80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun aylincim
sabah yürüyüşe gittim 45dk yürüdük sonra eve gelince hiç beklemeden bide evde yürüdüm 45 dk+15 dk harketler
yeni kahvaltımı yaptım ama sabah yürüyüşden önce yapacagım kahvaltımı düzen bozuluyo yoksa
bugünlerde sayfamız sakin
geldi yaz ayları gevşetmeyin kızlar yayları kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
bebeqcim sevgili rakibem yazlığamı kaçtın yoksa canım

lavitacım iyiyim canım listeyi de güncellerim kurallarıda güncellerim buralarda olduğum müddetçe hep taze kalmak lazım dimi gerçi listede hep adımı ve kilomu görünce utanıyorum

aylincim ben beli göbek deliği hizasından ölçmüştüm aman neyse böyle olsun

flatliners sanada ii tatiller ii dinlenmeler hayırlı yolculuklar fazla kaçamak yapma inceliğini koru

elay dişler çıkıyor maşallah yerim ben onu

jasmin benide güldürdün şu yay işleriyle

artık yürüyüş değil serin mekanlarda spor yapma havası kaydirigubbakcemile2hihoyyytdışarısı metobalizmayı yerine oturtsak ii olcak

nerede yapacagız aslında bizim buradada varmış fitnıs salonu dün tlf no aldım ama aramadım sıkılırım diye pek aramak istemiyorum kendime güvenim yok malesef sıcakta birde bilmiyorum

misafirlerimde yok ev işlerinide bir nebze olsun bitirdim artık diyetisyene gitcem
kk da diyetisyenlerle ilgili bir bölüm varmıydı

nerede yapacagız aslında bizim buradada varmış fitnıs salonu dün tlf no aldım ama aramadım sıkılırım diye pek aramak istemiyorum kendime güvenim yok malesef sıcakta birde bilmiyorum

bende araştırdım bir salon belediyenin bakalım bence imkanın varsa sende bir düşün derim bizim ekstra kilo vermek için çabalamamız gerekiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…