80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim kızlarr,

Diyetisyenşmde özlemiştir beni eminim :) perşembe randevum var listemi alayım sizlerle paylaşırım
hoşgeldin canım başın sağolsun..takdir Rabbimindir..hayırlısıyla yine olur inş.
kilolar elbet gidecek..kurtuluşu yookk..
düzenli gittiğin diyetisyenin mi var?

sabah.iki dilim.kep ekmegi peynir zeytin dom salat biber yumurta
ara.turk kahvesi
ogle.disaridaydik bir kumpir diyet kola
ara.turk kahvesi bir kare cikolata
aksam.mantar sote bulgur pilavi salata yogurt
ara.bir avuc yer fistigi. bir kurabiye
oohh afiyet bal şeker olsun ama yaramasın...

Kızlar tatlı krizlerine önerisi olan var mı?:44:yani araştırıyorum diyet listelerine de baktım hiiç tatlı kaçamağı yok.:18:.çoğu diyetisyen vermezken bazılarıda haftada 2-3 defa sütlü tatlı veriyor..davette değilsem ara öğünlerde kuru kayısı,hurma ve incir yiyorum..
yemeği,ekmeği çook rahat kesiyorum tatlı da zorlanıyorum ama 3 haftadır davet dışında hiiç yemedim..

bugünkü menüm

sabah
3-4 ince dilim hellim peyniri
1 d.t.b.ekmek
1 çay bardağı süt

ara yok

öğle(davet)
1,5 dilim börek
kuskus salata
zeytinyağlı kereviz

sütlü tatlı küçücük bir kurabiye

tabii ara yok

akşam
fırında balık
salata

ara
meyve

spor:30 dk yürüyüş
inanın kızlar yine de davette az yedim..
normalde davetlerde kendimi tutamam..birde sabah ve akşam dengeledim.davette kerevizle karnımı doyurdum
perşembe misafirim var..bakalım ne yapacağım

selam kızlar
bugün oğlumun aşısı vardı
hafif ateşi var inş daha fazla yükselmez
gündür menü yazmadım

dünkü menüm
sabah:1 yumurta,peynir,ekmek,domates
ara:1 portakal
öğle:4 tane suda haşlanmış içli köfte,salata
ara:1 çatal ıslak kek
akşam:4 kaşık güveç,1 kaşık pilav,yoğurt
ara:1 portakal,1 elma

bugünki menüm
sabah:1 elma(geç kalktım)
öğle:1 tabak yumurtalı ıspanak,ayran
ara:1 parça çikolata
akşam:4 kaşık mantı
ara:az cips,1 brdak kola
ara:1 neskafe

selam kızlaar 94 kilodan 81 kiloya geldim tartıldımda sabah :))
azmimi kaybetmeden 50li kiloları görmek istiyorum :))
inşallah hepimiz ideal kilomuza düşeriz

süte tarçın atıp içmeyi denedin mi bilmiyorum canım gerçekten etkili bir yöntem

selam kızlaar 94 kilodan 81 kiloya geldim tartıldımda sabah :))
azmimi kaybetmeden 50li kiloları görmek istiyorum :))
inşallah hepimiz ideal kilomuza düşeriz
maşşalhhhhhh çok güzel gitmiş umarım görürsün 50 leri de bizd e tabi

Günaydın yaşamak

Çok bilmiş şairin birisi
-Önceden-
Farklı cümlelerle söylemiştir kesin
Ben şimdi söylüyorum

Şimdi farkediyorum daha doğrusu
Şiir in
Canlı bir dua olduğunu

Beş vakit değil ama
Günde bir defa
Bütün telaşını erteleyip hayatın
Kulak vermeli şair dediğin şah damarına
...
Sonra gözleriyle
Taramalı bütün ufkunu
Alıcı gözlerle
-Şahin gözlerle-

Ve farkına varmalı
Sinsi adımlarla -sessizce-
Avuçlarımızdan kayıp giden güzelliklerin

Sonra eğilip öpmeli
Alnının tam ortasından yaşanmışlıkların
...
Derin bir nefes alıp
-Amin der gibi-
Boşaltmalı birden içindekileri
...
Şimdi hazırsın işte güne
Ve getirdiklerine
...
Korkma

merhaba canım benimde diyette 2. haftam ve tek zorlandığım şu tatlı konusu... emzirdiğimden olcak hemde canım çok tatlı istiyo... sana şöyle bi önerim olabilir banada biri söylemişti. hazır sütlü tatlıları en küçük reçel kaselerine (en küçük ama) yapıp çok kriz gelince yiyebilirsin.hazır dememin sebebi ev yapımı sütlü tatlıda gerçek şeker kullanıyoruz hazırda ise tatlandırıcı var. yalnız dozunu iyi ayarla hergün yeme. haftada 1 kere ye oda sana dokunmaz zaten...

ben misafirim olduğunda kendimi onlara sürekli hizmet edip kendimi oyalayarak kurtarıyorum canım... böylece yemek içmek aklına gelmiyor... gözünün önündende su sişeni ayırma miden doluyken bişey yiyemezsin böylece

kızlar benim hepinize bi sorum olacak....
lahana çorbasının kilo vermede çok etkili olduğunu duydum...
ama emzirdiğim için kararsızım ne derrsiniz??

kızlar benim hepinize bi sorum olacak....
lahana çorbasının kilo vermede çok etkili olduğunu duydum...
ama emzirdiğim için kararsızım ne derrsiniz??
cıkssssssssss hiç önermiyoruzzzzzzzz hiç faydalı değil ha dersen ki bende ödem çok bir kaç gün detoks olarak yapabilirisn ama diyet olarak değil zaten yaptığı bağırsakları hızlı çalıştırmak bir zaman sonra bağırsaklar yoruluyor veee tembelleşiyor faydasından çok yararı varr vücudun dan da giden yağ olmuyorrr ne yazık ki

slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız çooook uzun bi yazı yazarım soruyonuzmu eh o halde yazayım. dün gece eşim nöbetçiydi çok geç geldi. noldu nerdesin sen dedim senin için uğraşıyorum dedi. :26::26: hayırdır noldu dedim. senin proje için çalışıyodum yarın akşama kadar projeni hazırla yarın teslim edecem son gün dedi. kulaklarıma inanamadım nasıl olur ne yani kadınlar için fitnes salonu projem gerçek mi olacak dedim. daha sadece proje teslim edecez vali onaylarsa hayalin gerçek olacak dedi. gece 1 e kadar oturduk uğraştık sabah kalktım öğlene kadar uğraştım bitti. eşimde aldı götürdü bakalım allah yardım ederse projem gerçekleşecek. çok heyecanlıyım kalbim güm güm atıyo sanki bugün gitti yarın haber gelecek halbuki kim bilir ne zaman belli olur. ayyyy ama düşünsenize hayallerim gerçekleşecek.
birde sabah nihayet baskülümün pili bitti açıldığı gibi kapanıyo. hemen pil almam lazım yaw. ama en son sabah 82.3 gösterdi. eşime dedim bu salak kafayı yedi iki gün önce 84.4 debi bugün bu. iyi ya zayıf gösteriyo daha ne istiyorsun dedi.

haaaa bide dün akşam kendi cipsimi kendim yaptım. hani yufkayla yapılıyo ya. bol acılı oldu. çoooook lezzeliydi amaaaaa. öteki cips kadar kalorili değil ve de daha doyurucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…