80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hıh portakal da öyle bi mantığa sahipmiş bir firmadan daha bahsediyolar. bunların hepsi kadınlara yönelikmiş. tam bizim evin altında boş bir dükkan gördüm eşime dedim bak evim altında bide bir yere gitmeye gerek yok buraya açalım bitene yer aylık 2000 alır orası sen çıkarabilecenmi aylık o parayı dedi. eeee adam da bir yerde haklı. nerden baksan 50000 masraf çıkar. kosgeb desteğimi alsamda bişeler yapsam acaba:44: olurmuki kızlar böyle bişe. evde durmak istemiyom artık

hadi ya benim tartininda pili zayiflamis olabilirmi:44::44::44:

amma yazdım sabah sabagh eme ne yapayım adama konusma başkasına anlatsam laf olur sizden başkası yok tu içimi dökecek
öncelikle verdigin kilo icin seni kutluyorum..su evlilikteki kölelik duygusuna gelince bende yillarca bunun savasini verdim..üstelikte bizim aramizda hem egitim farki hem ekonomik farklar hem aile farki vardi..yani neresinden bakarsan bak intihar gibi birseydi benim bu adamla evlenmem..ama o kadar masum okadar icten bir insandiki..hicbirseyi gözüm görmedi..iki minik yavrum vardi üstelikte kiz..onlar icin temiz yürekli iyi kalpli dürüst saf bir insan aramizda ucurumlar olsada dogru bir insandi mantigimca....ha evlendikte iyimi oldu..valla bu gün olmus bu soruya cevap veremiyorum..evlenmeseydim iyimi olurdu ...onada cevap veremiyorum..neticede kadere inanan biriyim...ve hicbirseyi yasamadan bilemiyoruz malesef...herne kadar zaman zaman uygulayamasamda bildigim bir gercekvar..evlilikte gurur olmuyor...yani kölemiyim yada kölemsin gibi mantik evlilikte olmuyor...yeri geliyor sen köle oluyorsunyeri geliyor o...ama su gercegide gözardi edemeyiz..evlilikte herzaman sorumlulugun cogu kadina düsüyor...erkek olmayinca o yuva devam ediyor..kadin cocuklarini evini cekip cevirebiliyor..ama kadin olmayinca öylemi..tabiki degil..kadin olmayinca erkek darmaduman oluyor..careyi ikinci evlilikte ariyor..bu yüzden derimki allah kimsenin yuvasini bozmasin..bozacaksada kadina güc versin...baska caresi yok....
malumun iki gündür ciddi basagrilari cekiyordum bu mal kocam yüzünden...ama ben bu basagrilarinin kac missillerini cektim bu 7 senede kimse tahmin bile edemez..noldu...kaplumbaga hiziylada olsa adam birseyler ögrendi ...ama birseyleride hala ögrenemedi...bende ögrendim elbette...basla dik kafali olmanin bir fayda getirmedigini ögrendim...susmanin konusmaktan daha etkili oldugunu...sinirliyken tartisilmayacagini..hele canin yandiysa ki o anda insan hicbirseyi umursamiyor..sonrasinin aci verdigini..bende senin gibi ne vazgecebildim bu adamdan ne bu evliligi sürdürmek istedim zamam zaman...ama dedim ya zamanla ögreniyorsun ne oldugunu....sabir herderdin devasiymis bunuda ögreniyorsun...
fazla kafana takma derim..nasilsa su akip yatagini bulur ...bunu dyende cok güzel demis vallahi..her kimdiyse ruhu sad olsun...

sagol canim...senin ödemler gerimi geldi ne

kız cazım evet aynı sıkıntı bendede var göğüs bölgem göğüs altı bölgem inceldi kalça duruyor göbek te hafif çekilme var ama benim sıkıntım göbek ve kalça kısmı şu egzersizlere başlayınca ii olur inş.

haklısın cancazım burayı seviyorum ben herkesi tanıyorum iii oluyo bugün liste de kim kazancak acaba

kizlar ya bildirim yapicam ama gecen haftaki kilomu hatirlamiyorum..baktim bulamadimda..kaptaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan yetis imdadima..ben kac kiloydum gecen hafta bileniniz varmi...canta yedigimi hatirliyorum ama kiloyu hatirlamiyorum

kizlar malumunuz 2 gündür sert rüzgarlar esiyordu ya bizim hanede...bu sabah günes acti cok sükür....ben aksam gene yüzvermedim..gerci burada konustuktan sonra umusamistim ama adam gözüme görününe geri gicik almistim dayanamadim tafraya devam ettim...neyse sabaha kadarda yüz vermedim..sabah özür diledi..yok maksati öyle degilmis ben yanlis anlamisim falan..dedim yuh bunu kim farkli anlardi..kadina gel yanima otur diyorsun allah askina gel bacilarina anana soralim kim farkli anlar...benim anladigim yanlis degildi..senin yaptigin yanlisti..falan..neyse özür diledi..beni acik büfe kahvaltiya götürdü..oradanda kadinlar günü hediyesi(sileks) aldi yani 6 seneedir istiyordum laf aramizda..ama tostmakinam calisiyor diye israr etmiyordum..müsrüflik oluyor diye..3 aydir tostmakinasida calismiyordu..buda bu firsati degerlendirdi..ama küsmeseydik daha bir 6 yil daha almazdi gibi gibi ama neeeeeeeeeeeeeeeeeeyse...

kadinlar gününz kutlu olsun .. benim de tartim bozuk bir bakiyorum arti dayim bir bakiyorum eksi deyim.ama kendimi vermis hissetiyorummduyumcum arabanin kilometresin de baktinmi kiz ne ciktii .akillica fikir

çoooooooooooooook mutlu oldum senin adına güzelim. evde stres olduğu zaman hiç hayattan zevk alınmıyor

ay kız hani bilmesem benim ö.... ile senin ö... kardeş diyecem bak ruh ikizi sanki her cümlen beni anlatıyo benimkide bu gün beni mutlu edip duruyo her kavganın ardında uslanıyo ama ben cok yıpranıyorum cok egittim onu bu güne kadar

tıckr gördükçe utanıyom şu an resmen 1 kilo fazlayım ama öyle şişiki karnım yemedigim halde sadece su içe biliyom bir saat iyi isem iki saat kıvranıyom allahım düşmanıma bile hastalık vermesin hiç bir iş yapamıyon resmen mutfak berbat oldu şimdi iyiyim koşarak gidicem sabah burdan kalktım oglanı yedirip yattım 12 de kalkltım yemek hazır istedim öglene yediler attılar mutfaga gözüm korktu valla yemek ne yiyesim var ne yapasım mide bulantısı maf etti beni

caım çok geçmiş olsun ,ALLAH acil şifalar versin...

gecmis olsun .sicak süt ic iyi gelir mide agrisnaa.kilolari birden almadik malesef hemen gitmiyorr...

kendine güveniyorsan ben yap derim canım benimmmm fikir güzelll hem faydalanabieceğin birşey tahmin ettiğim kadarıylada getirisi yüksektir ama ilk zamanlar mucize bekleyemeyiz tabiki belki borçlancaksın ilk zamanlarr zarar edeceksin ama oturttuğun zaman kaymağını yemeye başlayacaksın bir reklam varya cesaret işi diye gerçekten öyle bende cafe aktar bağlantılı bir yer açmayı hayal ediyordum üstelik çok illginç fikirerim vardı bitki çaylarından oluşan cafeee kurabiyeleri bitkilerle baharatlarla lezzetlendirip bitki çaylarıyla ikram edecektim , masalara saksıda çilek koyacaktım :))) şu digital levhalar oluyor ya dükkan girişlerinde ( ismini bilmiyorum) onunla hergün bir bitkiyi tanıtacaktım vs. :))) konu nerden nereye geldiii olsun anlatmak istedim :) ben cesurdum yapardım ama bizimkiler yapamazsın d.bakır gibi bir yerde burada esnafa pek yer yok dedilerrrr vaz geçirdiler bende o krediden almayı düşünüyordum ama hala içimdeeee evlenince yaparım belki :)))

haklısın cancazım burayı seviyorum ben herkesi tanıyorum iii oluyo bugün liste de kim kazancak acaba
dur bakalımmmm kim kazanacakkk bakarsın sen kazanırsınn tam bağlanırsın :)

çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim yaaa maşallahhhh maşallah devamı gelsin inşallah hep böyle olun inşallahhhhhhhhhhhhhhh

ya bak benimde içimde cesaret var elbette kolay olmuyo bu tür işler belki batarım da bilmiyorum. ama bildiğim bişe var ki o da ben bu işi yapmak istiyorum. düşünsene zaten kilo vermem gerek e bu işe olan ilgimde cabası. biliyorum az çok ne yapılması gerektiğini. hiç canım spor yapmak istemese de başkalarına ders verirken mecbur yapacam. sadece kadınların olduğu bir ortam olacak. keşke yapabilsem. ama bu işi destekleyecek bir koca da lazım. tek başına olmuyo bu işler. sende hayallerinden vaz geçme bence üstüne git. bak evlendikten sonra olmuyo bu işler.

çok sevindim canım gerçekten

başlangıç: 82.3
gecen hafta 82.3
bu hafta : 81.1
giden: 1.2
hedef:75
spor:28000 adım
hergün 3 litre su

beni de destekleyecek bir baba lazım umarım ikimzide başarırız bence eşini karşına oturt bugünn ciddi ciddi konuşşşş niyetinin ciddi olduğunu anlasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…