- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
ay kiz o muhabbetin güzel tarafi...10 dakka sonra herifi almaya gidecegim..onu insaata birakip geleyimde girgirimiza baslayalim ....ama ön hazirlik yapalim..benim face de arkadas oldugum topik sakinleri facede paylastigim bir video var bugün...arabali olan...onu izlesinler birazdan geri gelirim konusuruz konu üzerine:))))))))))))))
slm nickini hatırlıyorum canım geçen yıl beraber aynı listedeydik yanlış hatırlmaıyorsam. bende yeniden yazmaya başladım topiğe umarım muvaffak oluruz cnmcanım kaçan kaçmış öğün atlama elma zaten acıktırır birde yarım yiycekmişsin. e sonra daha çok acıkıcaksın onun yeri bol bi salata yap bi kase yoğurt ye daha makbul hemde doyurucu
geçmiş olsun ay yüzlüm ve hoşbulduk
nazara inanıyorum ve hakikaten nazarlara gelmiş olabilirsin. bu arada minik profil resmin seninmi sanki birine benzeticem ama büyütemediğim için fotoyu anlayamıorum da. ist. anadolu yakasındamısın cnm
ay kızlar geçmişe baktım kötü oldum yaa
20 kg ver gram gram..sonra hızlıca geri gelsin...hepsini geri almadan dur diyeceğim..
ben 11/11/11 tarihinde başladım sağlıklı beslenme yolculuğuma ve o zaman tanıştım topikle..
yine buradayım..
cuma tartı günü değişmemiş çok sevindim..şuanda başlamış değilim..beynimi hazırlıyorum..cuma sabah tartılıp başlayacağım inş.
canım bi okusaydın kendini,nazar adamı mezara koyar diye dememiş büyüklerslm kızlar berbat bir geceden sonra ölmeden sabah ettim. her yerim şişti balon gibiyim. ama nedenini anladım. dün karşı komşuma gitmiştim orayada üst kat komşum gelmişti. kadın iki ay kadar görmemişti dün gördü üzerimde pantolon vardı söylemesi ayıp çok güzel görünüyodum. yiyecek gibi baktı. hep diyolardı o kadının gözü çok fena diye inanmıyodum. yediklerimden olsa tüm aile yedik onlara da olurdu sıkıntı. eşim farklı bişemi yedin diyo yok yani yemedim. yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz
teşekkür ederim deniycemcanım virgül yerine nokta koy düzelir.
ben uyanıktım canım ama işte :)) yoksa muhabbeti kaçırmak olurmugelirken saga solada islik calsaydin bari..nerde bu millet yahu..hala uyuyorlarmi yoksa..pis tembeller bak ben ayyüzlümün dürtmelerine cevap verebilmek icin yatmadim bile..saat 10 da kalktim
yawru sana kimmiş gıcık olan söyle hemen dalalım :)))temişliği kolayladım ama hala tam bitmedi öğlen yemeği molasında bi bakim dedim size :) duyumum geçmiş olsun topiğimizin üzerinde bi kara bulut dolaşıyor bi ayyüzlüm bir duyum.. hasta olup duruyorlar..
bugün biri daha bana gıcık olmuşbu gidişle topiği terk edeceğim gidip 60-69larla zayıflaycağım göreceksiniz istemiyorsanız söyleyin gideyin
ben senin inşaat yazılarını okuyunca ilk geldiğimde seni inşaatmühendisi falan zannetmiştim,canım sana yakışır baksana mühendis duyum ,çok şık durdu :)) bak sen şu çakmaya yaaaa ,kendini rezil etmişkizlar dün aksam herifi isten aldim tabi herzamanki gibi solugu görümcenin insaatinda aldik..bilin bakalim nooldu..ben esimle mutfak olacak kismin elektrik baglantilarini yapiyordum..yani ben kablolari ayarlayim uclarini siyirip prizlarin baglanti yerlerine yerlestiriyordum..esimde onlari duvara monteliyordu...bu bir ara geldi bayagi bir basimda dikildi elimi izliyor..icimden dedim ki ...allah kadin ataga kalkti bunuda ögrenecek..ee eksik kalmamali benden..baktim elimi takip ediyor hemen si karistirarak yapmaya basladim..yani gayet basit bir sey oldugunu anlamasin diye bayagi tersten falan yapmaya basladim..bu bakti bakti birsey anlamadi tabi..o sirada esimde onun kocasina duvara sabitledigi prizlerin kapaklarini vidalatiyordu...bir ara cakma duyum dediki:ya sen bu isi bekarligindadami yapiyordun yoksa sonradanmi ögrendin...dedimki ben bekarligimda anca boya yapip dolap monte ediyordum baskada bir halttan anladigim yoktu..ben buraya gelince ögrendim...baktiki sonradan ögreniliyor elimi izlemeye basladi...bir ara ataga kalkti..gitti kocasinin elinden tornavidayi aldi ben SIKTIRACAM kapaklari dedi..sadece tek bir vida SIKIYORSUN o kadar ..neyse bu bizim yaptigimiz prizlerin vidalarini SIKTI::son vidaya geldi..bende bu arada lamba gelecek kablonun baglantisini yapiyordum..ya abi dedi ben yapiyorum yapiyorum ama bu vida bosa dönüyor acaba priz baglantisindami birsey varprizi sikamadi gibi benim yaptigim isi karalayacak aklinca..halbuki birhalttan anlamiyor kendini salak yerine koyuyor..cünkü benim yaptigim kablo baglantisi onun vidayi SIKTIRDIGI yerle alakasi yok esimde demezmi o anda bana..hele bir bak neden yapamiyor..bende indim merdivenden baktim gayet normal SIKILDI...ay bu kadin bombayi o dakkada patlatti: ay saga cevrilerek oluyormus ben sola cevirdim allahim salakliginami yanayim yalaninami..her durumda beter..cünkü o son prizdi..ona gelene kadar nerden baksan 10 priz zaten vidaladi
ay bir kahkaha attim o dakka hep beraber gülüstük ama bizimki iyi bozuldu..beni gözden düsürmeye calisirken kendi aptal yerine düstü..allahim büyük iste
ay kızlar geçmişe baktım kötü oldum yaa
20 kg ver gram gram..sonra hızlıca geri gelsin...hepsini geri almadan dur diyeceğim..
ben 11/11/11 tarihinde başladım sağlıklı beslenme yolculuğuma ve o zaman tanıştım topikle..
yine buradayım..
cuma tartı günü değişmemiş çok sevindim..şuanda başlamış değilim..beynimi hazırlıyorum..cuma sabah tartılıp başlayacağım inş.
canım bi okusaydın kendini,nazar adamı mezara koyar diye dememiş büyükler
teşekkür ederim deniycem
ben uyanıktım canım ama işte :)) yoksa muhabbeti kaçırmak olurmu
yawru sana kimmiş gıcık olan söyle hemen dalalım :)))sen bizim şimdilik erişemediğimiz ciğerimizsin
ben senin inşaat yazılarını okuyunca ilk geldiğimde seni inşaatmühendisi falan zannetmiştim,canım sana yakışır baksana mühendis duyum ,çok şık durdu :)) bak sen şu çakmaya yaaaa ,kendini rezil etmiş
aramıza hoşgeldin o zaman tekrar
haklısın ama hiç aklıma gelmedi. demişlerdi ama gözü var diye ne bilim. az önce komşu kızı diyo kesin üst katın nazarı değmiştir diye
canim senin face olsaydi eklerdim hemen..sucun falan yok..sen sadece kocaminki var deyince simdi kocaninkini eklesem kocamda kocani görse ..oo ortak naber deseeeeeeeeeeeeee....kan aksa...ay ay allah korusunbenim ne suçum var izleyemicemherkese açık değilmi face in bi bakim kız
he valla.arada dramada cikar ha..senaryonun alasini yazarim kiz ben..sahi düsünsemmi acaba bunu...hem komedi hem dram..ne ararsan var vallahisenle görümcenin hikayesin alıp senaristlere vercen aslında güzel komedi dizisi olur hem bizde canlı canlı izlemiş oluruz
he ya hic sorma..antalyada bizimkilere anlattim bu hatunun beni takip hallerini....kizmiyormusun diyorler..dedim kizmiyorum..bilakis gurur duyuyorum..demekki begeniyor özeniyorki yansanayiim olmaya calisiyor..yalniz taklitine kizmiyorumda basardigi zaman kiziyorum yalanmi deyim..bende insanim neticede...cok iyi olsam zaten dünyada ne isim var demicanım bi okusaydın kendini,nazar adamı mezara koyar diye dememiş büyükler
teşekkür ederim deniycem
ben uyanıktım canım ama işte :)) yoksa muhabbeti kaçırmak olurmu
yawru sana kimmiş gıcık olan söyle hemen dalalım :)))sen bizim şimdilik erişemediğimiz ciğerimizsin
ben senin inşaat yazılarını okuyunca ilk geldiğimde seni inşaatmühendisi falan zannetmiştim,canım sana yakışır baksana mühendis duyum ,çok şık durdu :)) bak sen şu çakmaya yaaaa ,kendini rezil etmiş
aramıza hoşgeldin o zaman tekrar
he ya hic sorma..antalyada bizimkilere anlattim bu hatunun beni takip hallerini....kizmiyormusun diyorler..dedim kizmiyorum..bilakis gurur duyuyorum..demekki begeniyor özeniyorki yansanayiim olmaya calisiyor..yalniz taklitine kizmiyorumda basardigi zaman kiziyorum yalanmi deyim..bende insanim neticede...cok iyi olsam zaten dünyada ne isim var demi
ay öyle cal kapi gidersen doktora en az 2 saat bekletiyorlar,..randevu almam gerek..aslinda haklisin ihmale gelmez..bendede halka halka oluyor..halkanin ici baktigim nokta görünüyor halkanin disi karanlik yok gibi birsey..ilk firsatta rendevu alip gidecegim korktum simdiduyumcum bu arada gözünü ihmal etme canım,ciddi bir sorun olabilr,geçtiğimiz sene annemde birden ağrı oluştu ve halka halka şeyler görüyorum diyodu,aradan birkaç gün geçti kan topladı dr a gittik ve damar kanaması çıktıçok şükür lazer ile yakılarak tedavi edildi ve geçti,kendini önemsiyosun ki bak dikkat ederek zayıflıyosun,hadi tatlım kaldır totoyu yarın sen bi dr.a görün
tamam canim..herif gelmemis olursa bende burda olurum zatenduyumcum ben çıkıyorum,birkaç saate görüşmek üzere,iyi akşamlaristcimde gelmiş sanada canım ii akşamlar
he valla.arada dramada cikar ha..senaryonun alasini yazarim kiz ben..sahi düsünsemmi acaba bunu...hem komedi hem dram..ne ararsan var vallahi
duyumcum ben çıkıyorum,birkaç saate görüşmek üzere,iyi akşamlaristcimde gelmiş sanada canım ii akşamlar
sen en iyisi iki film çıkar biri komedi olsun diğeri dram istersen üçüncüyüde eklersin ortaya karışık birinden biri gişe rekoru kırar sonra meşhur olup milyonları götürüp bizi tanımazsın :82: sonra bunu gören çakma duyum peşinden gelmeye çalışır artık becerebilirse
ay öyle cal kapi gidersen doktora en az 2 saat bekletiyorlar,..randevu almam gerek..aslinda haklisin ihmale gelmez..bendede halka halka oluyor..halkanin ici baktigim nokta görünüyor halkanin disi karanlik yok gibi birsey..ilk firsatta rendevu alip gidecegim korktum simdi
tamam canim..herif gelmemis olursa bende burda olurum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?