selam kizlar bugün bildirim günü galiba .ben de 88 olmusum 800 gram gitmis . dün biraz sapttim.gerci regl de oldum biraz cikolataya yönelmisim .benim de ilk hedefim 85 gerisi allah kerim okadar da hareketliyim kilolar nasil da beni birakmiyo.beni cok mu seviyorlar ne bir türlü ayrilmak istemiyorlar
selam kızlar herkese hayırlı cumalar diliyor ve yeniden başlayan diyet maratonumun ilk bildirimimi yapıyorum:))
baslangic:86,6
gecen hafta:65,7kg
bu hafta:66,6 kg
gelen:900 gr( yuh seslerini duyar gibiyim,kendi çantamıda kendim vurayımda kaptana yük olmayım
spor:yok
merhaba öncelikle başarınızdan dolayı sizi kutlarım başlangıçtan bu haftaki kilonuza ne kadar zamanda geldiniz?
slm kızlar...bende aranıza katılmak istiyorum...kendime dur diyemezsem sanırım kilom 100 e kadar dayanacak
öncelikle kendimi tanıtayım...22 aylık evliyim,30 yaşındayım,muhasebeci olarak çalışıyorum ve yıllardır kilolarımla cebelleşiyorum
kendimi bildim bileli diyet yapıyorum,çok hızlı kilo alan bi bünyem var tabi hızlıda veriyorum...bu arada yapmadığım diyet,denemediğim yöntem kalmadı,benim sorunum koruyamamak
en son geçen sene eylülde 81 kg yala dukana başlamıştım ve yılbaşına kadar 10 kg vermiştim ama yılbaşında ipin ucunu bi kaçırdım hala yakalayamadım....bu sabah tartıda 87,2 yi gördüm
hiç bu kadar kg almamıştım,psikolojim alt üst oldu,dolabımda 40 bedenden 46 bedene kadar bir sürü kıyafet var ama şu anda hiçbiri olmuyo...ben elma tipliyim...kollarım bacaklarım zayıf,toto,kalçada öyle abartılı değil ama,göbek,mide ve sırt çokk fena
şimdi nerden nasıl başlıcam,hangi diyeti yapıcam bilmiyorum,üstelik 2-3 aydır bebek düşünüyoruz,bu halde hamile kalırsam doğuma kaç kg la giderim bilmiyorum
o yüzden ne yapıp edip zayıflayıp öyle hamile kalmak istiyorum,sizdende bu konuda destek bekliyorum
Canım hoşgeldim aramıza
Ben de yeni katıldım sayılır.Bunu üstüne bide kilo aldım baksana bayram tatil derken.Çizelgem komik oldu:):)Bende çok kilo verdim ve geri aldım.Benim gibiysen sende, işimiz zor verilen kilolaları koruyamadıktan sonra vermenin bir anlamı olmuyor.Ben diyet modunda değilim artık.Normal insanlar gibi beslenmeye çalışıyorum.Ben fast food , ekmek arası manyağıyım.Bu da haliyle şişiriyo hemen.Hareketsiz bir yaşantım da var böylede olunca kilo alımı normal tabiŞimdilik eve beyaz ekmek almıyorum.Pilav ve makarna da sınırlarım var artık.Ne biliyim önceden mesela mercimek , nohut , kurufasulye fazla pişirmezdim şimdi haftada en az 2 bunları pişirmeye çalışıyorum.Balık tavuk et yiyorum ayran içiyorum.Kısacası beyaz ekmek hamur işlerine sınır koydum ve günde yarım saat Leslie ile yürümeye çalışıyorum.Durum özet olarak bu:)Bende hep tombik oldum 68 oldum en zayıf en şişmanda 76 78 olmuştum ama evlendikten sonra 1 yılda böyle oluverdim işte.Bende diyetteyim demek ters etki yapıyo onun yerine sağlıklı yaşıyorum daha sempatik geliyo.Sen de böyle dene istersen
hoşbulduk tatlım...aynı beni anlattın,benimde en zayıf olduğum halim 68 :)) ne olursa olsun 80 i geçmemeye çalışıyodum ama evlenince bende çok saldım,şu an halim çok kötü
sanırım diyetisyene gidicem,burda özle hastanedeki diyetisyenle çok güzel kg verenler var,en azında birinin kontrolü altında olursam daha iyi olur gibi geliyo
birde bende akşama kadar pc başındayım,zorunlu ihtiyaçlar dışında totomu kaldırmıyorum,hareketsiz bi yaşam,üstüne sağlıksız beslenme ve abur cubur düşkünlüğü sonuç ortada
aslında diyet değilde sağlıklı yaşamı bi oturtabilsek hiç kg derdimiz olmayacak ama nerdeee
inş.burda sizlerinde desteğiyle yine başarabilirm...ilk hedefim kurban bayramına kadar 10 kg vermek
Bende öğretmenim.şu an tatil falan iyice cozuttukDaha önce diyetisyene gidip kilo verip tekrar aldıysan bence gitme parana yazık(Kendimden biliyorum ondan söylüyorum)Bende bu sene yine bir diyetisyen denemesi yaptım ama şimdi istemiyorum.Kilo verip durduğum zaman başlarım belki.
insallah yememisindir..ya bende nerdeyse günlük yarim kilo arti cikar oldu..kafami duvarlara vurasim geliyor..öyle böyle degil ha cok kafam bozuluyor artik...bogazi frenledikde spor isine baslayamadim ondan olabilirmi acaba? ama yok bikmayacagim..savasa devamHadi bakalim öznur hanim kim hedefe önce varacakben bugün kosmaya basliyorum birde esimin teyzesinin yasini var oraya gitmeliyim ama orda azicik yiyicem tatli hec yemiycem yersem
insallah insallahvalla iyi fikir ..hadi ben anlatayim sana hikayemi: ben oldubitti balik eti hatta balina eti diyebilecek durumlarda oldum..söyle incecik oldugumu hic bilmem...istahli bir ailenin istahli cocugu olarak cocuklugum hep kilolarim yüzünden yalniz gecti..öyle ip atlamakmis kosmakmis yasayamadim..en iyi ölcülerim lise yillarimda oldu..teh hatirladigim 62 kilo oldugumdur lise sonda....sonrasi sadecde kabustan ibaret..ama en yüksek kiloyu son hamileligimde aldim...dogum öncesi 111 ken sopnrasi 104 le basladim gene kilo verme savasina..ilk yil 10 kilo verebildim sonraki yilda 10 kilo ama sonraki iki yil boyuncada ayni kiloda kaldim..özetle 3 sene önce rekor kilom 104 le basladigim cokta istikrarli olamadigim bu maratonu cok sükür bu yil 76 ile devam ettiriyorum.insallah seneyede bir on kilo daha vermis olurumda keyfini sürerim..özel bir yöntem uygulamadim..sadece anatomimi tanidim.yani bol su icer vede bol bol yürüyüs yapinca gidiyor kilolar.ama gel görki ben su meselesini hic düzenli uygulayamiyorum.umarim bundan sonraki kihayemizi birlikte olustururuz:))
canım teşekkürler paylaştığın için ben çok başarılı ve iradeli buldum senin hikayeni inşallah istediğin kiloda istediğin elbisenin içinde bulursun birgün kendini umarım hepimiz öyle oluruz darısı başıma:))
insan idolken idol alacak durumda kalmasi kötü demisekerim..kendimicinde söylüyorum tabi bu laflari...hadi yeniden baslayalimda birileri bizi idol yapsin kendine:))))))))))artık sen benim idolümsünnnnn canım benim maşallahhhh hiç bir şey kalmamış allah devamını getirsin istediğin yere kadar inşallahhhhhhhhhhhhhh
insallah yememisindir..ya bende nerdeyse günlük yarim kilo arti cikar oldu..kafami duvarlara vurasim geliyor..öyle böyle degil ha cok kafam bozuluyor artik...bogazi frenledikde spor isine baslayamadim ondan olabilirmi acaba? ama yok bikmayacagim..savasa devam
insallah insallah
insan idolken idol alacak durumda kalmasi kötü demisekerim..kendimicinde söylüyorum tabi bu laflari...hadi yeniden baslayalimda birileri bizi idol yapsin kendine:))))))))))
valla yemin ediyorum ablammmmm o kadar sevindim ki başaranları görünceee ama dedişğin gibi bi garip de oldummmm keşke bırakmasaydım şimdi bende 60lar daydım ama 3 gündür dikkat etmeye çalışıyorum hiç kaçamak yapmıyormuyum yapıyorum ama çalışırken ki döneme göre çok iyiyişm çok da iyi olacağım biicik ablammm ama senin o uyarıların beni acayip topluyor ne olur beni bırakma :)
evet canım verelim artıkkkk bu cumaya kadar 1 kilo da olsa - de olmak istiyorum çok üzüldüm halime valla yerinde saymayı bırak fazlasıyla geri almak çok kötüymüş buraya gelince dank etti kafamaiyi geceler millet hemen bildirimle dönüş yaoayım
başlangıç:80yarın bildirim ve sporumla aranızdayım inş
geçen hafta:74.9
bu hafta:74.5
giden:400g
hedef:65
spor yok yeme çok
kız şekercan,öznur napıyonuz destek olalaım birbirimizide verelim artıkm kararsız kazım gibi durup duruyoruz aynı yerde herkes verdi kiloları çok dokunuyo bana benden sonra gelip hedefine ulaşanlar hadi bakalım tempoooooooooo
arkadaşlar bugun 4.gunum bıttı 4 kılo verdım 85 kılo olupta bu dıyetı uygulayan varmı kac kılo verebılırım merak edıyorum 81 kılo oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?