80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yine ben yine ben yine bennn,çıktım yine 82 kiloya hamileyim diye yedim durdum sonunda ne oldu
bebeğimin kalbi durdu diyete tekrar devammm

ayyyy bitti dedim ama bitmemiş söyleyeceklerim nolacak bu aöf büt durumu yaw niye bize bu hakkı tanımıyolarki tek inkılap yüzünden ikinci dönemde üstten ders almama izin vermedi sistem. bu dönem 4 dersim olacak 19 kredi verdi. 4 den ders alamadım yaaa çok canım sıkılıyo bu duruma bide açıklama yapmışlar bu durumdan vazgeçmeyecez diye. aferim iyi halt edceksiniz 1 milyon öğrencinin hakkına girince başınız göğe erecek. ne yani kredili sisteme geçince bütünleme olmazsa noluyo sanki. tek ders yüzünden koca bir senem yandı ya. eşimin bi arkadaşı var öğretmen adam mesleğinden memnun değil ve hemşirelik okudu. bu sene bitiriyo. geçen dersaneye gittim. adam tutup demezmi yenge hanım hadi çabuk diplomayı alın da aile danışmanlığı yapalım diye anaaaaa. insanlar niye durdukları yerde duramıyolar sanki. be adam hem öğretmenlik yapıyon hem hemşirelik yapabiliyon hemde tutup benim mesleğemi göz dikiyon daha ünivarstede başvurduğu yerleri söylemiyom bile yüksek lisansta bi taraftan. uyuz oldum yaw.
haaaa bide bu gece güneş batımından sonra hava açık olursa gök yüzüne bakın hilalin yanında bi kuyruklu yıldız olacakmış. bilim adamları muhteşem bi görüntü olacak diyomuş. malesef burda hava çok kötü. sanırım ben göremeyeceğim.

yine ben yine ben yine bennn,çıktım yine 82 kiloya hamileyim diye yedim durdum sonunda ne oldu

canım bu senin yüzünden değil aynı şeyvbenimde başıma geldi ama ben o zaman 65 kiloydum yemeyle alakası yok nolur canını sıkma. hoş geldin

yemin ediyorum geçen okuduğumda bende aynı cümleyi bende kurdum ii halt ettiler yazık değil mi bizeee gerçi beni ne şekilde etkliliyor bilmiyorum ama alttan dersim kalsın istemezdim 2 dersten altan kaldı

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim kızlarr,

Diyetisyenşmde özlemiştir beni eminim :) perşembe randevum var listemi alayım sizlerle paylaşırım

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen şimda nasılsın iyimisin.

çok şükür yıkılmadım ayaktayım.sanki olanlar yetmezmiş gibi birde evimize dün hırsız girmiş
Rabbim bana peygamber sabrı ver yine de vardır bunda da bir hayır diyorum olana ve ölene çare yok
sadece....

Kızlar annemin sonuçları cikti veeeee temiz dr bi tahlil daha istemiş belki ek ilac bile vermicekmis

çok sevindim canım,inş ilaca bile gerek kalmaz :))

çok geçmiş olsun yaramas,aramıza hoşgeldin

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Ara
1 elma
Öğle
1 peynirli, maydanozlu sandviç
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
yarım çay kaşığı tarçın
3 kayısı
Akşam
1 tabak pilav üstü etli kuru fasulye
1 kase yoğurt
Ara
1 portakal
3 ceviz
yeşil çay

beynim kazan gibi oğlana ders yaptırdım ne zormuş birini sınıf çocuğun annesi olmak yaw. bi yandanda eşim bu gün nöbertçi yemek gönderdim dersaneye. sabahtan beri ayakta canım çıktı . amma bu gün diyetime çok dikkat ettim. hehehehe tartı da güzel konuşuyo. akşamın bu saati oldu halen 83 gösteriyo. sevindirik oldum

aynı şeyi bende yaşadım canım 10 haftalıktı 4. tüp bebekti ama kısmet değilmiş bizim 1.5 yıl filan oldu ama...
hoşgeldin aramızaa

cok.sevindim ayyuzlum rabbim.kimseyi.sevdikleriyle sinamasin
ben de aofu bombalamak istiyorun

sabah.iki dilim.kep ekmegi peynir zeytin dom salat biber yumurta
ara.turk kahvesi
ogle.disaridaydik bir kumpir diyet kola
ara.turk kahvesi bir kare cikolata
aksam.mantar sote bulgur pilavi salata yogurt
ara.bir avuc yer fistigi. bir kurabiye

sabah : kepek ekmeğiyle yağsız tost ve şekersiz form çayı
ara : 2 peynirli kurabiye
öğle : 1,5 kepçe sulu köfte yemeği, 1 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ayran,10dk sonra türk kahvesi
ara : 5 badem ,yarım bardak süt,küç muz
akşam : 1,5 kepçe sulu köfte,bol salata,2 y.k garnitürlü p.pilavı
ara : 2 kupa yeşil çay,1 bardak tarçınlı süt

mrb kizlar nasilsiniz ben .ok yorgunum hemen menm] yazam

sabah; 1 dilim kepek ekmek biraz patatesli yumurta maydonoz ve zeytin 2b çay

öğle:1 kase şehriyeli tavuk çrb ve 3 kaşık ıspanak yemeği

ara:1 avuç çubuk

akşam:2 kaşık ıspanak yemeği yoğurt salata 3 kaşık tavuk yemeği 2 kaşık çorba

ara:1 elma
30 dk jillian

canım öğle tabiki herşey de bir hayır vardır. en büyük teselli bu yaradanım herşeyin en hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…