acep benide aranıza alır mısınız ?
81 kiloyum 87 kilodan düştüm benide aranıza alırsanız çok sevinirim
tabiki bizim topik herkese açık tabi onlar dayanamayıp kaçmazlarsa
nasılsınız bu sabah? ben öküz gibi yedim bugün sabahbu aralar çok gözlerim kararıyor oturup kalkınca felan demir kullanıyorum arada ama hep saçma saatlerde aklıma geliyor demin süt içtim üzerine vvitamin içsem boşa gidecek tamamen.. ben de pekmez aldım arada bi tatlı kaşığı yicem hatta dün yedim ama yazmayı unutmuşum tadı da çok beter :120:
hoşgeldin canım :) ne güzel 6 kiloyu yanlız başına vermişsin :) geri kalanını beraber verelim inşallah
hoşgeldin canım
hoş buldum bebeğimmmmmmhoşgeldin şekerim gözümüz yollarda kaldı gel bi kucakliyim seni
canım benim ö...z bende çok seviyorum. ama sadece evlilikten çok bi beklentin olmasın 3 5 sene sonra durum bu hal alıyo. baş başa yemek yemek istersin velet mani olur, dışarda romantik geziler yapmak istersin yok çocuğun uyku saati yok üşür yok bugün işte çok yoruldum kılımı bile kıpırdatamam ayağı, evde film keyfi yaparken de ilk yarım saatten sonra horlama seslerini duymaya başlarsın. anlican seni her gördüğünde sarılan öpmek için fırsat kollayan saatlerce tlf da konuştuğun, yada yüzlerce aptal sevgi msj ları atan sürpriz hediyelerle gönlünü fetheden o muhteşem romantik insan biz evlilerin tabiriyle ö...z e dönüşüveriyo.( ay evrim öncesi hallerini çok özledim bu arada) ha arada yapıyo bazı güzellikler ama ya seni çok ağlattıktan sonra yada ucunda hayvani istekleri varsa. durduk yere hayatta kıllarını kıpırdatmıyolar. buyrun kızlar sizi nikah masasına alalım.:98::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
ayyüzlüm hiç şikayet etmeyin en azınden bi dönem ilgi alaka görmüşümüz imrendim size hiç deyilse eski güzel günleriniz var allah gelecekdede nasib etsin.benim ne geçmişde nede şimdi hiç yaşamadığım şeyler.biz zaten görücü usulü evlendik ,hoş görücü usulüyle evlenenlerde konuşur görüşür,ama benimkinin ö..kz lüğü taa o zamandan belliydi 2 ay nişanlı kaldık ve hiç konuşma sohbet gezme hediye olmadı dur gerçi 1 kasa domates getirmişlerdi oturmaya geldiklerinde kv deler nişanda damat yoktu zaten ben kendim oturdum .zaten bi kere bişey sormak içim aradım konuşamadı ö.kz.. nişanı atmayı istedim görünce yaratık görmüş gibi oluyordum.ama elalem ne der olurmu hiç.bi de o zaman çok metetmişlerdi çok çalışkan temiz insan diye bide baya zenginlerdi.ama ne zenginlik kaldı ne bişey öyle bi battık ki bi aturduğumuz ev kaldı.hen ilgisiz hem görgüsüz hem ailesinden korkar ,yeni evliyiz ben çok hevesli deyilim ama odamıza girdiğimizde kıyamet kopardı kapıları yıkıcak gibi çalarlardı 2 evde kalmış ikiz görümcem vardı 1 i hala evde oğlumuzu yanına çekiyorsum diye ne bi yere gitmesi sıkıyorsa git .1 kere bayramda o hatayı yaptık kavga kıyamet .ne bişey alabilir ne para verebilir yanıma otursa karın çok kıymetki bi kavga daha çocuk oldu o zaman daha bi delirdiler .şimdi bile yazarken ellerim titriyor benimkide mal gibi hep ezdirdi beni ben bunlar bağırdıkça anca ağlarım ne yapıyım 2 görümce kaynana kayınpeder kayın dolular ben hepsine kuma gelmişim .meğer benim koca çok uğraşmış evlenmek için bunlarda evlendirmek istememişler.bütün hınçları kendinden küçüklerin evlenmesi.5 sene bi arada oturduk .bilmediğim işleri yaptım zengin diye vardım ya yediğim ekmekde gözleri kaldı.kv bedava ekmek yok çalışda ye diye sofrayı burnumdan getirirdi ,bahçeler ektim odun kırdım bedava yakacak yok o kadar erkek dursun gelin kırsın.şimdi altlı üslü oturuyoz gine ben bakarım bayram gelir yemek temizlik misafir 2 evinde yükü benim üstüme.ben allaha bırakdım onları .allah çok büyük adaleti sonsuz.amaaan bende ne söyliycekdim neler yazdım şikayet etmeyin hiç deyilse bi döneminiz güzel olmuş
ya canım ben o zamankar bu ayıya bişey anlatmazdım akşam olur odamıza girince anca ağlardım sorardı diyemezdim bana şu dediler diye hoş desemde ne yapıcakdıki o gittikden sonra ben onlarla kalıyorum.zaten nikahım kocaya deyil görümcelere kıyılmış..bide canım bizden sakladılar bizde anlamadık konuşmadığımız için nişanlıyken kulakları ağır duyuyor benim kocanın laf anlatmak için kendimi yırtmam gerekirdi 3 senedir cihaz aldıda anlaşır olduk..kitap demişsin canım insan zamanla bi yol tutuyor ben onları değiştirmek istedim onlar beni değiştirdii.kimseyi değiştiremezsin bu sanada tüm bekarlara küpe olsum.anca huyunu suyunu alır idare edersin herkesi olduğu gibi kabul ediyorum onlar ak mı dedi ak karamı kara ama bildiğimi okuyorum.dediğim gibi kimseyi değiştiremiyosun ama belki ben becerememişimdir.gerçi etrafımdada görüyorumzorla uğraşıyorlar değiştirmeye zaman herşey zzamanla oluyor ben şimdiki halime yatıp kalkıp şükrediyorum(((((( yaaaaaaaa çok üzüldüm bennnnn nefret ediyorum öyle erkeklerden ne tarafa gideceğini bilmeyen kapıyı kapatıp herşeyi kapı önünde bırakmayı bilmeyennnn denemişsindir eminim ama başını didikler gibi değil de daha sakin şekilde yavaş yavaş adım adım konuşarakkk ilerlemeyi denesen veyaaaa böyle kjitaplar oluyor yaaaa onlardan faydalansan
doğru diyorsunnnnn başlar başlamaz kız ben bunu değiştirirm der erkek ben değiştirim der evlenirlerr sonu mutsuzluk ayrılıkkk çünkü kimse değişmez olduğu gibiiii ya kabul edeceksin yada hiç adım atmayacaksınnn senin durum birz daha farklı gerçi ama bu dünyada ilahi adalet de varrrr herkes hak ettiğini bulur canımmmmm en iiyisini yapıyorsun senya canım ben o zamankar bu ayıya bişey anlatmazdım akşam olur odamıza girince anca ağlardım sorardı diyemezdim bana şu dediler diye hoş desemde ne yapıcakdıki o gittikden sonra ben onlarla kalıyorum.zaten nikahım kocaya deyil görümcelere kıyılmış..bide canım bizden sakladılar bizde anlamadık konuşmadığımız için nişanlıyken kulakları ağır duyuyor benim kocanın laf anlatmak için kendimi yırtmam gerekirdi 3 senedir cihaz aldıda anlaşır olduk..kitap demişsin canım insan zamanla bi yol tutuyor ben onları değiştirmek istedim onlar beni değiştirdii.kimseyi değiştiremezsin bu sanada tüm bekarlara küpe olsum.anca huyunu suyunu alır idare edersin herkesi olduğu gibi kabul ediyorum onlar ak mı dedi ak karamı kara ama bildiğimi okuyorum.dediğim gibi kimseyi değiştiremiyosun ama belki ben becerememişimdir.gerçi etrafımdada görüyorumzorla uğraşıyorlar değiştirmeye zaman herşey zzamanla oluyor ben şimdiki halime yatıp kalkıp şükrediyorum
doğru diyorsunnnnn başlar başlamaz kız ben bunu değiştirirm der erkek ben değiştirim der evlenirlerr sonu mutsuzluk ayrılıkkk çünkü kimse değişmez olduğu gibiiii ya kabul edeceksin yada hiç adım atmayacaksınnn senin durum birz daha farklı gerçi ama bu dünyada ilahi adalet de varrrr herkes hak ettiğini bulur canımmmmm en iiyisini yapıyorsun sen
ayyüzlüm hiç şikayet etmeyin en azınden bi dönem ilgi alaka görmüşümüz imrendim size hiç deyilse eski güzel günleriniz var allah gelecekdede nasib etsin.benim ne geçmişde nede şimdi hiç yaşamadığım şeyler.biz zaten görücü usulü evlendik ,hoş görücü usulüyle evlenenlerde konuşur görüşür,ama benimkinin ö..kz lüğü taa o zamandan belliydi 2 ay nişanlı kaldık ve hiç konuşma sohbet gezme hediye olmadı dur gerçi 1 kasa domates getirmişlerdi oturmaya geldiklerinde kv deler nişanda damat yoktu zaten ben kendim oturdum .zaten bi kere bişey sormak içim aradım konuşamadı ö.kz.. nişanı atmayı istedim görünce yaratık görmüş gibi oluyordum.ama elalem ne der olurmu hiç.bi de o zaman çok metetmişlerdi çok çalışkan temiz insan diye bide baya zenginlerdi.ama ne zenginlik kaldı ne bişey öyle bi battık ki bi aturduğumuz ev kaldı.hen ilgisiz hem görgüsüz hem ailesinden korkar ,yeni evliyiz ben çok hevesli deyilim ama odamıza girdiğimizde kıyamet kopardı kapıları yıkıcak gibi çalarlardı 2 evde kalmış ikiz görümcem vardı 1 i hala evde oğlumuzu yanına çekiyorsum diye ne bi yere gitmesi sıkıyorsa git .1 kere bayramda o hatayı yaptık kavga kıyamet .ne bişey alabilir ne para verebilir yanıma otursa karın çok kıymetki bi kavga daha çocuk oldu o zaman daha bi delirdiler .şimdi bile yazarken ellerim titriyor benimkide mal gibi hep ezdirdi beni ben bunlar bağırdıkça anca ağlarım ne yapıyım 2 görümce kaynana kayınpeder kayın dolular ben hepsine kuma gelmişim .meğer benim koca çok uğraşmış evlenmek için bunlarda evlendirmek istememişler.bütün hınçları kendinden küçüklerin evlenmesi.5 sene bi arada oturduk .bilmediğim işleri yaptım zengin diye vardım ya yediğim ekmekde gözleri kaldı.kv bedava ekmek yok çalışda ye diye sofrayı burnumdan getirirdi ,bahçeler ektim odun kırdım bedava yakacak yok o kadar erkek dursun gelin kırsın.şimdi altlı üslü oturuyoz gine ben bakarım bayram gelir yemek temizlik misafir 2 evinde yükü benim üstüme.ben allaha bırakdım onları .allah çok büyük adaleti sonsuz.amaaan bende ne söyliycekdim neler yazdım şikayet etmeyin hiç deyilse bi döneminiz güzel olmuş
yaa iyi çok şükürr öyleee büyük kusurları yok da gamsızzzz ayrılık sebebimizde buyduu azcık harekete geçti dur bakalımmm inşallahhhh devam eder:)ya akşamdan beride senin içimi kararttık canım aman sen bize bakma sevdiğin insan iyi biriyse kötü alışkanlıkları yoksa kaçırma hatasız arkadaş arayan yalnız kalır hiç birimiz mükemmel deyiliz ..ama iyide gözlemle aşk gözünü kör etmesin.allahdan korkusu varsa o bile yeter
zaten çok ii olursada çok kötü olursada şüphe et cnmmm ortası iii :))))yazık yaa senin ailende de suç var. madem iki laf edemeyecek kadar aklısız gelip görmeyecek kadar ilgisiz hiç vermeyeceksin kızınıya da yol yakınken dönmesine izin vereceksin bune canım.. eşimden şikayet ederim öküz möküz derim ama ne yalan sölim buna da şükür ama gün gelir aileme taşıyacak kadar beni üzen bişi olursa ailem de bana sahip çıkar yani evlendin evli kal aman çoluk çocuk katlan demezler diye düşünüyorum allah korusun tabi ama zorunda kalırsam yaparım napim.. bizim hep ortalama bi evliliğimiz oldu ne güllük gülistanlık ne kötü :26: doğrulması gereken şeyler olsa da bazı şeylerin eğri olmasının da sebebi benim aslında ya da karakterim ve yetiştiriliş tarzım diyelim..
ya akşamdan beride senin içimi kararttık canım aman sen bize bakma sevdiğin insan iyi biriyse kötü alışkanlıkları yoksa kaçırma hatasız arkadaş arayan yalnız kalır hiç birimiz mükemmel deyiliz ..ama iyide gözlemle aşk gözünü kör etmesin.allahdan korkusu varsa o bile yeter
ciddimisinnnnn bu acayippp güzel bir öğüt oldu vallahi sanırım doğru insanlayım :))) keşke bunu ailem de görseeee ne yapsakda yaranamadık onlaraevet yaa kızları soğucaz evlilikten :) aslında hem çocuk hem evlilik her kadının yaşaması gereken şeyler çünkü yaşanmazsa bazı şeyler eksik kalır diye düşünüyorum.. çoğu erkek elmanın diğer yarısı olacak özelliklere sahip olmasa da tüm çabamız bütün olabilmek için.. mesela anne ve babasından kopamamış bir erkek çoğu sorunun sebebidir aslında ailesine cevap veremeyen her kararı onlara soran erkek her zaman sıkıntı olacaktır. benimki de biraz öyle eve aldığımız en ufak şeyde benden arayıp kpye teşekkür etememi isteranam bunu da benim temizlik çamaşır bulaşık iş gücüm karşılığından almış olsak? yok onlar yardım etmeseydi bi evlenemezdik bile ne diyim allah uzun ömür versin.. elma şekerime de bende tavsiye; garsona kasiyere kötü davranan hor gören, annesine kardeşine kötü laf eden, babasının karşısında iki büklüm olan, sinirlenince ortalığı yıkan adamla evlenme..
tecrübeleriniz tabiki var,evlilk bu kolay değil bir ömür bir yastığa baş koymak,tabiki rutinleşecek bazı şeyler , ne diyelim hakkımızda hayırlısı ,ama nikah masasına da artık oturalım :))) yok ama yan cebime koy olducanım benim ö...z bende çok seviyorum. ama sadece evlilikten çok bi beklentin olmasın 3 5 sene sonra durum bu hal alıyo. baş başa yemek yemek istersin velet mani olur, dışarda romantik geziler yapmak istersin yok çocuğun uyku saati yok üşür yok bugün işte çok yoruldum kılımı bile kıpırdatamam ayağı, evde film keyfi yaparken de ilk yarım saatten sonra horlama seslerini duymaya başlarsın. anlican seni her gördüğünde sarılan öpmek için fırsat kollayan saatlerce tlf da konuştuğun, yada yüzlerce aptal sevgi msj ları atan sürpriz hediyelerle gönlünü fetheden o muhteşem romantik insan biz evlilerin tabiriyle ö...z e dönüşüveriyo.( ay evrim öncesi hallerini çok özledim bu arada) ha arada yapıyo bazı güzellikler ama ya seni çok ağlattıktan sonra yada ucunda hayvani istekleri varsa. durduk yere hayatta kıllarını kıpırdatmıyolar. buyrun kızlar sizi nikah masasına alalım.:98::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
naber millet..nasil gidiyor..ben bu sabah gene 78.4 düm..ne iniyort ne cikiyor..ama tek avantajim var..bu hafta kirmizi kart haftam olacak.
yok kiz banada dezavantay..bu yüzden dedim ya..kilomda kipirdama yok..ama belki ödem toplamisimdirda verdigimin farkinda degilimdir:)))))))) bana sadece ödem olsa..aseren hatunlar gibi tikiniyorumda tikiniyorum..doymak bilmiyorum valla...iidr :))) ne güzel kırmızı kartlar sana avtaj oluyormuş, bana ise hep dezavantaj(((((((( çok ödemim oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?