80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben geldim çok işim var çokk alış veriş vedalaşma daha bitmedi malumm ancakk benim kg aynı aslında gram verdim ama benim baskül digital değil arkadaşta tartılmam lazımdıı onada gidemedim neyse siz aynı yazınn 68 canlarım öpüyorum hepinizii

not ettim kilolarinizi
sayfa 1105

ay kizlar migdem bulaniyoo
cok acimmm

aylin ve baharnaz 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi,1 çay kaşığı bal kouyp sabah aç karnına ve gece yatarken içiyorsunuz canlarım
bebeg canım benim beni sormuşsun dün..canım arkadaşım..ben de netinin geldiğine çokkk sevindim..
fotonu da gördüm süper değişmişsin ya...harikasın..bi de eflatunun gördüğü ve bahsettiği iskender yerken foto demişsin anlayamadım??

:) spor aleti varya tv gösteriyolar mekik çekmek için olanlardan işte o kullanan varsa işe yarıyor ise alıcam bende

ayyy hosuma gittiiiii
yerdeee kivranmaktansa onu alirsinn
abla al bence, ise yarar, yerde yapacagina onunla yapion iste, gymnastik hesabi.
ama bizim TV de yok, avrupa kanali oldugu icin TR deki reklamlar göstermiyo

elma sirkesi yokki bende mafoldumben
normal sirke yaptim ben

kızlar günaydın
yani benim için günaydın çünkü dün gece acildeydik bebişimin ateşi yüksekti,yeni kalktık.
geçmişi okuyamadım zamanım yok kilo bildirimini yapıp kaçacağım hemen,bugünlerde paylaşımlara pek katılamayacağım oğlumla ilgilenmem lazım her dakikamda.
iki gündürde misafir vardı,gelsin kolalar gitsin kısırlar pastalar oldu,malesef artıdayım.

başlangıç:82
şimdiki:78,200
bu hafta giden:+100
hedef:60
öptüm herkesi by

OKUYUN TAVSIYE EDERIM

ELMA SıRKESıNıN YARARLARI

¢ Antiseptik: Meyve ve sebzelerin elma sirkesi katılmış su ile yıkanması onların mikroplardan arınmasını sağlar. Ayrıca Bakteri ve mikropların barınmaması için mutfak ve banyolarınızda elma sirkeli su kullanmanız önerilir.
¢ Boğaz ağrısı: Anjin ve streptokok dahil olmak üzere tüm boğaz ağrılarında, 1 bardak suya katılan 1 kahve kaşığı elma sirkesi ile her saat başı yapılacak gargara rahatlatıcı bir çözüm olacaktır.
¢ Migren: Bir tasın içerisine eşit miktarda su ve elma sirkesi koyup kaynatın. Daha sonra altını kısarak yüzünüzü buhara tuttun. Bu şekilde 3 dakika kadar soluk almanız migren ağrılarının yok olmasını sağlayacaktır.
¢ Ayaklar: Ayaklarınız için bir leğene ayak bileklerinize kadar ılık su doldurun ve içine yarım şişe elma sirkesi ilave edin. Sabah ve akşam, en az 5 dakika, ayaklarınızı bu su içinde dinlendirin.
¢ Yorgunluk ve uykusuzluk: 1 litre suya 3 yemek kaşığı elma sirkesi ve bir fincan bal ilave edin. Her gece yatmadan önce 2 yemek kaşığı içeceğiniz bu karışımla uykusuzluğunuzun ve yorgunluğunuzun kaybolduğunu göreceksiniz.
¢ Kaşıntılar: Böcek ısırmalarına ve kurdeşene bağlı kaşıntılarda, arı sokmalarında ve cilt çatlaklarında sürülecek elma sirkesi rahatsızlığı ve acıyı giderecektir.
¢ Mide bulantısı: Mide bulantısının ve kusmanın önüne geçmenin yolu; ılık elma sirkesine bir bezi batırıp sonra sıkmak ve bu bezi midemizin üstüne yerleştirmektir. Bez soğudukça ılık bir bez ile işlem yeniden yapılmalı.
¢ Sivilceler: Sağlıklı bir cilt için banyo suyunuza biraz elma sirkesi ilave edin. Cildinizin yumuşadığını ve parladığını fark edeceksiniz. Sivilceler için, su ile seyreltilmiş elma sirkesiyle yüzünüzü silin ve durulayın. Elma sirkesi akneye neden olan mikropları öldürür.
¢ Varisler: Varislerin yol açtığı ağrıdan şikayetçiyseniz, sirkeli bir bezi, bacaklarınıza sarın ve 30 dakika bekletin. Otuz dakikalık süreyi bacaklarınızı yukarı kaldırarak geçirin. Bu işlemi sabah ve akşam tekrarlayın.
¢ Nasırlar: En bilinen yollardan biri bayat ekmeği elma sirkesine batırıp nasırlı bölgenin üzerine koymak ve gece boyunca orada muhafaza etmektir. Sabah kalktığınızda nasırın veya sertliğin kaybolmuş olduğunu göreceksiniz. Bir başka yol ise ılık suyun içine yarım bardak sirke koyup, yarım saat süre ile nasırlı bölgeyi bu suda bekletmek ve daha sonra bir havlu ile kurulayıp ponza taşı ile bölgeyi ovuşturmaktır.

zayiflayanlarin yorumlari

xxx: ben elma sirkesini 15 gündür kullanıyorum, 15 günde diyetsiz ve sporsuz 8 kg verdim.yalnız sirke almanyadan özel getirttim.çok mutluyum.Birde sirkeyi içtikten bir saat sonra elma yedim.kolay gelsin.

(bu bayan delirmis herhalde, amanin kizlar cok icmeyin)

xxx: ya gerçekten çok güzel bn 2 hftadır kullanıyrm 4 kılo verdim çook mtluyum

xxx: ıki haftada 2 kilo verdim. Samimiyim gerçekten işe yarıyor. Biraz daha deniyeceğim. Ne olacak merak ediyorum.

xxx: Merhaba arkadaşlar.Elma sirkesiyle verilecek kilo miktarı kişinin metabolizmasıyla da alakalı.Kimi daha çabuk kimi ise daha yavaş veriyor.Ama emin olun ki verdiriyor.Ben yaklaşık 1 aydır günde üç kez aç karnına 2 tatlı kaşığı elma sirkesiyle 1 tatlı kaşığı kestane balını ılık suyla karıştırıp içiyorum.Yaklaşık 4,5 kilo verdim.Bal katmalısınız yoksa midenizi mahvedersiniz.Ayrıca kestane balıda kattığım için öksürükten eser kalmadı.Sigara kullandığım için sabahları boğazda oluşan gıcık gitti.Akşamları da yatmadan önce bir kase yoğurta 1 silme çorba kaşığı kavrulmuş ve öğütülmüş keten tohumunu da karıştırıp yiyorum.Bu ikisi bilinen bir çok yararının yanısıra depresyona ve gece uykusuzluk problemlerini çözmede bire-bir.Yanlız gündüz dozajını kaçırırsanız uyursunuz.Arkadaşlar ben faydasını gördüm.Cildimde bebek gibi olmaya başladım.Elma sirkesini cildinize uygularken yarı yarıya sulandırmayı unutun.Sağlıcakla kalın.Asla pes etmeyin eski kilonuza dönmek sizin elinizde…

ALTINTI: ben 79 kiloydum ve diyetisyene gitmeye basladım yaptığım diyetin yanı sıra 1 greyfur ve bir limon içine katılmıs 2 kaşık elma sirkesi içiyorum sabahları ac karnına bunu yapmadan önce hiç yağ gitmiyor devamlı su kaybediyordum doktorum önerdikten sonra içmeye başladım ve şimdi 62 kiloyum 17 kilo verdim 3 ayda ama asla miğde rahatsızlı olanlar kullanmayacak .

bende her gece yatmadan bi bardak ılık suya bi kaşık elma sirkesi katıp içiyorum
faydası oluyo bende tavsiye ederim arkadaşalr

Vay vay yorumlara bak
valla su elma sırkesını ıcerken omrumden omur gıdıyor.bu nasıl bır tat ya..
Dun aksam ıcerken esım dıyorkı kuzuma bak..zayıflamak ıÇın ne yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…