cakalim demiiiiiiiiiiiaslinda yani birsey yapsa yakalasam yalanini ne olacakki daha kötü duruma gidecek hersey...ama dedigin gibi seytan durmuyorki ..fildir fildir is basinda..bende onun kadar caliskan olsamda yürüyüs yapsam dal olurdum daaal saka bir yanada ay canim benim ya simdi bu mesajini okudum ya icimden birseyler akti gecti sanki..yani öylemidir diyorsun...taviri azaltayim azaltmasinada icimdeki kirginlik izin vermiyorki...aslinda ben kep cevreme derim ..evlilikte gurur olmaz tafra olmaz uzatipta büyütmeyin meseleyi diye..ama bosa dememisler hocanin dedigini yap gittigi yoldan gitme diye..hos hocalikta yok bende..anca cocuklarima hocayim:))))) tamam kiz bu mesajinla bakis acim degisti..azicik yumusayacagim ama genede tafra yaparim haberim olsun...cok üzüldüm cünkü..birdaha yapmamasi adina yani
ahhh o şeytan yokmu ama kişinin en büyük düşmanı nefsidir , nefsin arkadaşı tabiri caizse yoldaşı şeytandır,dün ayette okudum şeytan ahirette hesaba çekildiğimzde bize bana kızmayın ben size gel dedim sizde geldiniz diycek ,ayette birebir böyle geçyo canım ama başka bir ayette ise ALAH c.c benim salih kullarımı kandıramıycaksın diyor, şimdi sen saliha kularından ol sevgini muhabbetine geri dön
yaradana kurban olayim...bazen beni seviyormu sevmiyormu anlamiyorum ama
oyyyyy canım naptın öle düşüme hiçbir zaman,tehlikeli sözler bunlar ALLAH korusun tövbe de yawru(
ALLAH c.c sevdiği kuluna dert verir bunu unutma,hem cennet öyle kolaymı kardeşim benim,nebiler nebisi gözümün nuru canım peygamberim neler çekmiş ,ki peygamberimiz kendini anlatırken şöyle diyor : "hiç kimsenin çekemeyeceği kadar acılar çektim,hiç kimsenin çekemeyeceği kadar açlıklar çektim.." demiş ki yaradanın en sevglisiydi, biz tabi çekecez ama sabrederek,başımıza gelenlerin ALLAH'tan geldiğini bilerek sabredicez... sabredicezki canım kurtuluşa ericez inş.
kiz ben bu sekil ne sevaplar kazandim biliyonmu sen....bu adam sayesinde yani hic süphem olmayacak cennete gidecegimden dermisim...ay saka saka..tabiki orasini allah bilir..iyilik güzellik kimde kimse bilemez..ama bende kötülük yok en azindan bunu biliyorum
aa düsürürmüyüm canim..o kadar eziyetle kapmisim kaptirirmiyimcanım bizim dinimiz o kadar hassas, o kadar nazik ve o kadar ince düşünceli bir dinki ,önce biz kendimizi bilmediğimiz için sorunlar çıkıyor hep. oysa ki eşler birbirinin cennetidir, sen her şeyi boşver ALLAH'IN rızası varsa sen kendini düşün,çünkü her ne kadar dünyada yanımızda birileri varsada her yaptığımız kendi hanemize,senin ceplerin sevap dolu desen o zaman,aman düşmesin o sevaolar dolsun taşsın :))))
kiz sen bana bakma ben böyle derim bazen ama Allah ta biliyor ya dilimde hepsi..Allahin bu gününe cok sükür...ama ya diyorumki aradada güldürsede sabrimiz daim olsa..sabredecek direnecek gücüm olsa..ay ben bu aksam carpilirim valla tövbe tövbeeeeeeeee:18::18::18::18::18:
bakmıyorum canım aaaaaaaaa sana kocan baksınsabredicez canım ,duamızda peygamber sabrı istiycez, ALLAH çekemyeceği yükü kuluna yüklemez , çektiğinde mutlaka bi sınav vardır,o yüzden inş. biz o sınavı kazananlardan oluruz ( amiiiiiiiiiinn )
aa düsürürmüyüm canim..o kadar eziyetle kapmisim kaptirirmiyimdaha dur bu adamla evli oldukca cebi doldurmaya devam gibi gibi
ayyüzlüm nasılsın ? açlık krizleri yaşıyormuşsun okudum, arada bana da oluyo sanki ghiç yememişim gibicanım bencede sen eski uygulamana geri dön yoksa yaptığın onca şey hooooooooppp uçacak ALLAH göstermesin,az da olsa sen eski listenle veriyodun kilo canım :44:
bu gün cozuttum zaten aslında gırtlağıma kadar dolu hissediyom amma yine de bişeler yemek istiyom açııııııııııııııııııııııım. her yerim şişti yine. benden hayır beklemen artık kilo milo veremem bundan sonra zaten yarın bildirim günü çanta yağmuru yicem doyacam.
canim benim ona bir muhtacligim yokki..yani yuvam dagilmasin maksat..yoksa ben kendi ayaklarim üzerinde durabilirim..nasilsa cocuklarimin okulu hastanesi doktoru lisverisi herseyi ben yapiyorum..resmi evraklari bile imzalamiyor..hepsi bende...dedigin gibi hicbir destegi yokki ..sadece yuvam dagilmasin elegüne dosata düsmana iyiye kötüye konu olmak istemiyorum..birlik bütünlük varken niye dagilalimki..ama gel görki bu adam bazen SIRLARIMI o kadar zorluyorki...bu ne uzar ne kisalir..böyle gider...tak umudum cocuklarim..onlar büyüdükce kisiliklerini buldukca arkamda dag gibi durdukca bu kuyrugunu bacagina SIKISTIRACAK ...bakacakki dünya onun gördügü gibi degil...o zaman herse degisecek...benim en büyük sermayem cocuklarim...allah onlara saglik akil fikir versin baska birsey dilemiyorum
seninde benin gibi kafan karışmış nasıl davranasın bilemiyon bende kocama karşı direnince böyle tartışmalar yaşıyoruz benimki sadece beni onun istediklerini yapacak istemediginden uzak duracak biri gibi görmek istiyo yok anam kadın bir şey başarsın kendi ayakları üstünde dursun yok çalışma yok çok gezersen yasak carsıda ne zırt pırt gidilirmiymiş o kadar engelliyorki beni buna ragmen çok direnç gösterdim yıllardır ama artık yoruldum ve baya yoluna girdi artık alıp başımı cıkarım suraya gidiyom deyip eskiden gidebilirmiyin derdim yok gitme ne işin var orda oturmaya bile aylayıp otururdun bu güne kadar ok terketttin onu ama olmadı yine birleştikadam insaattan geldi banyoya girdi ya benim kizdan disarlik kiyafet istemis..cikmayacagi zaman esortman giyer..disari cikacagi zamanda normal kiyafet..baktim normal kiyafet duruyor masada...anladim gezmeye gidecegini..hemen o arada gittim arabanin kilometresini yazdim...bakalim ne kadar uzaga gidecek....eve geldigi saatin yaklasik ne kadarini yolda gecirmis olacak...bana yalan konusacakmi konusmayacakmi....görecegiz...
canım belki kan şekerin düşüktür o yüzden sürekli bişeyler yemelk istiyosundur,tarçınlı süt iç yada yoğurt ye bak çok faydasını görürsün,hem öle kendine haksızlık etme, yarını düşünme maden haftayaki bildirimi düşün , bu hafta çantayı yemeden önce başını eğersin isabet etmez ıskalar :)))
bende yarından kortuyorum ,bakalım baskül hanımın pilini değiştirdm yarın ne diycek bana :))
HAYIRLI SABAHLAR GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN HATUNLAR..
İLK BİLDİRİMİ BEN YAPAYIM İÇİNİZ AÇILSIN
BAŞLANGIÇ: 93
GEÇEN HAFTA: 80.9
BU HAFTA: 79.8
GİDEN: 1.100
HEDEF: 67
BOY: 1.70
TOPLAM SPOR: 150 DK YI AŞKIN..
Nasıl mutluyum anlatamam..uyuyamadım valla..zaten işim var çıkacağım..öğleden sonra da komşuma davetliyim..sıfır kaçamaksız 2 hafta sonunda kendime bir ödül vereyim artık dimi??
birde dayanamadım her gün tartıldım ya..fazla çıkmamın sebebi tartının pili zayıfmış..dün yeni pil aldım..aklınızda bulunsun..dijital tartıların pili zayıfladığında yanlış tartıyor..
merhaba kızlar benim son bildirimim o yüzden listede bende olmak istiyorum çok uğraşıyoruz bu kiloları vermek için tabloda kendimi görünce motivasyonum artacak lütfen kaptan benide listede son kez yaz öptüm hepinizi
başlangıç kilo:84 kg
geçen hafta kilo:79,8 kg
bu hafta kilo:77,8 kg
giden kilo:2 kg
toplam giden:6 kg
hedef :65 kg
spor: her gün bir saat yürüyüş
teşekkür ederim
hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?