80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah.peynir zeytin yumurta kep.ekmek domates
ara.turk kahvesi
ogle.pirasa makarna bir baget yogurt 3 yemek kasigi idi porsiyonlarim
ara.bir kucuk vanted cikolata kirmizi kartliyim ondan
aksam.paratesli.kiymali soganli firin yemegi yarim lavas ve 1.5 bardak ayran
ara.bir kase sutlac
kacamakli bir gundu cunku canim cok tatli cekiyorrrrr

Bende 80 kiloyum aranıza katılabilirmiyim

hoşgeldin şekerim gel gel hep birlikte zayıflayalım

topik 2 gündür çok sessiz ((

evet yaa neyse benim işime geldi nasıl olsa çok giremiyorum sayfalarca okumam gerekmiyor :)

geldim geldim :) çikolata dışında fena değil.. kaç kaloriydi acaba? 150yi aşmıyorsa sorun değil.. tatlı krizlerinle biraz tarçınla başa çıkmaya çalış bende işe yarıyor :)

herkeslere iyi akşamlaaaaaaaaaar
menüm
sabah:1 dilim ekmek peynir zeytin 2b çay

öğle:1 kase yoğurt çorbası ve 3 kaşık makarna

ara:1 elma 1 dilim portakal

akşam:4 kaşık pırasa yemeği 3-4 kaşık et ve salata

3 b yeşilçay
30 dk jillian 1 mil leslie
bitmiş durumdayım duş alıp yatacam tabi okula giderken gelirken ve okulda kat ettiğim ypol hariç

Benimde bugünkü menüm
Kahvaltı 1 dilim ekmek
Peyniri yumurta avuç ici kadar
Ara 1 muz

Öğle z. Taze fasulye
1 dilim ekmek
Yoğurt
Biber

Ara 1 tane ekler

Akşam yarım dilim ekmek
4 yk nohut
1 kase çorba

sabah: 1 galeta peynir yumurta, süt bu aralar domates canım hiç istemiyor..
ara: süt (son kullanma tarihi gelmiş bitsin diye içtim tüm gün), 1 greyfurt
öğlen: 2 kase sebze çorbası yoğurt
ara: süt, 1 kare çikolata
akşam: salata: haşlama, 1-1,5 sk b. pilavı, yoğurt, 1 kase çorba

harikasın kim tutar seni

ay yüzlüm de yok? elma şekerim kesin yine diyeti bırakmıştır deli kız bi rayına oturtamadı.. umarım herkes iyidir

sagol canim benim..bu öküz kocanin bu aksam yaptigi hareketten sonra cocuklarinki bana peynirekmek gibi geliyor valla.dur hemencik anlatayim: bu aksam karsikomsu alman kadin geldi..onun ogluyla benimki ayni spor klubüne yazildi ya..kagit isi varmis..onu halletmek icin gelmis..buyur yaptim kadini iceri..ha bu kadin benim icin gecmiste siradan bir komsu olmadi..yani bu öküzün beni dövdügü yillarda beni alip kadinsiginmaevine götüren kadin...neyse..sevgili kocam evragi doldurmak icin yazmaya basladi..baktiki igrenc bir yazi cikiyor bana almanca sen yazabilirmisin dedi..bende severek dedim...adam birden hih severekmis diyerek tuhaf tuhaf güldü kadina...dedim belki art niyeti yokturdur kafama takmadim..neyse yazdik sohpet basladi..kahve icerken..ben konusurken ikide bir beni düzeltiyordu ..bende salak gibi hala iyi niyetinden yapiyor diye önemsemedim..hatta düzelttigi sekilde konusmaya devam ettim...bu arada su benim gitmek istedigim sporsalonunun reklami vardi masada..aa burayami gitmek istiorsunuz diye sordu kadin..bende evet ama biraz pahali..esimi ikna edemiyorum dedim gülerek...aa adam birden beni resmen salak yerine koyacak laflar tüketmeye basladi..yok sacmalikmis..yürüsem yetermis...hep lüzumsuz masraflarmis...vs..vs...söyledikleri kendi düsüncesi tamam saygi duyarim..ama yüz hareketleri mimikleri sanki karisi dünyanin en gerizekalisiymis gibi hareket ediyor..dayanamadim.türkce dedimmi gülümseyerek bak canim hareketlerinden acayip gicik aldim sinirime dokunuyorsun daha fazla devam etme..buda ne dese iyi almanca:söylediklerinden hicbirsey anlamadim ne dedin? ya resmen pustluk yapiyor bana.. soka girdim hic beklemiyordum bu hareketi..beni yerin dibine soktu soktu cikartti...donakaldim..hicbirsey diyemedim o anda...gülümsemeye calistim sohpetin gerikalani boyunca kadina ayip olmasin diye..ama kadin anladi tabi bozuldugumu...kahvesini icti giderken kadin bana sessizce araniz nasil dedi...görüyorsun dedim adam ikiyüzlü birsey olursa hemen bana gel ben sana destek olurum gibisinden laflar söyledi gitti....hernedense onun samimiyetide bana samimi gelmedi ya neeyseeeeeee..bu ne ya kendimi muhtesemyüzyildaki dizide oynuyor gibi hissettim yemin ederim....herkes hersey iki yüzlü...yokmu benim gibi (ukalalik degil vallahi amacim) icten neyse o olan biri bu dünyada ya kadin gittikten sonra adam birden bire degisti canim karim güzel karim caay icermisin(ki bu soruyu hep sucluyken sorar..burdan anladimki kasitli yapmis..daha beter sinirlendim) dedim sende iki yüzlüymüssün...insan karisini o hallere sokarmi..sen yeri geldi aman babamdan öte oldun benim icin..hayatimin adadim ben sana..evlat verdim ....sen nasil beni bu kadar rezil bir hallere düsürdün..biliyordun duygularimi almanca anlatirken zorlandigimi hatali konustugumu nasil beni böyle bir duruma cekmeye calistin yok alinganlik ediyormusumda birsey yapmamista..dedim kes ya...sende bende allahta biliyor ne oldugunu..gerisinin vede senin agzinin ne dedigi umurumda degil....git vicdanini kandir sen
sende miiiiiiiiiii ((( yaa neden amaaa yaaaaaaaaaaaaaaa
bende

vericem vericem..ben güclü bir kadinim..irademe yenik düsm,eyecegim izle ve gör

uykusuzluktan ölüyorum
oğlum 2 gündür neredeyse hiç uyumadı
eşime dedim bugün bari bana yardımcı ol
azcık uykumu alayım
yarın da annemin misafirleri var
inş fazla kaçırmam

menüm
sabah:1 simit,1,5 yumurta,peynir
ara:1 portakal
akşam:2 kaşık pilav,4 kaşık sebze yemeği,yoğurt
ara:süt

benben canım ben geliyom bakıyom kimse yok kaçıyom. aslında buraya gelmeyede çok yüzüm kalmıyo. kaçamak yapınca sanki beni görmüşsünüz de fırça yicem gibi geliyor. dr un tavsiyesine uyup kalorimi 1600 e çekmeye çalıştım. sen ne oynuyon kendinle dimi ama 1800 e dayanabiliyorum ancak. aza çekince gece krize giriyom. güne iyi başlıyom kahvaltı güzel öğlen güzel aralar güzel akşam da nispeten güzel oluyo. ama sonrasında bi açlık geliyo. resmen elim ayağım titriyo ne yapsam atlatamıyom. çikolata yemediğim sürece daha düzelemiyorum. hoş akşamdan halsizlik başlıyo. farkındayım ama bir türlü düzelmiyor. en iyi yol bildiğin yol dimi. bu güne kadar ne yaptıysam onu yapmaya devam edecem. bu kadar yazdıktan sonra menümde ne çıkacak az buçuk tahmin edersiniz heralde

kız bu kadarcık yemekle sen yaşayabiliyon mu? çocuğu bırak bana iki gün biraz dinlen istersen. hem bizim çocukların da çok hoşuna gidecek bir faliyet bu

ay yüzlüm de yok? elma şekerim kesin yine diyeti bırakmıştır deli kız bi rayına oturtamadı.. umarım herkes iyidir

kız geçen dedin ya şallı kafayı yemiş. hangi videosu için dedin sen onu 2. videosu için mi? o video kolay geliyodu bi ara bana. çoktandır yapmadım ama acaba yapsam ne olurum bilmiyom acaba bi ara yapsammı:44::44:

kız harbi ö...z seninki ha. elalemin yanında yapılmaz öyle şey. benimki kaynanam gilin yanında yapıyo o ö..zlüğü. ne zaman hoşuna gitmeyen bişe olsa onların yanında söylüyo. 1 yıllk evliyiz yaylaya gittik. gömleklerini ütülüyom paşamız hep takım giyiyo o zaman. ütünün de buharı yok bozulmuş. kaynanamın yanında demesinmi düğme yerlerini hiç iyi ütüleyemiyon kırış kırış kalıyo diye. kusura bakma ama ütü bozuk dedim. sustum ama çok bozuldum. sanki beceriksizmişimde yapamıyom gibi. şimdilerde böyle yaparsa beğenmiyosan sen ütüle diyom çıkıyom. geçen kot pantolonumu ütüle diyo. dedim ohaaaa kotu çek ayağına ne ütüsü çok istiyosan sen ütüle dedim. sanki birilerinin yanında rezil edince başları göğe eriyo

dünden beri resti cektim bende..sabah kalkmadim ise göndermeye..öptü kokladi aman karim canim karim dedi ama ben yüz vermedim...iyi valla baskasinin yaninda bana salakmisim gibi davransin hatta karsi tarafa direkt öyle seyler söyler gibi kasla gözle konussun sonrada aman karim canim karim...kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyor benle..sabah yüz vermeyince bak küserim haa dedi..bende dedimki küsersen küs ben dünden beri küsüm...
haa sabah ilk kaldirdiginda ne dese begenirsin: kalk kadinlik görevini yap.... allah allah...seninde erkeklik görevin karini sirf hava basmak icin baskalarinin yaninda rezil etmekmiydi dedim..
kiz gülay bu öyle bir hiski nasil diim yazarken cok basit bir konuymus gibi geliyor...ama adam resmen asagiladi beni.. öyle tavirlari vardiki yazarak anlatamiyorum..yani sanki kadina:bak benim karim tam bir gerizekali ama cocuklarim icin katlaniyorum der gibi tutumlari vardi..sanki o benden cok cok üstünmüste ben bes kurus etmezmisim gibi..ya adamdan nefret ettim dün geceden beri..bana dokundugu zaman bile igreniyorum..sanki sokaktaki adam gelmiste bana dokunuyormus gibime geliyor..yüzüne bakasim yok..bu isin sonu noolcak bilmiyorum..ama yüregim cok koptu coooooooooooook...bana iki yüzlülük yapti ya..tipki bacilari gibi yüzüme güldü ama agzindan suratindan zehir akti...ya olamaz böyle birsey..ben onun hayatarkadasiyim..cocuklarimin anasi yuvasinin diregiyim nasil olurda bana böyle bir tutum sergiler...
ya siz söyleyin bendi abartiyorum yoksa

Hatunlar günaydın menümü yazayım dedim ama telden nasıl alta geçiliyo bilemedim yazdıkça yaZılıyo akşam 2 sini birlikte yazayı. Bari

Öznurcum bu adam bence bu kadının sana yardım ederek sığınma evine gitttiğinibildiği için tabiiki yap amaması lazımdı ama kendisinde suç olmasığını önceki yaşananlaeın birazda senin auçun olduğunu ispatlamaya çalışmıştır bu birazda önceki yaptığından utandğının göstergesi önce hep can gelio erkekelr için sonra canan kasınlar kadar fedakar değiller malesef

öznurcum kaptanıma katılıyorum bence de o kadının yanında kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. bak ben bu yaptıklarımı boşa yapmıyorum bu kadın beni çıldırtıyor o yüzden dövdüm demeye getiriyo belkide. erkekler zeytin yağlık yapmaya bayılıyolar. bizi de soylarını devam ettirecek araçlar olarak görüyolar onlar için çokta önemli değiliz aslında

iyide ben onu terkettigim siralar bu adam bu kadinin yaninda saatlerce agladi..ben karimi istiyorum ona cok eziyet ettm haksizlik ettim diye...daha dogrusu bu kadin bana bunlari anlatiyordu o siralar..evimiz karikarsiya...mutfakcamlarimiz birbirine bakiyor..o yillarda bu kadin camdan sürekli beni izlerdi bir olay varmi yokmu polisi aramak gerekiyormu diye..öyle zamanlar oluyorduki mutfagin perdesini kapamazdim..adam ya beni öldürmeye kalkarsa dövmeye kalkarsa görsün yardima gelsin diye....ben neler yasadim neler..nelere eyvallah cektim yuvam icin...ama dünaksamki tutumlari disardanbakana hic sayilir bunca yasadiklarimin yaninda ama onurumun incindigini hissediyorum...ne mantikla yapmis olursa olsun hak veremiyorum görmezden gelemiyorum...cünkü ben onun gururu incinmesin diye kizarken bile gülümseyerek konustumki kadina karsi kücük düsürmüs olmayayim diye..kadin iceri girdi..bu adam ikili koltukta oturuyordu..kadina direk demezmi buyur otur ister yanima ister diger koltuga yani ne mantigi vardi simdi bu konusmanin? ki adam baskasinin yaninda bana bile demez bu lafi ters anlasilir diye..ne yapmaya calisiyor kafayi yiyecegim yemin ederim..dün aksamdan beri agla agla gözümde yas kalmadi..yanagim yara olmus gözyasinin tuzundan yemin ederim....adam hicbirsey olmamis gibi sabah kalkmis bana diyorki kalk kadinlik görevini yap bana kahve hazirla ekmek hazirla...b.k ye emi

99 kaloriymis neyseki gecmemisim
su tarcini deneyim evde hazir bile

menu cok guzel canim spor da harika tebrikler

az önce venim ö.z koca aradi..ne zaman ekmek getiriyorsun bana diye...bende dedim git komsunu ara getirsin sana ekmegini...nasilsa bana bile gel yanima otur diyemezken baskasinin yaninda sen benim yanimda nasil olurda böyle bir laf söylersin....beni yerindibine sokarsin...beni asagilarsin...sana verdigim ilgiyi haketmedin bundan sonra benden birsey bekleme dedim..ne yani bosaniyormuyuz dedi...birden bire bana bunu niye sorduki..ben bosanalim yada senle yasamak istemiyorum gibi laf demedimki..sadece benden eski ilgiyi bekleme dedim o kadar. nasil istiyorsan öyle yap dedim bende...öylemi diyorsun dedi..evet öyle diyorum dedim kapattik telefonu
noolcak bu isin sonu artik karar veremiyorum neyin dogru neyin yanlis olduguna...nasil davranmam gerektigine..bildigim tek sey varki cook ama cooooooooooooooook kirildim

kaptancim tel klavyesinde asagi sola donen bi ok var o alt satira enter gorevi goruyor canim

ayyuzluuu o aksam krizleri eskiden bende de cok olurdu biseylet icerek ve cocuklarla oynasarak kafamdan attim. ilgimi baska seye yonelttim belki sende de ise yarar ya da sporunu o saate kaydir

oznurcum senin adam biraz zor adam hep idare hep idare ister haa edip etmemek elbet senin kararin iyi dusun tasin tatlim biraz sakin ve sessizce karar ver teraziye koy ve tart en iyisini sen bilirsin arti eksiyi tary arti fazlaysa ona gore idare edersin aile isleri ennn zor olani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…