iyi sonuçlarla gel inş.kizlar hastanedeyim dua edim bu arada bidirimi eve gidince yapacam
vermişsin ya arkadaşım..bende 800 gr verdim spor da yapmama rağmen..ayrıca bol su iç..inş sonuç temiz çıkarslm kızlar dr dan geldim taştan şüphelendi. tahlil verdim öğleden sonra çıkacak. şimdiii kilo bildirimi yapacam ama biliyomki haftaya yine çanta yicem. napim benim ödemle aramdaki ilişki biraz fazla.
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 83
bu hafta: 82.2
giden: 800 gr
toplam giden: 3000 gr
hedef:70
spor: yok
haftaya daha fazlasıyla çıkacak bence
canım bende büyük temizliğe girişecem..sınav geçsin de..sanki çok çalışıyorum..tam onu diyecektim kuzummmmm yaptığının iki katı yersen olmazzz tabi :))) ben yapıyorum elim ayağım tiştriyor saldırıyorum yemeğe o titremede düzensiz beslenmem den geliyordu hoş ama benim gibi spora üşenenler için bir yöntem buda oturup tv yada pc de vakit geçirmek yerine iş yapmak biraz daha kurtarır bizi
vermişsin ya arkadaşım..bende 800 gr verdim spor da yapmama rağmen..ayrıca bol su iç..inş sonuç temiz çıkar
geri dönün siz bence baksana orda bi huzur vermiyorlar :)
yanlış alıntı olmuş geçmiş olsun diyecektim bennnn kuzumm umaruımm korktuğun başına gelmezzzz
cık değil canım 900 gr gzlll hiç sıkmaaa cannı az az da olsa gidiyorrr öyle düşünnnn
diyetisyene gidiyormuşsun ama kahvaltı çok az değil mi tatlım ya, ayrıca sevindim senin adınaaaa demekki çok almamışlsınnn
canım metabolizma koruma dönemi oluyor ve sen direnirsen sonrasında kilolar gitmeye başlıyor hemde yağdan..zor ama biz bunun için buradayız..birde çok ince hesaplara girme kalori falan..belli şeylere dikkat et tuz yeme özellikle vücutta su tutuyor..akşam 2 dilim ekmek yeme..sabah ve öğlen ye çünkü metabolizmanın en hızlı olduğu zaman sabahtır..akşam çok yavaşlar..zaten akşam yemelerini bıraksak sadece yine zayıflarız..ben pazar protein diyetine başlayacağım beraber yapalım..çünkü benim de troidden metabolizma yavaş..şaşırtıcı diyet lazım ..diyetisyene gitsen de kilo durduğunda şaşırtıcı diyet verir..
buradan duyurayım;
5 GÜN PROTEİN DİYETİ YAPACAĞIM İSTEYEN ARKADAŞLAR BERABER YAPALIM KİLO VERMEMEK İMKANSIZ..BAKALIM HEPİMİZDE NASIL SONUÇ VERECEK???
BEN PAZAR GÜNÜ BAŞLIYORUM İNŞ.
evet bende iş yapıyorum inşallah faydası olur ne yapalım artık :))) yarın büyük temi.zlik günüm beslenmeyide düzeltiyorum sanki dur bakalım :))))canım bende büyük temizliğe girişecem..sınav geçsin de..sanki çok çalışıyorum..zaten sonrasında taşınma telaşı..:44:
asıl kilo verdiren hareketlilik..iş ya da başka şey yap...koşuşturma iyi oluyor tabi yediklerine dikkat ettiğinde..
ne yaparsak yapalım boğazımıza dur demedikçe olmaaaaz ....
tbrklrrrr canımmbaşlangıç: 89
bu hafta: 82,8
geçen hafta: 83,5
giden: 700 gram
toplam giden: 6,2
hedef: 60
spor: 2 saat spor salonu, 3 saat yürüyüş
tatlım menünü akşam toplu olarak yazman daha ii olurr öyle yapıyruz bizzz hataları yada doğruları daha net görüyoruz o zamanSelam kızlar öğle menüm;
3-4 Köfte
yeşillik
çorba
cacık :)
ara öğün olarak 1 porsiyon meyve+10 badem
hımm anladım canımmmm o diyorsa doğrudur :)))bende öyleydim geçen yıl aç kalmadan sporsuz 12 kilo vermiştimmmerhaba :)
şu ödemi atmam lazım o yüzden gerekirse 1 dilim versin razıyım bir alternatifim daha var,daha doğrusu
bir gün 2 etimek bir dilim peynir,ertesi gün meyveli yoğurt içine müsli,bir gün öyle bir gün böyle derken metabolizmada
daha iyi çalışıyor ara öğünlerim var hiç aç kalmıyorum spor da yapmadan 2 ayda 9 kilo vermiştim inşallah bakalım hazirana kadar hedefim en az 70 olmam lazım
çok güzelllt brk ederim canım 1. miz belli oldu :)başlangıç: 86.1
bu hafta: 82.5
geçen hafta: 84.9
giden: 2.4
toplam giden: 3.6
hedef: 70(şimdilik)
spor: 5 saat koşu bandı
mutluyum
çok güzelllt brk ederim canım 1. miz belli oldu :)
slm kızlar,beni hatırladınız mı?diyeti bıraktım sporu bıraktım(iyi halt eetin diyeceksiniz dimi)şimdi birde hamile olduğumu öğrendim,ne yapıcam bilmem moralim çok bozuk ben daha zayıflayacaktım yaaa
maşallah ben de okudum tüm bildirimleri tebrik ediyorum herkesitbrklrr canım halen artıda olan yok maşallahhhhh
bu hatayı bende yapmıştım malesef tam 85 kiloyla hamile kaldım... bebeğim doğdu ve şimdi 7buçuk aylık ve ben 82.5 kiloyum... ucuz atlattım bence... sana başarılar zor bi dönem :)
hayırlı olsun canım gözün aydın sağa salim kavuş bebeğine kiloyu yine verirsin kaç kiloyla hamile kaldın?slm kızlar,beni hatırladınız mı?diyeti bıraktım sporu bıraktım(iyi halt eetin diyeceksiniz dimi)şimdi birde hamile olduğumu öğrendim,ne yapıcam bilmem moralim çok bozuk ben daha zayıflayacaktım yaaa
offf,evet nasıl beslendin,çok mu dikkat ettin yoksa diyet mi yaptın.ne yaptın da doğumdan sonra bile kilo vermişsin.tavsiyen varsa verir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?