80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vermişsin ya arkadaşım..bende 800 gr verdim spor da yapmama rağmen..ayrıca bol su iç..inş sonuç temiz çıkar

canım bende büyük temizliğe girişecem..sınav geçsin de..sanki çok çalışıyorum..zaten sonrasında taşınma telaşı..:44:
asıl kilo verdiren hareketlilik..
iş ya da başka şey yap...koşuşturma iyi oluyor tabi yediklerine dikkat ettiğinde..
ne yaparsak yapalım boğazımıza dur demedikçe olmaaaaz ....

başlangıç: 89
bu hafta: 82,8
geçen hafta: 83,5
giden: 700 gram
toplam giden: 6,2
hedef: 60
spor: 2 saat spor salonu, 3 saat yürüyüş

Selam kızlar öğle menüm;

3-4 Köfte
yeşillik
çorba
cacık :)

ara öğün olarak 1 porsiyon meyve+10 badem

vermişsin ya arkadaşım..bende 800 gr verdim spor da yapmama rağmen..ayrıca bol su iç..inş sonuç temiz çıkar

kız o zaten kilo değil ödem o gelip gelip gidiyo. hoş bi geldimi bir haftadan fazla kalıyo ama neyse. su içme meselesine gelince ben günlük 3 litrenin üzeride su tüketiyom. hatta 4 yani. wc den çıkamoyom

merhaba :)

şu ödemi atmam lazım o yüzden gerekirse 1 dilim versin razıyım bir alternatifim daha var,daha doğrusu
bir gün 2 etimek bir dilim peynir,ertesi gün meyveli yoğurt içine müsli,bir gün öyle bir gün böyle derken metabolizmada
daha iyi çalışıyor ara öğünlerim var hiç aç kalmıyorum spor da yapmadan 2 ayda 9 kilo vermiştim inşallah bakalım hazirana kadar hedefim en az 70 olmam lazım

canım ben belli ürünlere göre çeşitli diyetleri yapamıyorum ama bu diyeti bi paylaşta iş yerinde yapabileceğim bi diyetse neden olmasın... kalori hesabı benim vazgeçilmezim bun bırakamam kesinlikle ama dediğin gibi sanırın metabolizma durdu çünkü vücut direniyor sanırım şok diyet şart.. pazartesi bende bi şok diyet yapayım bari :)

evet bende iş yapıyorum inşallah faydası olur ne yapalım artık :))) yarın büyük temi.zlik günüm beslenmeyide düzeltiyorum sanki dur bakalım :))))

başlangıç: 89
bu hafta: 82,8
geçen hafta: 83,5
giden: 700 gram
toplam giden: 6,2
hedef: 60
spor: 2 saat spor salonu, 3 saat yürüyüş
tbrklrrrr canımm

Selam kızlar öğle menüm;

3-4 Köfte
yeşillik
çorba
cacık :)

ara öğün olarak 1 porsiyon meyve+10 badem
tatlım menünü akşam toplu olarak yazman daha ii olurr öyle yapıyruz bizzz hataları yada doğruları daha net görüyoruz o zaman

hımm anladım canımmmm o diyorsa doğrudur :)))bende öyleydim geçen yıl aç kalmadan sporsuz 12 kilo vermiştimm ( ya yine yapmak istiyorummmmm

slm kızlar dr sonucum yine sapa sağlamım dr a dedim madem sağlamım neden bu ağrı. tahliller temiz bişe görünmüyo ağrı kesici vereyim geçer dedi. ula geçse şimdiye geçerdi zaten. birgün küt diye gidecem sonra dicekler aaaaaaa bu kadın hiç dr a gitmemişmi bunca zaman bak geberdi gitti dicekler. eşimin yanına geldim dedim ameliyat dedi dr anam bu nasıl tırstı. suratı falan görseniz rengi attı. baktım sıkıntıya girdi dedim yok bişeyim iyiyiymişim dr gönderdi yine. rahatladı.

Annesine:"Bütün arkadaşlarm yurtdışına gitti,bi ben kaldım" diyen gence anneden cevap:"Boşver,onlara göre de sen yurtdışındasın":))))))))))))))

başlangıç: 86.1
bu hafta: 82.5
geçen hafta: 84.9
giden: 2.4
toplam giden: 3.6
hedef: 70(şimdilik)
spor: 5 saat koşu bandı

mutluyum

slm kızlar,beni hatırladınız mı?diyeti bıraktım sporu bıraktım(iyi halt eetin diyeceksiniz dimi)şimdi birde hamile olduğumu öğrendim,ne yapıcam bilmem moralim çok bozuk ben daha zayıflayacaktım yaaa

bu hatayı bende yapmıştım malesef tam 85 kiloyla hamile kaldım... bebeğim doğdu ve şimdi 7buçuk aylık ve ben 82.5 kiloyum... ucuz atlattım bence... sana başarılar zor bi dönem :)

tbrklrr canım halen artıda olan yok maşallahhhhh
maşallah ben de okudum tüm bildirimleri tebrik ediyorum herkesi
harpy, duyum bildirim yapmamışlar ve diğer arkadaşlaarr hadi bekliyoruz dört gözle

menümü yazayım
Sabah: Kepek ekmek, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, kırmızı biber, zeytin, peynir
Ara: Türk kahvesi, 1 küçük lokma çikolata
Öğle: Z.yağlı kabak yemeği, bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Ara: 1 kase kazandibi
Akşam: 3-4 çatal patates kızartması, 4 köfte, 2 dilim ekmek
Ara: 2 küçük kakaolu bisküvili toplardan
biraz çok olmuş yaaaa

bu hatayı bende yapmıştım malesef tam 85 kiloyla hamile kaldım... bebeğim doğdu ve şimdi 7buçuk aylık ve ben 82.5 kiloyum... ucuz atlattım bence... sana başarılar zor bi dönem :)

offf,evet nasıl beslendin,çok mu dikkat ettin yoksa diyet mi yaptın.ne yaptın da doğumdan sonra bile kilo vermişsin.tavsiyen varsa verir misin

hayırlı olsun canım gözün aydın sağa salim kavuş bebeğine kiloyu yine verirsin kaç kiloyla hamile kaldın?
şimdiden kilo derdine düşme hamileliğin tadını çıkar boşver kilo nasıl olsa verilir yaşın kaçtı?

offf,evet nasıl beslendin,çok mu dikkat ettin yoksa diyet mi yaptın.ne yaptın da doğumdan sonra bile kilo vermişsin.tavsiyen varsa verir misin

hamileliğimde 5buçuk ay sürekli kustum malesef ama bu sayede 80e düştüm... daha sonrasında da çok iştahlı olmadım ama hamileliğin normal seyrinden dolayı son aylarda 96 ile doğuma girdim... ama sağlıklı beslendim gerçekten boş değil faydalı şeyler yedim... bebeğimin 40ı çıktığında 85 kiloydum... en çok emzirirken kilo alıyosun buna dikkat etmelisin... en son 86.1 i gördüm tam 4mart 2013te.. ve bu gidişe son vermeye karar verdim... hepsi bu :) ama hamilelik bi kadının en güzel zamanlarından biridir.. tadını çıkar bebeğini düşün... anne olmak dünyanın en güzel şeyi çünkü...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…