yine ben yine ben yine bennn,çıktım yine 82 kiloya hamileyim diye yedim durdum sonunda ne oldu
bebeğimin kalbi durdu diyete tekrar devammm
hoş geldin canım aramıza başın sağolsunnnn üzülmeeee allah öyle uygun gördüyine ben yine ben yine bennn,çıktım yine 82 kiloya hamileyim diye yedim durdum sonunda ne oldu
yemin ediyorum geçen okuduğumda bende aynı cümleyi bende kurdum ii halt ettiler yazık değil mi bizeee gerçi beni ne şekilde etkliliyor bilmiyorum ama alttan dersim kalsın istemezdim 2 dersten altan kaldıayyyy bitti dedim ama bitmemiş söyleyeceklerimnolacak bu aöf büt durumu yaw niye bize bu hakkı tanımıyolarki tek inkılap yüzünden ikinci dönemde üstten ders almama izin vermedi sistem. bu dönem 4 dersim olacak 19 kredi verdi. 4 den ders alamadım yaaa çok canım sıkılıyo bu duruma bide açıklama yapmışlar bu durumdan vazgeçmeyecez diye. aferim iyi halt edceksiniz 1 milyon öğrencinin hakkına girince başınız göğe erecek. ne yani kredili sisteme geçince bütünleme olmazsa noluyo sanki. tek ders yüzünden koca bir senem yandı ya. eşimin bi arkadaşı var öğretmen adam mesleğinden memnun değil ve hemşirelik okudu. bu sene bitiriyo. geçen dersaneye gittim. adam tutup demezmi yenge hanım hadi çabuk diplomayı alın da aile danışmanlığı yapalım diye anaaaaa. insanlar niye durdukları yerde duramıyolar sanki. be adam hem öğretmenlik yapıyon hem hemşirelik yapabiliyon hemde tutup benim mesleğemi göz dikiyon daha ünivarstede başvurduğu yerleri söylemiyom bile yüksek lisansta bi taraftan. uyuz oldum yaw.
haaaa bide bu gece güneş batımından sonra hava açık olursa gök yüzüne bakın hilalin yanında bi kuyruklu yıldız olacakmış. bilim adamları muhteşem bi görüntü olacak diyomuş. malesef burda hava çok kötü. sanırım ben göremeyeceğim.
yine ben yine ben yine bennn,çıktım yine 82 kiloya hamileyim diye yedim durdum sonunda ne oldu
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen şimda nasılsın iyimisin.
Kızlar annemin sonuçları cikti veeeee temiz dr bi tahlil daha istemiş belki ek ilac bile vermicekmis
çok şükür yıkılmadım ayaktayım.sanki olanlar yetmezmiş gibi birde evimize dün hırsız girmiş
Rabbim bana peygamber sabrı ver yine de vardır bunda da bir hayır diyorum olana ve ölene çare yok
sadece....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?