aaa hadi yaaaa aslında varya ben bu 2 gündür ciddi ciddi düşünüyorum salona yazılmayııı ama dedim önce bi ehliyet alayım onu da almak şart 2 sini birden de ödeyemem malum çalışmıyorum ya :))))ama bu işe dur demem lazım 82 ne demek bende geçen bizim evin yukarılarda portakal diye bir yer gördüm orada sadece bayanlara özeldiii ikisinden birine gideceğim amaaa aynaya bakınca kendimden nefret eder oldum
hadi ya benim tartininda pili zayiflamis olabilirmi:44::44::44:HAYIRLI SABAHLAR GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN HATUNLAR..
İLK BİLDİRİMİ BEN YAPAYIM İÇİNİZ AÇILSIN
BAŞLANGIÇ: 93
GEÇEN HAFTA: 80.9
BU HAFTA: 79.8
GİDEN: 1.100
HEDEF: 67
BOY: 1.70
TOPLAM SPOR: 150 DK YI AŞKIN..
Nasıl mutluyum anlatamam..uyuyamadım valla..zaten işim var çıkacağım..öğleden sonra da komşuma davetliyim..sıfır kaçamaksız 2 hafta sonunda kendime bir ödül vereyim artık dimi??
birde dayanamadım her gün tartıldım ya..fazla çıkmamın sebebi tartının pili zayıfmış..dün yeni pil aldım..aklınızda bulunsun..dijital tartıların pili zayıfladığında yanlış tartıyor..
seninde benin gibi kafan karışmış nasıl davranasın bilemiyon bende kocama karşı direnince böyle tartışmalar yaşıyoruz benimki sadece beni onun istediklerini yapacak istemediginden uzak duracak biri gibi görmek istiyo yok anam kadın bir şey başarsın kendi ayakları üstünde dursun yok çalışma yok çok gezersen yasak carsıda ne zırt pırt gidilirmiymiş o kadar engelliyorki beni buna ragmen çok direnç gösterdim yıllardır ama artık yoruldum ve baya yoluna girdi artık alıp başımı cıkarım suraya gidiyom deyip eskiden gidebilirmiyin derdim yok gitme ne işin var orda oturmaya bile aylayıp otururdun bu güne kadar ok terketttin onu ama olmadı yine birleştik
şunu biliyorum ama ben inattçıyım hiç pes etmiyorum belki onun suyuna gitmeyi denesem çok mütiş bir hayat gececek ama bende onu kölelik olarak görüyorum o istiyo sabah kahvaltı ögle yemegi akşam tüm ev tertemiz yemek hazır hiçkonuşmayan o yorulmuş televizyon karşısına yatacak getir götür topla yıka sonra yat yanıma az keyif yapalım sonra yata ooooooooooooooooo varmı böyle hayat ben sabah uyanırım kızlar gider o kalkar kahvaltı gider arkadan ben buraya oglan uyanna kadar çocuk kalakar kahvaltısı saat 10 mutfaga giderim öglen yemegi yatakları toplarım tabi arda bir iki telefon konuşması annem kv ve 1 arkadaşım günlük plan yaparım varsa gezme eee süpürge zor yatişir öglene açarım süpürgeyi oglum ben süpürcen yada kapatıp kacar durmadan camaşır tuvalet banyo öglen oldu bile beyimiz gelir yemek yer mutfak giitti yataga gider girer içine bozar kızlar gelir 2 de E YEMEK ODALARI DA DAGILIR KİTAP DEFTER ben sabah bu evi topladım mı bilmiyom e yatak bozuk kızların oda daganık oglanda dagıtttı oyuncakları mutfak yine bulaşık doldu hadi bir daha ev işi yani onunki ne basit benimki çok yorucu bir hayat
bazen boşveriyom bazende bu hayatın içinde sıkışıp kaldıgımı çıkışı bulamadıgımı görüyorum 14 yıl önce onu nasıl severdim bir bilseniz şimdi bir kaşık suda bogasım geliyo resmen bana yaşaktıklarından dolayı beni kaçırdı bu arada ben onu bırakmak istemiştim sevgili iken aaaaaaaaaaahhhh bu sevgi mi aşk mı ne halt ise bırakamadım gitti onu böyle cocuk gibi didişe didişe gidiyoruz ne ben altta kalıyom ne o kendime kizıyom bazen acaba huyuna gitsem ne olacak gercekten kölesimi olurum ki bu arada dün çiçek getirmiş bana bugün için kadınlar günü diye sevgililer gününde demişti biz sevgili degiliz
yani ben çözemedim erkek millettini çok severler ama sevdigini söylemez eziyet ederler
tabi biz kadınlardaonlara azetmiyoz kuyrumuza basılınca
bu hafta çok kötü gecti bildirim falan yapmak isterdim ama diyet yapmadım ki 2 gündür doktora gidiyom safra kesesi taş dolu imiş agrım var bakalım pzazartesi ameliyat olup olmayacan belli olacak çok kustum birkaç gün önce yemek hiç yemedim nerde işe yani alt üst bir hafta gecti su günleri geçireyim dönücem diyete
öncelikle verdigin kilo icin seni kutluyorum..su evlilikteki kölelik duygusuna gelince bende yillarca bunun savasini verdim..üstelikte bizim aramizda hem egitim farki hem ekonomik farklar hem aile farki vardi..yani neresinden bakarsan bak intihar gibi birseydi benim bu adamla evlenmem..ama o kadar masum okadar icten bir insandiki..hicbirseyi gözüm görmedi..iki minik yavrum vardi üstelikte kiz..onlar icin temiz yürekli iyi kalpli dürüst saf bir insan aramizda ucurumlar olsada dogru bir insandi mantigimca....ha evlendikte iyimi oldu..valla bu gün olmus bu soruya cevap veremiyorum..evlenmeseydim iyimi olurdu ...onada cevap veremiyorum..neticede kadere inanan biriyim...ve hicbirseyi yasamadan bilemiyoruz malesef...herne kadar zaman zaman uygulayamasamda bildigim bir gercekvar..evlilikte gurur olmuyor...yani kölemiyim yada kölemsin gibi mantik evlilikte olmuyor...yeri geliyor sen köle oluyorsunyeri geliyor o...ama su gercegide gözardi edemeyiz..evlilikte herzaman sorumlulugun cogu kadina düsüyor...erkek olmayinca o yuva devam ediyor..kadin cocuklarini evini cekip cevirebiliyor..ama kadin olmayinca öylemi..tabiki degil..kadin olmayinca erkek darmaduman oluyor..careyi ikinci evlilikte ariyor..bu yüzden derimki allah kimsenin yuvasini bozmasin..bozacaksada kadina güc versin...baska caresi yok....amma yazdım sabah sabagh eme ne yapayım adama konusma başkasına anlatsam laf olur sizden başkası yok tu içimi dökecek
bende yapayım bari bildirimimi. ama önce arkasına saklanacam bişeler bulmam lazım
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 81.5
bu hafta: 82.7
fark: +1200 gr
hedef: 70
spor: kardio+ kas güçlendirici+ ev temizliği
bol su da içiyom ama noluyo bi öyle bi böyle ablamıyom. acaba tartının pilinin etkisi olabilir mi? aynaya bakıyom daha ince görüyom kendimi ki herkesde öyle diyo. hatta daha zayıflama diyenler bile var. ortalama 1800 kalori civarı alıyom. hoş bu aralar azıcık kaçamaklarım var. ama yine de kilo verilemeyecek şekilde değil. dün eşime diyeti bırakıyom dedim. normalde bir erkeğe böyle söyleyince sevinir. benimki niye dedi bi tuhaf oldu. işte kendimi tutuyom tutuyom değişen bişe yok bu durumda neden devam edimki dedim. akşama kadar bişe demedi. gece. şöyle bi baktı aslında iyi gidiyodun baya da zayıflamıştın bırakma diyeti. biliyorum sıkıldın kilo verememekten ama senin metabolizman yavaş çalışıyo sabırlı olman lazım dedi. içimden vaaaaaaaay be bu adam beni düşünüyo dedim çok hoşoma gittitamam tamam bırakmıyom dedim. yüzü güldü. ben her ne kadar kızsamda seviyom bu herifi yaw
hatunlar emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun. umarım ev kadınlarının da emekleri bir gün anlaşılır da daha bi güzel kutlarız bu günleri.
afferin kız sana
gitme gitme gitme kal bu topikte gitme gitme yazık olur bizeeeee
Işte kalori hesaplarken her şeyden yemeye çalışıyom. Azalttım kaloriyi kaç gündür elim ayağım titriyo çok yorgunum. Eski şekline getirecem yememi nasıl olursa veririm kilomu ya sporumu yapimde ben. Bu arada hep kalça ve göbüşümü ölçüyodum hiç incelmiyodu. Meğerse başka yerlerden veriyomuşum. üst bacaklarım 70 cm idi. 66 ya düşmüş. Göğüs altım 100 cm idi 88 e düşmüş. Bende diyom sütyenlerimin lastikleri gevşemiş tutmuyo. Meğersem incelmiş ondanmışVücudum nerden istiyosa ordan veriyo galiba.
yok canım sen zaten belirtmişsin listedeyim diyeee tamamdır, gitme tabiki canım ne işin varr yaban ellerde :))))) kalabalık olmak hem daha güzel hırsı arttırır listeyi bu duruma getirene kadar göbeğimiz çatladı bizim :)
kizlar malumunuz 2 gündür sert rüzgarlar esiyordu ya bizim hanede...bu sabah günes acti cok sükür....ben aksam gene yüzvermedim..gerci burada konustuktan sonra umusamistim ama adam gözüme görününe geri gicik almistim dayanamadim tafraya devam ettim...neyse sabaha kadarda yüz vermedim..sabah özür diledi..yok maksati öyle degilmis ben yanlis anlamisim falan..dedim yuh bunu kim farkli anlardi..kadina gel yanima otur diyorsun allah askina gel bacilarina anana soralim kim farkli anlar...benim anladigim yanlis degildi..senin yaptigin yanlisti..falan..neyse özür diledi..beni acik büfe kahvaltiya götürdü..oradanda kadinlar günü hediyesi(sileks) aldiyani 6 seneedir istiyordum laf aramizda..ama tostmakinam calisiyor diye israr etmiyordum..müsrüflik oluyor diye..3 aydir tostmakinasida calismiyordu..buda bu firsati degerlendirdi..ama küsmeseydik daha bir 6 yil daha almazdi gibi gibi ama neeeeeeeeeeeeeeeeeeyse...
kizlar malumunuz 2 gündür sert rüzgarlar esiyordu ya bizim hanede...bu sabah günes acti cok sükür....ben aksam gene yüzvermedim..gerci burada konustuktan sonra umusamistim ama adam gözüme görününe geri gicik almistim dayanamadim tafraya devam ettim...neyse sabaha kadarda yüz vermedim..sabah özür diledi..yok maksati öyle degilmis ben yanlis anlamisim falan..dedim yuh bunu kim farkli anlardi..kadina gel yanima otur diyorsun allah askina gel bacilarina anana soralim kim farkli anlar...benim anladigim yanlis degildi..senin yaptigin yanlisti..falan..neyse özür diledi..beni acik büfe kahvaltiya götürdü..oradanda kadinlar günü hediyesi(sileks) aldiyani 6 seneedir istiyordum laf aramizda..ama tostmakinam calisiyor diye israr etmiyordum..müsrüflik oluyor diye..3 aydir tostmakinasida calismiyordu..buda bu firsati degerlendirdi..ama küsmeseydik daha bir 6 yil daha almazdi gibi gibi ama neeeeeeeeeeeeeeeeeeyse...
tıckr gördükçe utanıyom şu an resmen 1 kilo fazlayım ama öyle şişiki karnım yemedigim halde sadece su içe biliyom bir saat iyi isem iki saat kıvranıyom allahım düşmanıma bile hastalık vermesin hiç bir iş yapamıyon resmen mutfak berbat oldu şimdi iyiyim koşarak gidicem sabah burdan kalktım oglanı yedirip yattım 12 de kalkltım yemek hazır istedim öglene yediler attılar mutfaga gözüm korktu valla yemek ne yiyesim var ne yapasım mide bulantısı maf etti beni
gecmis olsun .sicak süt ic iyi gelir mide agrisnaa.kilolari birden almadik malesef hemen gitmiyorr...tıckr gördükçe utanıyom şu an resmen 1 kilo fazlayım ama öyle şişiki karnım yemedigim halde sadece su içe biliyom bir saat iyi isem iki saat kıvranıyom allahım düşmanıma bile hastalık vermesin hiç bir iş yapamıyon resmen mutfak berbat oldu şimdi iyiyim koşarak gidicem sabah burdan kalktım oglanı yedirip yattım 12 de kalkltım yemek hazır istedim öglene yediler attılar mutfaga gözüm korktu valla yemek ne yiyesim var ne yapasım mide bulantısı maf etti beni
kendine güveniyorsan ben yap derim canım benimmmm fikir güzelll hem faydalanabieceğin birşey tahmin ettiğim kadarıylada getirisi yüksektir ama ilk zamanlar mucize bekleyemeyiz tabiki belki borçlancaksın ilk zamanlarr zarar edeceksin ama oturttuğun zaman kaymağını yemeye başlayacaksın bir reklam varya cesaret işi diye gerçekten öyle bende cafe aktar bağlantılı bir yer açmayı hayal ediyordum üstelik çok illginç fikirerim vardı bitki çaylarından oluşan cafeee kurabiyeleri bitkilerle baharatlarla lezzetlendirip bitki çaylarıyla ikram edecektim , masalara saksıda çilek koyacaktım :))) şu digital levhalar oluyor ya dükkan girişlerinde ( ismini bilmiyorum) onunla hergün bir bitkiyi tanıtacaktım vs. :))) konu nerden nereye geldiii olsun anlatmak istedim :) ben cesurdum yapardım ama bizimkiler yapamazsın d.bakır gibi bir yerde burada esnafa pek yer yok dedilerrrr vaz geçirdiler bende o krediden almayı düşünüyordum ama hala içimdeeee evlenince yaparım belki :)))hıh portakal da öyle bi mantığa sahipmiş bir firmadan daha bahsediyolar. bunların hepsi kadınlara yönelikmiş. tam bizim evin altında boş bir dükkan gördüm eşime dedim bak evim altında bide bir yere gitmeye gerek yok buraya açalım bitene yeraylık 2000 alır orası sen çıkarabilecenmi aylık o parayı dedi. eeee adam da bir yerde haklı. nerden baksan 50000 masraf çıkar. kosgeb desteğimi alsamda bişeler yapsam acaba:44: olurmuki kızlar böyle bişe. evde durmak istemiyom artık
dur bakalımmmm kim kazanacakkk bakarsın sen kazanırsınn tam bağlanırsın :)haklısın cancazım burayı seviyorum ben herkesi tanıyorum iii oluyo bugün liste de kim kazancak acaba
çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim yaaa maşallahhhh maşallah devamı gelsin inşallah hep böyle olun inşallahhhhhhhhhhhhhhhkizlar malumunuz 2 gündür sert rüzgarlar esiyordu ya bizim hanede...bu sabah günes acti cok sükür....ben aksam gene yüzvermedim..gerci burada konustuktan sonra umusamistim ama adam gözüme görününe geri gicik almistim dayanamadim tafraya devam ettim...neyse sabaha kadarda yüz vermedim..sabah özür diledi..yok maksati öyle degilmis ben yanlis anlamisim falan..dedim yuh bunu kim farkli anlardi..kadina gel yanima otur diyorsun allah askina gel bacilarina anana soralim kim farkli anlar...benim anladigim yanlis degildi..senin yaptigin yanlisti..falan..neyse özür diledi..beni acik büfe kahvaltiya götürdü..oradanda kadinlar günü hediyesi(sileks) aldiyani 6 seneedir istiyordum laf aramizda..ama tostmakinam calisiyor diye israr etmiyordum..müsrüflik oluyor diye..3 aydir tostmakinasida calismiyordu..buda bu firsati degerlendirdi..ama küsmeseydik daha bir 6 yil daha almazdi gibi gibi ama neeeeeeeeeeeeeeeeeeyse...
kendine güveniyorsan ben yap derim canım benimmmm fikir güzelll hem faydalanabieceğin birşey tahmin ettiğim kadarıylada getirisi yüksektir ama ilk zamanlar mucize bekleyemeyiz tabiki belki borçlancaksın ilk zamanlarr zarar edeceksin ama oturttuğun zaman kaymağını yemeye başlayacaksın bir reklam varya cesaret işi diye gerçekten öyle bende cafe aktar bağlantılı bir yer açmayı hayal ediyordum üstelik çok illginç fikirerim vardı bitki çaylarından oluşan cafeee kurabiyeleri bitkilerle baharatlarla lezzetlendirip bitki çaylarıyla ikram edecektim , masalara saksıda çilek koyacaktım :))) şu digital levhalar oluyor ya dükkan girişlerinde ( ismini bilmiyorum) onunla hergün bir bitkiyi tanıtacaktım vs. :))) konu nerden nereye geldiii olsun anlatmak istedim :) ben cesurdum yapardım ama bizimkiler yapamazsın d.bakır gibi bir yerde burada esnafa pek yer yok dedilerrrr vaz geçirdiler bende o krediden almayı düşünüyordum ama hala içimdeeee evlenince yaparım belki :)))
dur bakalımmmm kim kazanacakkk bakarsın sen kazanırsınn tam bağlanırsın :)
çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim yaaa maşallahhhh maşallah devamı gelsin inşallah hep böyle olun inşallahhhhhhhhhhhhhhh
/inşallah amin canımcım
/inşallah amin canımcım
inşallahı maşallahı yok sen birincisin işte bu hafta. 2 kilo vermişin daha ne olsun
beni de destekleyecek bir baba lazım umarım ikimzide başarırız bence eşini karşına oturt bugünn ciddi ciddi konuşşşş niyetinin ciddi olduğunu anlasınnnya bak benimde içimde cesaret var elbette kolay olmuyo bu tür işler belki batarım da bilmiyorum. ama bildiğim bişe var ki o da ben bu işi yapmak istiyorum. düşünsene zaten kilo vermem gerek e bu işe olan ilgimde cabası. biliyorum az çok ne yapılması gerektiğini. hiç canım spor yapmak istemese de başkalarına ders verirken mecbur yapacam. sadece kadınların olduğu bir ortam olacak. keşke yapabilsem. ama bu işi destekleyecek bir koca da lazım. tek başına olmuyo bu işler. sende hayallerinden vaz geçme bence üstüne git. bak evlendikten sonra olmuyo bu işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?