80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm şekerler... herkes toplaşmış gene eee yaz geldi tabi.. ben de herkes gibi saldım çayıra mevlam gayıra oldum ama aklım başıma geldi. 64 kiloyum şu an ama dikkat ediyorum 2 gündür. ben de menülerimi yazarak aranıza bir giriş yapayım:)

dün
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlama yumurta
1 kaşık lor
domat-salat

ara
1 nescafe
1 kare bitter çiko

öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yayla çorbası
1 kase salata

ara
1 nescafe
2 tane diyet bisküvi

akşam
6 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği
yeşillik

ara
yarım portakal-yarım elma

bugün
sabah
2 dilim çavdarlı ekmek
1 kaşık lor
1 haşlama yumurta
domat-salat

ara
1 nescafe
1 kare bitter çik

öğlen
1 simit
2 küçücük parça katmer(eşim yoldan çıkardı)

ara
1 nescafe

akşam
2 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 kase salata

ara
yarım portakal-yarım elma

nescafeler şekersiz. her gün 3 lt su, 2 kupa yeşilçay..

hos geldin tekrar aramiza .bizde hala alip alip veriyoruz .bir türlü hadefimize ulasamiyoruz .evlilik nasil gidiyooo

ssonundaoldu hoşgeldin kız bayadır göremiyoduk seni nasılsın nerelerdesin biz bıraktığın yerde duruyoz valla görüyon dimi

hos geldin tekrar aramiza .bizde hala alip alip veriyoruz .bir türlü hadefimize ulasamiyoruz .evlilik nasil gidiyooo

hoş buldum cnm. aynen ben de sizler gibiyim o zaman al-ver vücudumu mahfettim. evle iş arası önceden yakındı eve gidip sağlıklı yiyordum. tayin olduğum zaman evle iş arası çok uzak mecburen işte yiyorum. o da hep sağlıksız oluyor ama mecburen yiyorum. evde desen bir hevesle hep yemek tarifi deniyorum ve yiyorum o da kötü. o yüzden bıraktım ben de denemelri ve 2 gündür dikkatli gidiyorum. umarım başarırım. evlilik çok şükür ii gidiyor cnm bir sıkıntımız yok. çabuk adapte oldum ben eşim saolsun yardımcı hep. sen de nasıl gidiyor. facede görüyorum hep geziyorsun yavrucuklarınla ne güzel:)

ssonundaoldu hoşgeldin kız bayadır göremiyoduk seni nasılsın nerelerdesin biz bıraktığın yerde duruyoz valla görüyon dimi

hoş bulduk cnm.. ewt utancımdan gelemiyordum malesef ama yüzsüzlüğü ele aldım ve aranızdayım. özledim sizleri de. seni ve berivanı çok merak ediyordum ne alemdesiniz die. nasılsın nasıl gidiyor bakim??

almak vermek gercekten vucudumu mahvediyor.dün bir kadini gördüm spor salonunda bir on kilo vermis .ama o bacaklar karin nasil sarkmis anlatamam ve de spor da yapiyorum dedi.benim moralim alt üst oldu tabikii . is yerine yemek götürebilirsinn ama sen güzel vermistin kilolarina dikkat et fazla alma ..benimkiler büyüyo evde tutmak ne mümkün hep beraber hafta sonlari kacamak yapiyoruz hayat onlarla güzell

valla ben birdaha o çabalardan sonra 8 leri görmem artık diyordum ama gördüm olsun daha başındayken geri vitese taktım..kararlıyız çıtır olacağız inş.çıt kırıldım olmayalım da....

ya benim de sarkmalar var ama giyinikken belli olmuyor:)))) baya yumuşadı vücudum ki ben de spor yapıyodum kendi çapımda.. ama beni en çok rahatsız eden çatlaklar lakin yapcak bişey yok. her şeye rağmen kilo vermek güzel. dikkat etmeye çalışıyorum kiloma ama al-ver oluyor mutlaka. işe yemek getirmem imkansız. çünkü ortam müsait olmuyor. bi de ben ne bahtsızım arkadaş konusunda. hiç kilolu arkadaşım olmadı. hep yiyen ve hiç kilo almayan insanlara denk geliyorum. burdaki arkadaşım da öyle. hep 55 kiloymuş ve boyu da 172 falan. onlar yedikçe frenlemeye çalışıyorum kendimi. bu da ayrı bir savaş bana resmen.

Büyüsünler büyüsünler güzel günlerde. Rabbim ayırmasın sizleri bir ömür böyle musmutlu gezin tozun inş..

hoş bulduk cnm.. ewt utancımdan gelemiyordum malesef ama yüzsüzlüğü ele aldım ve aranızdayım. özledim sizleri de. seni ve berivanı çok merak ediyordum ne alemdesiniz die. nasılsın nasıl gidiyor bakim??
bak canım topikten kopma sakın..buradan kopunca motivasyonda azalıyor..damdan düşenin halini damdan düşen anlar misali bizi bizden başkası anlamaazz..

bak canım topikten kopma sakın..buradan kopunca motivasyonda azalıyor..damdan düşenin halini damdan düşen anlar misali bizi bizden başkası anlamaazz..

kesinlikle doğru söylüyorsun.. kopmayacağım artık Allah'ın izniyle inş. Ewt bizi en iyi anlayanların olduğu yer burası. kilonun ne kadar kolay alınıp zor verildiğini ve bunun bizim için bir savaş olduğunu ancak bizim gibi olanlar anlayabilir cnm..

kızlar nasılsınız? ben yine yorgunu hafta sonu aldığım 600gr hala silinmedi tartıdan.. evde durduğum da yok koşturup duruyorum.. oğlumun gofretlerini çikolatalarını yiyorum
yeni gelenlere ve geri gelenlere hoş geldin yiorum, duyumum olayları dün okumuştum cevap yazamadım.. çok fena şeyler olumuş çok üzüldüm umarım kızın tez zamanda iyileşir, diğer ikisi için de sana kolay gelsin..
başka kaçırdığım bişi var mı bilemiyorum. yetişemiyorum size son zamanlarda, menümü yazmayı da unutmuşum dün onu da yazayım da işlerime döneyim öpüyorum hepinizi...

sabah: peynir ekmek, yumurta yeşilçay
ara: elma
öğlen, 2 kepçe kadar ekşili köfte, 1 sk pilav, yoğurt
ara: süt, armut, 1 tane kestane şekeri, yarım gofret
akşam: 1 kase yayla çorbası, 2 kepçe kadar ekşili köfte, 1 sk pilav, yoğurt

:125:
regli değil bişey değilim ne bu homini gırtlak durumu valla anlayamadım kendimi dövmek istiyorum

Sabah
1 ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
maydanoz
1 bardak meyve çayı
1 elma
1 tatlı kaşığı pekmez
Ara
4 küçük galeta
1 bardak süt
Öğle
1 kase mantar çorbası
5 mercimek köftesi
Ara
1 paket light çubuk kraker
Akşam
1 kase ayran çorbası
2-3 parça haşlanmış tavuk
1 ekmek
Ara
1 bardak çay
1 bayram şekeri
1 elma

menüm
  • sabah bir kase müsli sütlü
  • ara yok
  • oglen iki bardak cay,8 tane zeytin,iki dilimpeynir .iki dilim ekmek
  • ara iki mandalin .turk kahvesi
  • aksam dört tane tavuk baget .salata ,bir bardak kefir
  • son mandalin.veya elma olabilir
  • 1.5 litre su.iki saate yakin spor

sabah : kepek ekmeğe yağsız tost,5 zeytin ve şekersiz form çayı
ara : çok az gözleme,5 sarma z.y
öğle : 1 kase çorba ( arada kaçamak oldu o yüzden az )
ara : küçük muz ve 1 bardak süt
akşam : 1 kase çorba ve yarım tahılı simit aza da tahinli ekmek ( dayanamdım ( )
ara : 1 armut

SELAM KIZLARR..
Bugünkü menüm
sabah
melemen
2 d.ekmek
zeytin
ara
meyve
öğle
sebze yemeği
2 d.eknek
yoğurt
ara
türk kahvesi
1 incir
akşam
sebze yemeği
salatalık
yoğurt
1 d.ekmek
ara
2-3 badem 2 hurma
bol booll su
spor:30 dk

menumu yazqyim yaa kizlar neredesiniz duyum ayyuzlu harpy elmasekeri ve diger isimlerini hatirlamadiklarim gelin yaaa uzun uzun yazamiyorum ama okuyor keyifleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…