80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sımdı kızlar herkez kendı olculerını bır yere not etsın..haftalık olcu bıldırımlerınde bulunalım..şunu unutmayalım gıden kılo kadar ıncelmemızde onemlı..

göbek deliği dediniz sezeryandan dolayı sarkan o koca göbeğimi ölçtüm yazdım mafoldumbenmafoldumben

bence göbek deliğinin ordan değil tamam mı ( olmasın yaaa ):sinifsinif:

elay dr söylemişti mehmet öz sabah ac karnına vc gittikten sonra ölcün demişti tam göbek deliginin üzeri olacakmış

göbek deliği dediniz sezeryandan dolayı sarkan o koca göbeğimi ölçtüm yazdım mafoldumbenmafoldumben

bence göbek deliğinin ordan değil tamam mı ( olmasın yaaa ):sinifsinif:

ıyıde benım bel dedıgım yer sımıtlerın oldugu yer degılkı sımıtlerın ustu..yanı benım gobek delıgım sımıtlerın ustune gelıyor..zemuszemus

bence yarın versin herkes ölçülerini ac karnına kızlar ne dersiniz kg bildirimi yaparken onuda yapalım bence

handeryacıgım lısteyı aylın tutacak..bız o gelene kadar en azından aklımızda tutalım..ona zorluk olmasın..ogun zavallım lısteyı hazırlarken dıyodu..handerya ablam cok emek verıyormus bu lısteye ne kadar zormus dıyodu..

selmacıgım benı sakın yanlıs anlama ben hedef kılo bakıpta oyle yazmısım cok ozur dılerım canım benım senı kırdıysam:1no2:

handeryacım... iyi düşünmüşsün cnım..böyle düşünmene sevindim açıkçası ama.. bilyosundur belki ben bu aralar net sorunumdan dolayı pek giremedim.. belki de her an yine gidebilir.. yani ben o yüzden dedim sürekli kesin gelebilen birisi olsa iyi olur diye.. ama yine de ne karar verilirse uyarım...

milleti dürtüp kızıcam da benim yaptığım kaçamaklar nolcak :kedi:

selmacıgım benı sakın yanlıs anlama ben hedef kılo bakıpta oyle yazmısım cok ozur dılerım canım benım senı kırdıysam:1no2:
nidacım ne demek kırmak ne dedin ki ölcülerim fazla aslında ama verecegim tabiki hep beraber inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlarr bende mezuramı aldım elime.. hiç içimden gelmese de ölçülerimi ben de yazayım bari... ama nasıl ölçüldünüz.. kıyafetlerin üzerinden mi?

hıı bide bir resim daha ekledim.. profilde.. diyete başladığım halim diye.. eflatunun gördüğü ve bahsettiği iskender yerken halim.. 92 kilo:))) ark.özel isteyen bakabilir...

hadı ben kactım kıslar hepınıze ıyı aksamlar yarın ılk kılo bıldırımınde ben bulunacagım ınsallah zayıflamısımdır..

kıyafetimle ölçülerim..

göğüs------ 100
bel----------- 92
kalça------- 107 mafoldumben çıkarıpta mı ölçseydim diyorum şimdi

ben nidamla aynı fikirdeyim

nidam mında dediği gibi simitlerin üstünden ölçelim ya ben sarkık göbeğimi ölmek istemiyorummmmmmmmmmmmafoldumben

bi de bu ölçüler haftanın perşembelerimi yazılcak? herkes yazıyo diye yazdım ama gün belirlenmişmiydi? bi de listeyi kim hazırlıcak?

benim simit yani sarkık göbek , göbek deliğimin altında olduğu için ben ordan ölçtüm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…