- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
ayyüzlüm canım bu kilo değişikliği yaptığımız tickerın neresine ne yazıyoruz,o sayfayı ben sık kulnanlra ekledim ama ne yazcağım bilemedim,eğer biliyorsan yardımcı olurmusun?
canim senin face olsaydi eklerdim hemen..sucun falan yok..sen sadece kocaminki var deyince simdi kocaninkini eklesem kocamda kocani görse ..oo ortak naber deseeeeeeeeeeeeee....kan aksa...ay ay allah korusun
he valla.arada dramada cikar ha..senaryonun alasini yazarim kiz ben..sahi düsünsemmi acaba bunu...hem komedi hem dram..ne ararsan var vallahi
he ya hic sorma..antalyada bizimkilere anlattim bu hatunun beni takip hallerini....kizmiyormusun diyorler..dedim kizmiyorum..bilakis gurur duyuyorum..demekki begeniyor özeniyorki yansanayiim olmaya calisiyor..yalniz taklitine kizmiyorumda basardigi zaman kiziyorum yalanmi deyim..bende insanim neticede...cok iyi olsam zaten dünyada ne isim var demi
kizlar bilen bilir benim bir hala kizi zehra var..yani esasinda akraba b ile degiliz..ama barismanconun sarkisindaki hala kizi zehra gibi birsey...az önce face de gördü beni..oo abla evdesin hayret dedi..dedim evdeyim valla..bu gün grevdeyim ...ee geleyim cay icelim dedi..tamam gel dedim..cay hazir..hatun yok..netten baktim daha online.dedim gelmiyormusun...gelicem gelicem oyunum bitsinde demezmiiiiii..yarim saat daha sürermis..yahu yarim saat sonra aksam 6 olacak burada...bu saatten sonra gelipte herifle berabermi cay icecez..birak oyunu hazir herifte yok rahat rahat otururuz..hatun ne rahat yaaaaaaaaaa
canım ben yapıyom da deneme yanılma ile o işten harpy anlıyo daha çok. ben ne zaman tickerimi değiştirmeye kalksam iki saat uğraşıyom
tmm canım yinede sağol
way way way beee ne kadar hoş bir süprizkiz gelelim bu günkü araba muhabbetine
facede izledigim kisa video...aynen söyleydi:adam araba sürüyor.arkadada kizim biri kameraya cekiyor..önde adamin sevgilisi var..geyik muhabbet derken önlerine kirmizi bir araba cikiyor.genc bir adam sürüyor..birden yavasliyor..tabi bizimkinin sevgilisi sinirleniyor noluyor ya diyor solluyor o adami..adam arkadan sellektör yapiyor yeniden önlerine geciyor..sonra yavaslayip duruyor..o durunca bunlarda duruyor...adam öfkeyle söylenirken kizda kavga cikacak diye korkuyor..aman bas git uyma salak iste git sen durma derken öteki arabadan inip bunlarin yanina geliyor..elinde bir dosya..dosyayi kadina uzatiyor..öndeki araba sevgilinizden size hediye diyor..kiz afallamis vaziyette..sevgiliside pek gururlu...kiz olayi idrak ettikten sonra ciglik cigliga arabadan inip yeni arabasina gidiyor..plakada kizin adina özel tabi:))))))))))))
buyrun konu üzerine tartisalim..kim isterdi böyle bir süpriz....kim gercekten yasayabilir?
sahsen ben degil..bizim herifin bana öyle bir süpriz yapmasi hayal bile olamaz zügürt aga
ne kadarına kadar geldin hadi biraz uğraşalım belki yaparız. sen sor ben burdan takip edeyim
7 senelik evliyim 7 kere görmedim öyle süprizler..hatta aldigim gül bile 7 defayi gecmemistir...bu seneye kadr özel günleri b..k etmek gibi özel bir yetenegide vardi yaniway way way beee ne kadar hoş bir süprizbenim başıma böyle olmasada küçük çapta olanları geliyor işte çiçek falan,hatta en son olanı paylaşmıştım burda,yemek yiyordum arkadaşımla birden önüme güller geldi , üzerinde de notu "seni seviyorum , söz- müzik sana ait" diye :))))))))) daha öncede olmuştu çok mutlu oluyo insan ahhhh
canım ticker yaptım ama kilomu düzetcektim sonra vazgeçtim napayım,89 a kadar elemem,sonra artık verdiğim kadarını hallederim harpy ile :))
way way way beee ne kadar hoş bir süprizbenim başıma böyle olmasada küçük çapta olanları geliyor işte çiçek falan,hatta en son olanı paylaşmıştım burda,yemek yiyordum arkadaşımla birden önüme güller geldi , üzerinde de notu "seni seviyorum , söz- müzik sana ait" diye :))))))))) daha öncede olmuştu çok mutlu oluyo insan ahhhh
canım ticker yaptım ama kilomu düzetcektim sonra vazgeçtim napayım,89 a kadar elemem,sonra artık verdiğim kadarını hallederim harpy ile :))
ewet bende seni hatırlıyorum canım..senin durum ne alemde?
7 senelik evliyim 7 kere görmedim öyle süprizler..hatta aldigim gül bile 7 defayi gecmemistir...bu seneye kadr özel günleri b..k etmek gibi özel bir yetenegide vardi yani
durumum; hamile kalıp topiğe elveda kilolara merhaba dedim:)) şimdide bebiş 4,5 aylık tekrar diyete girdim bakalım:))
aynen, eşim iyi biridir aşkla sevgiyle kurulan bi evlilik ama asla süpriz yapmaz aslaaaa. çok ama çok isterdim şaşırayım bi kere ya.
bazı şeyleri ben talep ederim hatta
kiz biz astik bu konulari artik..hatta ben diyorum sen bana para ver ben kendikendime süpriz yaparim
sen bilirsin canım
7 senelik evliyim 7 kere görmedim öyle süprizler..hatta aldigim gül bile 7 defayi gecmemistir...bu seneye kadr özel günleri b..k etmek gibi özel bir yetenegide vardi yani
bizimki ö..z möküz ama süpriz yapar ara da sırada
bu gün gitmeyecegim..esimi birakirim...bir bakinirim ne olmus ne bitmis..sonrada elime cekic almadan eve gelecegim...ben olmayinca esim hic calisasi gelmiyor orada...benle daha keyifli daha istahli yapiyor..bunu hepsi söylüyor..ama ise gelince duyum gel..yemege gelince bir tel bile acma..zoruma gitti valla..bir iki gün tafra yapmayi düsünüyorum..ille düsünecek bu niye gelmez oldu diye..biraz düsünsün dursun...birkac gün sonra öfkem gecince giderim geri..sizle cene calariz iste bol bol
way way way beee ne kadar hoş bir süprizbenim başıma böyle olmasada küçük çapta olanları geliyor işte çiçek falan,hatta en son olanı paylaşmıştım burda,yemek yiyordum arkadaşımla birden önüme güller geldi , üzerinde de notu "seni seviyorum , söz- müzik sana ait" diye :))))))))) daha öncede olmuştu çok mutlu oluyo insan ahhhh
evli değiliz daha ama birliktelik uzun :)) sağolsun şaşırtr beni
canım çıkmamış candan ümit kesilmez :)) sen yinede ümidini kesme
yanlış anlama sakın canım yaaa çok üzülürüm inan, yanlış anlaşılmayayım,ben ticcer yaptıom ya,sonra bunda bi adresi kjaydediyoruz değişiklik olrda ordan ayar yapılıyor ya,o adresi açınca pin giriyosun sonra napıyosun yani orada Your weight: , Your height: çıkıyo bunlara bir tanesine kilomuzu yazıp,diğerine ne yazıyoruz ve sonrasında napıyoruz ,benim sorunum buydu ,inş. anlatabilmişimdir :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?