80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyyyyy canım naptın öle düşüme hiçbir zaman,tehlikeli sözler bunlar ALLAH korusun tövbe de yawru (
ALLAH c.c sevdiği kuluna dert verir bunu unutma,hem cennet öyle kolaymı kardeşim benim,nebiler nebisi gözümün nuru canım peygamberim neler çekmiş ,ki peygamberimiz kendini anlatırken şöyle diyor : "hiç kimsenin çekemeyeceği kadar acılar çektim,hiç kimsenin çekemeyeceği kadar açlıklar çektim.." demiş ki yaradanın en sevglisiydi, biz tabi çekecez ama sabrederek,başımıza gelenlerin ALLAH'tan geldiğini bilerek sabredicez... sabredicezki canım kurtuluşa ericez inş.

KOVA, canım sen fazla seçicisin, en iyisi, en güzeli hep senin olmalı, kısacası herkesle olmaz

kiz sen bana bakma ben böyle derim bazen ama Allah ta biliyor ya dilimde hepsi..Allahin bu gününe cok sükür...ama ya diyorumki aradada güldürsede sabrimiz daim olsa..sabredecek direnecek gücüm olsa..ay ben bu aksam carpilirim valla tövbe tövbeeeeeeeee:18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

canım bizim dinimiz o kadar hassas, o kadar nazik ve o kadar ince düşünceli bir dinki ,önce biz kendimizi bilmediğimiz için sorunlar çıkıyor hep. oysa ki eşler birbirinin cennetidir, sen her şeyi boşver ALLAH'IN rızası varsa sen kendini düşün,çünkü her ne kadar dünyada yanımızda birileri varsada her yaptığımız kendi hanemize,senin ceplerin sevap dolu desen o zaman,aman düşmesin o sevaolar dolsun taşsın :))))

aa düsürürmüyüm canim..o kadar eziyetle kapmisim kaptirirmiyim daha dur bu adamla evli oldukca cebi doldurmaya devam gibi gibi

bakmıyorum canım aaaaaaaaa sana kocan baksın sabredicez canım ,duamızda peygamber sabrı istiycez, ALLAH çekemyeceği yükü kuluna yüklemez , çektiğinde mutlaka bi sınav vardır,o yüzden inş. biz o sınavı kazananlardan oluruz ( amiiiiiiiiiinn )

kizlar desteginiz icin cok coook tesekkür ederim....-20 derecede otobüs beklerken bana sunulan sicacik cay gibi oldunuz valla
hepinize iyi geceler...yarin kadinlar günüymüs..simdiden hepinizin kadinlar gününü kutluyorum

AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN cümlemiz insallah

aa düsürürmüyüm canim..o kadar eziyetle kapmisim kaptirirmiyim daha dur bu adamla evli oldukca cebi doldurmaya devam gibi gibi

:))) RABBİM iki cihan saadeti nasip etsin inş. ( amiiin )

senin vesilenle duamızıda yapalı :)) RABBİM geçim darlığı çekenlere hayırlı helal geçimler versin, rızık darlığı çekenler hayırlı helal rızık kapıları açsın inş. (amiiinn )

İLİ : GENEL
TARİH : 08/03/2013

BİR KUL OLARAK KADIN
Kıymetli Kardeşlerim!
Peygamber Efendimiz (s.a.s), Veda Haccı için Mekke’ye doğru yola çıkmıştı. Kafile içerisinde hanımlar da vardı. Yol düzenini sağlayan Enceşe isimli bir genç, coşkuyla şiirler okuyor, güzel sesiyle ezgiler söylüyordu. Bu durum, develerin heyecanlanıp hızlanmasına ve üzerlerindeki hanımların rahatsız olmasına sebep olmuştu. Efendimiz, hanımları sarsıntıdan kurtarmak için olaya müdahale etme gereği duydu. Mübarek ağzından dökülen şu zarif ifadelerle gence seslendi:
-“Ey Enceşe, sakin ol! Kristalleri dikkatli taşı!”
Şefkat Peygamberi, hassas bir varlık olan kadını kristale benzetmek suretiyle onun değerine ve ona karşı ne derece dikkatli davranılması gerektiğine işaret ediyordu.
Kardeşlerim!
Yüce Allah, kâinatın en şerefli varlığı olan insanı, bir tek özden yaratmıştır. İnsan olma onur ve sorumluluğunu hem kadına hem de erkeğe yüklemiştir. Sahip oldukları bu sorumluluk ve değer açısından kadın ve erkek, Rabbimiz nezdinde aynı önemi haizdir. Nitekim Yüce Rabbimiz “Mümin olarak, erkek veya kadın, her kim salih ameller işlerse, işte onlar cennete girerler ve zerre kadar haksızlığa uğratılmazlar.” buyurmaktadır. Dolayısıyla kadınıyla erkeğiyle bütün insanlar, Allah’ın kuludur. Önemli olan bu kulluğun farkında olmak, karşılıklı görev ve sorumluluk bilinciyle hayatı sürdürmektir. Peygamberimiz de, “Kadın ve erkek bir bütünü tamamlayan iki eşit parçadır.” sözüyle kadın ve erkeğin biri olmadan diğerinin eksik kalacağını ortaya koymuştur. Bu itibarla kadın ve erkek, sağlıklı ve huzurlu bir toplumu birlikte inşa eden, birbirlerini koruyan ve sükuna ulaştıran iki ayrı değerdir.

Değerli Kardeşlerim!
Rahmet Peygamberi, kadının toplum içinde saygın bir yere sahip olması için bugün bile gıpta ile karşılanacak nice gayretler göstermiştir. Öyle ki dönemin kadına yönelik bütün acımasızlığına rağmen O, her daim kadının onurunu korumuş, kadına karşı şiddete başvuranları sert bir dille uyarmıştır. O’nun kadına muamelesi şefkat, merhamet, nezaket ve anlayış örnekleriyle doludur. O, vahye muhatap olmanın heyecan ve ağırlığını ilk olarak sadakât timsali eşi Hatice annemiz ile paylaşmıştır. Sütannesi Halime’ye derin hürmet göstermiş, kızı Fatıma’yı sevgi ve şefkatle büyütmüştür. Kız torunu Ümâme’yi omzuna alarak ashabına imamlık yapmıştır. “Sizin en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananınızdır” buyuran Efendimiz, hem eş, hem baba, hem de evlat olarak bir kadına nasıl davranılması gerektiği hususunda bize en güzel örnek olmuştur.
Kardeşlerim!
Yüce Kitabımızda Allah’ın övgüsüne mazhar olmuş kadınlardan kesitler sunulur. Yaratılışın kendisinde tezahür ettiği annemiz Havvâ, iman ve cesaretin zirveye ulaştığı Asiye, hayâ ve iffetin mekan tuttuğu Meryem, sadakât ve teslimiyetin anlam bulduğu Hacer, namus ve haysiyeti Yaratıcı tarafından tescillenen Âişe validemiz bu yüce şahsiyetlerden sadece birkaçıdır.
İnancımızda kadın Allah’ın emaneti olan bir eş, ayaklarının altına cennet serilen bir anne, Allah’ın rahmeti ile sarmalanmış bir evlat ve Rabbimizin mükerrem kıldığı bir varlıktır. Bu itibarla kadın her türlü hürmet ve saygıya layıktır. Kadınları incitmek, hangi gerekçeyle olursa olsun dövmek, mağdur ve mazlum durumuna düşürmek inancımızla bağdaşmaz.
Kardeşlerim!
Ne hazindir ki günümüzde hemen her coğrafyada kadın baskı, şiddet ve zorbalıklara maruz kalmaktadır. Kadın onuru ve saygınlığını hiçe sayan bu çirkin davranışlar cehalet, merhametsizlik, vicdanî değerlerden yoksunluk, dahası insan oluştan uzaklaşma gibi etkenlerden kaynaklanmaktadır. Söz konusu yanlış tutum ve davranışların İslam ile bağdaştırılması ise daha da vahimdir. Çünkü zulüm ve şiddeti hoş gören hiçbir yaklaşımın, düşüncenin, geleneğin ve inanışın, kendisine Kuran ve Sünnet’te yer bulması mümkün değildir. Unutmayalım ki yüce dinimiz İslam ve onun peygamberi Efendimiz eşimize, evladımıza güzel davranmayı imanın kemali için gerekli görmüştür.

herkezin kadınlar günü kutlu olsun şimdiden

bu gün cozuttum zaten aslında gırtlağıma kadar dolu hissediyom amma yine de bişeler yemek istiyom açııııııııııııııııııııııım. her yerim şişti yine. benden hayır beklemen artık kilo milo veremem bundan sonra zaten yarın bildirim günü çanta yağmuru yicem doyacam.

canım belki kan şekerin düşüktür o yüzden sürekli bişeyler yemelk istiyosundur,tarçınlı süt iç yada yoğurt ye bak çok faydasını görürsün,hem öle kendine haksızlık etme, yarını düşünme maden haftayaki bildirimi düşün , bu hafta çantayı yemeden önce başını eğersin isabet etmez ıskalar :)))
bende yarından kortuyorum ,bakalım baskül hanımın pilini değiştirdm yarın ne diycek bana :))

HAYIRLI SABAHLAR GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN HATUNLAR..
İLK BİLDİRİMİ BEN YAPAYIM İÇİNİZ AÇILSIN

BAŞLANGIÇ: 93
GEÇEN HAFTA: 80.9
BU HAFTA: 79.8
GİDEN: 1.100
HEDEF: 67
BOY: 1.70
TOPLAM SPOR: 150 DK YI AŞKIN..

Nasıl mutluyum anlatamam..uyuyamadım valla..zaten işim var çıkacağım..öğleden sonra da komşuma davetliyim..sıfır kaçamaksız 2 hafta sonunda kendime bir ödül vereyim artık dimi??
birde dayanamadım her gün tartıldım ya..fazla çıkmamın sebebi tartının pili zayıfmış..dün yeni pil aldım..aklınızda bulunsun..dijital tartıların pili zayıfladığında yanlış tartıyor..

merhaba kızlar benim son bildirimim o yüzden listede bende olmak istiyorum çok uğraşıyoruz bu kiloları vermek için tabloda kendimi görünce motivasyonum artacak lütfen kaptan benide listede son kez yaz öptüm hepinizi

başlangıç kilo:84 kg
geçen hafta kilo:79,8 kg
bu hafta kilo:77,8 kg
giden kilo:2 kg
toplam giden:6 kg
hedef :65 kg
spor: her gün bir saat yürüyüş
teşekkür ederim
hepinizi çok seviyorum

Nazım HİKMET RAN / KADIN

Kimi der ki kadın
uzun kış gecelerinde
... yatmak içindir.
Kimi der ki kadın yeşil bir
Harman yerinde dokuz zilli
Köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki ayalimdir.
Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran.
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal.
O benim kollarım, bacaklarım.
Yavrum, annem, karım, kız kardeşim hayat arkadaşımdır...

8 mart dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun..

öncelikle hayırlı cumalar ve BURADAKİ VE DÜNYADAKİ TÜM KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM KADIN OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

seninde benin gibi kafan karışmış nasıl davranasın bilemiyon bende kocama karşı direnince böyle tartışmalar yaşıyoruz benimki sadece beni onun istediklerini yapacak istemediginden uzak duracak biri gibi görmek istiyo yok anam kadın bir şey başarsın kendi ayakları üstünde dursun yok çalışma yok çok gezersen yasak carsıda ne zırt pırt gidilirmiymiş o kadar engelliyorki beni buna ragmen çok direnç gösterdim yıllardır ama artık yoruldum ve baya yoluna girdi artık alıp başımı cıkarım suraya gidiyom deyip eskiden gidebilirmiyin derdim yok gitme ne işin var orda oturmaya bile aylayıp otururdun bu güne kadar ok terketttin onu ama olmadı yine birleştik
şunu biliyorum ama ben inattçıyım hiç pes etmiyorum belki onun suyuna gitmeyi denesem çok mütiş bir hayat gececek ama bende onu kölelik olarak görüyorum o istiyo sabah kahvaltı ögle yemegi akşam tüm ev tertemiz yemek hazır hiçkonuşmayan o yorulmuş televizyon karşısına yatacak getir götür topla yıka sonra yat yanıma az keyif yapalım sonra yata ooooooooooooooooo varmı böyle hayat ben sabah uyanırım kızlar gider o kalkar kahvaltı gider arkadan ben buraya oglan uyanna kadar çocuk kalakar kahvaltısı saat 10 mutfaga giderim öglen yemegi yatakları toplarım tabi arda bir iki telefon konuşması annem kv ve 1 arkadaşım günlük plan yaparım varsa gezme eee süpürge zor yatişir öglene açarım süpürgeyi oglum ben süpürcen yada kapatıp kacar durmadan camaşır tuvalet banyo öglen oldu bile beyimiz gelir yemek yer mutfak giitti yataga gider girer içine bozar kızlar gelir 2 de E YEMEK ODALARI DA DAGILIR KİTAP DEFTER ben sabah bu evi topladım mı bilmiyom e yatak bozuk kızların oda daganık oglanda dagıtttı oyuncakları mutfak yine bulaşık doldu hadi bir daha ev işi yani onunki ne basit benimki çok yorucu bir hayat

bazen boşveriyom bazende bu hayatın içinde sıkışıp kaldıgımı çıkışı bulamadıgımı görüyorum 14 yıl önce onu nasıl severdim bir bilseniz şimdi bir kaşık suda bogasım geliyo resmen bana yaşaktıklarından dolayı beni kaçırdı bu arada ben onu bırakmak istemiştim sevgili iken aaaaaaaaaaahhhh bu sevgi mi aşk mı ne halt ise bırakamadım gitti onu böyle cocuk gibi didişe didişe gidiyoruz ne ben altta kalıyom ne o kendime kizıyom bazen acaba huyuna gitsem ne olacak gercekten kölesimi olurum ki bu arada dün çiçek getirmiş bana bugün için kadınlar günü diye sevgililer gününde demişti biz sevgili degiliz
yani ben çözemedim erkek millettini çok severler ama sevdigini söylemez eziyet ederler
tabi biz kadınlardaonlara azetmiyoz kuyrumuza basılınca
bu hafta çok kötü gecti bildirim falan yapmak isterdim ama diyet yapmadım ki 2 gündür doktora gidiyom safra kesesi taş dolu imiş agrım var bakalım pzazartesi ameliyat olup olmayacan belli olacak çok kustum birkaç gün önce yemek hiç yemedim nerde işe yani alt üst bir hafta gecti su günleri geçireyim dönücem diyete

kızlar hakikaten pil zayıflayınca yanlış mı tartıyo. ben iki senedir kullanıyom sürekli hergün çıkarım üztüne çalışınca sorun olmuyo gibi hissetmiştim. nerden alacaz bu zıkkımın pilini bi de kaç para tartıdan daha pahalı olmasın da sonra bizimki dırlar yardııııııım edin

kız ne var gidecek bak takılıyoz hep beraber ama sen çok uyanıksın son kez gelip yazdın bize nispet yaptın 2000 gr ne kız maşşallahhh güzel vermişin. callen e başladınmı canım ya da şimdi ne yapıyon egzersiz olarak umarım 70 lerde mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…