80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başlangıç: 82
geçen hafta: 66,2
bu hafta: 66,7
gelen: 500 gr
hedef: 60
toplam giden: 15.3

pofff hafta sonu aldığım 500 grı da veremedim ya la dün aslında tok karnına 66,2 çıkmış sevinmiştim ama dün akşam yine öküz gibi yiyip üzerine bir de fırın sütlaç götürünce sabah böyle oldu.. tartıda yağm azalmış görünüyor ama suyum artmış biraz amaaan ne bileyim inşallah geçici bi durumdur böhü

aaaaa öylemi yok duymadım o neee

ay ben biliyorum hatta kurucuları da oyuncu onların.. ok güzel bir fikir bence olabilir.. eğer çocukları idare ederim diyorsan.. el at sen bu işe devran gitmişti bir ara..

başlangıç: 82
bu hafta:81
geçen hafta:82
giden:1000gr
toplam giden:1000gr
hedef:70
spor:yok

ne desem bilemiyorum

bravo bravoooooooooooooo

selam kızlar biz oğlumlla 1 saat önce kalktık
3 günlük uykusuzluktan sonra bu iyi geldi
fakat başım çatlıyor
zaten kilo da verememişim
çok üzgünüm

bildirimim
başalangıç:88
geçen hafta:88.4
bu hafta:88.4
artı:0.4
spor:yok

mrb kızlar bugün köye gidyrz iki gün yokum herkese iyi haftasonlrı
kilo bildirimim
baş:80
geçen haf:74.3(bu pzt yani)
bu hafta:73.3
giden:1 kg
to giden:6.7
hedef:69
spor jillian ve leslie top 210 dk
pazartesiden bu yana 1 kilo iyi dimi kızlar haftaya hedef 71.9 bekle beni geliyrm 6 lar

Son düzenleme:
ay ne güzel bi çok kişi kilo vermiş valla sevindim ayyüzlüm b,iraz almış ama inş en kısa zamanda telafi edr kaptanım kaptanlık yapıyo baştan gidiyo veren herkesi tebrik ediyrm daarısı gelecek haftanın başına bakalım ne olcak
bugünkü menüm
sabah:2 dilim kepek ekmek ve zeytin az peynir canm bişi istemedi

öğle:1 poğaça evden aç çıktım mecburen yedin titredm resmen

ara:1b nescafe 3.ü 1 arada

akşam:ne olur blmyrm ama az yiyeceğime söz veriyrm bugün spor yapamycm belki yarında ama pazar keasin pc yi götürcem yapabilirsm yine yaparm diye ay ben çk hırslandm ya inş haftaya 1 kilodan fazla veririm çk istyrm

eee her hafta vermeye alışmışın zoruna gitti dimi bu hafta. ama korkma biliyosun ki bir gecede gelen kilo kilo değil ödem diyolar halk arasında geri gidiyo onlar sonra benimki hariç tabi. benim ödemler benden bi türlü ayrılamıyo. bu yüzden bende onlara yağ muamelesi yapacam görsünler günlerini

kız gerçekten fitnes salono fikri nasıl iyimi. sabahtan beri düşünüyorum sanki mutluluk o salonda bekliyo beni. aklımda çok proje oluşturdum bu konuyla ilgili. kadınlar günlerini, toplantılarını, öğleden sonra oturmalarını falan hep orda yapsınlar gibi. iyi bi reklam kampanyasıyla sesimi duyururdum kadınların ilgisini çekerdim. ayyyyyyyyyyyyyy ne güzel bi hayal. ama bi bakim kosgeb belki destekler bu hayalimi ne dersiniz. yoksa sizde eşim gibi delirmiş bu karı gözüyle mi bakıyonuz?

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
maydanoz
1 bardak meyve çayı
1 elma
Ara
4 küçük galeta
1 bardak sahlep
Öğle
1 kase mantar çorbası
1 tabak tavuklu salata
yarım ekmek
1 armut
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
3 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
yarım tabak istavrit kızarmış
1 ekmek
salata
Ara
1 portakal
3 ceviz
çay
akşam yemeğini erken yedim belki bitane daha meyve yiyebilirim acıkırsam

baslangic.84
gecen hafta.74.8
bu hafta.75.2
giden.-400 gr
toplam giden.8.8 kg
hedef.64
spor.yok

artidayim butun cantalar bana

Bugünkü menü:
Sabah: 1 dilim peynirli börek, domates, salatalık, zeytin, peynir
Ara: Türk kahvesi
Öğle: 2 kaşık karnıbahar haşlama, 2 kaşık kabak yemeği, 2-3 kaşık yoğurt, 1 kase çorba, 2 kaşık patates salatası
Ara: Yok yapmadım
Akşam: 1 tabak kuru fasulye, 3-4 kaşık pirinç pilavı, turşu
Ara: 4 çatal soslu kek

Son düzenleme:
Dünkü menü:
Sabah: Kaşarlı yumurta, 2 dilim kep ekmeği, peynir, zeytin, domates, salatalık, 2lokma pekmez
Ara. türk kahvesi
Öğle: Kabak yemeği, yarım lavaş, 1 kase çorba, yarım kase sütlaç (pek hatırlamıyorum gerisini)
Ara: Yok hatırlamıyorum ya da
Akşam: 1 kase yayla çorbası, z.yağlı kabak, patates salatası.
Ara: 1 dilim soslu kek

kadinlar gününz kutlu olsun .. benim de tartim bozuk bir bakiyorum arti dayim bir bakiyorum eksi deyim.ama kendimi vermis hissetiyorummduyumcum arabanin kilometresin de baktinmi kiz ne ciktii .akillica fikir
kiz unuttum ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bu günde cok dolastik üstelik..ama 3 asagi bes yukari tahmin edebilirim..sabah bir göz ucuyla bakayim bir

çoooooooooooooook mutlu oldum senin adına güzelim. evde stres olduğu zaman hiç hayattan zevk alınmıyor
sagol canim benim...bende senin incelen yanlarin olduguna cok sevindim..keske bendede olsa öyle incelen yanlar yaaaaaaaaaaaaaa

zaten olan bize vede cocuklara oluyor tatlim..erkekler hemencik unutuveriyor malesef

hep böylemi olsun.insallahta .kiz piyangonun bana vurmasini istemekten daha imkansiz gibi gibi
çok sevindim canım gerçekten
sagol canim bende bende...bakalim kac gün sürecek
başlangıç: 82.3
gecen hafta 82.3
bu hafta : 81.1
giden: 1.2
hedef:75
spor:28000 adım
hergün 3 litre su
vaaaaay kaptanim inletiyorsun ortaligi ha....hemde 1,2 kilo..bravo bravoooooooooo

baslangic:78.5
gecen hafta:78.3
bu hafta: 78.3
gelen giden:tik yok
toplam giden:200 gr
hedef:70(65 ten vazgectim...70 olaayimda 65 de ikinci hedefim olur:)
spor:1,5 saatyürüyüs

ya hatunlar bu gün cakmaduyumun insaatindaydim...bu cakma duyumu hep insaat tulumu icinde gördügümden anlamamisim..bu gün normal kiyafetle gördüm..aa kadin erimis ayol..bel bacak incecik olmus..sok oldum...yiyorda ama nasil gidiyor hayret..bende istiyorum bende..ben herzaman bir adim ilerde olmaliyim..yoksa cekemem havalarini tafralarini

bugünkü menüm
sabah
yumurta
1 d.ekmek
ara
1 dilim börek şekersiz çay
öğle
2 d.börek
2 dilim tatlı
akşam
p.kızartması
sosis
ara
meyve

biliyorum kızlar abarttım 2 hafta sonra ödül yaptım..arada kaçamaklarım olsaydı kilo versemde ödül vermezdim..inadım inat 6 ları görecem yaza kadar...

eee sen koca moca uğraşirken elalem boş durmuyo demekki. ama o kadar yiyosa vehareket etmiyo diyosun kesin hap çay mama bişe kullanıyo o hatun sana söylim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…