80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylincim.. arkadaşta bilse yazardı tam kilo bildirimini... geçen haftaki listenin kaçıncı sayfadaolduğunu biliyosan bakıver cnmm.... yardımcı olsan nolur kızz kaydirigubbakcemile

iltercakir... cnm sen bekle az.. ben handeryamın msjlarından aratıp bulayım sana yazıcam...

noluyor ya.......
yardimci oldumya baktimya :umursamaz:

ablacimm
giden kilo kac??
gecen hafta kacti?
simdi kac?

böyle yazarsan sevinirim

gecen hafta 82,3 idi
bu hafta 300gr vermis ozaman? ara sor kaydirigubbakcemile3
vallahi ben kuralalrınızı okadar iyi bilemiyorum bana yazdıı msj böyle biz sadee kilo bildiriz bizim takımda öğle yani neyse ama rakam 82,3 du evet hatırladım tşkler

neslıhan165 82,3
saol cnaım zahmet verdimsizlere

tamam saol cnaım

notalmışsındır.. özel msj atmama gerk yok demi?
yok gerek yok çok tşkler kızlar

selma yakaladım seni kocamam öpüyorum canım seniii a.s.

günaydın kızlar

benn bugünkilomu öğle sonra bildircem neden mi bugün wc gitmedim ve evden çıkmam lazım anca gelirim karşıyaka ya gidicem ..öğle sonra görüşelim şekerler opuyorumnanaktan

günaydın kızlar

benn bugünkilomu öğle sonra bildircem neden mi bugün wc gitmedim ve evden çıkmam lazım anca gelirim karşıyaka ya gidicem ..öğle sonra görüşelim şekerler opuyorumnanaktan

bendensin kaydirigubbakcemile3
grs ablam

aylinnn... ayy şaka yaptım kızz... kaydirigubbakcemile3 ama anlamadın sanırım :)))

jasmin.. cnm iyiyim sen nasılsın? karşılaşamıyoruz bayadır evet... benim de işim dolu.. misafir odaınageçiyorum bugün... danteller yıkanıyo.. cam silince,vitrinler,kristaller fln ooo... çoook iş varr.. ama orası bugün biter... dolap düzenleme yok allahtan. bende kalkıyorum kızlarr. işlere girişeyim... bakarım arada..

ay evet aylin pm dediğin özel msj mı anlamadım ben valla.. fransız kaldım olaya galiba.. kızz handerya tek tek geziyo cuma sayfalarını da not alıyo.. sende öyle yap kızz.. ama olmazsa özel msj da atarız gerçi :))

:mymeka: kaydirigubbakcemile3

online olmadigim zaman atin en iisi, simdi takip edebilirim 12.30 kadar
arkadasim hastaneye yatmis
ziyarete gidecem
aksamda kinaya

özel msj demek sanırım:))

evt

KIZLAR MERVE20 SU AN GELEMIYOR CÜNKÜÜÜÜÜÜ

CÜNKÜÜÜÜÜÜÜ

cünküüüüüüüü

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

is yerine depoya KU$ girmissss kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :roflol::roflol:

kilosu
gecen hafta 86,4 bu hafta 85,9, verdigi 500gr

arkadaşlar nasılsınız ben bir koşu markete gittimde yoktum şimdi geldim ne güzel gidiyor kg ler

yalnız şu ölcü işini ayda bir yapsak olmazmı bence daha mantıklı cünki o kadar cabuk degişmiyor ölcüler ama siz bilirsiniz bu benim fikrim

kolay gelsin canım sana bende çarşıya gidecem faturalar felan yatacak koşuşturmaca
şimdi cıkıyım işlerimi hallediyim hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…