kızlar hakikaten pil zayıflayınca yanlış mı tartıyo. Ben iki senedir kullanıyom sürekli hergün çıkarım üztüne çalışınca sorun olmuyo gibi hissetmiştim.Nerden alacaz bu zıkkımın pilini bi de kaç para tartıdan daha pahalı olmasın da sonra bizimki dırlar yardııııııım edin
kız ne var gidecek bak takılıyoz hep beraberAma sen çok uyanıksın son kez gelip yazdın bize nispet yaptın 2000 gr ne kız maşşallahhh güzel vermişin. Callen e başladınmı canım ya da şimdi ne yapıyon egzersiz olarak umarım 70 lerde mutlu olursun
şimdilik sadece yürüyüş yapıyorum canım bu hafta hotelimizi açtığımız için mesai yazdılar 2 sat geç çıkıyoruz haftaya düzelcek mesai inş. Bende egzersizlere başlıcam ama yürüyüşe mutlaka çıkıyorum ya benim bacaklarım kalın onları inceltmem lazım o yüzden yürüyüşe öncelik veriyorum ama haftaya pazartesi egzersizlere başlıcam
bu arada 70 lerde pek mutlu değilim ama bugünde duruma bi bakayım olmaz sa size geri döncem özlüyorum burayı...
bazen boşveriyom bazende bu hayatın içinde sıkışıp kaldıgımı çıkışı bulamadıgımı görüyorum 14 yıl önce onu nasıl severdim bir bilseniz şimdi bir kaşık suda bogasım geliyo resmen bana yaşaktıklarından dolayı beni kaçırdı bu arada ben onu bırakmak istemiştim sevgili iken aaaaaaaaaaahhhh bu sevgi mi aşk mı ne halt ise bırakamadım gitti onu böyle cocuk gibi didişe didişe gidiyoruz ne ben altta kalıyom ne o kendime kizıyom bazen acaba huyuna gitsem ne olacak gercekten kölesimi olurum ki bu arada dün çiçek getirmiş bana bugün için kadınlar günü diye sevgililer gününde demişti biz sevgili degiliz
yani ben çözemedim erkek millettini çok severler ama sevdigini söylemez eziyet ederler
tabi biz kadınlardaonlara azetmiyoz kuyrumuza basılınca
bu hafta çok kötü gecti bildirim falan yapmak isterdim ama diyet yapmadım ki 2 gündür doktora gidiyom safra kesesi taş dolu imiş agrım var bakalım pzazartesi ameliyat olup olmayacan belli olacak çok kustum birkaç gün önce yemek hiç yemedim nerde işe yani alt üst bir hafta gecti su günleri geçireyim dönücem diyete
kız boş ver oraları bak mutlu mesut geçimiyoz burda hem gidecek olsa harpy giderdi çoktan ama bak o da burda mutlu gel bozma grubu gitme yaban ellere. kurda kuşa yem olursun. inan bana 40 kiloya düşsemde gitmeyecem ben burdan
yok canım sen zaten belirtmişsin listedeyim diyeee tamamdır, gitme tabiki canım ne işin varr yaban ellerde :))))) kalabalık olmak hem daha güzel hırsı arttırır listeyi bu duruma getirene kadar göbeğimiz çatladı bizim :)olmuyo anam saten ben gruba çok alıştım vazgeçtim gitmiyorum buradayım bak valla siz daha duyarlısınız diğer gruba yabancı kaldım alışamadım...
sende almışsın geri ama dikkat et kalori hesaplarını 20-30 kalori falza yapki az ye kalori çok önemli ister 3 öğün haşlanmış patates ye ama kalori geçmeyince veriyorsun gerçekten ama asla motivasyonu bozmak yok bugün bizim günümüz..
kız grup kaptanına mesaj atıyormuyuz kilo bildirimini
olmuyo anam saten ben gruba çok alıştım vazgeçtim gitmiyorum buradayım bak valla siz daha duyarlısınız diğer gruba yabancı kaldım alışamadım...
sende almışsın geri ama dikkat et kalori hesaplarını 20-30 kalori falza yapki az ye kalori çok önemli ister 3 öğün haşlanmış patates ye ama kalori geçmeyince veriyorsun gerçekten ama asla motivasyonu bozmak yok bugün bizim günümüz..
kız grup kaptanına mesaj atıyormuyuz kilo bildirimini
bişey diyeyim mii sen bu tartıdan çok çekiyorsun bence ilk fırsatında bir tartı al kilondan emin ol artık sen canımmm bide diyetinde değişiklik yappma yoluna git benceee büyük ihtimalle yine ödem var vücudunda yeşil çayını düzenli içiyormuusn???bende yapayım bari bildirimimi. ama önce arkasına saklanacam bişeler bulmam lazım
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 81.5
bu hafta: 82.7
fark: +1200 gr
hedef: 70
spor: kardio+ kas güçlendirici+ ev temizliği
bol su da içiyom ama noluyo bi öyle bi böyle ablamıyom. acaba tartının pilinin etkisi olabilir mi? aynaya bakıyom daha ince görüyom kendimi ki herkesde öyle diyo. hatta daha zayıflama diyenler bile var. ortalama 1800 kalori civarı alıyom. hoş bu aralar azıcık kaçamaklarım var. ama yine de kilo verilemeyecek şekilde değil. dün eşime diyeti bırakıyom dedim. normalde bir erkeğe böyle söyleyince sevinir. benimki niye dedi bi tuhaf oldu. işte kendimi tutuyom tutuyom değişen bişe yok bu durumda neden devam edimki dedim. akşama kadar bişe demedi. gece. şöyle bi baktı aslında iyi gidiyodun baya da zayıflamıştın bırakma diyeti. biliyorum sıkıldın kilo verememekten ama senin metabolizman yavaş çalışıyo sabırlı olman lazım dedi. içimden vaaaaaaaay be bu adam beni düşünüyo dedim çok hoşoma gittitamam tamam bırakmıyom dedim. yüzü güldü. ben her ne kadar kızsamda seviyom bu herifi yaw
hatunlar emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun. umarım ev kadınlarının da emekleri bir gün anlaşılır da daha bi güzel kutlarız bu günleri.
ayyyyyyyyyy çok güzel bir haber buuuuu tbrk ederimmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmmafferin kız sana
gitme gitme gitme kal bu topikte gitme gitme yazık olur bizeeeee
işte kalori hesaplarken her şeyden yemeye çalışıyom. azalttım kaloriyi kaç gündür elim ayağım titriyo çok yorgunum. eski şekline getirecem yememi nasıl olursa veririm kilomu ya sporumu yapimde ben. bu arada hep kalça ve göbüşümü ölçüyodum hiç incelmiyodu. meğerse başka yerlerden veriyomuşum. üst bacaklarım 70 cm idi. 66 ya düşmüş. göğüs altım 100 cm idi 88 e düşmüş. bende diyom sütyenlerimin lastikleri gevşemiş tutmuyo. meğersem incelmiş ondanmışvücudum nerden istiyosa ordan veriyo galiba.
ayyyyyyyyyy çok güzel bir haber buuuuu tbrk ederimmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmm
aaaaa öylemi yok duymadım o neeeteşekkürler teşekkürleren azından mezurab doğru ölçüyor kız b-fit dşye bişe varmış hiç duydunmu diyarbakırda da şubesi varmış.
aaaaa öylemi yok duymadım o neee
bir fitnes salonu gibi bişey. sadece kadınların olduğu işletmecisinin bile kadın olduğu salonlar. dün araştırırken buldum. kadınlar için iş fırsatı oluşturuyomuş ta. bende eşime dedim benim en çok mutlu olacağım iş işte bu dedim. bana bi salon açsana dedim. oluuur aç niye bana soruyonki diye dalga geçti. e dedim aç demekle olmuyo para verecen dedim. bende para yok nasıl açarsan aç dedi ö....z
kızlar hakikaten pil zayıflayınca yanlış mı tartıyo. ben iki senedir kullanıyom sürekli hergün çıkarım üztüne çalışınca sorun olmuyo gibi hissetmiştim.nerden alacaz bu zıkkımın pilini bi de kaç para tartıdan daha pahalı olmasın da sonra bizimki dırlar yardııııııım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?