80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız kar mar yok mu yıkasanda donmaz mı? bak ne yap al arabayı bi oto kuaförüne götür tertemiz yapsınlar ben yaptım diye havanı bas

bacim burada cok phali o isler..icini ben temizliyorum..disini en basit yikama programiyla (ki en ucuzu ayni anda) yikamaya sokuyorum.5 euro veriyorum..sirf disinin camuru temizlensin diye..icini yikatmak 20 eurodan basliyor..yok anam ben o kadar parayi sirf herife hava basicam diye veremem valla..birazdan takarim süpürge makinasinin fisini...cekerim icini..birde deterjanli su yaparim sagini solunu silerim..evde parlatici islak mendil var..onlada sagini solunu silerim...birde yikamaya verdimmiydi tamamdir o is..paspaslarini 3 gün önce kiza yikatmistim zaten... temiz temizdse sererim
ay bizim araba hic bu kadar batmazdida su cakmaduyumun insaati yüzünden rezil rezil

senin avantajın +1 olması yani 4 tanesini sen doğurmuş olacan 1 tanede bonus
orasi öylede...ay dur kiz aklima girecen ha..hadi beraber yapalim hadi hadi beraber yapalin derken fantezi falan demiyorum ha aman yanlis anlasilmasin..herkes kendi kocasiyla kendi evinde ya...yeterince acik oldumu..sadece tarihi beraber belirleyelim

çok pahalıymış burda 20 liraya kral gibi yapıyolar

ya en azından bi 6 kilo daha verebilsem hemen çalışmalara başlicam zaten kızıma 75 kiloyla hamile kalmıştım iyiydi. bu sefer dikkat edecem ama kendime diğerleri gibi hamileyim yiyim demicem. yoksa 100 ü görüyom. oğlumda 96 da bitti kızımda 34 haftalık hamileydim 96 kiloydum erken aldılar. gebelik zehirlenmesi oluyo bende de

su anda 4 derece disari..bu günden sonra 2 ile 1 derece arasi olacakmis..internetten baktim..bu gün bu arabayi mutlaka temizlemem lazim..yoksa benim zorla kaldirdigim arka takimlar donacak donacaaaaaaaaak:18::18::18::18:

su anda 4 derece disari..bu günden sonra 2 ile 1 derece arasi olacakmis..internetten baktim..bu gün bu arabayi mutlaka temizlemem lazim..yoksa benim zorla kaldirdigim arka takimlar donacak donacaaaaaaaaak:18::18::18::18:

hadi temizle de rahat rahat muhabbet edelim aklından giderse rahatlarsın

dur kiz dur biraz daha israr etsen tamam diyecen diye ödüm koptu..yok anam ben cocuk falan yapmiyorum..sanada tavsiyem kilonu ver hayatin tadini cikar yavrularin ve kocanla...bosver bir bebek daha deme....her gelen bebek digerinin hakkindan aliyor bunuda unutmamak lazim...
bunlari dermisim yarinda buraya not düsermisim yasasin hamileyiiiiiiiiiiiiiiim diye ay saclarimin dibi elektriklendi valla hayal edince..dedigim gibi ben hakkimi isteyipte kavusamayanlara veriyorum..allahta raziysa tabi

hadi temizle de rahat rahat muhabbet edelim aklından giderse rahatlarsın

nayir nolamaz beni zorla ise salmayin bitteeeeeee hem ben ise baslayinca geri gelemeyecegim...arabayi temizleyip yemegi yapacagim..15.30 da herifi isten alacagim..cakma duyumun insaatina gidecegiz...aksam 8 gibi geliriz...sonrada banyo hoop yatak...ama su olabilir...aksam erken geliriz..herifte gezmeye gider ki hafta ici pek görülmüs birsey olmasada umut iste:))) bende firsat bu firsat deyip dalarim topige..ama zayif bir ihtimal

aslinda hepsi bahane..caktirmadan cocuklari bekliyorum..%70 ihtimal oglan erken gelecek eve bu gün..arabayi ona bosalttirmayi düsünüyorum..elinin altinda getir götür yapan biriolunca is hem eglenceli hemde cabuk bitiyor..arabanin icinde ufakligin ayakkabilari oyuncaklari koca bir battaniye(koltuk batmasin diye sermistim)bilumum kraker parcaciklari..benim is ayakkabilari...vaar yani arabayi bosaltmak temizlemekten fazla zaman istiyor...
diyorumki arabayi simdi temizlesem debunu bu günkü spora saysam olmazmi

bende 2.30 da oğlanı almaya gidecem. sonra da herif gelir yemek falan derken ancak akşam geç saatte gelirim. kızım manyakmısın görümcenin inşaatından sanane amelemisin. herkes kendi işini kendi görsün boşveeeer. çocuklarına ayıracan zamanı niye klon duyuma harcıyon

bakkal çırağımııı :)))) varmı yoksa bi bakkal çırağıı oralarda hemen gelirim :)

bende hiç sevmezdim hata sürünerek yapardım ev işlerini. çocuk oldu sadece 15 dk uyurdu o arada yemek temizlik çamaşır bütün evin işini bitirmem gerekirdi. şimdi jet gibiyim
ben bekarken böyleyim evli halimi düşünemiyorum :)))) maşallah sana

ev işi yapacam güya sofram bile yerde ben burda muhabbette
jetee bakkk :))))

kız kar mar yok mu yıkasanda donmaz mı? bak ne yap al arabayı bi oto kuaförüne götür tertemiz yapsınlar ben yaptım diye havanı bas
ayy varyaa sen uyanıksınnnnn :))))

kiz dogru diyorsunda duramiyorum iste...bir is beceremiyorlar..o sogukta reziller...esim ve ben olmasak varya yemin ederim bu isin üstesinden gelemezler..kiyamiyorum...kiymeti olmayacak onuda biliyorum ama allah bilsin ya..cocuk cocuk toz kir icinde ugrasiyorlar aksama kadar...fayda faydadir bosver..ben bu düzene ayak uydurursam benim ne farkin kalacak bunlardan..varsin enayi salak amele desinler ..ben insanligimi haketmeselerde gösterecegim sonuna kadar.hani bir laf varya:sen iyiligi yap denize at..balik bilmezse alik bilir diye..alik ne oluyor hala anlamis degilim ama mesaj süper yani...bende elimden gelen destegi yapacagim..elbet bir alik cikar karsima:
kiz bacilari bile gelmiyor..o herseyi elele verip benden saklayan hergün toplanip biryerlere gidip beni dislayanbacilari varya onlar bile gitmiyor..sadece kaynanamla aksam yemegini yapiyorlar..gerci oda birseydir kadin en azindan yemekle ugrasmiyor ama bacilari dahil kimse totsunu üsütmüyor bile...olsun kiz yardim edecegim sonuna kadar...en azindan cocuklarima yardimlasmayi ögretmis olacagim böylece...

çakma duyum alemsin yaaa :))))

anam burada bakkalciragi bulsan daha ne seni alamanyali yapariz:))))))))))))) simdi sana bir damat adayi bulurumda sevdicegin beni tüfekle kovalar diye ödüm kopuyor..yenide barismissinizki pek tatli olursunuz birbirinize...yok yok o riski göze alamam yani:))

al kız alll hiç sorun değil kaçar gelirim allahın almanyasında nereden bulacak :))))))

çakma duyum alemsin yaaa :))))

cakma tabi ..ne yapsam taklitini yapiyor..ay varya insaatta calisiyoruz..su boyacilarin giydigi tulum gibi birsey varya..hani naylonumsu uzun kollu sapkali...ondan giydim..3 günde dedimki bak abla gel sende giy sicak tutuyor..öyle kat kat giymene gerek kalmiyor..calisamazssin bu kalin ceketlerle..yok dedi ..hatta dedimki ellerinede eldiven tak..toprak ellerini catlatir kötülestirir..tabi gene yok dedi..yaparmi hic hemde ben deyince...ay bir baktim önceki gün benim giydigim tulumdan iki tane giymis.. ellerde eldiven..ama eller 3 haftanin azabindan bitik durumda zaten...ben sana demistim demeyeyim diye ben görür görmez demezmi ya bu cok sicak tutuyor..bosa giymisim bu zaman kadar o ceketi..(ceket dedigide burada insaat iscilerinin giydigi kalin kislik renkli erkek montu..) iyi yapmissin dedim gülerek..icimdende güldüm ama ne diim simdi biliyordum ..bu aralar ben simdi ondan sac kesmesini bekliyorum..ben türkiyede kestirdim..kisacik ettim..ama cok yakisti..nerden baksan 5 yasda genc gösterdi yemin ederim..buda bunun farkinda...insaat isi biter bitmez solugu kuaförde almazsa gelin yanima

selam kizlar nasil gidiyooo .iki günden beri kacamak halindeyim bugun biraz dengeleyeyim dedim. duyumcum milletr insaat yaptirsin yeni eve konsun sende ugras soguktaa. benim esim de kayinvelidemin evini odalarini yeniletmisti. iki hafta sabah dokuz aksam saat sekiz evde mutfagini bastan söktürmüs uyanik bende evde yemek pisirici .idare ettim .bekar kizida 35 yaslarinda yaklsasik annesinle tartisiyomus insaat zamanii annesi git gözüm görmesin demis arkadasin da durdu .bizde kayin validenin evini yenileyelim diye divan durduk .sonun da ne mi oldu kaynanam bütün iscilere ona 150 buna 300 euro verdi.kendi akrabasi bile bir gün gelmis adama bile bol keseden dagitti.oglusuna bir kazak bile almadi .gerci bir beklentimiz de yoktu ama ufak bir hediye yarim elma gönül alma ...

hemen resim istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yani pesime düser diyorsun:18::18::18::18::18::18: yok bacim yok böyle olmaz..önce onu everelim..devreden cikmis olsun..sonra seni everelim:) benimde yeni isim olur iste:cöpcatanlik
:)))))))))))))))9 sanki hiç işi yokmuş gibi ömrü hayatımda senin kadar yoğun birini görmedim :))) inşaat işçiliği bile yapıyo kadın :) sahi sen neden türkiyeye gelmişdinnnnn, ayyy yok evlenmesinnnn bende evlenmyiom vaz geçtimm benle evlensin o :) senin görümce de başlıyomuş çöpçatanlığaaa :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…