80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar bugün bildirim günü galiba .ben de 88 olmusum 800 gram gitmis . dün biraz sapttim.gerci regl de oldum biraz cikolataya yönelmisim .benim de ilk hedefim 85 gerisi allah kerim okadar da hareketliyim kilolar nasil da beni birakmiyo.beni cok mu seviyorlar ne bir türlü ayrilmak istemiyorlar

kilolu insanlar sempatik olur diye boşuna dememişlerrr seviliyoruz tatlım ne yapalım :)

Ve beeen döndüm bugun yediklerimi yazayim önce

Sabah 2 dilim ekmek arasi peynir domatesli tost cay
Ara 2 erik
Öglen 2 kucuk parca peksemet domates salatalik cay
Ara karpuz
Aksam yarim dilim ekmek bir parca tavuk salata 2 kasik fasulye
Ara dondurma

3 litre su spor yok caylar sekersiz baskada yok bugun ilk kez diyet modundaydim artikin bozmak yok

Ve kilo bildirimi

Baslangic 87
Gecen hafta 72
Bu hafta 72.8
Gelen 800
Toplam giden 14.3

2.5 litre su spor yok bu hafta zivittim bu bile iyi regli oldum onunda kattiklari var ama haftaya 71 seni gorucem

merhaba öncelikle başarınızdan dolayı sizi kutlarım başlangıçtan bu haftaki kilonuza ne kadar zamanda geldiniz?

merhaba öncelikle başarınızdan dolayı sizi kutlarım başlangıçtan bu haftaki kilonuza ne kadar zamanda geldiniz?

teşekkür ederim ,tam olarak 1 martta başlamıştım diyete buraylada 4 martta tanışmıştım:)ramazana kadar tam gaz devam ettim diyete,yediklerime dikkat ettim fırsat buldukça yürüyüş yaptımfalan fakat ramazanda dikkat etmeme rağmen çok kasmadım kendimi... 6 ayda 20 kilo diyebiliriz özetle:))46 bedendim 42 yim şimdi...darısı isteyen herkesin başına olsun.gören herkesin şaşkınlıktan dili tutuldu bayramda bu muhteşem hissi isteyen herkes yaşasın inş...

slm kızlar...bende aranıza katılmak istiyorum...kendime dur diyemezsem sanırım kilom 100 e kadar dayanacak

öncelikle kendimi tanıtayım...22 aylık evliyim,30 yaşındayım,muhasebeci olarak çalışıyorum ve yıllardır kilolarımla cebelleşiyorum

kendimi bildim bileli diyet yapıyorum,çok hızlı kilo alan bi bünyem var tabi hızlıda veriyorum...bu arada yapmadığım diyet,denemediğim yöntem kalmadı,benim sorunum koruyamamak

en son geçen sene eylülde 81 kg yala dukana başlamıştım ve yılbaşına kadar 10 kg vermiştim ama yılbaşında ipin ucunu bi kaçırdım hala yakalayamadım....bu sabah tartıda 87,2 yi gördüm

hiç bu kadar kg almamıştım,psikolojim alt üst oldu,dolabımda 40 bedenden 46 bedene kadar bir sürü kıyafet var ama şu anda hiçbiri olmuyo...ben elma tipliyim...kollarım bacaklarım zayıf,toto,kalçada öyle abartılı değil ama,göbek,mide ve sırt çokk fena

şimdi nerden nasıl başlıcam,hangi diyeti yapıcam bilmiyorum,üstelik 2-3 aydır bebek düşünüyoruz,bu halde hamile kalırsam doğuma kaç kg la giderim bilmiyorum

o yüzden ne yapıp edip zayıflayıp öyle hamile kalmak istiyorum,sizdende bu konuda destek bekliyorum

Canım hoşgeldim aramıza

Ben de yeni katıldım sayılır.Bunu üstüne bide kilo aldım baksana bayram tatil derken.Çizelgem komik oldu:):)Bende çok kilo verdim ve geri aldım.Benim gibiysen sende, işimiz zor verilen kilolaları koruyamadıktan sonra vermenin bir anlamı olmuyor.Ben diyet modunda değilim artık.Normal insanlar gibi beslenmeye çalışıyorum.Ben fast food , ekmek arası manyağıyım.Bu da haliyle şişiriyo hemen.Hareketsiz bir yaşantım da var böylede olunca kilo alımı normal tabiŞimdilik eve beyaz ekmek almıyorum.Pilav ve makarna da sınırlarım var artık.Ne biliyim önceden mesela mercimek , nohut , kurufasulye fazla pişirmezdim şimdi haftada en az 2 bunları pişirmeye çalışıyorum.Balık tavuk et yiyorum ayran içiyorum.Kısacası beyaz ekmek hamur işlerine sınır koydum ve günde yarım saat Leslie ile yürümeye çalışıyorum.Durum özet olarak bu:)Bende hep tombik oldum 68 oldum en zayıf en şişmanda 76 78 olmuştum ama evlendikten sonra 1 yılda böyle oluverdim işte.Bende diyetteyim demek ters etki yapıyo onun yerine sağlıklı yaşıyorum daha sempatik geliyo.Sen de böyle dene istersen

hoşbulduk tatlım...aynı beni anlattın,benimde en zayıf olduğum halim 68 :)) ne olursa olsun 80 i geçmemeye çalışıyodum ama evlenince bende çok saldım,şu an halim çok kötü

sanırım diyetisyene gidicem,burda özle hastanedeki diyetisyenle çok güzel kg verenler var,en azında birinin kontrolü altında olursam daha iyi olur gibi geliyo

birde bende akşama kadar pc başındayım,zorunlu ihtiyaçlar dışında totomu kaldırmıyorum,hareketsiz bi yaşam,üstüne sağlıksız beslenme ve abur cubur düşkünlüğü sonuç ortada

aslında diyet değilde sağlıklı yaşamı bi oturtabilsek hiç kg derdimiz olmayacak ama nerdeee

inş.burda sizlerinde desteğiyle yine başarabilirm...ilk hedefim kurban bayramına kadar 10 kg vermek

Bende öğretmenim.şu an tatil falan iyice cozuttukDaha önce diyetisyene gidip kilo verip tekrar aldıysan bence gitme parana yazık(Kendimden biliyorum ondan söylüyorum)Bende bu sene yine bir diyetisyen denemesi yaptım ama şimdi istemiyorum.Kilo verip durduğum zaman başlarım belki.

daha önce diyetisyene gitmedim canım...bakalım onuda denemek istiyorum...

Hadi bakalim öznur hanim kim hedefe önce varacakben bugün kosmaya basliyorum birde esimin teyzesinin yasini var oraya gitmeliyim ama orda azicik yiyicem tatli hec yemiycem yersem
insallah yememisindir..ya bende nerdeyse günlük yarim kilo arti cikar oldu..kafami duvarlara vurasim geliyor..öyle böyle degil ha cok kafam bozuluyor artik...bogazi frenledikde spor isine baslayamadim ondan olabilirmi acaba? ama yok bikmayacagim..savasa devam

iyi akşamlar herkese menü paylaşmaya devam edicem bugünden itibaren,çok güzel otokontrol oluyordu bana,sonundaoldu canım sende yine yorumlarını eksik etme olurmu menülerime,tabi herkes isterse yorumlayabilirde:))
bugünkü menüm;
sabah:malesef biraz patates kızartması,1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,2 dilim kepek ekmek
ara:1 yeşil elma
öğle:yağsız domates soslu biber,1 dilim ekmek
ara:5 fındık
akşam(erkendi 17 gibi):1 porsiyon fırında tavuk,salata,2 dilim kepekli ekmek
ara:1 avuç leblebi,5-6 badem

• bugünkü menüm sabah bir dilim tatli ekmek yaninda iki tas kahve
  • öglen bir tabak kisir,bir tabak karpuz
  • aksam biraz makarna .yaninda tavuk soslu mantar .ondan da üc dört kasik .ve sonunda dört tane biskuvi ve cay
  • bir litre su

Berbat menum ama yazicam

Sabah 1 dilim ekmek peynir bol domates biber acik cay
Ara yok buraya kadar cok iyi
Oglen 3 isirik pizza yarim bardak gazoz 3 sikim cigkofte
Ara 1 ince dilim cheescake
Aksam 5 catal patates kizartmasi 3 catal biber kizartmasi bol salata yogurt
Ara elma

2.5 litre su spor yok dovun beni kizlar bi turlu giremiyorum diyet moduna bi gun yapsam ertesinde bozuyorum kafama kafama vurun lutfen ya nasil eski moduma giricem birde bayramda her goren cok zayiflamissin cok guzel olmussun falan dedi oldummu diyorum ama demiyorumda aynada gordugumden memnun degilim kizim cekirdek citliyo otlanmamak icin zor duruyorumm:18::18:

iyi geceler millet hemen bildirimle dönüş yaoayım
başlangıç:80
geçen hafta:74.9
bu hafta:74.5
giden:400g
hedef:65
spor yok yeme çok
yarın bildirim ve sporumla aranızdayım inş
kız şekercan,öznur napıyonuz destek olalaım birbirimizide verelim artıkm kararsız kazım gibi durup duruyoruz aynı yerde herkes verdi kiloları çok dokunuyo bana benden sonra gelip hedefine ulaşanlar hadi bakalım tempoooooooooo

arkadaşlar bugun 4.gunum bıttı 4 kılo verdım 85 kılo olupta bu dıyetı uygulayan varmı kac kılo verebılırım merak edıyorum 81 kılo oldum

evet canım verelim artıkkkk bu cumaya kadar 1 kilo da olsa - de olmak istiyorum çok üzüldüm halime valla yerinde saymayı bırak fazlasıyla geri almak çok kötüymüş buraya gelince dank etti kafama

arkadaşlar bugun 4.gunum bıttı 4 kılo verdım 85 kılo olupta bu dıyetı uygulayan varmı kac kılo verebılırım merak edıyorum 81 kılo oldum

4. gün de 4 kilo nasıl diyet o o kiloloları nasıl korumayı düşünüyorsun arkadaşım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…