- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
slm şekerler... herkes toplaşmış gene eee yaz geldi tabi.. ben de herkes gibi saldım çayıra mevlam gayıra oldum ama aklım başıma geldi. 64 kiloyum şu an ama dikkat ediyorum 2 gündür. ben de menülerimi yazarak aranıza bir giriş yapayım:)
dün
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlama yumurta
1 kaşık lor
domat-salat
ara
1 nescafe
1 kare bitter çiko
öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yayla çorbası
1 kase salata
ara
1 nescafe
2 tane diyet bisküvi
akşam
6 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
yeşillik
ara
yarım portakal-yarım elma
bugün
sabah
2 dilim çavdarlı ekmek
1 kaşık lor
1 haşlama yumurta
domat-salat
ara
1 nescafe
1 kare bitter çik
öğlen
1 simit
2 küçücük parça katmer(eşim yoldan çıkardı)
ara
1 nescafe
akşam
2 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 kase salata
ara
yarım portakal-yarım elma
nescafeler şekersiz. her gün 3 lt su, 2 kupa yeşilçay..
hos geldin tekrar aramiza .bizde hala alip alip veriyoruz .bir türlü hadefimize ulasamiyoruz .evlilik nasil gidiyooo
ssonundaoldu hoşgeldin kız bayadır göremiyoduk seni nasılsın nerelerdesin biz bıraktığın yerde duruyoz valla görüyon dimi
hoş buldum cnm. aynen ben de sizler gibiyim o zaman al-ver vücudumu mahfettim. evle iş arası önceden yakındı eve gidip sağlıklı yiyordum. tayin olduğum zaman evle iş arası çok uzak mecburen işte yiyorum. o da hep sağlıksız oluyor ama mecburen yiyorum. evde desen bir hevesle hep yemek tarifi deniyorum ve yiyorum o da kötü. o yüzden bıraktım ben de denemelri ve 2 gündür dikkatli gidiyorum. umarım başarırım. evlilik çok şükür ii gidiyor cnm bir sıkıntımız yok. çabuk adapte oldum ben eşim saolsun yardımcı hep. sen de nasıl gidiyor. facede görüyorum hep geziyorsun yavrucuklarınla ne güzel:)
valla ben birdaha o çabalardan sonra 8 leri görmem artık diyordum ama gördüm olsun daha başındayken geri vitese taktım..kararlıyız çıtır olacağız inş.çıt kırıldım olmayalım da....MRB elifcim you tube ta falan var her level 10 gün yapılacak ama valla harpten çıkmış gibi oldum ben resmen titreyerek basıyrm yere acayip sıkılaşacaz galiba inş yakın zamanda 6 lardayım dün 73.8 dm bu sabah 73.4 süper gidiyz cumaya 72 yide görecem gibibu alkışta kendime
evet canım inş görecez eğer şimdi yaptıklarımı emzirirken yapsaymışım çoktan girmiştim 6 lara ama neyse zararın neresinden dönersek kardır dimi
Nayır nolamaz öznurum nettin sen sarsılda kendine gel yaaaaa ne oluyoz topla kendini bu kilonun sonu yok nereye kadar hep beraber toplanmanın zaman geldi daha fazla hareket az yeme haydi kızlar spora kampanyası başlatsakmı ne
kz ne diyon sen bilinç altımıza yerleştirecen öle deme toplanacak bu topik yine yeniden
almak vermek gercekten vucudumu mahvediyor.dün bir kadini gördüm spor salonunda bir on kilo vermis .ama o bacaklar karin nasil sarkmis anlatamam ve de spor da yapiyorum dedi.benim moralim alt üst oldu tabikii . is yerine yemek götürebilirsinn ama sen güzel vermistin kilolarina dikkat et fazla alma ..benimkiler büyüyo evde tutmak ne mümkün hep beraber hafta sonlari kacamak yapiyoruz hayat onlarla güzell
bak canım topikten kopma sakın..buradan kopunca motivasyonda azalıyor..damdan düşenin halini damdan düşen anlar misali bizi bizden başkası anlamaazz..hoş bulduk cnm.. ewt utancımdan gelemiyordum malesefama yüzsüzlüğü ele aldım ve aranızdayım. özledim sizleri de. seni ve berivanı çok merak ediyordum ne alemdesiniz die. nasılsın nasıl gidiyor bakim??
bak canım topikten kopma sakın..buradan kopunca motivasyonda azalıyor..damdan düşenin halini damdan düşen anlar misali bizi bizden başkası anlamaazz..
SELAM KIZLARR..
Bugünkü menüm
sabah
melemen
2 d.ekmek
zeytin
ara
meyve
öğle
sebze yemeği
2 d.eknek
yoğurt
ara
türk kahvesi
1 incir
akşam
sebze yemeği
salatalık
yoğurt
1 d.ekmek
ara
2-3 badem 2 hurma
bol booll su
spor:30 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?