80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız
ben bugün yediklerimi yazayım
sabah:1 dilim k.ekmegi,yarım domates,1 salatalık
3 zeytin,k.k. kadar peynir( kahvaltıyı geç yaptıgım için öglen yemegi gibi oldu)
ara:bi dilim karpuz
akşam:taze fasulye:2 kaşık pilav,salata

jasmın sen nasılsın ben bu hafta malesef artıyım cok kötü moralim bozuk ipin ucunu kacırmaya gelmiyor

bebişi yine düşürdüm maalesef bu sefer çok azimliyim

çokkk geçmiş olsun canmm. yaa..inş. yine olucak.. bu sefer sana sıkı sıkı tutunsun bebişin inş. hoşgeldin tekrar ...

bebeg iyiyim canım bu arada teşekkür ederim ben bilgenin mesajını okumamışım.bilgenciğim inşallah Allah bebegini eline almayı nasip eder.üzülme demek çok şaçma biliyorum ama bazen kelimeler tükeniyor:teselli:

kızlar pardon telle konuşuyodum kaçırmışım benözlem canm demek sende taze fasuşye yaptın ben çok seviyorum hafta bir kez yapıyorum ev sahibimin bahçesi var sagolsun getiriyor her hafta
selma artıdamısın bazen tartı fazla gösterebiliyo bol bol su içiyoruz ondanda olabiliri moralinizi bozmayın

canım evet söylemesi kolay ama ilk önce inanarak daha sonrada harekete gecerek sadece zamana ve sabra ihtiyacımız var

canım sana sonuna kadar katılıyorum ilk önce kararlı olmak gerekiyo
kısa sürede verilen kilolar hızla geri alınıyor bi çogumuzun başına gelmiştir
uzun vadede saglık vermek en dogsuru bu yüzdende sabırlı olup pes etmemek lazım

kızlar bende çıkıyorum.. kocacımı da özledim.. :)) gelir birazdan ona yemek hazırlıyım.. ben yimicem ama giremediğim günlerde hatta yazlıkta bile çook dikkat ettim ama bugün feci kaçtı.. kızmayın ama yaa.. yada kızın da bi daha olmasın... ama gelince az önce tartıldım. aynıydım.. listemi yazıp kaçıcam.. sopalardan :)) sabah inş. net olur da girebilirim...

sabah--------- klasik kahvaltı(aynı yani.. ayrıntılara girmicem artık)
ara------------- 1 dilim tavuk göğsü gibi bi tatlı :kedi:
öğlen---------- 6 yaprak sarma,5-6 cips tanesi :kedi:
ara------------- 2 tane gofret(yunanistandan gelmiş,dayanamadım ):kedi:
akşam-------- yok.... yemicem... zaten hala içim acıyo yediklerimden ve midem bulanıyo...

bu arada ben halaa regl olmadım.. 29 nisandı sat... 5 gün sonra 2 ay oluyo.. dr. gitmem lazım yine.. 2haziranda bebek yoktu kendiliğinden gelsin adet hap kullanmayalım demişti.. ama hapsız da gelen giden yok yaa.. bakalım nasip artık.. sıkıntım ondan:... tatlı isteğim hat safhada yani.. nolcak bu gidiş bilmiyorum valla...

iyi akşamlar kızlar

bebeqcim sevgili rakibem bugünkü yaptığın kaçamağı bir daha tekrarlama bak güzel gidiyorsun lütfennnnnnnnn yapma lmaz:

handerya güzel bir buluşma olmuş ne güzel

bahçeden taze fasulye toplayıp pişirip yiyenler afiyet olsun ohh ne güzel (jasmin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…