80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar selam yürüyüşümü yaptım dün yapamamıştım
misafir nedeniyle, bugünde hava yagışlı dışarda yürüyemedim
evde yürüdüm 45 dk arada gelip takip ediyorum kimler ne kadar vermiş rakibem bende az vermişin ama
yakalayamıyorum senimafoldumben

melos85 hoşgeldin

onemli degil canim :) bende tam uyanmis degildim.
Ne kadar surede sariya gectigini bende bilmiyorum.

kızlarr ben bugünki listemi yazıp çıkıyorum... yemek yapıcam daha .. ne yapsam onu da bilmiyorum... bide az önce hamur mayaladım :kedi: kek yaptım :kedi: hamurum kabarmışş. onları poğaça halline dönüştürmem lazım... kızmayın hee.. yemicem ben.. belki 1 tanecik.. köye gidersek diye yaptım... kayınvalidem ve kayın pederim sağolsun benim hamur işlerime bayılırlar.. bide kadıncağız kiraz toplama fln. zamanı olmuyo.. hazır yesin bi kerecikte.. yani zaten normalde de yapıp götürürüm.. nyse listem...

sabah----------- klasikkahvaltı
ara--------------- 3 kaşık yoğurt
öğlen------------ 1 kase naneli şehriye çorbası
ara--------------- 1 çatal kek :kedi: tadına baktım,rezil olmıyayım diye :)
akşam---------- azıcık fırında patates-tavuk , salata,yoğurt (şimdi karar verdim :))
ara---------------çayy

3 litre su, 2 saat ev temizliği :))

meloş hoşgeldinnn veririz canım kiloları yeterki sen iste

neslihan hani bana başarılar hıı handerya başkan diye hemencecik başarıular dilemişsin şakkıdışakkıdı

sevdemer ne bu yoğunluğun canım gelip hopidik gidiyorsun fena kilo vermemişsin hani birde yani

gittikce yaklasiyosun ama :) Benden cok vermisin.
Ben korkmustum zaten .. simdi 2-3 kilo verir yakalar beni.. iyi yakalamadin :roflol:
bidakine arayi kapatmak yerine iyice acicam haberin olsun .. ona gore hihoyyyt

elay ve lavita düğünde şıkıdık ohh ohh yağlar erisin diye göbek atıyorsunuz dimi kızlar sositosositosositososito

melos85 .. hosgeldin canim aramiza. a.s.

Handeryacim .. sinavinda basarilar a.s.

bak işte ben az önce ne dedim neslihana handerya başkan diye hımm sınavında başarılar mesajları geçiliyor hani bana hani bana :umursamaz: kıskandım valla :çok üzgünüm:

HANDERYA BAHHHHHHAZRNA sınavınızda başarılar diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

MELOŞ hoşgeldin canım aramıza:1hug::1hug::1hug:

gittikce yaklasiyosun ama :) Benden cok vermisin.
Ben korkmustum zaten .. simdi 2-3 kilo verir yakalar beni.. iyi yakalamadin :roflol:
bidakine arayi kapatmak yerine iyice acicam haberin olsun .. ona gore hihoyyyt
baya gürlemiştim degilmi hafta 2-3 kilo verilirmiya
ayda olsa neyse kaydirigubbakcemile3
hedefim ayda 3 kiloydu,
3.600 verdim için rahat 70 leri görmeyi çok istiyorum :Saruboceq:
sen türkiyeye gel verirsin lülülülülülü
bugün yediklerim: 1 diim ekmek , 2 zeytin, haşlanmış yumurta
1 kupa çay
ara: karpuz
öglen :bugün geç kahvaltı yaptım yine ögleni atladım
akşam : az kavurma ( başım agrıyordu eşimin yaptıgını yemek zorunda kaldım salata
ama etle aram hiç iyi degil çok az yedim bol bol su içiyorum
45 dk yürüyüş

Son düzenleyen: Moderatör:
baharnazcığımmm özür dilerimm inan sınava gireceğini bilmiyordummm...:1shok: .özür diliyorummm ve başrılar diliyorummm..Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı ıolsun...

opuyorumnanaktan Şeniz :teselli:

OH NE GÜZEL HERKES BURADA BENDE micheal jakson ölümünü okuyordum cok üzgünüm bir devin cöküşü resmen ya

OH NE GÜZEL HERKES BURADA BENDE micheal jakson ölümünü okuyordum cok üzgünüm bir devin cöküşü resmen ya

evet canım ya bizim gençliğimizde ne popülerdi dimi yerimseniben

birde çarlinin meleklerinin birisi kanserden ölmüş buda bizim zamanımızın filmiydi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…