80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim ne suçum var izleyemicem herkese açık değilmi face in bi bakim kız

senle görümcenin hikayesin alıp senaristlere vercen aslında güzel komedi dizisi olur hem bizde canlı canlı izlemiş oluruz

slm nickini hatırlıyorum canım geçen yıl beraber aynı listedeydik yanlış hatırlmaıyorsam. bende yeniden yazmaya başladım topiğe umarım muvaffak oluruz cnm
ewet bende seni hatırlıyorum canım..senin durum ne alemde?

ay kızlar geçmişe baktım kötü oldum yaa
20 kg ver gram gram..sonra hızlıca geri gelsin...hepsini geri almadan dur diyeceğim..
ben 11/11/11 tarihinde başladım sağlıklı beslenme yolculuğuma ve o zaman tanıştım topikle..
yine buradayım..
cuma tartı günü değişmemiş çok sevindim..şuanda başlamış değilim..beynimi hazırlıyorum..cuma sabah tartılıp başlayacağım inş.

kaç kiloydun kaç oldun ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu çok mu soru sordum ne özür dilerim

Son düzenleme:
canım bi okusaydın kendini,nazar adamı mezara koyar diye dememiş büyükler
canım virgül yerine nokta koy düzelir.
teşekkür ederim deniycem
gelirken saga solada islik calsaydin bari..nerde bu millet yahu..hala uyuyorlarmi yoksa..pis tembeller bak ben ayyüzlümün dürtmelerine cevap verebilmek icin yatmadim bile..saat 10 da kalktim
ben uyanıktım canım ama işte :)) yoksa muhabbeti kaçırmak olurmu
yawru sana kimmiş gıcık olan söyle hemen dalalım :))) sen bizim şimdilik erişemediğimiz ciğerimizsin
ben senin inşaat yazılarını okuyunca ilk geldiğimde seni inşaatmühendisi falan zannetmiştim,canım sana yakışır baksana mühendis duyum ,çok şık durdu :)) bak sen şu çakmaya yaaaa ,kendini rezil etmiş

aramıza hoşgeldin o zaman tekrar

haklısın ama hiç aklıma gelmedi. demişlerdi ama gözü var diye ne bilim. az önce komşu kızı diyo kesin üst katın nazarı değmiştir diye

ayyüzlüm canım bu kilo değişikliği yaptığımız tickerın neresine ne yazıyoruz,o sayfayı ben sık kulnanlra ekledim ama ne yazcağım bilemedim,eğer biliyorsan yardımcı olurmusun?

haklısın ama hiç aklıma gelmedi. demişlerdi ama gözü var diye ne bilim. az önce komşu kızı diyo kesin üst katın nazarı değmiştir diye

doğurdur canım benimde bazen aklıma gelmiyo sonra halimden anlıyorum ,çatlıycak gibi oluyorum ve kendimi okurkende esneme tutuyo beni ama esnerken gözlerde yaş şapır şapır akıyo,içim çatlıyo sanki ,oku hemen kendini arkadaşım

benim ne suçum var izleyemicem herkese açık değilmi face in bi bakim kız
canim senin face olsaydi eklerdim hemen..sucun falan yok..sen sadece kocaminki var deyince simdi kocaninkini eklesem kocamda kocani görse ..oo ortak naber deseeeeeeeeeeeeee....kan aksa...ay ay allah korusun

senle görümcenin hikayesin alıp senaristlere vercen aslında güzel komedi dizisi olur hem bizde canlı canlı izlemiş oluruz
he valla.arada dramada cikar ha..senaryonun alasini yazarim kiz ben..sahi düsünsemmi acaba bunu...hem komedi hem dram..ne ararsan var vallahi

he ya hic sorma..antalyada bizimkilere anlattim bu hatunun beni takip hallerini....kizmiyormusun diyorler..dedim kizmiyorum..bilakis gurur duyuyorum..demekki begeniyor özeniyorki yansanayiim olmaya calisiyor..yalniz taklitine kizmiyorumda basardigi zaman kiziyorum yalanmi deyim..bende insanim neticede...cok iyi olsam zaten dünyada ne isim var demi

tabi canım,beşer şaşar demişler,senin çakma baya yol almış ama çaktırmıyo bidee kendince içten içe gıcık oluyosun işte,ama maaşalah iyi sabrın var,ben olsam çatır çatır yapıştırırım lafları :))))

face te bir resim vardi..iki nine leptopu acmis koymus yere..cökmüsler basina..biri digerine diyorki:"abooooooooooooov hatce senin herif beni dürtmüs"
bizimkide o hesap olmasin sakin

duyumcum bu arada gözünü ihmal etme canım,ciddi bir sorun olabilr,geçtiğimiz sene annemde birden ağrı oluştu ve halka halka şeyler görüyorum diyodu,aradan birkaç gün geçti kan topladı dr a gittik ve damar kanaması çıktıçok şükür lazer ile yakılarak tedavi edildi ve geçti,kendini önemsiyosun ki bak dikkat ederek zayıflıyosun,hadi tatlım kaldır totoyu yarın sen bi dr.a görün

duyumcum ben çıkıyorum,birkaç saate görüşmek üzere,iyi akşamlar istcimde gelmiş sanada canım ii akşamlar

Son düzenleme:
ay öyle cal kapi gidersen doktora en az 2 saat bekletiyorlar,..randevu almam gerek..aslinda haklisin ihmale gelmez..bendede halka halka oluyor..halkanin ici baktigim nokta görünüyor halkanin disi karanlik yok gibi birsey..ilk firsatta rendevu alip gidecegim korktum simdi
duyumcum ben çıkıyorum,birkaç saate görüşmek üzere,iyi akşamlar istcimde gelmiş sanada canım ii akşamlar
tamam canim..herif gelmemis olursa bende burda olurum zaten

he valla.arada dramada cikar ha..senaryonun alasini yazarim kiz ben..sahi düsünsemmi acaba bunu...hem komedi hem dram..ne ararsan var vallahi

sen en iyisi iki film çıkar biri komedi olsun diğeri dram istersen üçüncüyüde eklersin ortaya karışık birinden biri gişe rekoru kırar sonra meşhur olup milyonları götürüp bizi tanımazsın :82: sonra bunu gören çakma duyum peşinden gelmeye çalışır artık becerebilirse

bak buda süperdi..kiz o bir yolunu bulur gelir..cok hirsli cooooooooooooooooook yok kiz söz unutmam..hepinizi topluca kebapciya götürürüm...kadinlar matinesine ceviririz orayi..vur patlasin cal oynasin..yeriz iceriz...ertesi günde diete devam

korkutmuş gibi oldum canım ama yumurta kapıya gelmeyincede bizim totolar kalkmıyo :)) ben geldim hemde yiyerek ,karnım dodu ısındım yawwww

kizlar bilen bilir benim bir hala kizi zehra var..yani esasinda akraba b ile degiliz..ama barismanconun sarkisindaki hala kizi zehra gibi birsey...az önce face de gördü beni..oo abla evdesin hayret dedi..dedim evdeyim valla..bu gün grevdeyim ...ee geleyim cay icelim dedi..tamam gel dedim..cay hazir..hatun yok..netten baktim daha online.dedim gelmiyormusun...gelicem gelicem oyunum bitsinde demezmiiiiii..yarim saat daha sürermis..yahu yarim saat sonra aksam 6 olacak burada...bu saatten sonra gelipte herifle berabermi cay icecez..birak oyunu hazir herifte yok rahat rahat otururuz..hatun ne rahat yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…