selam bebek naber görüşemiyoruz yakalamışken bi nasılsın deyim dedim kahvaltımı yaptım yürüyüş yapcam bugün çok işim var ama pc başından kalkamıyorumnotalmışsındır.. özel msj atmama gerk yok demi?
aylincim.. arkadaşta bilse yazardı tam kilo bildirimini... geçen haftaki listenin kaçıncı sayfadaolduğunu biliyosan bakıver cnmm.... yardımcı olsan nolur kızz kaydirigubbakcemile
iltercakir... cnm sen bekle az.. ben handeryamın msjlarından aratıp bulayım sana yazıcam...
vallahi ben kuralalrınızı okadar iyi bilemiyorum bana yazdıı msj böyle biz sadee kilo bildiriz bizim takımda öğle yani neyse ama rakam 82,3 du evet hatırladım tşklerablacimm
giden kilo kac??
gecen hafta kacti?
simdi kac?
böyle yazarsan sevinirim
gecen hafta 82,3 idi
bu hafta 300gr vermis ozaman? ara sor kaydirigubbakcemile3
saol cnaım zahmet verdimsizlereneslıhan165 82,3
tamam saol cnaımaylincim.. arkadaşta bilse yazardı tam kilo bildirimini... geçen haftaki listenin kaçıncı sayfadaolduğunu biliyosan bakıver cnmm.... yardımcı olsan nolur kızz kaydirigubbakcemile
iltercakir... cnm sen bekle az.. ben handeryamın msjlarından aratıp bulayım sana yazıcam...
yok gerek yok çok tşkler kızlarnotalmışsındır.. özel msj atmama gerk yok demi?
notalmışsındır.. özel msj atmama gerk yok demi?
günaydın kızlar
benn bugünkilomu öğle sonra bildircem neden mi bugün wc gitmedim ve evden çıkmam lazım anca gelirim karşıyaka ya gidicem ..öğle sonra görüşelim şekerler opuyorumnanaktan
aylincim öm olarakda bildirelimmi canım ölçüleri
aylinnn... ayy şaka yaptım kızz... kaydirigubbakcemile3 ama anlamadın sanırım :)))
jasmin.. cnm iyiyim sen nasılsın? karşılaşamıyoruz bayadır evet... benim de işim dolu.. misafir odaınageçiyorum bugün... danteller yıkanıyo.. cam silince,vitrinler,kristaller fln ooo... çoook iş varr.. ama orası bugün biter... dolap düzenleme yok allahtan. bende kalkıyorum kızlarr. işlere girişeyim... bakarım arada..
ay evet aylin pm dediğin özel msj mı anlamadım ben valla.. fransız kaldım olaya galiba.. kızz handerya tek tek geziyo cuma sayfalarını da not alıyo.. sende öyle yap kızz.. ama olmazsa özel msj da atarız gerçi :))
özel msj demek sanırım:))
aylinnn... ayy şaka yaptım kızz... kaydirigubbakcemile3 ama anlamadın sanırım :)))
jasmin.. cnm iyiyim sen nasılsın? karşılaşamıyoruz bayadır evet... benim de işim dolu.. misafir odaınageçiyorum bugün... danteller yıkanıyo.. cam silince,vitrinler,kristaller fln ooo... çoook iş varr.. ama orası bugün biter... dolap düzenleme yok allahtan. bende kalkıyorum kızlarr. işlere girişeyim... bakarım arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?