kızlarr ben çok mutluyum bugün, öncelikle baskülerinin pillerini uzuuuuuuuunn zamandır değiştirmeyen arkadaşlar ilk işleri pillerini yenilemek olsun,ben birkaç gün önce değiştirdim ve dün tartılıldım 88,7 idim bugün ise 88,4 oldum çok mutluyum çok,birkaç ay önce aldığım bi ternç vardı oluyodu ama dardı bende zayflayınca giyerim diyodum bugün arkadaşımla buluşcaktım bi deneyeyim dedim bi baktım çok rahat oldu, ben yürüyüşe başlayalı 1 hafta oldu ama çok şey değişti ve çok şükür yüzüm güldü baskülde ve moralim düzeldi....
çok sevindim canım insan emeklerinin karşılığını alınca daha bi asılıyo olaya tam gaz devammmmm
çooooooooooooook sevindim canım tbrk ederim allah devamını getirsinnnnnn maşallah maşallahhhhhhhhhhh darısı bize inşallah :)kesinikle kaptanım öyle,o kadar uğraşıyorum nerdeyse 2 ay olcak ama bişeyler ters gidiyodu,hareketsiz kaldığımın çok farkındaydım ama havalardan dışarı çıkamadım,en sonunda yürüyüşümede başladım ve baskül pilini değiştirince değişikliklerde olmaya başladı çok şükür,merak ediyorum haftaya nasıl olur diye şimdiden :)) hemde adet dönemime giricem heran olabilir onun vücut şişkinliğide var bende ama ona rağmen mutluyum mutlu :)) ben haftada yarım kilo vermeye bile razıyım yeterki gitsin bu kilolar :))
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 6.2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 7 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 81.1 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 28.000 adım [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 13.2 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 150 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 6.7 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] julian leslie 210 dak. [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 5.5 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat spor salonu 4 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 89.9. [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 88.4 [/TD] [TD] 88.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 78.3 [/TD] [TD] 78.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 8.8 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] harpy[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 66.7 [/TD] [TD] +0.5 [/TD] [TD] 15.3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 81.5 [/TD] [TD] 82.7 [/TD] [TD] +1.2 [/TD] [TD] 2.8 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] kardio kas güçlendirici [/TD] [/TR]
[/table]
çok hastayım kızlar kolumu kaldıracak halim yok
ne güzel yürüyüşlerime gidiyodum kilo veriyodummm( ühühühüüüüü
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok aydın bir gün olsunnnn bütün şanslarrrrr bugünnn bu topiği bulsun çok güzel şeyler gelsin başımızaaaaa akşam yatağımıza uzandığımızda ne güzel bir gündü yaaa diyelim inşiallahhhhhhhhhhhhhhhhh iyi günler hayırlı günler kızlarrrrr haaaa bide bol kalori harcayalım geri almayalımmmm cuma günüüüüü en az 1 kg vermiş olalımmmmm oda olmadııııı 500 gr verelim :)günaydınnnnnnn ilk günaydın benden olsun dedimmm
ayy 3.olmuşum..[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0 [/TD]
[TD] nick [/TD]
[TD] başlangıç [/TD]
[TD] geçen hafta [/TD]
[TD] bu hafta [/TD]
[TD] giden [/TD]
[TD] toplam giden [/TD]
[TD] hedef [/TD]
[TD] spor [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 [/TD]
[TD] sedalis[/TD]
[TD] 84 [/TD]
[TD] 79.8 [/TD]
[TD] 77.8 [/TD]
[TD] 2 [/TD]
[TD] 6.2 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] 7 saat yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2 [/TD]
[TD] wintersun[/TD]
[TD] 82.3 [/TD]
[TD] 82.3 [/TD]
[TD] 81.1 [/TD]
[TD] 1.2 [/TD]
[TD] 1.2 [/TD]
[TD] 75 [/TD]
[TD] 28.000 adım [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3 [/TD]
[TD] eranisa[/TD]
[TD] 93 [/TD]
[TD] 80.9 [/TD]
[TD] 79.8 [/TD]
[TD] 1.1 [/TD]
[TD] 13.2 [/TD]
[TD] 67 [/TD]
[TD] 150 dakika [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4 [/TD]
[TD] elmaşekeri23[/TD]
[TD] 82 [/TD]
[TD] 82 [/TD]
[TD] 81 [/TD]
[TD] 1 [/TD]
[TD] 1 [/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5 [/TD]
[TD] kkkmevsim5[/TD]
[TD] 80 [/TD]
[TD] 74.3 [/TD]
[TD] 73.3 [/TD]
[TD] 1 [/TD]
[TD] 6.7 [/TD]
[TD] 69 [/TD]
[TD] julian leslie 210 dak. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6 [/TD]
[TD] ist87[/TD]
[TD] 89 [/TD]
[TD] 84 [/TD]
[TD] 83.5 [/TD]
[TD] 0.5 [/TD]
[TD] 5.5 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD] 2 saat spor salonu 4 saat yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7 [/TD]
[TD] melankoli 84[/TD]
[TD] 91.5 [/TD]
[TD] 89.9. [/TD]
[TD] 89.5 [/TD]
[TD] 0.4 [/TD]
[TD] 2 [/TD]
[TD] 80 [/TD]
[TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8 [/TD]
[TD] 88prenses22[/TD]
[TD] 88 [/TD]
[TD] 88.4 [/TD]
[TD] 88.4 [/TD]
[TD] 0 [/TD]
[TD] +0.4 [/TD]
[TD] 63 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9 [/TD]
[TD] duyum[/TD]
[TD] 78.5 [/TD]
[TD] 78.3 [/TD]
[TD] 78.3 [/TD]
[TD] 0 [/TD]
[TD] 0.2 [/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10 [/TD]
[TD] benben[/TD]
[TD] 84 [/TD]
[TD] 74.8 [/TD]
[TD] 75.2 [/TD]
[TD] +0.4 [/TD]
[TD] 8.8 [/TD]
[TD] 64 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 11 [/TD]
[TD] harpy[/TD]
[TD] 82 [/TD]
[TD] 66.2 [/TD]
[TD] 66.7 [/TD]
[TD] +0.5 [/TD]
[TD] 15.3 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 12 [/TD]
[TD] ayyuzlum0211[/TD]
[TD] 85.5 [/TD]
[TD] 81.5 [/TD]
[TD] 82.7 [/TD]
[TD] +1.2 [/TD]
[TD] 2.8 [/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD] kardio kas güçlendirici [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bence cumartesi bildirim günü olmalı..haftasonu bir rahatlık oluyor bildirimi görmek iyi olur..cumartesi sabaha kadar herkes yetişebilir sanırımkilo verenleri tebrik ediyorum arkadaşlar
bu listede 10 kişiyi geçmeyeli uzun zaman olmuştu toparlanıyoruz topik olarak... beni en çok mutlu eden de bu oluyo
cuma günü bildirim günümüz biliyosunuz olur da cuma günü giremeyen olursa cumartesi bildirim yapılmasını bekliyorum pazarda listeyi hazırlıyorum
bildirim yapılmasını beklemeyedebilirim sizlerden düşüncelerinizi belirtmenizi istiyorum listeyi aradığınızı göremediğinizi görünce bende üzülüyorum işimi aksatıyomuşum gibi geliyo ortak bi karara varalım en geç cumartesi öğlen çıksın olabilir yine pazar günü çıksın o0labilir
o kadar kilo verip cuma yetişemedi diye listeye girmeyen kalmasın amaçlı böyle yapıyodum ama itirazlarınız varsa önerilerininzle birlikte elmaşekerimle ortak bi karara varabiliriz bende ona göre hareket ederim
ne dersiniz???
canım kilo vermede kahvaltısız bir öğün düşünülemez..güne geç başlıyorsun sanırım..eskiden,ne kadar geç yersem gün sonuna kadar o kadar az yemiş olurum diye düşünürdüm ama tam tersi ne kadar erken yersek metabolizma o kadar çok çalışır..selam kızlar
menüm
öğle:2 parça çörek,1 yumurta,domates
ara:2 portakal
akşam:2 parça kabak dolması,2 kaşık ıspanak yemeği,yoğurt
ara:1 nescafe
Kızlar annemin sonuçları cikti veeeee temiz dr bi tahlil daha istemiş belki ek ilac bile vermicekmis
rahatsızlığı neydi bilmiyorum ama sevindim canım..Kızlar annemin sonuçları cikti veeeee temiz dr bi tahlil daha istemiş belki ek ilac bile vermicekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?