80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geldim geldim noldu gıııız

yok kız ne istanbulu daha göremedim malesef. ben muştayım.

gelirken saga solada islik calsaydin bari..nerde bu millet yahu..hala uyuyorlarmi yoksa..pis tembeller bak ben ayyüzlümün dürtmelerine cevap verebilmek icin yatmadim bile..saat 10 da kalktim

öylemiiiii. oh olmuş yediğin yemekler boğazına dizilmiş. amacıma ulaşıyom rekabet ortamı uhahahaha bu saatte bi ist87 bide ben oluruz

Son düzenleme:
kizlar bana 10 dakika müsade..sol gözüme bir haller oluyor..böyle su dalgalari olur ya..suyun icini göremezsin dalgalanir..öyle dalgalanmalar basladi gene..bana aradabir oluyordu..uzun zamandir yoktu..gittikce genisliyor..sadece baktigim noktayi görüyorum..cevresini karartiyor..söyle 10 dakika gözümü kapatip gelicem..yoksa gecmez bu...

o dediğinin nedenini araştırdınmı eşimde aynı dertten muzdarip göz dr gitti sapasağlamsın dedi sepetledi. nörolojiye falanmı gitmek gerekiyo acaba

bu halde kalktım bütün evi sildim süpürdüm mis gibi yapmıştım ki aşağı katta öğrenciler var anam baca gibiler sigaranın birini söndürüp diğerini yakıyolar heralde. bütün koku da benim evde miğdem bulandı. oda spreyi de açık olduğu halde fayda etmiyo offffffffffff

o dediğinin nedenini araştırdınmı eşimde aynı dertten muzdarip göz dr gitti sapasağlamsın dedi sepetledi. nörolojiye falanmı gitmek gerekiyo acaba
hicbir fikrim yok canim..gecen yillarda cok fazla oluyordu..sonra kendiliginden gidip geliyor.once kara bir nokta olarak basliyor..yarim saat icinde iyice büyüyor..10 dakka kadar sonrada geciyor..artik göz tansiyonumu...baska bir durummu bilemiyorum..aslinda beni korkutuyor ciddi birseyde olabilir diye ama hic zaman kalmiyorki bana....kalan zamandada söz konusu kendim oldugum icin ihmal ediyorum iste...

sigara kokusuna bende dayanamiyorum..esimde bende icmedigimiz icin eve misafir gelse sigara icse haftalarca kokuyor ev..cikmiyor..büyük kizim görümcemlere oturmaya gidecegimiz zaman bizle gelmek istemiyor..gelmek zorunda kaldigindada o aksam sacini yikiyor..okulda arkadaslari sen sigara iciyorsun diye takiliyorlarmis..düsün 13-14 yasinda cocuk bunu söylüyor..büyükler hic umursamiyor bile

ben uzun zaman içtim ama şimdi dayanamıyorum kokusuna.

toparladın mı biraz?

gözümün agrisi gecti ama bu seferde kafamda siddetli bir agri basladi,...bu arada ortaligida topluyorum ya arada bakiyorum cevap yaziyorum ..ama kendimi zor ayakta tutuyorum valla...aslinda biraz uzansam iyi olur ama ufaklik bu gün krese gitmedi..beni rahat birakmiyor..tam uzandigiiim anda istekleri basliyor..ayaktayken hic seslenmiyor ama..ters cocuk vallahi..babasinami cekmis nedir..

ben yinede biraz uzanayim en iyisi...daha fazla dayanamayacagim bu agriya..sanki ekrana baktikca daha fazlalasiyor...biraz uzanayim gelirim geri..bu gün insaata gitmeyecegim nasilsa...bol bol muhabbet ederiz...ha su benim cakma duyumun dün aksam ne yaptiginida anlatirim ..aslinda bu gün konusacak cok sey var yaaaaaaaaa..ama halim yok..biraz dinleneyim hal toplayayim bol bol muhabbet ederiz

yok kız ne istanbulu daha göremedim malesef. ben muştayım.

hmm ok. cnm zaten resim küçük ama insan insana benzermiş.

cnm bu nörolojik bi durum. geçmiş olsun

temişliği kolayladım ama hala tam bitmedi öğlen yemeği molasında bi bakim dedim size :) duyumum geçmiş olsun topiğimizin üzerinde bi kara bulut dolaşıyor bi ayyüzlüm bir duyum.. hasta olup duruyorlar..
bugün biri daha bana gıcık olmuş bu gidişle topiği terk edeceğim gidip 60-69larla zayıflaycağım göreceksiniz istemiyorsanız söyleyin gideyin

selam kizlar cümleten gecmis olsun .nazar var hepimiz de ben de aksam iki tane hap yedi gibi yattim uyudum.sabah ancak acilmisim.bugunler de cok kacamak yaptim.aksama da arkadasima davetliyimm off offff yemsen de olmuyor börek cörek ler gözünün önünde

evet gıcık oluyoz ama sana değil kendimize emin ol. senin kadar iradeli olamadığımız için. sen bizim örnek olarak gösterdiğimiz 80 ler topiğinde gezinen 60 larımızsın senden feyz alıyoz. sen gidersen kime bakıp yetişmeye çalışacaz baksana bize hepimiz 80 üstüyüz. arada var ufak tefek 70 likler de onlarda yakında bize katılır meraketme

aman bu davetler misafirlikler zorluyo insanı. dikkatet fazla kaçırmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…