80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gider ama nasıl cok caba sarf etmemiz gerek ben sıkamıyorum öyle bir catal bir kaşık yapamam ben malesef cünki ben yemegi zevk icin yiyenlerdenim cok kötü damak zevkimiz oluşmuş malesef

evet araştırayım yanıma arkadaş bulmam lagzım ceren var ama onun bebegi var gelemez maesef başka birini bulmalıyım

evet ya bende öyleyim yemek yemek yemek yapmak zevk işi benim için ama artık çok özenmiyorum şu diyet olayına girmeye çalıştığımdan beri bir geçen hafta gelen misafirlerden dolayı çok özel yemekler kebaplar yapınca hemenceck gördük yani olayı tartıda +600

evet araştırayım yanıma arkadaş bulmam lagzım ceren var ama onun bebegi var gelemez maesef başka birini bulmalıyım

aynı yerde olsaydık beraber takılırdık bende yalnız pek gidemem işte okuldan bir arkadaşla gitmeyi düşünüyoruz ama önce dr a gitcem sonra spor yoğunlaştırılmış bir program uyguluycam

ben sofraya yoğurt salata gibi şeyleri daha çok yoğun koyuyorumki yemekten az yiyeyim diye onlarla oyalanıyorum daha çok şimdilik böyle yapıyorum

ben süt ve süt ürünlerini sevmiyorum malesef

ben tam bir peynir hastasıyım, süt içerim ama çok fazla değil yoğurtta tüketirim ama sürekli hergün değil es geçtiğim günler oluyor
sebzeli semizli ıspanaklı yada meyveli filan yoğurt tüketemiyormusun canım ?

canım biraz işlerim var ütü yemek vs. alışveriş yapmıştım onları yerleştiricem

sen canını sıkma bu yaz eriycez eriycez :)) kilo veriyorum diye düşün sürekli olarak ben zayıfım ben inceyim tığ gibiyim falan ben kendimi bu şekilde motive etmeye başladım birkaç gündür :))

ben çıkıyorum sonra görüşürüz hoşçakal unutma sengözlerimebaksanab motivasyon

Slm kızlar misafirim vardı dün giremedim nasılsınız ne var ne yok..
ben bu aralar yine kaçırıyorum misafr börek çörek derken... bir de bacak sakatlandı yürüyüş yok umarım bende artıda olanlardan olmam yaaa...
ben oğluşum uyanmadan bi geçmişi okuyum da geliyim..

saol canım iyi diyeyim iyi olayım..malum bacak hala ayakta durunca ağrı yapıyor ve ben hala gidemedim doktora misafir falan..

O misafirim de kadınlar kulubünden bir arkadaşım 1,5 yıldır yazışıyoruz hamilelik-doğum bebekler büyüyor derken şimdi tanışma şansımız oldu çok güzel yaaaa..kızlar valla burdan yazışıyoruz ama hepimiz birbirimizi tanıyoruz farkında olmadan o arkadaşımla sanki yıllardır kankaymış gibi sohbet ettik akşama kadar..eminim sizlerlede görüşebilsek aynı şeyler yaşanır bi gün o da olur umarım..:)

slm kızlarrr opuyorumnanaktan
ben geldimm... kızımın yanındaydım.. geçmişi okumak istiyorum öncelikle ama 35 sayfa fln.. okucam yinede hızlı hızlı.. sonra burdayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…