80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canim emziriyorum zqten hemen her gunum kacamakli ama yine de vermeye devam ediyorum emzirmem bitince dukan yapmayi dusunuyorum son 10 kg yu oyle vermek niyetindeyim insallah canim hep.birlikte

Çok teşekkür ederim ay yüzlüm hoş bulduk tabiki sen diye hitabedebilirsin
ayrıca sağlık problemin için geçmiş olsun aman şu kilolar gitsinde ister yavaş ister hızlı
inşallah bende verebilirim yaz geliyor bakalım ben inşallah su içmeye başlayabilsem
su içme özürlüyüm hiç aklıma bile gelmez su içmek bakalım kendime baskı yapacam heralde su içme konusunda

sabah.kizarmis ekmek bir dilim balli peynie zeytin dom sal biber bir dilim borek
ara.bir dilim borek
ogle-aksam:iki dilim pizza bir bardak kola
ara.bir dilim havuclu tatli azicik fistik

Ay inşallah canım ya bana spor yasak ve de 15 dakikadan fazla yürümek yasak dizimde 2 tane yırtık var
o yüzden spor yapamıyorum bakalım inşallah bende kalori hesabıyla verebilirsem çok mutlu olucam

bugünkü menümü nasıl yazsam bilemiyorumdelirdim iyice..yarın proteine başlıyorum ya sanki grev yapacakmışım gibi yedim..sporumu bırakmadım ama
menüm
sabah
davette;
yarım dilim börek
1 dilim pizza
makarna salata
elmalı tart
çikolatalık kek

öğle
şam fıstık
yaş pasta

akşam
fırında patates köfte
salata

ara
dondurma

söylenecek söz var mı bana??ben susuyorumbugüne özeldi..sebebi yok..:44:

Merhaba arkadaşlar, ben de 9 şubat tarihinde diyetisyene gittim.Şu anda vermiş olduğu diyeti uyguluyorum. Başlangıç kilom 89 idi...şu an 84 kg. Azimliyim:)

Son düzenleme:
bu ne guzelim
misafirlige mi gittim
yarin baslayacagin nasil bir diyet

selam kızlar

menüm

sabah
1 yumurta
peynir
ekmek

ara
1 portakal

öğle
fırında patates
ayran

ara
1elma

akşam
1 tabak karnıbahar
salata

ara
1 kivi
bir parça armut

Ay inşallah canım ya bana spor yasak ve de 15 dakikadan fazla yürümek yasak dizimde 2 tane yırtık var
o yüzden spor yapamıyorum bakalım inşallah bende kalori hesabıyla verebilirsem çok mutlu olucam

benim de iki menüsküsüm de yırtık. bundan 4 yıl öncesinde adım bile atamıyodum plates yapmaya başladım ve sonra dizlerimin ağrısı geçti. şimdi çok zorlamadığım sürece ağrı hissetmiyorum. üstelik şimdi eliptik bisiklet yada yürüyüş de yapabiliyorum. demem o ki pilates gibi egzersizler hem dize yük bindirmiyor hemde kasları güçlendirerek ağrıyı azaltıp yaşam kalitesini yükseltiyor kesinlikle bu tip bi egzersiz tavsiye ediyorum. denendi ve onaylandı

eweeeeeeeeeeeeeeettt kızlar tünaydın size...
bugün geç kalktım ve geç kahvaltı yaptım çünkü dün yediklerimden dolayı kalktığımda hala toktum
birde 2 gündür wc ye gitmedim..bugün protein diyetime başladım..ee tabi aç karnına tartıldım(ben toktum ama) ne çıkarsa beğenirsiniz; 80.5 kg..1.5 kilo almışım..neyseee...önümüze bakalım..
kahvaltımı 2 haşlanmış yumurtayla yaptım..birde form çayı aldım aralarda içeceğim wc ye giderim umarım..

protein diyet listesi;

saf protein:et (koyun eti ve yağlı etler yasak)tavuk ,balık,süt,peynir yumurta,kabuklu deniz ürünleri vs.istediğin kadar (sınırsız) yeniyor.
baharat ,maydanoz,tere baharlı otlar serbest
1,5 lt ve üstü çok su içmek ve her gün en az yarım saat spor

dukan yani ben de kitabı okudum hem de iki kere facede dukanla ilgili bi grup var paylaşımlar çok iyi tabi ben emzirdiğim için hep erteliyorum bakmak istersen bi göz at bence çok motive olursun canım
selam herkese
kızlaaaaar neredesiniz fırsat bulup geliyom kimseyi bulamıyorum

evet dukanın atak evresiyle aynı ama ben dukanı tamamiyle yapamam..tavsiye de etmem..genelde dukanla verenler sonrasında alıyor..birşeylerden mahrum olarak geçen uzun süre sonucunda patlamalar olabiliyor..meyvesiz yapamam ben bu 4 gün dayanacağım..benim amacım metabolizmayı şaşırtmak..emzirirken dikkat ettim çok güzel kilo verdim..bol kaçamaklıydı..sakın dukan yapma emzirirken..
bu aralar topik sessiz..kızlar çok yoğun galiba..

KİLOSU SABİTLENEN ARKADAŞLAR BURAYA BAKIN

dukanın şöyle bir notu var ki bu yıllardır biliniyordu aslında.. ben 15 yıl önce hayatımda ilk defa bir diyetisyene gittim kilom durduğunda m.şaşırtıcı protein diyeti vermişti..tabi çeşitleri var..;;;

Motivasyonunuzu bozacak olan durağanlığı ortadan kaldırmak üzere, hastalarıma "yumruk harekatı" adını verdiğim bir tür komado harekatı öneriyorum:

1. Yeniden 4 gün saf proteinlerle atak rejimi uygulayın.
2. Her gün az miktarda mineral içeren iki litre su için.
3. Olabildiğince az tuzlu yiyecekler tüketin.
4. Olabildiğince erken yatın, geceyarısından önceki uyku sonrasındakine kıyasla kendinizi daha çabuk toparlanmanızı sağlar.
5. Farkında olmadığınız su tutulması durumlarına karşı vücudunuzdan fazla suyu atmak üzere bitkisel çözümler idrar artırıcılar kullanın. (yeşil çay gibi)
6. HEPSİNİN ÜSTÜNE, BU 4 GÜN BOYUNCA GÜNDE 60 DAKİKA YÜRÜYÜN.

Zayıflarken böyle bir döneme girmenin kaçınılmaz olduğunu da unutmayın.

selam arkadaslar topikte gene kimse yok .bugün menümü cok kacirdim yarina telafi edecegim.kaynanam hastalanmis grip olmus ona yemek yapip gönderiyorum .karsiliginda bana elektrik yol olarak gelir insallahhh .belkide ben de rahatsizligim da bir bardak cay icerebilirrr . her neyse biz hastalandigimiz da kimsenin bir alaka gösterdigi yok .fakat kendileri hastalandiginda pervane dönmemizi isterlerrrr ne bicim adalet buuu .nasil sinirlerim bozuluyo zaman zaman icime böyle seytan girse de bana yapilanlara karsi gelsem.

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sedalis [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eranisa [/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 125 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 6.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat spor salonu 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 2.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kkkmevsim5 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 240 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] benben [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 9.3 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] wintersun [/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 81.1 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 18.000adım [/TD] [/TR]

[/table]

ben neden yokumm

kızlar Allahın izniyle yarın doguma gidiyorumm bana dua edin olurr mu iremim cnm kaptanm dualarmdasn dogummda anıcam adını sizi sevıorm ve mayıs itibariyle allah izin verrse gelıorm topge tombş tombş Allah'a emanet olun

canımmmm benim o güzel an geldi çattı demekkkk Allahım sizi korusun sağ salim kucağına al işalllah kokla annesi bizim yerimize de ... annesi babası hep yanında olsun ilk anki gibi bebişimizin seni seviyoruz topikimizin bebişi o...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…