80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet galiba öyle ama ben o tartıya çıkınca 8 li rakamları değil 6 lı rakamları görmek istiyorum.. benim için önemli olan o tartıdaki rakam dışarıya nasıl göründüğüm önemli değil...
60 ları görmek için uğraşıcam artık..:) vazgeçmek yok... başarıcam inşallah:) kaydirigubbakcemile5

valla güzelim kıyafetin modeline göre değişiyo tabiki... diyete başladığımda alt 50 , üst 48 di...
şimdi ise... alt 46 dar,48 rahat oluyo.. üst 46-44 ... böyle işte...

rakibem canını hiç sıkma boşver güzelim strese girme moralini yüksek tut inşallah sıkıntılar bi an önce düzelir yerimseniben

Sagol canim yaa.. Olay daha bi sonuca varmadi o yuzden daha icim icimi yiyor .. ama ben bisey yemiyorum :) Yani dun biraz kacti gerci aksam yemegine bitane lahmacun yemistim

bugun iyi galiba

sabah :2 kraker peynir
Oglen : 2 dilim ekmek peynir , salata
ara : seftali
Aksam : 1 dilim ekmek ..yogurt corbasi, salata

Ben gecen izin icin yazliklarima bakarken 38 beden S gomlek t-shirtlar fln buldum :S
Tabiki hicbiri olmuyor artik yinede sakliyorum onlari .. cunku biliyorum bir gun mutlaka tekrar olacak onlar bana..baska yolu yok

BENİM ÖLÇÜLERİM
GÖĞÜS--112
BEL---100
KALÇA---127
KOL ---31
KIZLAR KOLUMUZUDA ÖLÇELİMMİ NE DERSİNİZ DİYETİSYENE GİDERKEN ÖLÇÜYORDU DR ORDAN AKLIMA GELDİ NE DERSİNİZ ŞU ANDA KARTIMI ALDIMDIM BAKIYORUM ŞUBAT AYINDAN BERİKALÇAM BAYA KALINLAŞMIŞ 124 MÜŞ ŞUBAT TA OFFFFF lmaz:

bende ölçtüm kolumu.. 28 cm.. yarın fleksin dediği gibi aç karnave kıyafetsiz olarak net bi daha alcam ölçümü.. gerçi kol farketmicektim mutlaka ama neyse :)))

brose.. cnmm ahh ahh... bende de var o 38 bedenlerden.. ne zaman girebilirim içlerine acaba.. imkansız gibi görünüyo ama halaa atasım yok valla belki birgün diye :))) ama bende 42 daha çok giysi var... hayatımda en çok durduğum beden 42 o yüzden sanırım :)) onları giymek şimdiki hedefim...

Belkı eder bellı olmaz bebegcımŞubattan berı 2 Şer santım kalınlaŞmıŞım kalÇm 3 cm ama daha fazla beklıyordum

bende yıllar önce ölçtüğümü hatırlıyorum en son :)) kalça ve göğüs eşitti.. 100 cm.. ama şimdi görüyorum ki üst bölüm aynı ama alt almış başını gitmiş

bugün eflatuncum gelmemiş hiç.. neden ki acaba? yazmışmıydı bilmiyorum ki.. hep kopuk kopuk girebildiğim için bu günlerde.. neyse umarım bişey yoktur da gelmese de olur :)

elay da sürekli açık görünüyo ama açıkmı kaldı sayfa .. yada işi varda gelcek mi acaba? bana bedenlerimi sordu bi daha tık yok.. eeelllllaaaayyyyyyy.... nerdesin kızz?

BENıMDE SAYFA AÇIK KALMIŞ BÜYÜK Bı HALI PASPASIM VARDI ONU YIKAYIP GELDıM ŞıMDı EŞıMDE GEÇ GELıCEKMıŞ DıĞER HALILARIMIDA YIKIYIM ENıYSı YARINA KADAR ıNCEL ME OLUR BELKıkaydirigubbakcemile3

iyidir flekscim nolsun. senden naber? ben de ölçülerimi vereyim hemen.
göğüs: 92
bel: 69
göbek: 79
kalça: 96
kol: 27
bacak (diz kapağının hemen üstünden/diyetisyenim ölçüyo): 37
beden: 40 bol, 38 dar oluyor.

dünkü menümü de yazayım:
sabah: 1 simit, 2 kk peynir
ara: 5 kayısı
öğlen: 1 fincan şekersiz sütlü nescafe
akşam: 1/4 lahmacun
3 lt su+2 fincan yeşil çay
bu hafta adetliydim ama bu sabah ödem kalmamıştı vücudumda, en azından tartı öyle söylüyordu. bakalım yarın sabah ne olacak kızlar? hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…