80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyüzlüm canım bu kilo değişikliği yaptığımız tickerın neresine ne yazıyoruz,o sayfayı ben sık kulnanlra ekledim ama ne yazcağım bilemedim,eğer biliyorsan yardımcı olurmusun?

canım ben yapıyom da deneme yanılma ile o işten harpy anlıyo daha çok. ben ne zaman tickerimi değiştirmeye kalksam iki saat uğraşıyom

neyse siz bu konuda muhabbetinizi yaparsınız bende dekorun parçası olurum artık

hemen msj at kız o saatten sonra eşim geliyo çok yorgun oluyo kimseyi kabuledemem de

kiz gelelim bu günkü araba muhabbetine

facede izledigim kisa video...aynen söyleydi:adam araba sürüyor.arkadada kizim biri kameraya cekiyor..önde adamin sevgilisi var..geyik muhabbet derken önlerine kirmizi bir araba cikiyor.genc bir adam sürüyor..birden yavasliyor..tabi bizimkinin sevgilisi sinirleniyor noluyor ya diyor solluyor o adami..adam arkadan sellektör yapiyor yeniden önlerine geciyor..sonra yavaslayip duruyor..o durunca bunlarda duruyor...adam öfkeyle söylenirken kizda kavga cikacak diye korkuyor..aman bas git uyma salak iste git sen durma derken öteki arabadan inip bunlarin yanina geliyor..elinde bir dosya..dosyayi kadina uzatiyor..öndeki araba sevgilinizden size hediye diyor..kiz afallamis vaziyette..sevgiliside pek gururlu...kiz olayi idrak ettikten sonra ciglik cigliga arabadan inip yeni arabasina gidiyor..plakada kizin adina özel tabi:))))))))))))
buyrun konu üzerine tartisalim..kim isterdi böyle bir süpriz....kim gercekten yasayabilir?
sahsen ben degil..bizim herifin bana öyle bir süpriz yapmasi hayal bile olamaz zügürt aga

biz onla arabada seyahat halinde olurduk..cocuklardan biride arkada kameraya cekerdi bizi...o sirada önümüze 1990 model bir araba cikardi....tikir tikir giderken bizim herifte sinirlenirdi..neyse bendeadam elini kana bulamasin diye arabadab adami dövmek üzere inerdim..hay seni muayeneden geciren sisteme diyede arabaya bir küfür sallardim..o sirada söfer iner hanfendi senin öküz koca bu arabayi hurdaliktan cikardi calisir hale getirdi size hediye ediyor derdi..bende o kiz gibi ciglik atarak arabaya biner birdaha dönmemek üzere adami terkeder giderdim

way way way beee ne kadar hoş bir süpriz benim başıma böyle olmasada küçük çapta olanları geliyor işte çiçek falan,hatta en son olanı paylaşmıştım burda,yemek yiyordum arkadaşımla birden önüme güller geldi , üzerinde de notu "seni seviyorum , söz- müzik sana ait" diye :))))))))) daha öncede olmuştu çok mutlu oluyo insan ahhhh
ne kadarına kadar geldin hadi biraz uğraşalım belki yaparız. sen sor ben burdan takip edeyim

canım ticker yaptım ama kilomu düzetcektim sonra vazgeçtim napayım,89 a kadar elemem,sonra artık verdiğim kadarını hallederim harpy ile :))

7 senelik evliyim 7 kere görmedim öyle süprizler..hatta aldigim gül bile 7 defayi gecmemistir...bu seneye kadr özel günleri b..k etmek gibi özel bir yetenegide vardi yani

sen bilirsin canım

bizim hala kizi zehra vazgecmis gelmekten cocuk pc basindan kalkmiyormus..bu günlerede beni keklemek isteyen isteyene...ondan öncede oyun bitsin gelicem demisti..bunlar beni salakmi saniyor yaaaaaaaaaa..allah askina söyleyin oradan bakinca salakmi görünüyorum:26::26::26::26:

ewet bende seni hatırlıyorum canım..senin durum ne alemde?

durumum; hamile kalıp topiğe elveda kilolara merhaba dedim:)) şimdide bebiş 4,5 aylık tekrar diyete girdim bakalım:))

7 senelik evliyim 7 kere görmedim öyle süprizler..hatta aldigim gül bile 7 defayi gecmemistir...bu seneye kadr özel günleri b..k etmek gibi özel bir yetenegide vardi yani

aynen, eşim iyi biridir aşkla sevgiyle kurulan bi evlilik ama asla süpriz yapmaz aslaaaa. çok ama çok isterdim şaşırayım bi kere ya.
bazı şeyleri ben talep ederim hatta

kiz biz astik bu konulari artik..hatta ben diyorum sen bana para ver ben kendikendime süpriz yaparim

sen bilirsin canım

yanlış anlama sakın canım yaaa çok üzülürüm inan, yanlış anlaşılmayayım,ben ticcer yaptıom ya,sonra bunda bi adresi kjaydediyoruz değişiklik olrda ordan ayar yapılıyor ya,o adresi açınca pin giriyosun sonra napıyosun yani orada Your weight: , Your height: çıkıyo bunlara bir tanesine kilomuzu yazıp,diğerine ne yazıyoruz ve sonrasında napıyoruz ,benim sorunum buydu ,inş. anlatabilmişimdir :44:

evli değiliz daha ama birliktelik uzun :)) sağolsun şaşırtr beni
canım çıkmamış candan ümit kesilmez :)) sen yinede ümidini kesme

bizimki ö..z möküz ama süpriz yapar ara da sırada

evrim degistiriyor demekki..baksana bizimki bu cumartesi ne yapti...bize dedi hadi sizi gezmeye götüreyim hazirlanin..giyindik kusandik..nereye..enistesinin dönercisine....gezmeye bak..onlar dükkani acali 1 sene oldu...kardesim bir senedir dükkandan baska yere gidemez olduk gitmedim bende..sen git gez dedim..adam geceyarisi geldi eve..yani kendine gelince gezecek yer cok bize gelince yok aslinda o gece iyi bir dögüsmek istedim ama seytana lanet bosver kizim dedim icimden..sussanda gececek dögüssende susta bari cocuklarin huzursuz olmasin dedim kazasiz atlattim

tafranı yap kız hatta aramadan gitme :) gözünü de ihmal etme mutlaka görün doktora..

ben sana yazmıştım ama görmedin herhalde; virgül yerine nokta koyarsan o durum düzelir. tekrar girmeye gelince madem o sayfayı kaydettin işin kolay; aç sayfayı şifren varsa şifreyi gir, edit ticker'a bas sana o kilonu hedefini yazdığın sayfayı açacak; orada kilonu düzeltip tekrar next'e basarsan buradaki tickerin da düzelir.. umarım faydam dokunmuştur.. anlamadıysan resimli yapayım :)

yoooook kııııız ne yanlış alicam kesinlikle böyle bişe getirme aklına böyle düşünürsen ben üzülürüm. o dediğin yere gelince orayı ben boş bırakıyom anlamadım bende demekki her halukarda yardım edemeyecekmişim. bu durumda imdat harpyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy diye bağıracaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…