delisin sen ya valla alemsin ama anam ben beklerim senden senin görümce gibi sende kıınla yarışırsın bellimi olur aman diyim torunlarla falan aynı vakit doğurma artık kızı geçtik hehe şimdi düşündümde doksan yaşında hamile tam doğuracak bir duyumu ayyyyyyy ne komik bi sahne geldi gözüme anlatamamvalla yaman hatunsun vesselam...benim sadece chokalade dikkatimi cekmisti..o isimde nerde olsa orada dikkatimi ceker yani
sagol canim benim..sorma son zamanlarda cok yogun günler geciriyorum..cok zaman ayiramiyorum kendim icin ama zaman bulur bulmazda burada aliyorum solugu..kiz sen ne diyorsun ben daha dogururmuyum yani....eveeeeeeeet dogururum..hatta öyle bir zamana denk getiririmki kizimin dügününde dogum yapaqrim..yok hatta kizimla beraber dogururum..hastanede söyle karsilikli bagrisiriz kizcagiz bana saygisindan bagiramazda hatta doguracagi an SIKAR kendini..ne haddine benden nce dogurmak..kücükse sirasini bekleyecek..ayip degilmi anneden önce dogurmak
kizlar cayim bitsin gidecem dedim iki bardak daha ictim..caydanlik bitti benim toto kalkmadi..ayyüzlümdende bu kadar gaz aldiktan sonra artik kalkma zamani..hadi sekerlerim ben kacarim...aksama firsat bulursam bu8radayim yeniden..byeeeeeeeee
hadi bakalim kolay gelsin
şuan 4. bardak yeşilçayımı içiyrm galiba ben alıştırdım bu çiğ balık kokusuna bana yeşilçay hep o kokuyu hatırlatyr dengelide yiyrm akşamda hafif atlatrsk bu hafta 73 ü görecem inş
Hosbulduk canım benim... İyidir ne olsun... Bildiginiz gibi.... Kilocuklarimla bogusup duruyorum...kız minikkelebek hoş geldin nasılsın
Hosbulduk canım benim... İyidir ne olsun... Bildiginiz gibi.... Kilocuklarimla bogusup duruyorum...
burdayim... Okuyorum hep sizi
sen nasılsın dicem de iyisin maşallah
Hedefine az kalmış
Hepimiz sağlıcakla angaribuzzamandaaaaa (en yakin)zayuflaruz ins :)yok be hedefimi düşük tutuyom. yoksa daha ooooooooooo çok var. ama şekerim ve duyum sayesinde daha çabuk olacak. bakşana onlarla yarışıyom sözde. ama ben veriyom onlar bakıyo
Hepimiz sağlıcakla angaribuzzamandaaaaa (en yakin)zayuflaruz ins :)
bu arada gözünü seveyim bebek yapacaksanız .... Zayıflayın ... Bebisle uğraşırken bi de kilolarınızı sorun etmek zorunda kalmayın
herkeze hayırlı akşamlar :)))
geçmişe bi bakayım dedim ama gömüldüm resmenne yazmışsınız arkadaş ya oku oku bitmedi bi daha oku oku gözlerim battı yaaa
niye cokuyomussun sekerim sen kendini yalniz mi sandin yoksa bizler variz tatlim her turlu destek veririz biliyon kilolar gider merak etme rabbim saglik versinkızlara o kadar meydan okudum ama psikolojik olarak çökük durumdayım ve bu yüzden parmağımı bile kımıldatasım yok. toparlamam lazım kendimi. cumaya ne kaldı. bide kırmızı kart haftasına giriyom oh ne güzel şişecem
Maşallah sen de güzel gidiyon. Ben senle yarisamam dişime göre rakip seçiyom
yok tatlım ya benim kiloyu görmedin sen :)) topiğin en yuvarlağı benim ,güleyim mi ağlayayım mı bilemedimbu arada o kadar sayfayı okurken dikkatimi çektide topiğin en tombulu benmişim galiba
evet ya amma yazmışlar oku oku bitiremedim varya şu ziyaretçilerden birini ajan olarak kullanıp sohbet etmek için bizim gitmemizi bekliyolar kesin
kizim gaz foldüde türkiyeye gidince gaz maz kalmadi..havalalaninda uctu gitti:))))))))))))))))
oy oy senin o dillerin ne diyor öyle....bensiz muhabbetin tadi yok demi ama...ay hicte ukala degilim..hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic kendimi begenmem..ne yani herkesten özel güzel zekiysem suc benimmi..yaradan kiyak yapmis iste...ay ay saka bir yanada senle rastlasamiyoruz denizim ya...hala 78,5 lardan düsememe sitreslerindeyim ama gececek gececek
ev işlerinden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?