80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla iyi edersin handeryacım... yoksa başkatürlü gitmicek bu kilolar.. hele bu hafta.. baksana.. herkes artıda yaa noluyo anlamıyorum valla.... ben 500 gr. verebiliyorum sadece diye sıyırcam kafayı.. bakıyorum çoğu artılardafln.. kimse darılmasın kırılmasın ama destekle gitmiyosa kilolar.. dürtüklemeyle gidicek...

meloş.. hoşgeldin aramıza cnmm... sürekli olmasa da sıkça girmeye çalış sen yinede...inş.verirsin sende kısa sürede kilolarını..bakk benyolu yarıladım..ama 9 nisan tabi başlangıcım.. yavaşta olsagidiyo sonuçta...

masallah bebeg saten sizeri gördüm ben daha cok heveslendim böyle vbir kac arkadas olunca kendim gibi zayiflamak isteyen insan daha cok mutive oluyo sen nasil zayifliyorsun beli yaptigin bir diyet varmi

hoşgeldin meloşşşş! listeye girmek istiyorsan canım ilkkilo-şimdiki kilo-hedef kilo şeklinde kilonu yaz ok!
kızlar bu haftasonu kpss sınavım var iki gün o yüzden listeyle uğraşamayabilirim pazar günü akşam yaparım bilginize..azıcık çalışıyım belki bişeyler olur,bana şans dileyin..

gelelim banaaaa bende bu hafta yürüyüş olmamasına,kaçamaklara rağmen 500gr vermişim
77 kiloyum ama 1 hafta sonra tatile çıkıyorum ve en az 2 kilo daha vermem lazımdı

Elaycımmmm sevgili rakibemmmm ben unutmadım aramızdaki mücadeleyi ama sen unutmuşsun sanırım baksana yerinde sayıyorsun :roflol:

hosbulduk handerya
ilk kilom 87
simdi 86 kiloyum
hedef kilomda 65
insallah yapabilirim cok istiyorum zafilamayi insallah zayiflamama bir vesile olursunuz arkadaslar

gerçekten istiyorsan yaparsın canım önemli olan bu,burayı sürekli takip et yoksa rejim falan kalmıyor benden söylemesi..

meloş.. uyguladığım hiçbir diyet yok cnm.. az ve sık.. 3 ana 3ara öğün ve 3 er saat araile beslenmeye özen gösteriyorum sadece.. kaçamak olduğunda da bi dahaki öğünde sadece salata yada meyve yiyorum.. aç bile olsam cezalandırıyorum kendimi :)) bi de günde en az 1 saat yürüyüş en azından.. ama1 saat duraksız olmalı...

handeryacım.. sınavında başarılar diliyorum cnm.. dualarım seninle... inşallah istediğin sonucu alırsın,başarırsın... listeyi dert etme tatlım.. pazar akşam yap.. pazartesi yap.. sen bak işlerine göre.. bende zaten pazartesiye kadar yokum ya o bakımdan.. şişştt çaktırma :)))

meloşcuğumm aramıza hoşgeldin cnm...

handeryacığımmm baaşrılar dilerim sana sınavlarda...

CANDANN OLDUĞUMUZ KADAR BıRAZDA NEFSıME MÜDAHALE EDıP KıLO VEREBıLSEMMM KESıNNN 34 BEDENE FALAN ıNERDıM HERALDE...kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…