- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
az önce venim ö.z koca aradi..ne zaman ekmek getiriyorsun bana diye...bende dedim git komsunu ara getirsin sana ekmegini...nasilsa bana bile gel yanima otur diyemezken baskasinin yaninda sen benim yanimda nasil olurda böyle bir laf söylersin....beni yerindibine sokarsin...beni asagilarsin...sana verdigim ilgiyi haketmedin bundan sonra benden birsey bekleme dedim..ne yani bosaniyormuyuz dedi...birden bire bana bunu niye sorduki..ben bosanalim yada senle yasamak istemiyorum gibi laf demedimki..sadece benden eski ilgiyi bekleme dedim o kadar.nasil istiyorsan öyle yap dedim bende...öylemi diyorsun dedi..evet öyle diyorum dedim kapattik telefonu
noolcak bu isin sonuartik karar veremiyorum neyin dogru neyin yanlis olduguna...nasil davranmam gerektigine..bildigim tek sey varki cook ama cooooooooooooooook kirildim
kaptancim tel klavyesinde asagi sola donen bi ok var o alt satira enter gorevi goruyor canim
ayyuzluuu o aksam krizleri eskiden bende de cok olurdu biseylet icerek ve cocuklarla oynasarak kafamdan attim. ilgimi baska seye yonelttim belki sende de ise yarar ya da sporunu o saate kaydir
oznurcum senin adam biraz zor adam hep idare hep idare ister haa edip etmemek elbet senin kararin iyi dusun tasin tatlim biraz sakin ve sessizce karar ver teraziye koy ve tart en iyisini sen bilirsin arti eksiyi tary arti fazlaysa ona gore idare edersin aile isleri ennn zor olani
zor oldugu kesinlikle dogru...gercekten zor..ama dün aksamki davranislari gözümün önüne geliyorda delirecek gibi oluyorumkaptancim tel klavyesinde asagi sola donen bi ok var o alt satira enter gorevi goruyor canim
ayyuzluuu o aksam krizleri eskiden bende de cok olurdu biseylet icerek ve cocuklarla oynasarak kafamdan attim. ilgimi baska seye yonelttim belki sende de ise yarar ya da sporunu o saate kaydir
oznurcum senin adam biraz zor adam hep idare hep idare ister haa edip etmemek elbet senin kararin iyi dusun tasin tatlim biraz sakin ve sessizce karar ver teraziye koy ve tart en iyisini sen bilirsin arti eksiyi tary arti fazlaysa ona gore idare edersin aile isleri ennn zor olani
esasini ararsan oda bende memnun degiliz..ama birbirimize olan o sacma bagimliligimiz yüzünden ikimizde bitiremiyoruz...ikimizde cok iyi biliyoruzki ayrildigimizda daha huzurlu mutlu yasayacagiz...gerci ilerisini allahtan baska kimse bilemez..belkide cok rezil perisan olacagiz kimbilirki yarinlarikız bu adamın niyeti bu mu yoksa yani söylediğinden bu sonucu çıkarıyom ama:44::44::44::44: acaba o da bu ilişkinin gidişatından emin değilde ayrılmak istiyoda ayrılamıyomu. çocuklar yüzünden mi ikiniz de bişeleri ite kaka götürmeyemi çalışıyonuz siz. eğer böyleyse çocuklar şu anda bu durumdan kötü etkileniyolar bence (hoş sende farkındasın zaten de) eğer ikiniz de bu durumu kabulleniyorsanız bence düzgünce oturup konuşmanız lazım. o kendi yoluna sen kendi yoluna gibi bişe olması lazım. gerçi ayrılıklarda orda devlet nasıl davranıyor çocuklar açısından bilemiyorum
Kuzum nerelere gelio olay biraz sabret seni deniyo olabilir sen anlıyamıyon hadi sinirlisin biz uzaktan sakinken bile çözemedik kocanı
ama diyosyn dayak yedim sığınma evine gittim buralardan bile döndüyse olay o da bu kadar çabuk bitiremez bence adam alıllı konuşun ama konuşurken de söle bi daha ağzından boşanma lafı çıktığı an niyetim olsun oşmasın sorgulamadan ayrılık süreci başlar de cesaret edemesin senin de boş yrre canını sıkamasın
sorma iremim ya..aslinda daha önce böyle bir durum olmustu...bosanma lafi olunca dedimki ben öyle ivira zivira yuva dagitmam..ama yok sen istemiyormsun zorlada güzellik olmaz...onca badireleri atlattikta ufak tefek laflara avukatami gidecem...bana ikide bir bosanma lafi etme..yok cekemiyormusun bosanmakmi istiyorsun..git avukatina..evede gelme birdaha...eve avukatindan mektup gelsin yeter dedim..önüne duran serefsiz olsun dedim..o zamandan beri lafi gecmiyordu bosanmanin...bu seferde dolayli lafi getiriyor..neyani bosanmakmi istiyorsun diyor..yani ben sinirleneyim evet diyeyimki suc bende kalsin....nasil istiyorsan öyle yap dedim kapadim telefonu...yok irem bu beni bosayamaz ben adim gibi biliyorum...maksat beni sinirlendirip zivanadan cikarmak kendi hatasini örtpas etmek bu sayede...allahtan herseyin hayirlisi olsun ne diiim
canım menün çok güzel..makarna ve pilav tüketmek yerine esmer ekmek tercihin olsun daha hızlı kilo verirsin..birde yemeklere 1 yemek kaşığından fazla yağ koymuyorsun değil mi?
yemedim yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim zaten..onun yeine yemek yiyorum..dün geceden beri yedigimin haddi hesabi yok...kendimi cok biraktimgalibaaaaDediğin gibi senin kovan seni bırakamaz... Sen boşanalım diyeceksin bu kadarmıydı sevgin sen zaten bışanmak için bhaane arıyosun küçük şeyleri büyütüyosun diyecekkk hoooooop üste :)))
Klasik taktikler ama öznur yemezzzz
bunu bende cok istiyorum..oluruna birakabilmeyi..simdilik sakince bekliyorum aksama neler olacak diye..hic kestiremiyorum neler olacagini....hertürlü lafa hazirlikli olabilmek icin düsünüp duruyorum..ama iremiminde dedigi gibi ben yemem o laf oyunlarinimrb kızlar
öznurum sıkma canını bence oluruna bırak kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış üstünde durma boşanmak istiyosa aten söler seni deniyo bencede sen kendini gaza getirme bence sakin ol siz boşanamazsınız gibi geliyo bana o yüzden kendini rahat bırak derim ben erkekleri anlamak güç ya bizim gibi düşünmüyoşar yada işlerine öle geliyo ama ben derimki sakin ol kendini hırpalama oluruna bırak zamanla nereye varacaksa varır
canım açlık ve tokluk insülün direncine baktırdın mı??benben canım ben geliyom bakıyom kimse yok kaçıyom.aslında buraya gelmeyede çok yüzüm kalmıyo. kaçamak yapınca sanki beni görmüşsünüz de fırça yicem gibi geliyor. dr un tavsiyesine uyup kalorimi 1600 e çekmeye çalıştım. sen ne oynuyon kendinle dimi ama 1800 e dayanabiliyorum ancak. aza çekince gece krize giriyom. güne iyi başlıyom kahvaltı güzel öğlen güzel aralar güzel akşam da nispeten güzel oluyo. ama sonrasında bi açlık geliyo. resmen elim ayağım titriyo ne yapsam atlatamıyom. çikolata yemediğim sürece daha düzelemiyorum. hoş akşamdan halsizlik başlıyo. farkındayım ama bir türlü düzelmiyor. en iyi yol bildiğin yol dimi. bu güne kadar ne yaptıysam onu yapmaya devam edecem. bu kadar yazdıktan sonra menümde ne çıkacak az buçuk tahmin edersiniz heralde
canım ya dün bir arkadaşım geldi aynı senin dertlerden dert yandı..ağladı..üzüldüm..onun kocasıda vurdumduymaz..kendinizi ezdirmeyin ama yüzgöz de olmayın..tartışmalar saygı boyutunu aşınca haklı olsan bile haksız duruma düşüyorsun..dünden beri resti cektim bende..sabah kalkmadim ise göndermeye..öptü kokladi aman karim canim karim dedi ama ben yüz vermedim...iyi valla baskasinin yaninda bana salakmisim gibi davransin hatta karsi tarafa direkt öyle seyler söyler gibi kasla gözle konussun sonrada aman karim canim karim...kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyor benle..sabah yüz vermeyince bak küserim haa dedi..bende dedimki küsersen küs ben dünden beri küsüm...
haa sabah ilk kaldirdiginda ne dese begenirsin: kalk kadinlik görevini yap....allah allah...seninde erkeklik görevin karini sirf hava basmak icin baskalarinin yaninda rezil etmekmiydi dedim..
kiz gülay bu öyle bir hiski nasil diim yazarken cok basit bir konuymus gibi geliyor...ama adam resmen asagiladi beni.. öyle tavirlari vardiki yazarak anlatamiyorum..yani sanki kadina:bak benim karim tam bir gerizekali ama cocuklarim icin katlaniyorum der gibi tutumlari vardi..sanki o benden cok cok üstünmüste ben bes kurus etmezmisim gibi..ya adamdan nefret ettim dün geceden beri..bana dokundugu zaman bile igreniyorum..sanki sokaktaki adam gelmiste bana dokunuyormus gibime geliyor..yüzüne bakasim yok..bu isin sonu noolcak bilmiyorum..ama yüregim cok koptu coooooooooooook...bana iki yüzlülük yapti ya..tipki bacilari gibi yüzüme güldü ama agzindan suratindan zehir akti...ya olamaz böyle birsey..ben onun hayatarkadasiyim..cocuklarimin anasi yuvasinin diregiyim nasil olurda bana böyle bir tutum sergiler...
ya siz söyleyin bendi abartiyorum yoksa
canım ya biraz ayrı kalın birbirinizden....yaşadıklarını tahmin edebiliyorum ve artık dolup taştığın için en ufak bir şeyi kaldıramıyorsun..kötü düşünme ve dua et...Rabbim her şeyi gören ve bilendir..az önce venim ö.z koca aradi..ne zaman ekmek getiriyorsun bana diye...bende dedim git komsunu ara getirsin sana ekmegini...nasilsa bana bile gel yanima otur diyemezken baskasinin yaninda sen benim yanimda nasil olurda böyle bir laf söylersin....beni yerindibine sokarsin...beni asagilarsin...sana verdigim ilgiyi haketmedin bundan sonra benden birsey bekleme dedim..ne yani bosaniyormuyuz dedi...birden bire bana bunu niye sorduki..ben bosanalim yada senle yasamak istemiyorum gibi laf demedimki..sadece benden eski ilgiyi bekleme dedim o kadar.nasil istiyorsan öyle yap dedim bende...öylemi diyorsun dedi..evet öyle diyorum dedim kapattik telefonu
noolcak bu isin sonuartik karar veremiyorum neyin dogru neyin yanlis olduguna...nasil davranmam gerektigine..bildigim tek sey varki cook ama cooooooooooooooook kirildim
ah bu kaale almamayi birde ben ögrensem
canım ya dün bir arkadaşım geldi aynı senin dertlerden dert yandı..ağladı..üzüldüm..onun kocasıda vurdumduymaz..kendinizi ezdirmeyin ama yüzgöz de olmayın..tartışmalar saygı boyutunu aşınca haklı olsan bile haksız duruma düşüyorsun..
bir insana en güzel hakaret kaale almamaktır..
bende almistim 2 seneden fazla oldu 2 kere giymedimdünkü menüm
kahvaltı
peynir
2-3 zeytin
1 fincan süt
tam buğday ekmeği 1 dilim
ara
portakal
öğle
makarna
ıspanak
salata(yağsız tuzsuz)
yoğurt
ara
şeftali
akşam
patlıcan oturtma
yoğurt
2 dilim buğday ekmeği
3lt su
45 dk tempolu yürüyüş(koşu bandında)
bugünkü menüm
kahvaltı
2zeytin
beyaz peynir
1dilim ekmek
yarım domates
ara
(10da kahvaltı yaptığımda ara öğün yemedim)
öğle
ıspanak
makarna
salata
yoğurt
sabah 1 saat yürüdüm koşu bandımda 1,5 lt su içtim şuana kadar
kızlar bu arada ben spor yaparken sauna eşofman kullanıyorum. gerçekten çok terletiyor ama yararlı olması ve vücudunuzun su değil yağ kaybetmesi için bol bol su içmeniz gerekiyor...
canım ya biraz ayrı kalın birbirinizden....yaşadıklarını tahmin edebiliyorum ve artık dolup taştığın için en ufak bir şeyi kaldıramıyorsun..kötü düşünme ve dua et...Rabbim her şeyi gören ve bilendir..
canim benim ona bir muhtacligim yokki..yani yuvam dagilmasin maksat..yoksa ben kendi ayaklarim üzerinde durabilirim..nasilsa cocuklarimin okulu hastanesi doktoru lisverisi herseyi ben yapiyorum..resmi evraklari bile imzalamiyor..hepsi bende...dedigin gibi hicbir destegi yokki ..sadece yuvam dagilmasin elegüne dosata düsmana iyiye kötüye konu olmak istemiyorum..birlik bütünlük varken niye dagilalimki..ama gel görki bu adam bazen SIRLARIMI o kadar zorluyorki...bu ne uzar ne kisalir..böyle gider...tak umudum cocuklarim..onlar büyüdükce kisiliklerini buldukca arkamda dag gibi durdukca bu kuyrugunu bacagina SIKISTIRACAK ...bakacakki dünya onun gördügü gibi degil...o zaman herse degisecek...benim en büyük sermayem cocuklarim...allah onlara saglik akil fikir versin baska birsey dilemiyorumöznur ,33 yıllık ömrümde senin kocan gibi egosu yüksek,huzursuzluk çıkarmaktan zevk alan çok nadir insan gördüm,bu nedir ya bu adamın işi gücü senin sinirlerini bozmak,olgunlaşmamış,kişiliği gelişmemiş aynı zamanda sana çok güvenen,sorumluluklarını senin üstüne yıkmaktan başka bi işe yaramayan bir adam bu ama napacaksın madem onca zulmüne rağmen boşanmadın çektin fiziksel şiddetten işi psikolojik şiddete getirmiş bu zavallaya az daha dayan bakalım çocukların kendi yaşamını kurup ona muhtaç olmayana kadar,hoş zaten seni istesende bırakmaz bu adam ama...
canim benim ona bir muhtacligim yokki..yani yuvam dagilmasin maksat..yoksa ben kendi ayaklarim üzerinde durabilirim..nasilsa cocuklarimin okulu hastanesi doktoru lisverisi herseyi ben yapiyorum..resmi evraklari bile imzalamiyor..hepsi bende...dedigin gibi hicbir destegi yokki ..sadece yuvam dagilmasin elegüne dosata düsmana iyiye kötüye konu olmak istemiyorum..birlik bütünlük varken niye dagilalimki..ama gel görki bu adam bazen SIRLARIMI o kadar zorluyorki...bu ne uzar ne kisalir..böyle gider...tak umudum cocuklarim..onlar büyüdükce kisiliklerini buldukca arkamda dag gibi durdukca bu kuyrugunu bacagina SIKISTIRACAK ...bakacakki dünya onun gördügü gibi degil...o zaman herse degisecek...benim en büyük sermayem cocuklarim...allah onlara saglik akil fikir versin baska birsey dilemiyorum
ah o yavrularımız yokmu zaten,onların varlığı dünyanın en çekilmez adamıynı bile çekilir hale getiriyor,Rabbim sabrının karşılığını versin kimsenin dirliğini düzenini bozmasın inş.Bak bende dertliyim zaten ,canım burnumda sinirimi kocandan çıkarırım seni üzmesin haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?