seni duyan yok galiba
kizlar az önce face de bir video izledim...bu günkü konu böylecede belli olmus oldu...millet toplansinda anlatayim...acayip hinzirlik var icimde cabuk gelin cabuk cabuk muhabbetin dibine vuracagiz...bu nasil laf oldu simdi yaaaaaaaaniye böyle diyorlarki ..muhaabbetin dibimi var sopaylami vuruyorlar ellemi..yok böyle birsey ya..bu nasil türkce yaaaaaaaaa
lafi degistiriyorum..siddete karsiyim cünkü: gelin kizlar toplanin muhabbetini dibine gül takacagiz
canım kaçan kaçmış öğün atlama elma zaten acıktırır birde yarım yiycekmişsin. e sonra daha çok acıkıcaksın onun yeri bol bi salata yap bi kase yoğurt ye daha makbul hemde doyurucu
slm nickini hatırlıyorum canım geçen yıl beraber aynı listedeydik yanlış hatırlmaıyorsam. bende yeniden yazmaya başladım topiğe umarım muvaffak oluruz cnm
geçmiş olsun ay yüzlüm ve hoşbulduk
nazara inanıyorum ve hakikaten nazarlara gelmiş olabilirsin. bu arada minik profil resmin seninmi sanki birine benzeticem ama büyütemediğim için fotoyu anlayamıorum da. ist. anadolu yakasındamısın cnm
geldim geldim noldu gıııız
gelirken saga solada islik calsaydin bari..nerde bu millet yahu..hala uyuyorlarmi yoksa..pis tembeller bak ben ayyüzlümün dürtmelerine cevap verebilmek icin yatmadim bile..saat 10 da kalktim
kizlar bana 10 dakika müsade..sol gözüme bir haller oluyor..böyle su dalgalari olur ya..suyun icini göremezsin dalgalanir..öyle dalgalanmalar basladi gene..bana aradabir oluyordu..uzun zamandir yoktu..gittikce genisliyor..sadece baktigim noktayi görüyorum..cevresini karartiyor..söyle 10 dakika gözümü kapatip gelicem..yoksa gecmez bu...
hicbir fikrim yok canim..gecen yillarda cok fazla oluyordu..sonra kendiliginden gidip geliyor.once kara bir nokta olarak basliyor..yarim saat icinde iyice büyüyor..10 dakka kadar sonrada geciyor..artik göz tansiyonumu...baska bir durummu bilemiyorum..aslinda beni korkutuyor ciddi birseyde olabilir diye ama hic zaman kalmiyorki bana....kalan zamandada söz konusu kendim oldugum icin ihmal ediyorum iste...o dediğinin nedenini araştırdınmı eşimde aynı dertten muzdarip göz dr gitti sapasağlamsın dedi sepetledi. nörolojiye falanmı gitmek gerekiyo acaba
bu halde kalktım bütün evi sildim süpürdüm mis gibi yapmıştım ki aşağı katta öğrenciler var anam baca gibiler sigaranın birini söndürüp diğerini yakıyolar heralde. bütün koku da benim evde miğdem bulandı. oda spreyi de açık olduğu halde fayda etmiyo offffffffffff
sigara kokusuna bende dayanamiyorum..esimde bende icmedigimiz icin eve misafir gelse sigara icse haftalarca kokuyor ev..cikmiyor..büyük kizim görümcemlere oturmaya gidecegimiz zaman bizle gelmek istemiyor..gelmek zorunda kaldigindada o aksam sacini yikiyor..okulda arkadaslari sen sigara iciyorsun diye takiliyorlarmis..düsün 13-14 yasinda cocuk bunu söylüyor..büyükler hic umursamiyor bile
toparladın mı biraz?
yok kız ne istanbulu daha göremedim malesef. ben muştayım.
kizlar bana 10 dakika müsade..sol gözüme bir haller oluyor..böyle su dalgalari olur ya..suyun icini göremezsin dalgalanir..öyle dalgalanmalar basladi gene..bana aradabir oluyordu..uzun zamandir yoktu..gittikce genisliyor..sadece baktigim noktayi görüyorum..cevresini karartiyor..söyle 10 dakika gözümü kapatip gelicem..yoksa gecmez bu...
temişliği kolayladım ama hala tam bitmedi öğlen yemeği molasında bi bakim dedim size :) duyumum geçmiş olsun topiğimizin üzerinde bi kara bulut dolaşıyor bi ayyüzlüm bir duyum.. hasta olup duruyorlar..
bugün biri daha bana gıcık olmuşbu gidişle topiği terk edeceğim gidip 60-69larla zayıflaycağım göreceksiniz istemiyorsanız söyleyin gideyin
selam kizlar cümleten gecmis olsun .nazar var hepimiz de ben de aksam iki tane hap yedi gibi yattim uyudum.sabah ancak acilmisim.bugunler de cok kacamak yaptim.aksama da arkadasima davetliyimm off offff yemsen de olmuyor börek cörek ler gözünün önünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?