-------------------82
bu hafta giden---------- 1500 gr

nidam034
geçen hafta--------------84
bu hafta-------------------83,3
bu hafta giden----------700 gr

Son düzenleme:
Selam bebeg naber ikizleri uyutmaya calisiyorum gecenin 12 olmus hala direniyorlar hatta biri ikina ikina anakucagindan cikmaya ugrasiyor.eskiden boyel deildi en gec aksam 9 da uyurlardi.Hastalikatan boyle oldu.

ben o bebikleri yerimmmmmmm
:ecrin_bebekpuyorumnanaktan Şeniz
allah kolaylik versin abla

selam kızlar. tam 82 kilo olmuşum yaniii bu hafta 1,5 kilo vermişim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…