selam kızlar bu hafta bir kilo verdiğimi düşünüyordum temizlik iş güç derkenama300 gr vermişim
geçen hafta --86 ,8
buhafta--86,5
giden300
bunada şükür
haklısın valla cnmm.. kabak tadı verdi bana bile bu temizlik olayı.. ama birazda özellikle ağırdan alıyorum itiraf ediyorum.. yoksa boş boş oturup yicem diye.. diyorum ki oyalanayım da yemiyim... kaydirigubbakcemile3
bugün noktayı koyuyorum artık... temizlik biticek.. ayy inanmıyorum biz bugün ilk kez kocamla başbaşa köye gidicez... :asigim: komik oldu biraz ama doğru valla... napiimm mutlaka birileri geliyodu.. hazır araba giderken diye.. haber vermeden kaçsak bile ille yolda denk geliyodu görümcem fln.. atlatamıyoduk.. bugün karar aldık.. kimseye söylemedn. hava kararınca sessizce gidicez :roflol:
teşekkür ederimm bebegciğimmmm amin inş. cnmmmm...zaten bana farlutel artık fayda vermiyorr...başka bi ila aldımm dr. vermişti en sonn eğer adet olursamm yum. dönemini takip edip çalışıcam bebek içinn kalamaaz ise hamile bir daha ki ay dr. gidicemm...
tamam canım bende yazıp gitmştim nese sen yap seninkini sonrada bi zahmet benimkini yaparsan memnun olurum kilo verdiğimi çizelgemdede görmek istiyorum zemuszemushuzeyfecim.. ben yazıp gittim.. canım şimdi gördüm yazdığını ancak... bu sayfada görünmüyosun cnm.. kilo çizelgeni değiştirmek istiyosun sanırım... dur ben bi değiştireyim.. nasıl olduğunu yazarım sana kaydirigubbakcemile3 tam hatırlamıyorum çünkü...
ne oldu huzeyfeciğimmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?