80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

simdi desemki bizde ücünbirini aliriz buna söphe yok..laf yanlis manada ayip kacar... bir beklentimizde yokzaten..esim kendi agziyla dedi..biz ev tasirken bize bir tas corba getiren olmadi...bunlarda dahil..ama esimde benim gibi saftirigin teki..yeterki ona sana ihtiyacimiz var desinler...dörtelle kosar..esime kiziyorumda benim farkimmi var..yok..ama olsun..iyilik eden iyilik bulur..o bilmese allah bilir..bak nooldu biliyormusun..
ben bunlara canla basla yardim ediyordum ya..eve bir geliyorduk yorgunluktan tozdan piusliten bitik vaziyetteyiz...birgün gene böyle toz icinde geldim eve..annemler internete cagirdilar beni türkiyeden..ne dediler biliyormusun:kizim sana ev almayi düsünüyoruz morgic kredisiyle..pesinatta destek ol yeter..ödemeleri kendi emeklilik paramizla halledecegiz.. ki o güne kadar hic ev almak gibi bir düsüncemiz yoktu..hemde türkiyeden antalyadan..etimiz ne budumuz ne yani...anca karnimiz doyuyor iste...öyle sevindimki....gittim..hic aklima gelmeyecek yerde evlere baktim sanki trilyoner hatunum..bir bina sevtim..bu olsun dedim..evime döndüm..bizimkilerde hepsini hallettiler cok sükür...ben diyorumki bu bana allahin bir hediyesi oldu..kulum sen niyetini bozmadin..hayin olmadin..karsiliksiz yardim ettin..bende sana bir güzellik yapayim dedi.... biz onun evinde duvar kirarken millet arasinda para toplayip ev hediyesi verdiler bana düsünebiliyormusun..4 günün icinde oldu hepsi hemde..
bizimkilerin niyetini aksam görümcemlere telefonda söyledik...sabah insaatsa gittigimde ablam mesaj yazdi bana..biletini aldik yarin sabah thy gel diye...benim cakmagörümceye dedim..bak sizin eve cabalarken biz bitmis hazir sifir bina sahibi olduk... kismetmi dersin allahin adaletimi dersin ne dersen de...

esim bile bana dediki..kendini yorma ..zaten kiymeti olmayacak..canim SIKILDIKCA gel yanimiza cayini ic git evine...dedi..ama ben genede canla basla calistim..kisiligim kaldirmiyor baska türlüsünü ne yapayim iste

ay cok komiksin dilara..valla baslarmi baslar..kiz diyorumki gitsem pazarda limon satsam oda karsima tezgah acarda limoooooon diye bagirirmi acaba

slm kızlar iki haftadır takipteyim ama bir türlü iste yazamıyon annem ameliyat oldu ona gidiyorum her gün bir gün evde iki haftada sizinle beraber 86.30 den 83.40 düştüm diyetle her gün diyet listemi yazacan diyon eve gelince cok geç oluyo bu arada ah bu grup cok matrak sanki beni anlatıyo okudugum yazılarda bir katılsam neler anlatacam da yetişemiyom anam ama diyet devam bir haftaya kalmaz anneme gitmeyi azaltırım daha sonra her zaman burdayım anlamam ama birde kocam o tabletlerden almış daha rahat girecem inşanlar bilgisayar ya kızlarda oluyo yada açmak zor geliyo ceptenden sadece okuyorum giremedim bir türlü daha şifre yerini ulup ama okumak bile bu kada diyet yapmamam yardımcı oldu ki burda olsam ooo bak ha bu arada elmaşeker ,ayyüzlüm,duyum ,hele bide hapy yokmusunuz a beyazcan untmamalıyım hepinize bayıldım sizleri cok sevdim sizleri allah hepinizi kat kat sevindirsinin

merhaba canim..öncelikle annene acil sifalar diliyorum...takip etmekle bile bu kadar kilo vermissen gör tam aramisda günlük menülerinle yaptigin kacamaklarda yedigin cantalarla ne olurmus halin..hadi bakalim insallah daha cok aramizda olur vede daha hizli kilo verirsin bizle beraber tabi

canım annene geçmiş olsun allah tez zamanda ayağa kaldırsın inşallah. seni görüyordum da ne zaman gelecen diye merak ediyodum. beklediğim bir kişi daha var bu gün yarın o da gelir heralde. hoş geldin aramıza. matrak sohbetler topiğine

kim var kiz baska bekledigin belki taniyorsundur:44::44::44:

hemende bizle beraber diyo. kız ben sana yaklaştım kaç kilolardan geldim de. hadi birazda sen ver artık.

duyumcum geldipğin belli olmuş kız uçurmuşun yine sayfaları özledik valla seni

ev işlerinden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
al bendende o kadar ama senin kaçma durumun var bizim oda yok

bende hiç sevmezdim hata sürünerek yapardım ev işlerini. çocuk oldu sadece 15 dk uyurdu o arada yemek temizlik çamaşır bütün evin işini bitirmem gerekirdi. şimdi jet gibiyim
evet ya bende nefret ediyrm ama ne yazıkki senin hesap on dakka da çıkmak zorunda oluyrm işin içinden ama benim adam sağolsun 2 dk da aynı eski halline döndürmeyi beceriyo dua edelimde şekercana Allah tertipli temiz birini yazsın
kız merak ettim sen doğursan senin görümce de seni kıskanıp doğururmu

benmce kesin doğurur hatta duyum 1 o iki yapar gibi geliyo bana

hemende bizle beraber diyo. kız ben sana yaklaştım kaç kilolardan geldim de. hadi birazda sen ver artık.

bak bunu dedigine pisman olacaksin...birdaha yaklasamayacaksin bana...cok pis gaza geldim..görümcem bir sen iki...artik beni tutabilene askolsun..su cayimida iceyimde hareketleneyim biraz

değilmi çözdük biz bu çakma duyumu

bak bunu dedigine pisman olacaksin...birdaha yaklasamayacaksin bana...cok pis gaza geldim..görümcem bir sen iki...artik beni tutabilene askolsun..su cayimida iceyimde hareketleneyim biraz

hehehe alırım ben senin gazını. bi bilet gönderirim türkiyeye gidiş (ama dönüş 10 ay sonra) fıssss diye gider o gaz. ya bişe dicem depoda delik mi var acaba:44:

Son düzenleme:
benim herif aradı napıyon diye ev süpürüyom dedim ama oturdum burda çene çalıyom ve fatmagülü izliyom. birazdan gelir heralde. sadece bir oda kaldı popom yapıştı kaldı sanki kanepeye

doğru yazabilirsem nick i sweetlike chokolade gibi bişeydi iki üç gündür takip ediyo topiği de daha yazmadı
valla yaman hatunsun vesselam...benim sadece chokalade dikkatimi cekmisti..o isimde nerde olsa orada dikkatimi ceker yani
sagol canim benim..sorma son zamanlarda cok yogun günler geciriyorum..cok zaman ayiramiyorum kendim icin ama zaman bulur bulmazda burada aliyorum solugu..kiz sen ne diyorsun ben daha dogururmuyum yani.... eveeeeeeeet dogururum..hatta öyle bir zamana denk getiririmki kizimin dügününde dogum yapaqrim..yok hatta kizimla beraber dogururum..hastanede söyle karsilikli bagrisiriz kizcagiz bana saygisindan bagiramazda hatta doguracagi an SIKAR kendini..ne haddine benden nce dogurmak..kücükse sirasini bekleyecek..ayip degilmi anneden önce dogurmak

kız napim ne zaman gelse ve görsem canım çikolata çekiyo. her seferinde umarım bu sefer görmem diyom. nefsimi terbiye ediyo sanki hatun

hehehe alırım ben senin gazını. bi bilet gönderirim türkiyeye gidiş (ama dönüş 10 ay sonra) fıssss diye gider o gaz. ya bişe dicem depoda delik mi var acaba:44:
bak pisman olucan diyorum deme bunlari diyorum...bak gözüme kestiririm seni yedigin lokmalara kadar söylenirim diyorum bak diyorumda diyorum...fazla dürtme beni pisman olursun..bir ayda 10 kilo veririm senin yüzünden sagliksiz olur

benim herif aradı napıyon diye ev süpürüyom dedim ama oturdum burda çene çalıyom ve fatmagülü izliyom. birazdan gelir heralde. sadece bir oda kaldı popom yapıştı kaldı sanki kanepeye
benimde oglan geldi..simdi arabayi süpürttürüyorum..birazdanda sildiririm..herifede hava atarim beles otokuaförü

kizlar cayim bitsin gidecem dedim iki bardak daha ictim..caydanlik bitti benim toto kalkmadi..ayyüzlümdende bu kadar gaz aldiktan sonra artik kalkma zamani..hadi sekerlerim ben kacarim...aksama firsat bulursam bu8radayim yeniden..byeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…