baharnaz.. slm cnım rakibem :)) yarına hazır mısın? ben pek değilim yaa açıkçası...
evet haklısın.. burda kimse kalmadı diye gezintideydim ben... :)))
selamm kızlarr ben geldimm maleseff modemimm bozuldu ondan giremedimmm ancak yapabildik neysee zaten umreye gitme vaktim geldi pazartesi gidiyoruz nasipse heralde fazla giremem gelen giden oluyor çünkü ancak umreden dönüşte devamm inşş benim kilo aynı kızlarr yarın yine bir tartılırım nedense saydım yerinde aslında birşey yemiyorum ama heralde metebolizma yavaşlıyo yemediğimi için iştahımm hiçç yokk eşim bizi yemeğe götürdü 1 tane lahmacun yedimm amaa midemm patladı resmenn yani anlıycanız hiç iştahım yokk zorr yemek yiyorum yinede veremedimm aman almayalımdaa ayy burası olmasaydı onuda veremezdimm heralde szin desteğinizz bu arada ben yokken neler olduu kızlarr baya birkmişş okumakk baya zamanımı alırr canlarımm vallahepinizi çokk özlemişimm akılım hep burdaydıı
bebeqcim hem iş yapıp hemde sohbet yapmışsın döktürmüşsün canım
slm sanırım ölçüleri yazıyoruz bende size muhteşem olan vucut hatlarımı yazayım hahaha :)
gögüs 93
bel 88
kalça 105
boy 179
kilo 84.300 (3 gün önce tartıldığımdaki kilo) nasılım ama boru gibi hatlarım var hehehe
Kızlar daha önceki mesajlarımda yazdımmı bilmiyorum (msj gitti diyor ama sayfa hata veriyor) 2 gün önce yürüyüş yaparken hava karardı hemen bitireyim diye biraz koşuyum dedim ama bu bacaklar bu bedeni taşıyamadı sanırım sağ bacağımın diz kısmında bi ağrı oluştu 2 gündür yürürken ağrıyor,elimle bastırınca acıyor noldu acep?doktora gitmeye de üşeniyorum herzamnki gibi oğluşu nereye bırakcam vs.. geçmezse yarında ağrırsa mecburen gitcem artık (şu an zonkluyor resmen)
Sevdemer senin de böyle bişey olmuşmuydu yanlışmı hatırlıyorum canım?
Selam bebeg naber ikizleri uyutmaya calisiyorum gecenin 12 olmus hala direniyorlar hatta biri ikina ikina anakucagindan cikmaya ugrasiyor.eskiden boyel deildi en gec aksam 9 da uyurlardi.Hastalikatan boyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?