yok tatlım ya benim kiloyu görmedin sen :)) topiğin en yuvarlağı benim ,güleyim mi ağlayayım mı bilemedim
evet ya,ben ne zaman giremesem topiğe bir kaynatıyolar ama sayfalar sürüyosonra oku babam oku,bakıyosun muhabbetlerde o biçim keyifli ,gözler pörtlüyo sonra aman yokuz falan ama nazar değmesin topiğimize
bu arada o kadar sayfayı okurken dikkatimi çektide topiğin en tombulu benmişim galiba
İyi aksamlarrr kızlar npyonuz bakalim ben o ses türkiyeyi izliyorum murat bozun hareketleri cok sevimli ya kocam duymasin beni
en azimlisi de sensin canım gün gelecek hepimizi geçecesin inanıyorum ben
benim kociş de ne zaman murat bozu görsse; "bir gün çok zengin olursam bunu adam tutup dövdürcem" derçok uyuz oluyor
inşallah canım da ben sizi geçmek değil de hep birlikte zayıflayalım istiyorum
senin kocana da yakışıklı geliyo demek ki kıskanıp dövdürmek istiyo
inşallah canım da ben sizi geçmek değil de hep birlikte zayıflayalım istiyorum
senin kocana da yakışıklı geliyo demek ki kıskanıp dövdürmek istiyo
en azimlisi de sensin canım gün gelecek hepimizi geçecesin inanıyorum ben
benim kociş de ne zaman murat bozu görsse; "bir gün çok zengin olursam bunu adam tutup dövdürcem" derçok uyuz oluyor
sabha: 1 galeta, sütlü yumurta (yağsız), 1 kk labne, domates, 4 y zeytin,
öğlen: anamın pek bi yağlı kemik suyunaçorbasından 2-3 kaşık ( o kadar yağlıydı ki yiyemedim), bir parmak kadar kaşarlı börek, 2 parmak kadar lorlu börek2 sk taze börülce (tabiki bol yağlı)
ara: biraz yeşillik, 1 sk tarçınlı lor (annem şekersiz olduğunu iddia etti ama bana hiç şekersiz gelmedi nedense :44:)
akşam: 3 tane püreli köfte bana özel az kaşarlı, ayran, küçük bir parça beşamelli ıspanak
ara: yarım bardak süt
allahım annanem de burada gitmesem olmuyor tüm yemekler yağlı börekler çörekler heryerimden fışkırıyor, sabah tartıldım 100 gr vermişim cumadan beri karnım hala şiş gerim gerim geriliyor iştah o biçim naapcam hiç bilmem.. neyse annanemler gidince ben anamı hizaya sokmayı bilirim.. yarın evdeyim ooo h haşlarım brokolimi üzerine light yoğurt az yağlı bulgur pilavı ohhhh yerim misss.
oohhhh mim mis polaynacı seniiçin gfidiyo aslında dimi
oohhhh mim mis polaynacı seniiçin gfidiyo aslında dimi
valla öyle değil üzülüyorum oları yedikçe aylardır verdiğim kilolara yanıyorum.. en azından almadan atlatabilsem şu haftayı.. sonuçta bundan sonra hep bu şekilde beslenmem gerek eğer tekrar kilo almak istemiyorsam..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burayı incele istersen canım..
kaçırmışım muhabbeti tüh. dedim ya hiç halim yok bütün elim yüzüm şişti tansyonumd adüştü galiba baygın gibi yattım akşamdan beri. şimdi kalktım. yoğurt mayaladım aldım bilgisayarı sizin yanınıza gelin dedim eşim bi tip baktı hani hastaydın der gibi. ama ölüyom haberi yok devirdi popoyu uyuyo şimdi. ölürsem hakkım hepinize helal olsun sizde helal edin. sabaha inşallah görüşürüz
kaçırmışım muhabbeti tüh. dedim ya hiç halim yok bütün elim yüzüm şişti tansyonumd adüştü galiba baygın gibi yattım akşamdan beri. şimdi kalktım. yoğurt mayaladım aldım bilgisayarı sizin yanınıza gelin dedim eşim bi tip baktı hani hastaydın der gibi. ama ölüyom haberi yok devirdi popoyu uyuyo şimdi. ölürsem hakkım hepinize helal olsun sizde helal edin. sabaha inşallah görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?