80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah : kepek ekmeğinden yeğsız tost
ara : yarım ayva ve 1 küçük kurabiye
öğle : 2 sk sade makarna ( çok acelem vardı başka bişey yiyemedim)
ara : 3 dilim cevizli dut pestili
akşam : 1 kase lahana yemeği , 2s.k sade makarna
ara : 2 gün kurusu, 2 kuru üryan eriği,2 dilim dut pestili
gece : 1 bardak tarçınlı yoğurt yada süt

İyi aksamlarrr kızlar npyonuz bakalim ben o ses türkiyeyi izliyorum murat bozun hareketleri cok sevimli ya kocam duymasin beni

senin tickeri göremiyorum nedense
tabi canım nazar değmesin topiğimize

bu arada o kadar sayfayı okurken dikkatimi çektide topiğin en tombulu benmişim galiba

en azimlisi de sensin canım gün gelecek hepimizi geçecesin inanıyorum ben

İyi aksamlarrr kızlar npyonuz bakalim ben o ses türkiyeyi izliyorum murat bozun hareketleri cok sevimli ya kocam duymasin beni

benim kociş de ne zaman murat bozu görsse; "bir gün çok zengin olursam bunu adam tutup dövdürcem" der çok uyuz oluyor

benim kociş de ne zaman murat bozu görsse; "bir gün çok zengin olursam bunu adam tutup dövdürcem" der çok uyuz oluyor

inşallah canım da ben sizi geçmek değil de hep birlikte zayıflayalım istiyorum
senin kocana da yakışıklı geliyo demek ki kıskanıp dövdürmek istiyo

sabha: 1 galeta, sütlü yumurta (yağsız), 1 kk labne, domates, 4 y zeytin,
öğlen: anamın pek bi yağlı kemik suyunaçorbasından 2-3 kaşık ( o kadar yağlıydı ki yiyemedim), bir parmak kadar kaşarlı börek, 2 parmak kadar lorlu börek 2 sk taze börülce (tabiki bol yağlı)
ara: biraz yeşillik, 1 sk tarçınlı lor (annem şekersiz olduğunu iddia etti ama bana hiç şekersiz gelmedi nedense :44:)
akşam: 3 tane püreli köfte bana özel az kaşarlı, ayran, küçük bir parça beşamelli ıspanak
ara: yarım bardak süt

allahım annanem de burada gitmesem olmuyor tüm yemekler yağlı börekler çörekler heryerimden fışkırıyor, sabah tartıldım 100 gr vermişim cumadan beri karnım hala şiş gerim gerim geriliyor iştah o biçim naapcam hiç bilmem.. neyse annanemler gidince ben anamı hizaya sokmayı bilirim.. yarın evdeyim ooo h haşlarım brokolimi üzerine light yoğurt az yağlı bulgur pilavı ohhhh yerim misss.

inşallah canım da ben sizi geçmek değil de hep birlikte zayıflayalım istiyorum
senin kocana da yakışıklı geliyo demek ki kıskanıp dövdürmek istiyo

inşallah şekerim :) bilemiyorum kendisine sorsan gıcık oluyor :)

Gecen gün esimle film izliyoruz anam adam ne kasliymis dedim ne kası benim daha cok kasim var dedi sonra bzya surat asmmisti bide yeni evliyiz özel bir kadını izledim richart gere cok karizmatik dedim onun lafinida cok uzun yemistim simcik akillandim murat boz cok cocuksu ya diyorum bi sey demiyo

oohhhh mim mis polaynacı seni için gfidiyo aslında dimi

oohhhh mim mis polaynacı seni için gfidiyo aslında dimi

valla öyle değil üzülüyorum oları yedikçe aylardır verdiğim kilolara yanıyorum.. en azından almadan atlatabilsem şu haftayı.. sonuçta bundan sonra hep bu şekilde beslenmem gerek eğer tekrar kilo almak istemiyorsam..

haklısın canım ,o kadar uğraşmışsın tabiki üzülürsün,ben bile düzenim bozulunca o kadar çok moralim bozuluyoki o yüzden gezmelerime bile kısıtlama getirdim :))

kaçırmışım muhabbeti tüh. dedim ya hiç halim yok bütün elim yüzüm şişti tansyonumd adüştü galiba baygın gibi yattım akşamdan beri. şimdi kalktım. yoğurt mayaladım aldım bilgisayarı sizin yanınıza gelin dedim eşim bi tip baktı hani hastaydın der gibi. ama ölüyom haberi yok devirdi popoyu uyuyo şimdi. ölürsem hakkım hepinize helal olsun sizde helal edin. sabaha inşallah görüşürüz

allah korusun kız nen var yavrum? üzüldün mü sen ne yaptın yaa?

geçmiş olsun arkadaşım,ılık bi duş alsaydın belki iyui gelirdi açılırdın :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…