80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız bu adamın niyeti bu mu yoksa yani söylediğinden bu sonucu çıkarıyom ama:44::44::44::44: acaba o da bu ilişkinin gidişatından emin değilde ayrılmak istiyoda ayrılamıyomu. çocuklar yüzünden mi ikiniz de bişeleri ite kaka götürmeyemi çalışıyonuz siz. eğer böyleyse çocuklar şu anda bu durumdan kötü etkileniyolar bence (hoş sende farkındasın zaten de) eğer ikiniz de bu durumu kabulleniyorsanız bence düzgünce oturup konuşmanız lazım. o kendi yoluna sen kendi yoluna gibi bişe olması lazım. gerçi ayrılıklarda orda devlet nasıl davranıyor çocuklar açısından bilemiyorum

kafamı dağıttığım zamanlar oldu ama sonuç gece 3 te kalktım yedim deli gibi. sporu o saate hiç kaydıramam eşim zaten geç geliyo bide sen otur ben iki spor yapim diyemiyom. bi kere yaptım bozuldu

zor oldugu kesinlikle dogru...gercekten zor..ama dün aksamki davranislari gözümün önüne geliyorda delirecek gibi oluyorum

esasini ararsan oda bende memnun degiliz..ama birbirimize olan o sacma bagimliligimiz yüzünden ikimizde bitiremiyoruz...ikimizde cok iyi biliyoruzki ayrildigimizda daha huzurlu mutlu yasayacagiz...gerci ilerisini allahtan baska kimse bilemez..belkide cok rezil perisan olacagiz kimbilirki yarinlari burada ayrilik trürkiyeden kolay..yani bir sene ayri yasamis olmak yetiyor..sebep sorulmuyor..birsey vbitmisse bitmistir..suclu aranmiyor...ha bir sene bekleyemem diyorsa kisi siddetli gecimsizlik oldugunu ispat etmem zorunds...ayni evin icinde ayri yasadigini iki tarafta kabul ederse gene tek celsede bitiyor...ama ben öyle zor dönemlerden kurtardimki evliligimi öyle yaralar aldimki genede bitirmidem simdi nasil olacak bu is hem ben ayriliga dair hicbirsey demedimde imada etmedim...bu durduk yere sordu bosaniyormuyuz diye...ne diyebílirdimki ne alaka niye bosaniyoruzki desem diyecekki aa bu bosanmak istemior biraz daha zorlayabilirim sinirlari...yok bosanmak isitiyorum desem demekki dünden hazir diyecek...en iyisi nasil istiyorsan öyle yap diyeyim dedim..

Kuzum nerelere gelio olay biraz sabret seni deniyo olabilir sen anlıyamıyon hadi sinirlisin biz uzaktan sakinken bile çözemedik kocanı
ama diyosyn dayak yedim sığınma evine gittim buralardan bile döndüyse olay o da bu kadar çabuk bitiremez bence adam alıllı konuşun ama konuşurken de söle bi daha ağzından boşanma lafı çıktığı an niyetim olsun oşmasın sorgulamadan ayrılık süreci başlar de cesaret edemesin senin de boş yrre canını sıkamasın

sorma iremim ya..aslinda daha önce böyle bir durum olmustu...bosanma lafi olunca dedimki ben öyle ivira zivira yuva dagitmam..ama yok sen istemiyormsun zorlada güzellik olmaz...onca badireleri atlattikta ufak tefek laflara avukatami gidecem...bana ikide bir bosanma lafi etme..yok cekemiyormusun bosanmakmi istiyorsun..git avukatina..evede gelme birdaha...eve avukatindan mektup gelsin yeter dedim..önüne duran serefsiz olsun dedim..o zamandan beri lafi gecmiyordu bosanmanin...bu seferde dolayli lafi getiriyor..neyani bosanmakmi istiyorsun diyor..yani ben sinirleneyim evet diyeyimki suc bende kalsin....nasil istiyorsan öyle yap dedim kapadim telefonu...yok irem bu beni bosayamaz ben adim gibi biliyorum...maksat beni sinirlendirip zivanadan cikarmak kendi hatasini örtpas etmek bu sayede...allahtan herseyin hayirlisi olsun ne diiim

Son düzenleme:

Dediğin gibi senin kovan seni bırakamaz... Sen boşanalım diyeceksin bu kadarmıydı sevgin sen zaten bışanmak için bhaane arıyosun küçük şeyleri büyütüyosun diyecekkk hoooooop üste :)))
Klasik taktikler ama öznur yemezzzz

mrb kızlar
öznurum sıkma canını bence oluruna bırak kafanı başka şeylerle dağıtmaya çalış üstünde durma boşanmak istiyosa aten söler seni deniyo bencede sen kendini gaza getirme bence sakin ol siz boşanamazsınız gibi geliyo bana o yüzden kendini rahat bırak derim ben erkekleri anlamak güç ya bizim gibi düşünmüyoşar yada işlerine öle geliyo ama ben derimki sakin ol kendini hırpalama oluruna bırak zamanla nereye varacaksa varır

canım menün çok güzel..makarna ve pilav tüketmek yerine esmer ekmek tercihin olsun daha hızlı kilo verirsin..birde yemeklere 1 yemek kaşığından fazla yağ koymuyorsun değil mi?

merhaba canım makarna ve pilav yediğimde ekmek tüketmiyorum. bunlar yokkende tam buğday ekmeği yiyorum... yemeklere en fazla 2 yemek kaşığı koyabilirsin... bütün yemeği hemen yemiyorsun çünkü.. bugün diyette 4. günüm herşey yolunda şuanda sporada devam tabiki.. umarım 8.gün tartıldığımda mutlu olurum :) her pazartesi tartılma günüm olcak benim:)

yemedim yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim zaten..onun yeine yemek yiyorum..dün geceden beri yedigimin haddi hesabi yok...kendimi cok biraktimgalibaaaa halbuki dün o kadar güzel baslamistimki hem az yemistim hem 1,5 saat yürümüstüm..cok su icmistim...kesin ve kararli baslamistim taki aksam bu olaylar patlak verene kadar....cook pismaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

bunu bende cok istiyorum..oluruna birakabilmeyi..simdilik sakince bekliyorum aksama neler olacak diye..hic kestiremiyorum neler olacagini....hertürlü lafa hazirlikli olabilmek icin düsünüp duruyorum..ama iremiminde dedigi gibi ben yemem o laf oyunlarini ya diyorumki yokmu su nur yüzlü dedelerden falan..ansizin karsisina ciksa ve deseki hiiis allahin ö.z cinsinden yarattigi bana bak su kadincagizin morlini bozmaktan vazgec..adam ol artik..bak degnegimi sana bir dürttümmüydü dogduguna bile pisman olursun..kafami daha fazla bozma..o kadin allahin sevdiginden ..onu incitirsen allahi incitmis olursun..bend seni incitirim o zaman dese..buda korkudan altina sicsa....sonrada saygili sevgili bir koca olsa

canım açlık ve tokluk insülün direncine baktırdın mı??

canım ya dün bir arkadaşım geldi aynı senin dertlerden dert yandı..ağladı..üzüldüm..onun kocasıda vurdumduymaz..kendinizi ezdirmeyin ama yüzgöz de olmayın..tartışmalar saygı boyutunu aşınca haklı olsan bile haksız duruma düşüyorsun..
bir insana en güzel hakaret kaale almamaktır..

dünkü menüm

kahvaltı

peynir
2-3 zeytin
1 fincan süt
tam buğday ekmeği 1 dilim

ara

portakal

öğle

makarna
ıspanak
salata(yağsız tuzsuz)
yoğurt

ara

şeftali

akşam

patlıcan oturtma
yoğurt
2 dilim buğday ekmeği

3lt su
45 dk tempolu yürüyüş(koşu bandında)

bugünkü menüm

kahvaltı

2zeytin
beyaz peynir
1dilim ekmek
yarım domates

ara
(10da kahvaltı yaptığımda ara öğün yemedim)

öğle

ıspanak
makarna
salata
yoğurt

sabah 1 saat yürüdüm koşu bandımda 1,5 lt su içtim şuana kadar

kızlar bu arada ben spor yaparken sauna eşofman kullanıyorum. gerçekten çok terletiyor ama yararlı olması ve vücudunuzun su değil yağ kaybetmesi için bol bol su içmeniz gerekiyor...

canım ya biraz ayrı kalın birbirinizden....yaşadıklarını tahmin edebiliyorum ve artık dolup taştığın için en ufak bir şeyi kaldıramıyorsun..kötü düşünme ve dua et...Rabbim her şeyi gören ve bilendir..

ah bu kaale almamayi birde ben ögrensem

bende almistim 2 seneden fazla oldu 2 kere giymedim

valla biraz uzaklasmayi bende istiyorum ama olmuyor iste..söyle bir iki hafta gitse bir yerlere süper olacakta neeyse

öznur ,33 yıllık ömrümde senin kocan gibi egosu yüksek,huzursuzluk çıkarmaktan zevk alan çok nadir insan gördüm,bu nedir ya bu adamın işi gücü senin sinirlerini bozmak,olgunlaşmamış,kişiliği gelişmemiş aynı zamanda sana çok güvenen,sorumluluklarını senin üstüne yıkmaktan başka bi işe yaramayan bir adam bu ama napacaksın madem onca zulmüne rağmen boşanmadın çektin fiziksel şiddetten işi psikolojik şiddete getirmiş bu zavallaya az daha dayan bakalım çocukların kendi yaşamını kurup ona muhtaç olmayana kadar,hoş zaten seni istesende bırakmaz bu adam ama...

canim benim ona bir muhtacligim yokki..yani yuvam dagilmasin maksat..yoksa ben kendi ayaklarim üzerinde durabilirim..nasilsa cocuklarimin okulu hastanesi doktoru lisverisi herseyi ben yapiyorum..resmi evraklari bile imzalamiyor..hepsi bende...dedigin gibi hicbir destegi yokki ..sadece yuvam dagilmasin elegüne dosata düsmana iyiye kötüye konu olmak istemiyorum..birlik bütünlük varken niye dagilalimki..ama gel görki bu adam bazen SIRLARIMI o kadar zorluyorki...bu ne uzar ne kisalir..böyle gider...tak umudum cocuklarim..onlar büyüdükce kisiliklerini buldukca arkamda dag gibi durdukca bu kuyrugunu bacagina SIKISTIRACAK ...bakacakki dünya onun gördügü gibi degil...o zaman herse degisecek...benim en büyük sermayem cocuklarim...allah onlara saglik akil fikir versin baska birsey dilemiyorum

ah o yavrularımız yokmu zaten,onların varlığı dünyanın en çekilmez adamıynı bile çekilir hale getiriyor,Rabbim sabrının karşılığını versin kimsenin dirliğini düzenini bozmasın inş.Bak bende dertliyim zaten ,canım burnumda sinirimi kocandan çıkarırım seni üzmesin haa

amiin amiin..hayirdir tatlim ya senin neyin var:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…