80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burada bahsedilen çanta yiyen yok demek ne demek oluyor acaba? :)

burada bahsedilen çanta yiyen yok demek ne demek oluyor acaba? :)
kilo alan olursa çanta yemeye hak kazanıyor
aynen böyle;

ayrıca tebrik ederim seni..ilk hafta vücut özellikle ödem atıyor..sonraki haftalar aynı hız devam etmez ama bu seni yıldırmasın..metabolizmanın oyunudur bu..Biz kararlı olduktan sonra hiç birşey ENGEL DEĞİLDİR...

hımmm umarım çanta yemem:)

teşekkür ederim canım durmak yok zaten... yaza bu kilolarla girmemeye kararlıyım

selam kizlarr
  • menüm sabah sütlü musli
  • oglen bes kasik makarna,dörttane köfte .ayran salata
  • ara bir portakal
  • aksam bir dak süt
  • iki saate yakin spor

canım doktora göründünmü belki hormonlarınla ilgili bir sorun vardır
birde akşam hiç bişey yememişsin en azından bir salata yeseydin

canim bir sey istemiyor . hormanlar da bir sey yokkk dedilerrr. ne kadar yoruldum spordaa yicek halim yok . bir saat sonra yaticaam zaten .benim oglan da bütün gece uyumadi beni de uyutmadi koca oglan gecenin ikisi n de basima gelmis benim uykum yokk agliyo ben ne yapayim diye kalktik tv actim .babasi bagirdi hadi eline kitap verdim kendi on yasinda okula gidcek .sabaha karsi iki saat uyudu.tabi bende basini bekledimmm..

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
1 elma
Ara
4 küçük galeta
1 bardak salep
Öğle
1 kase mantar çorbası
3 köfte
1 ekmek
salata
1 portakal
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
1 kayısı
1 incir
yarım tatlı kaşığı tarçın
Akşam
3 kaşık et sote
1 ekmek
bol yeşillik
Ara
1 muz
3 ceviz
çay

Son düzenleme:
Kızlar annemin sonuçları cikti veeeee temiz dr bi tahlil daha istemiş belki ek ilac bile vermicekmis

çooooooook sevindim canım allah tüm hastalıkları, hepimizin ailelerinden sevdiklerinden uzak tutsun inşallah...

ohhhhhhhhhhh çantana sağlık kaptanım vurun vurun siz de vurun ahihihihi

bknz: Grup Destan - Cilveloy - YouTube

sabah: peynir, ekmek, 4 zeytin, 1 tk pekmez,
öğlen: 2 tbk çorba, az ekmek
ara: 1 büyümiks :44: oğluma açtım yemedi ben yedim :26: neden yedim bilmiyorum adı üzerinde büyümiks
akşam: 1 tbk çorba, 1 sk domatesli B pilavı, yoğurt

merhaba kizlar listeler yayinlanmis pek sevinemedim nasil da yedim koca cantayi bugunler biraz saldim heralde hep aklimda diyorum ama biraz gevsedim ama duruma el atarim mutlak surda yaza ne kaldi ki

sabah.2 krep peynir zeytin dom salat yesillik 3 catal sucuklu yumurta
ogle-aksam.2 lahmacun 1 bardak ayran yesillik
ara.1dilim yaspasta kucuk oglumun dogum gunusuydu de

sabah.1 dilim balli ekmek 1dilim peynirli ekmek zeytin dom salatalik bir simit
ara.turk kahvesi
ogle bir tabak kuru fasulye bir dilim ekmek
ara.yok
aksam.kiymali ispanak yogurt havuc salatasi eriste
ara.bir lokma kabak tatlisi

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAH KİMSEYE BÖYLE BİR SINAV VERMESİN VERDİYSEDE TEZ ZAMANDA İYİ ETSİN İNŞALLAH AMİİİİİİİİİN

geçmiş lsun canım rahatsızlığı neydi bende annemi dr a götürdüm bizimki tamamen kaynana stresi
canım iki ay önce tiroidlerin de nodül vardı alındı ve sonuç kanser denildi. bir üst patolojiye gönderildi. biz tabi o arada tefriciye okuduk sonuç temiz çıksın diye. laf aramızda kesinlikle bu allahın mucizesi. kesin kanser tanısıydı çünkü. sonuçlar bu gün çıktı. temiz dedi dr. belki ilaç bile kullanmayacakmış. bir tahlil kaldı o da inşallah temiz çıkacak.

bugünkü menüm
sabah
2 yumurtadan yapılmış omlet
1.5 d.ekmek
peynir
ara
2 incir
leblebi
öğle
sebze yemeği
yoğurt
salatalık
ara
meyve
akşam
çok az etli sebze yemeği
küçük dilim kek
ara
meyve
spor: 40 dk yürüyüş

günaydın kızlar . dün baskülüme pil aradım nereye gittiysem bulamadım. en sonunda baskülü aldığım yere gittim. o bana tarif etti yerini ama henüz gidemedim. zavallı eşim dün peşimde muşu dört döndü o yüzden tekrar dönelim diyemedim ama en komiği de dün pili çıkarmadan baktım 84 gösteriyodu. bugün pili yeniden taktım 82.5 gösteriyo. allahım hangisine inanacağımı şaşırdım resmen.
kaç gündür gece çok kötü oluyodum kalbim çarpıyodu nefesim tıkanıyodu. ne olduğu hakkında ufak bi fikrim vardı ama kendimi kobay faresdi olarak kullanmaya karar verdim akşama kadar bişeyim olmuyo akşam yemekten sonra otururken oluyo ne oluyosa. ne yaptığıma dikkat ettim veeeee sebep kola. dün gece emin oldum onu içene kdar hiç bişeyim yoktu ama koladan sonra geberiyodum. eşime sebebin kola olduğunu söyledim. ve beyimize nihayet mantıklı geldi söylediğim birdaha kola almıcam dedi. be mübarek ben sana çoktan diyom almayalım diye sen dayanamıyon dedim. yooooook sen istiyon diye alıyom dedi. kudurdum sinirden hem alıyo hem suçu benim üzerime atıyo. dün bide haber sitelerinde kolanın vücudumuzdaki 24 saatini anlatan bi yazı vardı onu görünce tırstı. bakalım bu sefer nereye kadar dayanacak almamaya bu kolayı.
dün aldığım kalorilerde bu ayki tavanımı yaptım akşama kadar güya evde yoktum bişe yemedim. iyiki yememişim yesem kaç kalori çıkardı bilemiyorum. 3500 kalori almışım kendime inanamıyom kilo vermemin durmasının nedeninide biliyom. artık spor yapmıyom geçen ay hergün sporumu yapıyodum bir de ara öğünlerime d,kkat ediyodum. yoğurdu hiç eksik etmiyodum özellikle de içine biber atıp yiyodum. kahvaltıda domates salatalık çıkarıyodum bunları kestim. ve ben bütün bunları yapmayı neden bıraktım hiçbir fikrim yok. kendimden utanıyorum. anaaaaaam çok uzun yazmışım ya ben kusura bakmayın ne olur. dün yazamadım ya ondan çenememi vurdu yoksa elimemi bilemiyom şimdi son bişe daha var. dün akşam yeteneksizzsiniztürkiyeyi izledinizmi kızlar. atalay demircinin gösterisinde geberiyodum nerdeyse. zaten kalbimim çarpıntısı hatsaffadaydı. üzerine birde gülmekten nefes alamamak eklenince az kaldı öbür tarafa transfer oluyodum neyse bitirdim aklımda olanları allah okyucakların yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…