80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

delisin sen ya valla alemsin ama anam ben beklerim senden senin görümce gibi sende kıınla yarışırsın bellimi olur aman diyim torunlarla falan aynı vakit doğurma artık kızı geçtik hehe şimdi düşündümde doksan yaşında hamile tam doğuracak bir duyumu ayyyyyyy ne komik bi sahne geldi gözüme anlatamam
kizlar cayim bitsin gidecem dedim iki bardak daha ictim..caydanlik bitti benim toto kalkmadi..ayyüzlümdende bu kadar gaz aldiktan sonra artik kalkma zamani..hadi sekerlerim ben kacarim...aksama firsat bulursam bu8radayim yeniden..byeeeeeeeee

hadi anam kaldır totoyu az spor yap bak millet bizden sonra geldi nerelere ulşatı şu harpy yokmu harpy valla ben deli oluyrm ona adam 67 lere vardı ya bi hala saydırıyrz

şuan 4. bardak yeşilçayımı içiyrm galiba ben alıştırdım bu çiğ balık kokusuna bana yeşilçay hep o kokuyu hatırlatyr dengelide yiyrm akşamda hafif atlatrsk bu hafta 73 ü görecem inş

şuan 4. bardak yeşilçayımı içiyrm galiba ben alıştırdım bu çiğ balık kokusuna bana yeşilçay hep o kokuyu hatırlatyr dengelide yiyrm akşamda hafif atlatrsk bu hafta 73 ü görecem inş

Maşallah sen de güzel gidiyon. Ben senle yarisamam dişime göre rakip seçiyom

Hosbulduk canım benim... İyidir ne olsun... Bildiginiz gibi.... Kilocuklarimla bogusup duruyorum...
burdayim... Okuyorum hep sizi
sen nasılsın dicem de iyisin maşallah
Hedefine az kalmış

yok be hedefimi düşük tutuyom. yoksa daha ooooooooooo çok var. ama şekerim ve duyum sayesinde daha çabuk olacak. bakşana onlarla yarışıyom sözde. ama ben veriyom onlar bakıyo

yok be hedefimi düşük tutuyom. yoksa daha ooooooooooo çok var. ama şekerim ve duyum sayesinde daha çabuk olacak. bakşana onlarla yarışıyom sözde. ama ben veriyom onlar bakıyo
Hepimiz sağlıcakla angaribuzzamandaaaaa (en yakin)zayuflaruz ins :)
bu arada gözünü seveyim bebek yapacaksanız .... Zayıflayın ... Bebisle uğraşırken bi de kilolarınızı sorun etmek zorunda kalmayın

kızlara o kadar meydan okudum ama psikolojik olarak çökük durumdayım ve bu yüzden parmağımı bile kımıldatasım yok. toparlamam lazım kendimi. cumaya ne kaldı. bide kırmızı kart haftasına giriyom oh ne güzel şişecem

herkeze hayırlı akşamlar :)))
geçmişe bi bakayım dedim ama gömüldüm resmen ne yazmışsınız arkadaş ya oku oku bitmedi bi daha oku oku gözlerim battı yaaa

herkeze hayırlı akşamlar :)))
geçmişe bi bakayım dedim ama gömüldüm resmen ne yazmışsınız arkadaş ya oku oku bitmedi bi daha oku oku gözlerim battı yaaa

evet ya amma yazmışlar oku oku bitiremedim varya şu ziyaretçilerden birini ajan olarak kullanıp sohbet etmek için bizim gitmemizi bekliyolar kesin

Son düzenleme:
Sabah
1 kaşarlı tost
1 bardak süt
1 elma
Ara
1 küçük kaşarlı sandviç
Öğle
1 küçük kaşarlı sandviç
1 bardak ayran
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 çay kaşığı pekmez
Akşam
2 kase ayran çorbası buğdayla
2 dilim kızarmış patates
Ara
1 portakal
1 kivi
yeşil çay

noruyonuz kizlarrr okudum bugun gecmisi helal duyum guldurdun beni allah da seni guldursun
menumu de yazayim

sabah.peynirli omlet kep ekmek peynir zeytin domates
ara.turk kahvesi
ogle.3 catal.patatesli.firin yemegi 3 kasik pirasa 3lokma borek bir kase tarhana
ara.sicak cikolata iste ictim
aksam.bir tabak manti

niye cokuyomussun sekerim sen kendini yalniz mi sandin yoksa bizler variz tatlim her turlu destek veririz biliyon kilolar gider merak etme rabbim saglik versin

Maşallah sen de güzel gidiyon. Ben senle yarisamam dişime göre rakip seçiyom

ya güzel gidipte bende hiç spor yok binde bi leslie yapmaya çalışıyrm sen maşallah çok iyi spor yapıyon benden çok dişli bi rakip olmaz merak etme o kadar dişli olsam 1 seneden fazladır burdayım bi halt olamadım bak sana hala yuvarlanmaktayım

bu arada o kadar sayfayı okurken dikkatimi çektide topiğin en tombulu benmişim galiba
yok tatlım ya benim kiloyu görmedin sen :)) topiğin en yuvarlağı benim ,güleyim mi ağlayayım mı bilemedim
evet ya amma yazmışlar oku oku bitiremedim varya şu ziyaretçilerden birini ajan olarak kullanıp sohbet etmek için bizim gitmemizi bekliyolar kesin

evet ya,ben ne zaman giremesem topiğe bir kaynatıyolar ama sayfalar sürüyo sonra oku babam oku,bakıyosun muhabbetlerde o biçim keyifli ,gözler pörtlüyo sonra aman yokuz falan ama nazar değmesin topiğimize

Öyle kuzum ya bi denk gelemiyoz kız su hamilelik isi ne bakıyım merak ettim

ev işlerinden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bende sekerimmmmmmmmm sorma ya kim cıkarmissa sevgilerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…