kız kar mar yok mu yıkasanda donmaz mı? bak ne yap al arabayı bi oto kuaförüne götür tertemiz yapsınlar ben yaptım diye havanı bas
orasi öylede...ay dur kiz aklima girecen ha..hadi beraber yapalim hadi hadisenin avantajın +1 olması yani 4 tanesini sen doğurmuş olacan 1 tanede bonus
bacim burada cok phali o isler..icini ben temizliyorum..disini en basit yikama programiyla (ki en ucuzu ayni anda) yikamaya sokuyorum.5 euro veriyorum..sirf disinin camuru temizlensin diye..icini yikatmak 20 eurodan basliyor..yok anam ben o kadar parayi sirf herife hava basicam diye veremem valla..birazdan takarim süpürge makinasinin fisini...cekerim icini..birde deterjanli su yaparim sagini solunu silerim..evde parlatici islak mendil var..onlada sagini solunu silerim...birde yikamaya verdimmiydi tamamdir o is..paspaslarini 3 gün önce kiza yikatmistim zaten...temiz temizdse sererim
ay bizim araba hic bu kadar batmazdida su cakmaduyumun insaati yüzünden rezil rezil
çok pahalıymış burda 20 liraya kral gibi yapıyolar
orasi öylede...ay dur kiz aklima girecen ha..hadi beraber yapalim hadi hadiberaber yapalin derken fantezi falan demiyorum ha aman yanlis anlasilmasin..herkes kendi kocasiyla kendi evinde ya...yeterince acik oldumu..sadece tarihi beraber belirleyelim
su anda 4 derece disari..bu günden sonra 2 ile 1 derece arasi olacakmis..internetten baktim..bu gün bu arabayi mutlaka temizlemem lazim..yoksa benim zorla kaldirdigim arka takimlar donacak donacaaaaaaaaak:18::18::18::18:
ya en azından bi 6 kilo daha verebilsem hemen çalışmalara başlicam zaten kızıma 75 kiloyla hamile kalmıştım iyiydi. bu sefer dikkat edecem ama kendime diğerleri gibi hamileyim yiyim demicem. yoksa 100 ü görüyom. oğlumda 96 da bitti kızımda 34 haftalık hamileydim 96 kiloydum erken aldılar. gebelik zehirlenmesi oluyo bende de
hadi temizle de rahat rahat muhabbet edelim aklından giderse rahatlarsın
nayir nolamaz beni zorla ise salmayin bitteeeeeee hem ben ise baslayinca geri gelemeyecegim...arabayi temizleyip yemegi yapacagim..15.30 da herifi isten alacagim..cakma duyumun insaatina gidecegiz...aksam 8 gibi geliriz...sonrada banyo hoop yatak...ama su olabilir...aksam erken geliriz..herifte gezmeye gider ki hafta ici pek görülmüs birsey olmasada umut iste:))) bende firsat bu firsat deyip dalarim topige..ama zayif bir ihtimal
bakkal çırağımııı :)))) varmı yoksa bi bakkal çırağıı oralarda hemen gelirim :)herseyden önce hayirlisi olsun ama cocuk yapmak büyük sorumluluk..onu hayata hazirlamak ömür boyu tükenmeyecek sorunlarina güclü olmak...yok aman ya ben istemiyorum..bende 4 tane var yeter ....of ya bu günde olmazsam doktora gidecegim mecburen...ay ya hamileysem:18::18::18::18::18: dogursamda günahina girmis olucam dogurmasamda..allahim sen bilirsin herseyin hayirlisini..sen evlat kokusuyla yanip tutusanlara ikiz ikiz nasip et yarebbim..benim hakkimida onlardan birine ver allahim...bende yas yetmis is bitmis...:18::18::18::18::18::18::18:
aman öyle deme..buradaki kadinlarin erkek kardesleri var ogullari var bekar ancalari dayilari var hicbiri yoksa bakkalciragini taniyorlardir bekar olanlarindansen ablani dinle naapcan
ben bekarken böyleyim evli halimi düşünemiyorum :)))) maşallah sanabende hiç sevmezdim hata sürünerek yapardım ev işlerini. çocuk oldu sadece 15 dk uyurdu o arada yemek temizlik çamaşır bütün evin işini bitirmem gerekirdi. şimdi jet gibiyim
jetee bakkk :))))ev işi yapacam güya sofram bile yerde ben burda muhabbette
ayy varyaa sen uyanıksınnnnn :))))kız kar mar yok mu yıkasanda donmaz mı? bak ne yap al arabayı bi oto kuaförüne götür tertemiz yapsınlar ben yaptım diye havanı bas
bende 2.30 da oğlanı almaya gidecem. sonra da herif gelir yemek falan derken ancak akşam geç saatte gelirim. kızım manyakmısın görümcenin inşaatından sanane amelemisin. herkes kendi işini kendi görsün boşveeeer. çocuklarına ayıracan zamanı niye klon duyuma harcıyon
çakma duyum alemsin yaaa :))))nayir nolamaz beni zorla ise salmayin bitteeeeeee hem ben ise baslayinca geri gelemeyecegim...arabayi temizleyip yemegi yapacagim..15.30 da herifi isten alacagim..cakma duyumun insaatina gidecegiz...aksam 8 gibi geliriz...sonrada banyo hoop yatak...ama su olabilir...aksam erken geliriz..herifte gezmeye gider ki hafta ici pek görülmüs birsey olmasada umut iste:))) bende firsat bu firsat deyip dalarim topige..ama zayif bir ihtimal
anam burada bakkalciragi bulsan daha ne seni alamanyali yapariz:))))))))))))) simdi sana bir damat adayi bulurumda sevdicegin beni tüfekle kovalar diye ödüm kopuyor..yenide barismissinizki pek tatli olursunuz birbirinize...yok yok o riski göze alamam yani:))bakkal çırağımııı :)))) varmı yoksa bi bakkal çırağıı oralarda hemen gelirim :)
ben bekarken böyleyim evli halimi düşünemiyorum :)))) maşallah sana
jetee bakkk :))))
ayy varyaa sen uyanıksınnnnn :))))
al kız alll hiç sorun değil kaçar gelirim allahın almanyasında nereden bulacak :))))))anam burada bakkalciragi bulsan daha ne seni alamanyali yapariz:))))))))))))) simdi sana bir damat adayi bulurumda sevdicegin beni tüfekle kovalar diye ödüm kopuyor..yenide barismissinizki pek tatli olursunuz birbirinize...yok yok o riski göze alamam yani:))
çakma duyum alemsin yaaa :))))
al kız alll hiç sorun değil kaçar gelirim allahın almanyasında nereden bulacak :))))))
kiz dogru diyorsunda duramiyorum iste...bir is beceremiyorlar..o sogukta reziller...esim ve ben olmasak varya yemin ederim bu isin üstesinden gelemezler..kiyamiyorum...kiymeti olmayacak onuda biliyorum ama allah bilsin ya..cocuk cocuk toz kir icinde ugrasiyorlar aksama kadar...fayda faydadir bosver..ben bu düzene ayak uydurursam benim ne farkin kalacak bunlardan..varsin enayi salak amele desinler ..ben insanligimi haketmeselerde gösterecegim sonuna kadar.hani bir laf varya:sen iyiligi yap denize at..balik bilmezse alik bilir diye..alik ne oluyor hala anlamis degilim ama mesaj süper yani...bende elimden gelen destegi yapacagim..elbet bir alik cikar karsima:
kiz bacilari bile gelmiyor..o herseyi elele verip benden saklayan hergün toplanip biryerlere gidip beni dislayanbacilari varya onlar bile gitmiyor..sadece kaynanamla aksam yemegini yapiyorlar..gerci oda birseydir kadin en azindan yemekle ugrasmiyor ama bacilari dahil kimse totsunu üsütmüyor bile...olsun kiz yardim edecegim sonuna kadar...en azindan cocuklarima yardimlasmayi ögretmis olacagim böylece...
hemen resim istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcakma tabi ..ne yapsam taklitini yapiyor..ay varya insaatta calisiyoruz..su boyacilarin giydigi tulum gibi birsey varya..hani naylonumsu uzun kollu sapkali...ondan giydim..3 günde dedimki bak abla gel sende giy sicak tutuyor..öyle kat kat giymene gerek kalmiyor..calisamazssin bu kalin ceketlerle..yok dedi ..hatta dedimki ellerinede eldiven tak..toprak ellerini catlatir kötülestirir..tabi gene yok dedi..yaparmi hic hemde ben deyince...ay bir baktim önceki gün benim giydigim tulumdan iki tane giymis.. ellerde eldiven..ama eller 3 haftanin azabindan bitik durumda zaten...ben sana demistim demeyeyim diye ben görür görmez demezmi ya bu cok sicak tutuyor..bosa giymisim bu zaman kadar o ceketi..(ceket dedigide burada insaat iscilerinin giydigi kalin kislik renkli erkek montu..) iyi yapmissin dedim gülerek..icimdende güldüm ama ne diim simdi biliyordum ..bu aralar ben simdi ondan sac kesmesini bekliyorum..ben türkiyede kestirdim..kisacik ettim..ama cok yakisti..nerden baksan 5 yasda genc gösterdi yemin ederim..buda bunun farkinda...insaat isi biter bitmez solugu kuaförde almazsa gelin yanima
:)))))))))))))))9 sanki hiç işi yokmuş gibi ömrü hayatımda senin kadar yoğun birini görmedim :))) inşaat işçiliği bile yapıyo kadın :) sahi sen neden türkiyeye gelmişdinnnnn, ayyy yok evlenmesinnnn bende evlenmyiom vaz geçtimm benle evlensin o :) senin görümce de başlıyomuş çöpçatanlığaaa :)))))yani pesime düser diyorsun:18::18::18::18::18::18: yok bacim yok böyle olmaz..önce onu everelim..devreden cikmis olsun..sonra seni everelim:) benimde yeni isim olur iste:cöpcatanlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?