simdi desemki bizde ücünbirini aliriz buna söphe yok..laf yanlis manada ayip kacar...selam kizlar nasil gidiyooo .iki günden beri kacamak halindeyim bugun biraz dengeleyeyim dedim. duyumcum milletr insaat yaptirsin yeni eve konsun sende ugras soguktaa. benim esim de kayinvelidemin evini odalarini yeniletmisti. iki hafta sabah dokuz aksam saat sekiz evde mutfagini bastan söktürmüs uyanik bende evde yemek pisirici .idare ettim .bekar kizida 35 yaslarinda yaklsasik annesinle tartisiyomus insaat zamanii annesi git gözüm görmesin demis arkadasin da durdu .bizde kayin validenin evini yenileyelim diye divan durduk .sonun da ne mi oldu kaynanam bütün iscilere ona 150 buna 300 euro verdi.kendi akrabasi bile bir gün gelmis adama bile bol keseden dagitti.oglusuna bir kazak bile almadi .gerci bir beklentimiz de yoktu ama ufak bir hediye yarim elma gönül alma ...
hemen resim istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:)))))))))))))))9 sanki hiç işi yokmuş gibi ömrü hayatımda senin kadar yoğun birini görmedim :))) inşaat işçiliği bile yapıyo kadın :) sahi sen neden türkiyeye gelmişdinnnnn, ayyy yok evlenmesinnnn bende evlenmyiom vaz geçtimm benle evlensin o :) senin görümce de başlıyomuş çöpçatanlığaaa :)))))
merhaba canim..öncelikle annene acil sifalar diliyorum...takip etmekle bile bu kadar kilo vermissen gör tam aramisda günlük menülerinle yaptigin kacamaklarda yedigin cantalarla ne olurmus halin..hadi bakalim insallah daha cok aramizda olur vede daha hizli kilo verirsin bizle beraber tabislm kızlar iki haftadır takipteyim ama bir türlü iste yazamıyon annem ameliyat oldu ona gidiyorum her gün bir gün evde iki haftada sizinle beraber 86.30 den 83.40 düştüm diyetle her gün diyet listemi yazacan diyon eve gelince cok geç oluyo bu arada ah bu grup cok matrak sanki beni anlatıyo okudugum yazılarda bir katılsam neler anlatacam da yetişemiyom anam ama diyet devam bir haftaya kalmaz anneme gitmeyi azaltırım daha sonra her zaman burdayım anlamam ama birde kocam o tabletlerden almış daha rahat girecem inşanlar bilgisayar ya kızlarda oluyo yada açmak zor geliyo ceptenden sadece okuyorum giremedim bir türlü daha şifre yerini ulup ama okumak bile bu kada diyet yapmamam yardımcı oldu ki burda olsam ooo bak ha bu arada elmaşeker ,ayyüzlüm,duyum ,hele bide hapy yokmusunuz a beyazcan untmamalıyım hepinize bayıldım sizleri cok sevdim sizleri allah hepinizi kat kat sevindirsinin
slm kızlar iki haftadır takipteyim ama bir türlü iste yazamıyon annem ameliyat oldu ona gidiyorum her gün bir gün evde iki haftada sizinle beraber 86.30 den 83.40 düştüm diyetle her gün diyet listemi yazacan diyon eve gelince cok geç oluyo bu arada ah bu grup cok matrak sanki beni anlatıyo okudugum yazılarda bir katılsam neler anlatacam da yetişemiyom anam ama diyet devam bir haftaya kalmaz anneme gitmeyi azaltırım daha sonra her zaman burdayım anlamam ama birde kocam o tabletlerden almış daha rahat girecem inşanlar bilgisayar ya kızlarda oluyo yada açmak zor geliyo ceptenden sadece okuyorum giremedim bir türlü daha şifre yerini ulup ama okumak bile bu kada diyet yapmamam yardımcı oldu ki burda olsam ooo bak ha bu arada elmaşeker ,ayyüzlüm,duyum ,hele bide hapy yokmusunuz a beyazcan untmamalıyım hepinize bayıldım sizleri cok sevdim sizleri allah hepinizi kat kat sevindirsinin
kim var kiz baska bekledigin belki taniyorsundur:44::44::44:canım annene geçmiş olsun allah tez zamanda ayağa kaldırsın inşallah. seni görüyordum da ne zaman gelecen diye merak ediyodum. beklediğim bir kişi daha var bu gün yarın o da gelir heralde. hoş geldin aramıza. matrak sohbetler topiğine
merhaba canim..öncelikle annene acil sifalar diliyorum...takip etmekle bile bu kadar kilo vermissen gör tam aramisda günlük menülerinle yaptigin kacamaklarda yedigin cantalarla ne olurmus halin..hadi bakalim insallah daha cok aramizda olur vede daha hizli kilo verirsin bizle beraber tabi
kim var kiz baska bekledigin belki taniyorsundur:44::44::44:
al bendende o kadar ama senin kaçma durumun var bizim oda yokev işlerinden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet ya bende nefret ediyrm ama ne yazıkki senin hesap on dakka da çıkmak zorunda oluyrm işin içinden ama benim adam sağolsun 2 dk da aynı eski halline döndürmeyi beceriyo dua edelimde şekercana Allah tertipli temiz birini yazsınbende hiç sevmezdim hata sürünerek yapardım ev işlerini. çocuk oldu sadece 15 dk uyurdu o arada yemek temizlik çamaşır bütün evin işini bitirmem gerekirdi. şimdi jet gibiyim
kız merak ettim sen doğursan senin görümce de seni kıskanıp doğururmu
hemende bizle beraber diyo. kız ben sana yaklaştım kaç kilolardan geldim de. hadi birazda sen ver artık.
duyumcum geldipğin belli olmuş kız uçurmuşun yine sayfaları özledik valla seni
al bendende o kadar ama senin kaçma durumun var bizim oda yok
evet ya bende nefret ediyrm ama ne yazıkki senin hesap on dakka da çıkmak zorunda oluyrm işin içinden ama benim adam sağolsun 2 dk da aynı eski halline döndürmeyi beceriyo dua edelimde şekercana Allah tertipli temiz birini yazsın
benmce kesin doğurur hatta duyum 1 o iki yapar gibi geliyo bana
bak bunu dedigine pisman olacaksin...birdaha yaklasamayacaksin bana...cok pis gaza geldim..görümcem bir sen iki...artik beni tutabilene askolsun..su cayimida iceyimde hareketleneyim biraz
valla yaman hatunsun vesselam...benim sadece chokalade dikkatimi cekmisti..o isimde nerde olsa orada dikkatimi ceker yanidoğru yazabilirsem nick i sweetlike chokolade gibi bişeydi iki üç gündür takip ediyo topiği de daha yazmadı
sagol canim benim..sorma son zamanlarda cok yogun günler geciriyorum..cok zaman ayiramiyorum kendim icin ama zaman bulur bulmazda burada aliyorum solugu..kiz sen ne diyorsun ben daha dogururmuyum yani....duyumcum geldipğin belli olmuş kız uçurmuşun yine sayfaları özledik valla seni
al bendende o kadar ama senin kaçma durumun var bizim oda yok
evet ya bende nefret ediyrm ama ne yazıkki senin hesap on dakka da çıkmak zorunda oluyrm işin içinden ama benim adam sağolsun 2 dk da aynı eski halline döndürmeyi beceriyo dua edelimde şekercana Allah tertipli temiz birini yazsın
benmce kesin doğurur hatta duyum 1 o iki yapar gibi geliyo bana
valla yaman hatunsun vesselam...benim sadece chokalade dikkatimi cekmisti..o isimde nerde olsa orada dikkatimi ceker yani
sagol canim benim..sorma son zamanlarda cok yogun günler geciriyorum..cok zaman ayiramiyorum kendim icin ama zaman bulur bulmazda burada aliyorum solugu..kiz sen ne diyorsun ben daha dogururmuyum yani....eveeeeeeeet dogururum..hatta öyle bir zamana denk getiririmki kizimin dügününde dogum yapaqrim..yok hatta kizimla beraber dogururum..hastanede söyle karsilikli bagrisiriz kizcagiz bana saygisindan bagiramazda hatta doguracagi an SIKAR kendini..ne haddine benden nce dogurmak..kücükse sirasini bekleyecek..ayip degilmi anneden önce dogurmak
bak pisman olucan diyorum deme bunlari diyorum...bak gözüme kestiririm seni yedigin lokmalara kadar söylenirim diyorum bak diyorumda diyorum...fazla dürtme beni pisman olursun..bir ayda 10 kilo veririm senin yüzünden sagliksiz olurhehehe alırım ben senin gazını. bi bilet gönderirim türkiyeye gidiş (ama dönüş 10 ay sonra) fıssss diye gider o gaz. ya bişe dicem depoda delik mi var acaba:44:
benimde oglan geldi..simdi arabayi süpürttürüyorum..birazdanda sildiririm..herifede hava atarimbenim herif aradı napıyon diye ev süpürüyom dedim ama oturdum burda çene çalıyom ve fatmagülü izliyom. birazdan gelir heralde. sadece bir oda kaldı popom yapıştı kaldı sanki kanepeye
ben kaçıyom herif geldi oldu
kız napim ne zaman gelse ve görsem canım çikolata çekiyo. her seferinde umarım bu sefer görmem diyom. nefsimi terbiye ediyo sanki hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?