80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm ok. cnm zaten resim küçük ama insan insana benzermiş.

cnm bu nörolojik bi durum. geçmiş olsun
sagol canim cok sükür gecti

ay evet nazara geliyoruz hep..bir tütsümü tüttürsek nedir

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim yarim saat uyudum..ama basagrisi gecmedi..mecbur agri kesici ictim...
ama iyi geldi uyumak bence biraz gözlerim dinlendi...
eveeeeeeeeeeeeeeeeeet gelelim dedikodulara..

kizlar dün aksam herifi isten aldim tabi herzamanki gibi solugu görümcenin insaatinda aldik..bilin bakalim nooldu..ben esimle mutfak olacak kismin elektrik baglantilarini yapiyordum..yani ben kablolari ayarlayim uclarini siyirip prizlarin baglanti yerlerine yerlestiriyordum..esimde onlari duvara monteliyordu...bu bir ara geldi bayagi bir basimda dikildi elimi izliyor..icimden dedim ki ...allah kadin ataga kalkti bunuda ögrenecek..ee eksik kalmamali benden..baktim elimi takip ediyor hemen si karistirarak yapmaya basladim..yani gayet basit bir sey oldugunu anlamasin diye bayagi tersten falan yapmaya basladim..bu bakti bakti birsey anlamadi tabi..o sirada esimde onun kocasina duvara sabitledigi prizlerin kapaklarini vidalatiyordu...bir ara cakma duyum dediki:ya sen bu isi bekarligindadami yapiyordun yoksa sonradanmi ögrendin...dedimki ben bekarligimda anca boya yapip dolap monte ediyordum baskada bir halttan anladigim yoktu..ben buraya gelince ögrendim...baktiki sonradan ögreniliyor elimi izlemeye basladi...bir ara ataga kalkti..gitti kocasinin elinden tornavidayi aldi ben SIKTIRACAM kapaklari dedi..sadece tek bir vida SIKIYORSUN o kadar ..neyse bu bizim yaptigimiz prizlerin vidalarini SIKTI::son vidaya geldi..bende bu arada lamba gelecek kablonun baglantisini yapiyordum..ya abi dedi ben yapiyorum yapiyorum ama bu vida bosa dönüyor acaba priz baglantisindami birsey var prizi sikamadi gibi benim yaptigim isi karalayacak aklinca..halbuki birhalttan anlamiyor kendini salak yerine koyuyor..cünkü benim yaptigim kablo baglantisi onun vidayi SIKTIRDIGI yerle alakasi yok esimde demezmi o anda bana..hele bir bak neden yapamiyor..bende indim merdivenden baktim gayet normal SIKILDI...ay bu kadin bombayi o dakkada patlatti: ay saga cevrilerek oluyormus ben sola cevirdim allahim salakliginami yanayim yalaninami..her durumda beter..cünkü o son prizdi..ona gelene kadar nerden baksan 10 priz zaten vidaladi
ay bir kahkaha attim o dakka hep beraber gülüstük ama bizimki iyi bozuldu..beni gözden düsürmeye calisirken kendi aptal yerine düstü..allahim büyük iste

bizim cakma duyum vida isi bitince ne dese begenirsiniz:yahu bu is iyiymis..bende ögrenicem..nulasik yikamaktan daha eglenceli
yani oradada ilan etmis oldu bir sonraki asamada beni taklite devam edecegini...olsun baktim olmuyor giderim mühendis olurum mühendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

yuh sen b... yesen o da yicek yani dimi. tornavidayı ters çevirmek ha güzeeeeeelllllllll

yuh sen b... yesen o da yicek yani dimi. tornavidayı ters çevirmek ha güzeeeeeelllllllll

ay sorma ya gercektende öyle..ama dün aksama kadar kimse yokmus ya yanlarinda..bu kocasi birde kayinbabasi insaattalarmis..sabah orada kahvaltiyi hazirlamis..bakmis kimse yok..kimi cagirsamda beraberkahvalti yapsak demis bacilarindan birini cagirmis...bu cagitrdigi bacisi ilk 3 gün geldi calisti..3 haftadirda görünmüyorbile..bunu anlatirken pot kirdigini farketti..cünkü ben it gibi gidiyorum calisiyorum..beni aramadi bile hemen durumu toparlamaya calisti..sen baska yere gidecegini diyordunya dünden o yüzden aramadim...aslinda o anda yahu gene arasaydinda gelemeyeceksem gene gelemeyeydim...demi ama....hem ne biliyorsun sen benim kacta gittigimi yada gidecegimi ama herzamanki gibi hicbirsey demedim..yedikleriniz top top yag olur insallah dedim icimden sadece

sen hala diyon yaptıklarımı denize atıyom diye. bak ilk önce kimler geliyo akla. kızım bir deyiş vardır deveye diken insana si..lazım diye. hiç yardım etmicen geçecen kenara alacan kahveni eline ohhhh höpürdete höpürdete. ayyyyy canım kahve çektiiiiii

alllahım zayıflamak istiyolar nicklerini neden böyle yapıyolar hazır bizi de yoldan çıkarıyolar kurabiyem kızbeni okursan hoşgeldin de hiç iyi etmedin be gülüm bu nicke be tatlım

bu gün gitmeyecegim..esimi birakirim...bir bakinirim ne olmus ne bitmis..sonrada elime cekic almadan eve gelecegim...ben olmayinca esim hic calisasi gelmiyor orada...benle daha keyifli daha istahli yapiyor..bunu hepsi söylüyor..ama ise gelince duyum gel..yemege gelince bir tel bile acma..zoruma gitti valla..bir iki gün tafra yapmayi düsünüyorum..ille düsünecek bu niye gelmez oldu diye..biraz düsünsün dursun...birkac gün sonra öfkem gecince giderim geri..sizle cene calariz iste bol bol

alllahım zayıflamak istiyolar nicklerini neden böyle yapıyolar hazır bizi de yoldan çıkarıyolar kurabiyem kızbeni okursan hoşgeldin de hiç iyi etmedin be gülüm bu nicke be tatlım

he valla ya..insanin istahini aciyorlar yani..bir isirikta mideye indirirsek seni hiiiiiiiiiiiiiiiiiic sasma

lafi tam gedigine oturttun valla..cok haklisin ama benim onlara yaranmak gibi bir niyetim yok ben kendfi insanligimi kendi ahlakimi yasatiyorum...ha cok canima tak detirtirlerse o sokaktan bile gecmem bunuda cok iyi biliyorlar...beni aramak yerine bacisini tercih etmesini anliyorum..bende bacimi tercih ederdim herhalde..ama beni hice saymasina kizginligim...birde bahane yapiyor yok evde degilmisimde o yüzden aramamis..iyi ya iste hazir gelemeyecegimi biliyorsun arada gönül almis ol degilmi ama..aklina bile gelmedigimi cok iyi biliyorum...beni birkacgün görmesinde aklina geleyim:))))) ben olmazsam esim kocasini calistiriyor elinin altinda..tüm tasima dökme isleride bu hatuna kaliyor..nerde pis is var bu yapacak bu aralar..kendi kasindi..

duyum face de ne gördün?

ay kiz o muhabbetin güzel tarafi...10 dakka sonra herifi almaya gidecegim..onu insaata birakip geleyimde girgirimiza baslayalim ....ama ön hazirlik yapalim..benim face de arkadas oldugum topik sakinleri facede paylastigim bir video var bugün...arabali olan...onu izlesinler birazdan geri gelirim konusuruz konu üzerine:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…