amiin amiin..hayirdir tatlim ya senin neyin var:26:
söylemiştim ya kayınpeder kayınvalide hala bende,sözde 1 haftalığına geldiler 1 ay oldu daha da ucu açık ne zaman gidecekleri belli değil,adam gibi dursalar inan hiç önemli değil isterse bir ömür dursunlar ben gayet önyargısız,samimi yaklaştımki geldiklerinde ...benimde erkek evladım var yarın benim gelinimin bana nasıl davranmasını istersem inan öyle davrandım ama bunlar insan değilmiş,kayınpeder aklını hastalıkla bozmuş hergün sabah akşam doktorsa kornea nakli dedi profesör ona da inanmıyo kendi bildiğini okuyo benimde sinirlerimi bozuyo oğlununda,haftada bir oğluyla bağrış çağrış kavga ediyo yok ben gidecemde,burnumdan getirdinizde inan eşiminde bişey dediği yok.En son telefonu çalmış babasının eşimde baba bakıyım senin gözün seçmiyo kim aramış dedi vay senmisin bunu diyen,yok ben cahilmiyimiokumayı bilmiyomuyum sen kim oluyosun,sizmi bilirsiniz herşeyi kavga kıyamet koptu,çekilmez bir adam,düne kadar kayınvalide iyi sessiz sedasız kadın diyodumki kadın dün coştu sizde saygı sevgi yokta ,biz sığıntımıyızda özellikle bana diyo ama farkındayım dünden beri sinirlerim acayip bozuk ,bir çift laf deseler kıyameyti koparıcam ya sabır çekiyorum devamlı napem ne edem bir akıl ver öznur abla:)))
zor oldugu kesinlikle dogru...gercekten zor..ama dün aksamki davranislari gözümün önüne geliyorda delirecek gibi oluyorum
esasini ararsan oda bende memnun degiliz..ama birbirimize olan o sacma bagimliligimiz yüzünden ikimizde bitiremiyoruz...ikimizde cok iyi biliyoruzki ayrildigimizda daha huzurlu mutlu yasayacagiz...gerci ilerisini allahtan baska kimse bilemez..belkide cok rezil perisan olacagiz kimbilirki yarinlariburada ayrilik trürkiyeden kolay..yani bir sene ayri yasamis olmak yetiyor..sebep sorulmuyor..birsey vbitmisse bitmistir..suclu aranmiyor...ha bir sene bekleyemem diyorsa kisi siddetli gecimsizlik oldugunu ispat etmem zorunds...ayni evin icinde ayri yasadigini iki tarafta kabul ederse gene tek celsede bitiyor...ama ben öyle zor dönemlerden kurtardimki evliligimi öyle yaralar aldimki genede bitirmidem simdi nasil olacak bu is hem ben ayriliga dair hicbirsey demedimde imada etmedim...bu durduk yere sordu bosaniyormuyuz diye...ne diyebílirdimki ne alaka niye bosaniyoruzki desem diyecekki aa bu bosanmak istemior biraz daha zorlayabilirim sinirlari...yok bosanmak isitiyorum desem demekki dünden hazir diyecek...en iyisi nasil istiyorsan öyle yap diyeyim dedim..
yemedim yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim zaten..onun yeine yemek yiyorum..dün geceden beri yedigimin haddi hesabi yok...kendimi cok biraktimgalibaaaahalbuki dün o kadar güzel baslamistimki hem az yemistim hem 1,5 saat yürümüstüm..cok su icmistim...kesin ve kararli baslamistim taki aksam bu olaylar patlak verene kadar....cook pismaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
bunu bende cok istiyorum..oluruna birakabilmeyi..simdilik sakince bekliyorum aksama neler olacak diye..hic kestiremiyorum neler olacagini....hertürlü lafa hazirlikli olabilmek icin düsünüp duruyorum..ama iremiminde dedigi gibi ben yemem o laf oyunlariniya diyorumki yokmu su nur yüzlü dedelerden falan..ansizin karsisina ciksa ve deseki hiiis allahin ö.z cinsinden yarattigi bana bak su kadincagizin morlini bozmaktan vazgec..adam ol artik..bak degnegimi sana bir dürttümmüydü dogduguna bile pisman olursun..kafami daha fazla bozma..o kadin allahin sevdiginden ..onu incitirsen allahi incitmis olursun..bend seni incitirim o zaman dese..buda korkudan altina sicsa....sonrada saygili sevgili bir koca olsa
dr gidiyom ama şekerimi hiç ölçmüyo daha geçen gittim bişeyin yok dedi sepetledi
canım açlık ve tokluk insülün direncine baktırdın mı??
allahtan hayirlisi olsun insallah..icten dileklerin icin cok tesekkür ederimduyum allah sana sabır kocana da akıl fikir versin canım inşallah aranız düzelir yuvanız bozulmaz ne de olsa çocuklarınız var
eve geldi..gitti banyosunu yapti..süslendi püslendi..benle gezmeye geliyormusun dedi..o siradada benim ortanca kucagimda agliyordu basim dönüyor diye...gelmiyorum dedim cekti gitti...cocuk hastaysa doktora götürelim sudur budur yok...canım yaşadıkların kolay hazmedilebilir şeyler değil ama aklına ayrılık gibi şeyler getirme, ALLAH' IN adaleti sağlamak için helal kıldığı tek şey boşanmak , o kadar sabretmişsin canım yaptıklarına kocanın,bu şekilde düşünüpte kendini üzme daha çok, sabret kazanan sen olcaksın canım, eşine dua et, sıkıldığında abdest al rahatlarsın,namaz kıl rahatlarsın maneviyatını kuvvetlendirecek şeyler düşün inan bana çok işe yarar ve kendini güvende hissettirir,eşine gelincede o kendisi için düşünsün vicdanıyla,sen ona ALLAH'ın emanetisisn artık sana nasıl bakarsa ona göre görevini yapmış olur,önce kendi görevlerini bilsin ondan sonra senin kadınlık görevini sorgulasın....
oy oy aslinda söyle esasli bir dayak istiyorkız bana kocanın nosunu ver ben onun gözünü korkutim en iyisi. sakallı dede kadar olmasamda bende iş grürüm
dr gidiyom ama şekerimi hiç ölçmüyo daha geçen gittim bişeyin yok dedi sepetledi
canim cok tesekkür ederim...senin ve diger arkadaslarin sayesinde kendimi cok daha iyi hissediyorum.iyiki varsizin yüzünü görmedigim sesini duymadigim arkadaslarim benimGamzelendi Gönül Yine Devası Ah'tır !
Gönlü Mahzun Olanın Dostu ALLAH' tır.
ŞEMS-İ TEBRİZİ
selam kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzz ben geldimmm bugün ilk kez girebildimmmmmmmm
ay ablam onun gibi birşey 2 gündür umreden gelenleri ziyaret ediyoruz kurs zaten neredeyse bütün günü alıyor 12 de gdiyorum 4 gibi geliyorummm 2 gündür de ziyaret filan derken dolu dolu geçiyorrrr sizde ne var ne yok senin pek ii görünmüyor alıntılardan baktığıma göree yine eşin birşeyler yapmışşşş inşallah önemli birşey yokturgene komsulukta degildin insallah
ay ablam onun gibi birşey 2 gündür umreden gelenleri ziyaret ediyoruz kurs zaten neredeyse bütün günü alıyor 12 de gdiyorum 4 gibi geliyorummm 2 gündür de ziyaret filan derken dolu dolu geçiyorrrr sizde ne var ne yok senin pek ii görünmüyor alıntılardan baktığıma göree yine eşin birşeyler yapmışşşş inşallah önemli birşey yoktur
olur olurrrrrrrrr sallanmazsaaaa durduğu zamanın kıymetini nereden bileceğizz yeterkiiiii güzel günlerrr gelsin ayy bu arada haberlerde gördünüzmü japonyadan deprem uzmanı gelmiş marmara depremi yolda demiş 2 3 yıla kadar 7... şiddetinde demiş allahım korusunnnnnamaaan bosver sen bunlari..adam ö.z iste bildigin ö-z tipik erkek ...deprem bölgesi gibi bizim evlili...arada söyle 8 siddetinde sallanmazsa dengelenmiyor dengelersimdi 6-7 siddetinde sallaniyoruz bakalim noolcak
doğru ama değil mi :))))
ay allah korusun kiz....milyonlarca can var..üstelikte istanbul cokta saglam olmayan bir yer...allahim öyle bir aciyi birdaha yasatma yarabbim...olur olurrrrrrrrr sallanmazsaaaa durduğu zamanın kıymetini nereden bileceğizz yeterkiiiii güzel günlerrr gelsin ayy bu arada haberlerde gördünüzmü japonyadan deprem uzmanı gelmiş marmara depremi yolda demiş 2 3 yıla kadar 7... şiddetinde demiş allahım korusunnnnn
doğru ama değil mi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?