- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
berabere mi gidiyoruz iremim :)başlangıç: 82.3
gecen hafta 82.3
bu hafta : 81.1
giden: 1.2
hedef:75
spor:28000 adım
hergün 3 litre su
aaaaa öylemi yok duymadım o neee
başlangıç: 82
bu hafta:81
geçen hafta:82
giden:1000gr
toplam giden:1000gr
hedef:70
spor:yok
HAYIRLI SABAHLAR GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN HATUNLAR..
İLK BİLDİRİMİ BEN YAPAYIM İÇİNİZ AÇILSIN
BAŞLANGIÇ: 93
GEÇEN HAFTA: 80.9
BU HAFTA: 79.8
GİDEN: 1.100
HEDEF: 67
BOY: 1.70
TOPLAM SPOR: 150 DK YI AŞKIN..
berabere mi gidiyoruz iremim :)
başlangıç: 82
geçen hafta: 66,2
bu hafta: 66,7
gelen: 500 gr
hedef: 60
toplam giden: 15.3
pofff hafta sonu aldığım 500 grı da veremedim ya ladün aslında tok karnına 66,2 çıkmış sevinmiştim ama dün akşam yine öküz gibi yiyip üzerine bir de fırın sütlaç götürünce sabah böyle oldu.. tartıda yağm azalmış görünüyor ama suyum artmış biraz amaaan ne bileyim inşallah geçici bi durumdur böhü
ay ben biliyorum hatta kurucuları da oyuncu onların.. ok güzel bir fikir bence olabilir.. eğer çocukları idare ederim diyorsan.. el at sen bu işe devran gitmişti bir ara..
ne desem bilemiyorum
bravo bravoooooooooooooo
kiz unuttum ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukadinlar gününz kutlu olsun .. benim de tartim bozuk bir bakiyorum arti dayim bir bakiyorum eksi deyim.ama kendimi vermis hissetiyorummduyumcum arabanin kilometresin de baktinmi kiz ne ciktii .akillica fikir
sagol canim benim...bende senin incelen yanlarin olduguna cok sevindim..keske bendede olsa öyle incelen yanlar yaaaaaaaaaaaaaaçoooooooooooooook mutlu oldum senin adına güzelim. evde stres olduğu zaman hiç hayattan zevk alınmıyor
zaten olan bize vede cocuklara oluyor tatlim..erkekler hemencik unutuveriyor malesefay kız hani bilmesem benim ö.... ile senin ö... kardeş diyecem bak ruh ikizi sanki her cümlen beni anlatıyo benimkide bu gün beni mutlu edip duruyo her kavganın ardında uslanıyo ama ben cok yıpranıyorum cok egittim onu bu güne kadar
hep böylemi olsun.kendine güveniyorsan ben yap derim canım benimmmm fikir güzelll hem faydalanabieceğin birşey tahmin ettiğim kadarıylada getirisi yüksektir ama ilk zamanlar mucize bekleyemeyiz tabiki belki borçlancaksın ilk zamanlarr zarar edeceksin ama oturttuğun zaman kaymağını yemeye başlayacaksın bir reklam varya cesaret işi diye gerçekten öyle bende cafe aktar bağlantılı bir yer açmayı hayal ediyordum üstelik çok illginç fikirerim vardı bitki çaylarından oluşan cafeee kurabiyeleri bitkilerle baharatlarla lezzetlendirip bitki çaylarıyla ikram edecektim , masalara saksıda çilek koyacaktım :))) şu digital levhalar oluyor ya dükkan girişlerinde ( ismini bilmiyorum) onunla hergün bir bitkiyi tanıtacaktım vs. :))) konu nerden nereye geldiii olsun anlatmak istedim :) ben cesurdum yapardım ama bizimkiler yapamazsın d.bakır gibi bir yerde burada esnafa pek yer yok dedilerrrr vaz geçirdiler bende o krediden almayı düşünüyordum ama hala içimdeeee evlenince yaparım belki :)))
dur bakalımmmm kim kazanacakkk bakarsın sen kazanırsınn tam bağlanırsın :)
çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim yaaa maşallahhhh maşallah devamı gelsin inşallah hep böyle olun inşallahhhhhhhhhhhhhhh
sagol canim bende bende...bakalim kac gün sürecekçok sevindim canım gerçekten
vaaaaay kaptanim inletiyorsun ortaligi ha....hemde 1,2 kilo..bravo bravoooooooooobaşlangıç: 82.3
gecen hafta 82.3
bu hafta : 81.1
giden: 1.2
hedef:75
spor:28000 adım
hergün 3 litre su
ya hatunlar bu gün cakmaduyumun insaatindaydim...bu cakma duyumu hep insaat tulumu icinde gördügümden anlamamisim..bu gün normal kiyafetle gördüm..aa kadin erimis ayol..bel bacak incecik olmus..sok oldum...yiyorda ama nasil gidiyor hayret..bende istiyorum bende..ben herzaman bir adim ilerde olmaliyim..yoksa cekemem havalarini tafralarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?