80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 haftada bir deniyelim
baktik ki degisiklik yok, 1 ayda yapariz

kolay gelsin canım sana bende çarşıya gidecem faturalar felan yatacak koşuşturmaca
şimdi cıkıyım işlerimi hallediyim hoşçakalın

jasmin abla sana yetisicem insallah
:sinifsinif: 81 i gecen sene haziranda gördüm en sonmafoldumben

amaann selmacım.. değiştiği kadar be güzelim... 2 haftada bir yazarız değişikliğ.. değişmezse de napalım... :)))

bana bak yaa bide gidiyodum hee.. kovaya su doldurup geldim.. bu şekilde işler bitmez ya hayırlısı... ay sabah da kocişim kendini çok yorma.. öğlene kadar yat dinlen sabah sabah ne cam silmesi dedi.. öğleden sonra da yapabildiğin kadar yap .. temizlik yapçam derken üzme kendini dedi :kedi: :asigim:

kızlarr benim 92 kiloluk diyete başladığım halimin resmini gördünüz mü ? :)))

albüme koydum.. iskenderi götürürken... :)) hehehe.. ark. özel albüm ama..

canım ben gördüm ve süpersin maşallah gercekten burası bir terapi kızlar burayı bırakan yanılır bence bak hic vermeyen yok aramızda herkes kendi bünyesine göre veriyor kg

bende gördümbebegcim[/COLORaltında yazan yorumuna çok güldüm ya kaydirigubbakcemil
selmadiyetisyene giderken 2 haftada bir ölçüyordu kilo verememe rağmen belden 4 cm incelmiştim kalçamı göğsümü saymıyorum yani

günaydın arkadaşlar ben tartıldım 1 gecede 2 kilo almışım nasıl ama :))

e abla bilmece gibi oldu buda
bir gün önceden yemiceksiniz anacimm kaydirigubbakcemile
kac oldun dogru yaz sunu mafoldumben kaydirigubbakcemile3

:) valla canım dün tartımıştım 84.300 dü sabah tartıldım 86 çıktı ama karnımda acayip şiş var neden acaba

yok valla şaka yapmıyorum ya benim tartı şaşırdı yada gece boyu çok su içtim ondan oldu

akşam çok yemedim ayrıca çok yediğimde kendimi cezalandırıyorum her yemekten sonra 15 dk spor yapıyorumm hımm birde unutmadan arkadaşlar ab rocket kullanan varmıı aranızda

akşam çok yemedim ayrıca çok yediğimde kendimi cezalandırıyorum her yemekten sonra 15 dk spor yapıyorumm hımm birde unutmadan arkadaşlar ab rocket kullanan varmıı aranızda

neyse cnn sagolsun cnm, haftaya verirsin güzel,
not ettim +1000gr
sayfa 1105

günaydın kızlar...dün hiç giremedim..yazdıklarınızı da okuyamadım..
dün bahar temizliği vardı evde..aman Allahım..3 saat yürüyüş yapsam bile bu kadar yorulmazdım galiba..evde duvarlar dahil en büyük eşyadan en küçüğüne kadar silinmedik bişey kalmadı..yediklerime de dikkat ettim o kadar yorgunluğa rağmen tek kaçamağım akşam 2 top dondurma oldu:kedi:
bu hafta 200 gr vermişim ben de..olsun hiç yoktan iyidir..
şimdi geçmişi okuyayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…