80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr ben çok mutluyum bugün, öncelikle baskülerinin pillerini uzuuuuuuuunn zamandır değiştirmeyen arkadaşlar ilk işleri pillerini yenilemek olsun,ben birkaç gün önce değiştirdim ve dün tartılıldım 88,7 idim bugün ise 88,4 oldum çok mutluyum çok,birkaç ay önce aldığım bi ternç vardı oluyodu ama dardı bende zayflayınca giyerim diyodum bugün arkadaşımla buluşcaktım bi deneyeyim dedim bi baktım çok rahat oldu, ben yürüyüşe başlayalı 1 hafta oldu ama çok şey değişti ve çok şükür yüzüm güldü baskülde ve moralim düzeldi....

çok sevindim canım insan emeklerinin karşılığını alınca daha bi asılıyo olaya tam gaz devammmmm

çok sevindim canım insan emeklerinin karşılığını alınca daha bi asılıyo olaya tam gaz devammmmm

kesinikle kaptanım öyle,o kadar uğraşıyorum nerdeyse 2 ay olcak ama bişeyler ters gidiyodu,hareketsiz kaldığımın çok farkındaydım ama havalardan dışarı çıkamadım,en sonunda yürüyüşümede başladım ve baskül pilini değiştirince değişikliklerde olmaya başladı çok şükür,merak ediyorum haftaya nasıl olur diye şimdiden :)) hemde adet dönemime giricem heran olabilir onun vücut şişkinliğide var bende ama ona rağmen mutluyum mutlu :)) ben haftada yarım kilo vermeye bile razıyım yeterki gitsin bu kilolar :))

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
Ara
4 küçük galeta
1 bardak süt
1 avuç kabak çekirdeği
Öğle
1 kase mantar çorbası
3 servis kaşığı ıspanak yemeği
yarım ekmek
1 portakal
Ara
1 külah dondurma
Akşam
2 kase erişte çorbası
Ara
1 portakal
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf
bugün kuzenlerle gezdik menüm biraz kötü oldu çantaları hazırlayın

selam kızlar
menüm
öğle:2 parça çörek,1 yumurta,domates
ara:2 portakal
akşam:2 parça kabak dolması,2 kaşık ıspanak yemeği,yoğurt
ara:1 nescafe

çooooooooooooook sevindim canım tbrk ederim allah devamını getirsinnnnnn maşallah maşallahhhhhhhhhhh darısı bize inşallah :)

kızlar hepinizi tebrik ediyorum tüm verenler amaçlarına bir adım daha yaklaştılar ama veremeyenler üzülmeyin sakın haftaya da bombayı siz batlatın tmm inatla hırsla irade ile kalın öpüldünüz.

çok hastayım kızlar kolumu kaldıracak halim yok
ne güzel yürüyüşlerime gidiyodum kilo veriyodummm( ühühühüüüüü

çok geçmiş olsun canım tam herşey yoluna girer dersin mutlaka bu hastalık yakamıza yapışır sen yinede dikkat et sağlık önemli yerinde olunca diyete devam edersin bol bol vitamin al tmm dikkat et kendine

günaydınnnnnnn ilk günaydın benden olsun dedimmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok aydın bir gün olsunnnn bütün şanslarrrrr bugünnn bu topiği bulsun çok güzel şeyler gelsin başımızaaaaa akşam yatağımıza uzandığımızda ne güzel bir gündü yaaa diyelim inşiallahhhhhhhhhhhhhhhhh iyi günler hayırlı günler kızlarrrrr haaaa bide bol kalori harcayalım geri almayalımmmm cuma günüüüüü en az 1 kg vermiş olalımmmmm oda olmadııııı 500 gr verelim :)

canım ben liste gününü bilmiyordum ondan sordum topikte buradaki çoğunluk ne derse ben ondan yanayım pazar ollması mantıkla tabeee düşünceli dostlarım benim öpüldünüz

herkese güzel bir gün diliyorum çıtırlar..dün davetteydim ve tatlı kaçamağım oldu..3 gündür spor yapamıyorum ayakta hastalık geçiriyorum..halim yok..ama bugün yapacağım..yarın da davet var
dünkü menüm;
sabah
1 haşlanmış yumurta
peynir zeytin
2 d.t.b.ekmek

ara
biraz leblebi
2 incir
2-3 tane badem

öğle
yoğurt
salatalık
1 d.ekmek

akşam
4-5 kaşık nohut
tavuklu mantar
3-4 kaşık bulgur pilavı
salata
2-3 çatal rus salatası

ara
çay
sütlü tatlı 2 dilim

ayy 3.olmuşum..
tüm arkadaşlar tebrikleerr..

benben
harpy
ayyüzlüm
benden de size çanta
belki bu hafta gaza gelirsiniz diye

bence cumartesi bildirim günü olmalı..haftasonu bir rahatlık oluyor bildirimi görmek iyi olur..cumartesi sabaha kadar herkes yetişebilir sanırım

selam kızlar
menüm
öğle:2 parça çörek,1 yumurta,domates
ara:2 portakal
akşam:2 parça kabak dolması,2 kaşık ıspanak yemeği,yoğurt
ara:1 nescafe
canım kilo vermede kahvaltısız bir öğün düşünülemez..güne geç başlıyorsun sanırım..eskiden,ne kadar geç yersem gün sonuna kadar o kadar az yemiş olurum diye düşünürdüm ama tam tersi ne kadar erken yersek metabolizma o kadar çok çalışır..

Kızlar annemin sonuçları cikti veeeee temiz dr bi tahlil daha istemiş belki ek ilac bile vermicekmis

meraba kızlar ben geçen hafta bugün diyete ve spora başlamıştım 86.1 kg ile...

cuma günü kg bildirimi olduğunu bilmiyordum yeni üye olduğum için oyüzden tartılmamıştım. bugün tam 1 hafta olduğu için tartıldım ve

tam 83.7 çıktım o yüzden çok mutluyum... emeklerim boşa gitmedi. artık her cuma yazarım kilomu. o kilo verenler listesine bende girmek

istiyorum ve yanılmıyorsam 1. sırada ben olcam :)) hepinize kilo verme yolunda başarılar dilerim...

mrb kızlar nasılsınız ben çok şükür hafta sonunu faciasız atlattım ama bugün acayip yoruldum annemi hastaneye götürdüm sonra apar topar okul beynim resmen zonkluyor

hemen menüye benzemeyen menümü yazayım

sabah:yok

öğle:çeyrek ekmek tost ve ayran

ara:1 avuç çubuk

akşam.kahvaltı olur heralde yemekte yapamadım 1 dilim kepek ekmekle kahvaltı

spor uzunca bir yürüyüş 30 dk falan bunun yanında hastanedeki sdaatlerce ayakta kaldığımı saymıyrm

ama akşam ne kadar yorgun olursam olayım jillianımı yapacam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…