- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
cok.sevindim ayyuzlum rabbim.kimseyi.sevdikleriyle sinamasin
ben de aofu bombalamak istiyorun
hoşgeldin canım başın sağolsun..takdir Rabbimindir..hayırlısıyla yine olur inş.Teşekkür ederim kızlarr,
Diyetisyenşmde özlemiştir beni eminim :) perşembe randevum var listemi alayım sizlerle paylaşırım
oohh afiyet bal şeker olsun ama yaramasın...sabah.iki dilim.kep ekmegi peynir zeytin dom salat biber yumurta
ara.turk kahvesi
ogle.disaridaydik bir kumpir diyet kola
ara.turk kahvesi bir kare cikolata
aksam.mantar sote bulgur pilavi salata yogurt
ara.bir avuc yer fistigi. bir kurabiye
süte tarçın atıp içmeyi denedin mi bilmiyorum canım gerçekten etkili bir yöntemKızlar tatlı krizlerine önerisi olan var mı?:44:yani araştırıyorum diyet listelerine de baktım hiiç tatlı kaçamağı yok.:18:.çoğu diyetisyen vermezken bazılarıda haftada 2-3 defa sütlü tatlı veriyor..davette değilsem ara öğünlerde kuru kayısı,hurma ve incir yiyorum..
yemeği,ekmeği çook rahat kesiyorum tatlı da zorlanıyorum ama 3 haftadır davet dışında hiiç yemedim..
maşşalhhhhhh çok güzel gitmiş umarım görürsün 50 leri de bizd e tabiselam kızlaar 94 kilodan 81 kiloya geldim tartıldımda sabah :))
azmimi kaybetmeden 50li kiloları görmek istiyorum :))
inşallah hepimiz ideal kilomuza düşeriz
Kızlar tatlı krizlerine önerisi olan var mı?:44:yani araştırıyorum diyet listelerine de baktım hiiç tatlı kaçamağı yok.:18:.çoğu diyetisyen vermezken bazılarıda haftada 2-3 defa sütlü tatlı veriyor..davette değilsem ara öğünlerde kuru kayısı,hurma ve incir yiyorum..
yemeği,ekmeği çook rahat kesiyorum tatlı da zorlanıyorum ama 3 haftadır davet dışında hiiç yemedim..
selam kızlaar 94 kilodan 81 kiloya geldim tartıldımda sabah :))
azmimi kaybetmeden 50li kiloları görmek istiyorum :))
inşallah hepimiz ideal kilomuza düşeriz
bugünkü menüm
sabah
3-4 ince dilim hellim peyniri
1 d.t.b.ekmek
1 çay bardağı süt
ara yok
öğle(davet)
1,5 dilim börek
kuskus salata
zeytinyağlı kereviz
sütlü tatlı küçücük bir kurabiye
tabii ara yok
akşam
fırında balık
salata
ara
meyve
spor:30 dk yürüyüş
inanın kızlar yine de davette az yedim..normalde davetlerde kendimi tutamam..birde sabah ve akşam dengeledim.davette kerevizle karnımı doyurdum
perşembe misafirim var..bakalım ne yapacağım
cıkssssssssss hiç önermiyoruzzzzzzzz hiç faydalı değil ha dersen ki bende ödem çok bir kaç gün detoks olarak yapabilirisn ama diyet olarak değil zaten yaptığı bağırsakları hızlı çalıştırmak bir zaman sonra bağırsaklar yoruluyor veee tembelleşiyor faydasından çok yararı varr vücudun dan da giden yağ olmuyorrr ne yazık kikızlar benim hepinize bi sorum olacak....
lahana çorbasının kilo vermede çok etkili olduğunu duydum...
ama emzirdiğim için kararsızım ne derrsiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?