sagol canim cok sükür gectihmm ok. cnm zaten resim küçük ama insan insana benzermiş.
cnm bu nörolojik bi durum. geçmiş olsun
ay evet nazara geliyoruz hep..bir tütsümü tüttürsek nedirtemişliği kolayladım ama hala tam bitmedi öğlen yemeği molasında bi bakim dedim size :) duyumum geçmiş olsun topiğimizin üzerinde bi kara bulut dolaşıyor bi ayyüzlüm bir duyum.. hasta olup duruyorlar..
bugün biri daha bana gıcık olmuşbu gidişle topiği terk edeceğim gidip 60-69larla zayıflaycağım göreceksiniz istemiyorsanız söyleyin gideyin
sagol canim cok sükür gecti
ay evet nazara geliyoruz hep..bir tütsümü tüttürsek nedir
aman bu davetler misafirlikler zorluyo insanı. dikkatet fazla kaçırmamaya çalış.
ayneen yemesen ayip kaciyo .begenmemezlik gibi öglen bir corba ile gecistiriyom aksami da orda yerim artik dengelemeye calisirim yoksa aldi basina kilolar gidiyo genee.
midem ağrıyo de ben öyle yapıyom
iyi fikirr gerci kirk yilda bir gidiyorumm . simdi hediyemi alsam diye düsündüm . cikip carsiya bir sey alayim bari ayip olur bos elle gerci tatli yaptim ... yok yok ben en iyisi carsi ya gideyimmm..
kizlar dün aksam herifi isten aldim tabi herzamanki gibi solugu görümcenin insaatinda aldik..bilin bakalim nooldu..ben esimle mutfak olacak kismin elektrik baglantilarini yapiyordum..yani ben kablolari ayarlayim uclarini siyirip prizlarin baglanti yerlerine yerlestiriyordum..esimde onlari duvara monteliyordu...bu bir ara geldi bayagi bir basimda dikildi elimi izliyor..icimden dedim ki ...allah kadin ataga kalkti bunuda ögrenecek..ee eksik kalmamali benden..baktim elimi takip ediyor hemen si karistirarak yapmaya basladim..yani gayet basit bir sey oldugunu anlamasin diye bayagi tersten falan yapmaya basladim..bu bakti bakti birsey anlamadi tabi..o sirada esimde onun kocasina duvara sabitledigi prizlerin kapaklarini vidalatiyordu...bir ara cakma duyum dediki:ya sen bu isi bekarligindadami yapiyordun yoksa sonradanmi ögrendin...dedimki ben bekarligimda anca boya yapip dolap monte ediyordum baskada bir halttan anladigim yoktu..ben buraya gelince ögrendim...baktiki sonradan ögreniliyor elimi izlemeye basladi...bir ara ataga kalkti..gitti kocasinin elinden tornavidayi aldi ben SIKTIRACAM kapaklari dedi..sadece tek bir vida SIKIYORSUN o kadar ..neyse bu bizim yaptigimiz prizlerin vidalarini SIKTI::son vidaya geldi..bende bu arada lamba gelecek kablonun baglantisini yapiyordum..ya abi dedi ben yapiyorum yapiyorum ama bu vida bosa dönüyor acaba priz baglantisindami birsey varprizi sikamadi gibi benim yaptigim isi karalayacak aklinca..halbuki birhalttan anlamiyor kendini salak yerine koyuyor..cünkü benim yaptigim kablo baglantisi onun vidayi SIKTIRDIGI yerle alakasi yok esimde demezmi o anda bana..hele bir bak neden yapamiyor..bende indim merdivenden baktim gayet normal SIKILDI...ay bu kadin bombayi o dakkada patlatti: ay saga cevrilerek oluyormus ben sola cevirdim allahim salakliginami yanayim yalaninami..her durumda beter..cünkü o son prizdi..ona gelene kadar nerden baksan 10 priz zaten vidaladi
ay bir kahkaha attim o dakka hep beraber gülüstük ama bizimki iyi bozuldu..beni gözden düsürmeye calisirken kendi aptal yerine düstü..allahim büyük iste
yuh sen b... yesen o da yicek yani dimi. tornavidayı ters çevirmek ha güzeeeeeelllllllll
ay sorma ya gercektende öyle..ama dün aksama kadar kimse yokmus ya yanlarinda..bu kocasi birde kayinbabasi insaattalarmis..sabah orada kahvaltiyi hazirlamis..bakmis kimse yok..kimi cagirsamda beraberkahvalti yapsak demis bacilarindan birini cagirmis...bu cagitrdigi bacisi ilk 3 gün geldi calisti..3 haftadirda görünmüyorbile..bunu anlatirken pot kirdigini farketti..cünkü ben it gibi gidiyorum calisiyorum..beni aramadi bilehemen durumu toparlamaya calisti..sen baska yere gidecegini diyordunya dünden o yüzden aramadim...aslinda o anda yahu gene arasaydinda gelemeyeceksem gene gelemeyeydim...demi ama....hem ne biliyorsun sen benim kacta gittigimi yada gidecegimi ama herzamanki gibi hicbirsey demedim..yedikleriniz top top yag olur insallah dedim icimden sadece
alllahım zayıflamak istiyolar nicklerini neden böyle yapıyolar hazır bizi de yoldan çıkarıyolarkurabiyem kızbeni okursan hoşgeldin de hiç iyi etmedin be gülüm bu nicke be tatlım
he valla ya..insanin istahini aciyorlar yani..bir isirikta mideye indirirsek seni hiiiiiiiiiiiiiiiiiic sasma
lafi tam gedigine oturttun valla..sen hala diyon yaptıklarımı denize atıyom diye. bak ilk önce kimler geliyo akla. kızım bir deyiş vardır deveye diken insana si..lazım diye. hiç yardım etmicen geçecen kenara alacan kahveni eline ohhhh höpürdete höpürdete. ayyyyy canım kahve çektiiiiii
duyum face de ne gördün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?