80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Vay vay yorumlara bak
valla su elma sırkesını ıcerken omrumden omur gıdıyor.bu nasıl bır tat ya..
Dun aksam ıcerken esım dıyorkı kuzuma bak..zayıflamak İÇİn ne yapıyor..

hihi kaydirigubbakcemile3
bal kat balll
öyle diolar

JASMIN sen kilo bildirimi yapmadin??? benmi görmedim?

hihi kaydirigubbakcemile3
bal kat balll
öyle diolar

JASMIN sen kilo bildirimi yapmadin??? benmi görmedim?

yaptım görmemişsindir tickerimi bile güncellerim kaydirigubbakcemile3
yine yazayım

jasmin85
başlangıç-------84.800
geçen hafta----82.500
bu hafta ----------81.900
giden ---------600 gryerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
yaptım görmemişsindir tickerimi bile güncellerim kaydirigubbakcemile3
yine yazayım

jasmin85
başlangıç-------84.800
bu hafta ----------81.900
giden ---------600 gryerimseniben

kaydettim tskler
sayfa 1105

ayy canmm sana da kolay gelsin.. kader arkadaşım benim.. ne kadar çok ortak noktamız var senle :))) bahar temizliği...akşam 2 top dondurma :))) ... ve giden sadece 200 gr.. :))

not ettim kilolarinizi
sayfa 1105

ay kizlar migdem bulaniyoo
cok acimmm

bence bu saat 14 e kadar aç durup wc ye gidi,p tartılma olayında sadece kendine eziyet etmiş oluyosun.. öğlene kadar aç durulur mu yaa.. demiyim diyorum ama 100 gr. bişey çıkacak bağırsaklarından diye aç aç duruyosun... saçma bence.. sabah tartıl 100 gr. az yaz valla daha mantıklı olur..

eflatuncum.. iskender yerken çekilen fotondaki halinle aranda çok fark var diye fleks demiş cnmcım.. ben karıştırmışım.. kusura bakma :))

cnmm.çoook geçmiş olsun oğluşuna... ee kuzum o kadar kek,pasta yersen artı kaçınılmaz :)) olsun arkadaşım haftaya sıkarsın biraz daha..

Vay vay yorumlara bak
valla su elma sırkesını ıcerken omrumden omur gıdıyor.bu nasıl bır tat ya..
Dun aksam ıcerken esım dıyorkı kuzuma bak..zayıflamak İÇİn ne yapıyor..

ben hiç denemedim ama aylinin alıntı paylaşımından dolayı alıp başlıcam sanırım... çok mu kötü nidam yaa.. içine bal katılcakmış baksana.. katmadınmı ki sen?

yaa bebeg abla ne cikacagi belli olmuyorki
5-6 haftadir böyle tartiliom, böyle devam, napalimm...
suyumu iciom zatenn... geneldede cumalari is yerinde birsey yemiyorum, öglen evdeyim diye.

evet bende baslicam sirkeye

aylin.. ayy bide ne çıkacağı belli olmuyo diyosun yaa :kedi: tartıda ne çıkacağı mı .. wc de sende çıkacak olan mı kaydirigubbakcemile3 kilo farketcek değil ya cnmm...

hem saati belli olduğuna göre çıkacak olan da bellidir.. kaydirigubbakcemile3

bende acayip acıktım valla.. soğanı kavururken bulgur pilavına niyetlendim (bu arada evde 1 kaşık yemek yok) ama dedim şeytaann git başımdan aldım 1 patates 1 patlıcam.. 1 kaşık yağda hepsipişiyo şu an :)) ama koku muhteşem çiğ yememek için zor duruyom :))))

haha ayni benn
pisirirken hep yerDIMMM

VALLA ÇOK AMA ÇOK İGRENÇ HATTA MİDE BULANDIRICI.benneyaptımki

kızlar selam flekscim iyi canım fazla gelemiyorum bu hafta kilo verdinmi canım göremedim kilonu bildirdiyesende
ben bu hafta spor yapamadım ama yediklerime dikkat ettim ayrıca sinir stres sayesinde 1 kilo daha gitmiş canım çok sıkkın yani bu na bile sevinemedim

neyse kilomu bildireyim
başlangıç 88
geçen hafta 85
bu hafta 84
giden 1 kg
hayırlısı inş

selam arkadaşlar bu gün cuma tartıldım ve burdayımm
96 la başlamıştım 93 indim bu gün tartıldım 92 yim hedefim 75 inşallahhh 1 kılo daha gitmiş ohh süper valla yazın listeye hihi ben bu hırsla koşmaya gidiyorum tutmayın beniii alkisalkisalkis

sen iyi vermişsin valla ben 300gr verdim halde sevindim canım 86 yı gördüğüm için canını sıkan ne bilmiyorum ama morelini bozma canım hallolur inş hayırlısı kendine iyi bak:gitme:

selam kızlar, geçmişi okuyordum yazamadım hemen.
eveet kızlar gelelim kilo bildirimine:

flatliners
geçen hafta: 67,8
bu hafta: 67
giden: 800 gr.

ölçülerimi de vereyim tekrar aylin not alsın :)
flatliners
göğüs: 92
bel: 69
kalça: 96
kol: 27

AZ KALMIŞ 90 60 90:lepi:

nidamcım, handeryacım, flekscim valla az kaldı 90-60-90'a ama popomda selülit var nasıl sinir oluyorum, tabii mayo giyince belli oluyor, acaba mezoterapiye falan mı gitsem, hep niyetlenip vazgeçiyorum.
bu arada handeryacım oğluşunun doğumgünü fotoları süper maşallah, darısı başıma.
hepinizi öpüyorum kızlar, buralardayım görüşürüz yine.

ya kızlar şu 10 günde 5 kilo diyeti var ya onu mu yapsam acaba, çok yavaşladı benim zayıflamam hem sağlıksız değil hem de şoklamış olurum metabolizmayı. ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…