canım sen emziriyormusun?eğer emziriyorsan kilolar çook rahat gider..ben emzirirken çok kaçamak yapmama rağmen 20 kg verdim..şimdi kaçamaksız gram gidiyor..o zaman sporda yoktu..şimdi koşu bandım var yürüyorum..emziriyorsan kaçamak yap arada ki yapıyorsun da sanırım..gramda versem cuma benim ödül günüm
hoş geldin size abla demem lazım ama burası bence daha samimi bir ortam olduğu için sen diye hitabedeceğim iznin olursa. niyet ettmek bir başlangıç yaşın önemi yok burda hepimizin bi şekilde metabolizma sıkıntısı var bende de haşimato tiroit sorunu var biraz yavaş olsada kilolarımız gidiyo. bazı arkadaşlarımız çok güzel kilolar verdiler burda. umarım sende aradığını burda bulursun. burası herkese açık.
YEMEDEN DURAMIYORUM demek yok
olumsuz kelime yok..biz farkına varmadan kilo vereceğiz..
kilo verenlerin başarı hikayelerini okursan motive olursun..bende tatlısız duramayan biriyim-dim..dengeleyerek ve sporu hayatımızın vazgeçilmezi yaparak mutlu sona varabiliriz..menopoza spor çook iyi geliyor..YAPACAĞIZ BU YÜZDEN BURADAYIZ..KİLOLARI YOLCULUYORUZ BERABER ..EN ÖNEMLİSİ MUTLUYUZ.. diyet sendromuyla kilo verenler fazlasıyla geri alıyor..
hoşgeldin..
bu ne guzelimbugünkü menümü nasıl yazsam bilemiyorumdelirdim iyice..yarın proteine başlıyorum ya sanki grev yapacakmışım gibi yedim..sporumu bırakmadım ama
menüm
sabah
davette;
yarım dilim börek
1 dilim pizza
makarna salata
elmalı tart
çikolatalık kek
öğle
şam fıstık
yaş pasta
akşam
fırında patates köfte
salata
ara
dondurma
söylenecek söz var mı bana??ben susuyorumbugüne özeldi..sebebi yok..:44:
Ay inşallah canım ya bana spor yasak ve de 15 dakikadan fazla yürümek yasak dizimde 2 tane yırtık var
o yüzden spor yapamıyorum bakalım inşallah bende kalori hesabıyla verebilirsem çok mutlu olucam
dukan yani ben de kitabı okudum hem de iki kere facede dukanla ilgili bi grup var paylaşımlar çok iyi tabi ben emzirdiğim için hep erteliyorum bakmak istersen bi göz at bence çok motive olursun canımeweeeeeeeeeeeeeeettt kızlar tünaydın size...
bugün geç kalktım ve geç kahvaltı yaptım çünkü dün yediklerimden dolayı kalktığımda hala toktumbirde 2 gündür wc ye gitmedim..bugün protein diyetime başladım..ee tabi aç karnına tartıldım(ben toktum ama) ne çıkarsa beğenirsiniz; 80.5 kg.. 1.5 kilo almışım..neyseee...önümüze bakalım..
kahvaltımı 2 haşlanmış yumurtayla yaptım..birde form çayı aldım aralarda içeceğim wc ye giderim umarım..
protein diyet listesi;
saf protein:et (koyun eti ve yağlı etler yasak)tavuk ,balık,süt,peynir yumurta,kabuklu deniz ürünleri vs.istediğin kadar (sınırsız) yeniyor.
baharat ,maydanoz,tere baharlı otlar serbest
1,5 lt ve üstü çok su içmek ve her gün en az yarım saat spor
evet dukanın atak evresiyle aynı ama ben dukanı tamamiyle yapamam..tavsiye de etmem..genelde dukanla verenler sonrasında alıyor..birşeylerden mahrum olarak geçen uzun süre sonucunda patlamalar olabiliyor..meyvesiz yapamam ben bu 4 gün dayanacağım..benim amacım metabolizmayı şaşırtmak..emzirirken dikkat ettim çok güzel kilo verdim..bol kaçamaklıydı..sakın dukan yapma emzirirken..dukan yani ben de kitabı okudum hem de iki kere facede dukanla ilgili bi grup var paylaşımlar çok iyi tabi ben emzirdiğim için hep erteliyorum bakmak istersen bi göz at bence çok motive olursun canım
selam herkese
kızlaaaaar neredesiniz fırsat bulup geliyom kimseyi bulamıyorum
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 125 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 6.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat spor salonu 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 2.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 240 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 9.3 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 81.1 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 18.000adım [/TD] [/TR]
[/table]
ben neden yokumm
kızlar Allahın izniyle yarın doguma gidiyorumm bana dua edin olurr muiremim cnm kaptanm dualarmdasn dogummda anıcam adını sizi sevıorm ve mayıs itibariyle allah izin verrse gelıorm topge tombş tombş Allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?