- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
benimde aynıydı yaaaa 2 gündür çığlıklarla uyanıyorum allah hayra çevirsin rüyalarımızıııııı hayırlı günler kızlarrrrrrrrrrrGunaydın kızlar berbst kabuslarla dolu bir gecenin ardından umarım iyi bir gün olur
şekerim dün demiştin ya burda portakal spor var.vaktin olursa git bi araştırsana benim için ay kafaya koydum istiyom ben bu salonu
kuzum bugün büyük temizlik günüm dip köşe girdimmm erken biterse gideyim oldu mu canım internet siteleri de var bunların bir ordan bak istersen şimdilikşekerim dün demiştin ya burda portakal spor var.vaktin olursa git bi araştırsana benim için ay kafaya koydum istiyom ben bu salonu
günaydin arkadaslar kiz napiyon salon mu aciyon biz de hemen kayit oluruzzz ,bize öncelik tanirsin artikk...
kuzum bugün büyük temizlik günüm dip köşe girdimmm erken biterse gideyim oldu mu canım internet siteleri de var bunların bir ordan bak istersen şimdilik
ne tedavisi canım?önemli birşey yoktur inş.Günaydin kizlarrrrryarin istanbula gidiyorum esim kızım ben tedavi icin ön görüsme olucak bakalim hakkimda hayirlisi artik
ne tedavisi canım?önemli birşey yoktur inş.
Önemli bisey yok tüp bebek icin ön görüsmeye gidicem dua edin hayirli haberlerle döneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?