80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın valla cnmm.. kabak tadı verdi bana bile bu temizlik olayı.. ama birazda özellikle ağırdan alıyorum itiraf ediyorum.. yoksa boş boş oturup yicem diye.. diyorum ki oyalanayım da yemiyim... kaydirigubbakcemile3

bugün noktayı koyuyorum artık... temizlik biticek.. ayy inanmıyorum biz bugün ilk kez kocamla başbaşa köye gidicez... :asigim: komik oldu biraz ama doğru valla... napiimm mutlaka birileri geliyodu.. hazır araba giderken diye.. haber vermeden kaçsak bile ille yolda denk geliyodu görümcem fln.. atlatamıyoduk.. bugün karar aldık.. kimseye söylemedn. hava kararınca sessizce gidicez :roflol:

teşekkür ederimm bebegciğimmmm amin inş. cnmmmm...zaten bana farlutel artık fayda vermiyorr...başka bi ila aldımm dr. vermişti en sonn eğer adet olursamm yum. dönemini takip edip çalışıcam bebek içinn kalamaaz ise hamile bir daha ki ay dr. gidicemm...

selam kızlar bu hafta bir kilo verdiğimi düşünüyordum temizlik iş güç derkenama300 gr vermişim
geçen hafta --86 ,8
buhafta--86,5
giden300
bunada şükür

hayırlı cumalar kızlar niye benimle kimse konuşmuyor mafoldumben

huzeyfecim.. ben yazıp gittim.. canım şimdi gördüm yazdığını ancak... bu sayfada görünmüyosun cnm.. kilo çizelgeni değiştirmek istiyosun sanırım... dur ben bi değiştireyim.. nasıl olduğunu yazarım sana kaydirigubbakcemile3 tam hatırlamıyorum çünkü...

bana fayda ediyor etmesine de ben kullanmak istemiyorum artık... bende bu ay adet olabildiğim an gidicem dr. a .. bende klomene başlıcam canmm.. adet düzensizliğim olduğu için.. yumurtlama günlerimi hesaplamak zor oluyo :))) klomenle yumurtlama sağlayıp çalışmalara öyle devam edicekmişiz.. :kedi:kaydirigubbakcemile3 bende yumurtlama zayıflığı varmış canım bide.. o yüzden klomenle yumurtlama sağlanıcakmış.. ayy birinciyi nasıl yumurtlayıp yaptıysak kaydirigubbakcemile3 allah yardımcımız olsun ve fazla bekletmesin cnım tüm isteyenleri.. bu cuma saatinde hayırlı vakitte dua ediyorum .. rabbim yüzümüzü güldürür inş. tez zamanda :Saruboceq:

kızlar merhaba
kilomu bildircem ama şu ölçü işi kafamı karıştırdı nerden nasıl nereleri ölçüyoruz
görüyormusunuz size ne kadar uzak kaldım
yine çıkacağım geçmişe bakamıyorum hiç ya
oooooof

hadi biri bana yardım etsin kızlar huu huu nereleri nasıl ölçüyoruz
ya da siz yazın ben çıkayım sonra yazayım olurmu
kilomu yazayım ama

başlangıç:82,00
şimdiki:76,700
bu hafta giden:1,500
hedef kilo:60

sevdemercim... göğüs-bel-kalça-kol ölçüyoruz.. nerelerden ölçüldüğünü sorarsan herkes farklı bişey söylicektir canmm.. sen bi yer belirle bence hep ordan ölç...

tamam canım bende yazıp gitmştim nese sen yap seninkini sonrada bi zahmet benimkini yaparsan memnun olurum kilo verdiğimi çizelgemdede görmek istiyorum zemuszemus
ne oldu huzeyfeciğimmm?

tamam canım kilo çizelgesine takmıştım ondan şey ettim :kedi:

bebege burdamısın canım göremiyprumda seni nesse ben yazayım kilomu sen bi ara yapabilirsen yaparsın 81.3 bi çıkamadım gitti ama şimdi çıktım

bebegcim teşekkür ederim hayatım
gögüs:100
bel:99
kalça:107
kol:31

umarım doğru yerlerden ölçmüşümdür
görüşürüz millet öptüm kaçamak yapmayın haaaaaaaa

selam kızlar
handeryacım
listede benim başlangıç kilom yanlış canım hedefimde yazmıyo bi kaç kere daha yazdım ama gözünden kaçtı sanırım
başlangıç kilo : 84.800
şimdiki kilo :81.200
verilen:700 gr
hedef:70

gecmisi okuyamicammm

üzülerek yaziyorummm

gecen hafta 83
bu hafta 84
1000gr almisim offffffffff

hemen SPORA kaciyorum kizlar
haftaya cuma 82 göstermesi lazimmmmmmmmm
tam 2 kilo vericem bakin görünn.......

byby

slm kizlar ben melek bende sizinle birlikte zayiflaya bilirmiyim
internetim olmadigindan devamli giremiyorum ama ara ara okuyorum yazdiklariniz bende 86 kiloyum dogumdan sonra birtürlü veremedim kilolarimi

Kızlarrrr bu ne hal böyle takım bi kaç kişi dışında rezaletttttt! :tomato:
bu hafta zayıf halkaları listede bi benzeteyim ben en iyisi..(keşke çıkarsaydın diyeceksiniz:) )
yaz geldi serdiniz valla yağlar ordan burdan fırlayınca tişörtler daha bi hoş duruyor sanırım???
oklavamı elime aldım geliyorum kapkaraların yanınaaaaaaklava:klava:klava:klava:

:1ninca: :mymeka: :mymeka: kaydirigubbakcemile klava: klava: klava: BAK BEN KENDıMı DÖVDÜMMMM....MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…