canımmmm benim o güzel an geldi çattı demekkkk Allahım sizi korusun sağ salim kucağına al işalllah kokla annesi bizim yerimize de ... annesi babası hep yanında olsun ilk anki gibi bebişimizin seni seviyoruz topikimizin bebişi o...:)))
kızlar Allahın izniyle yarın doguma gidiyorumm bana dua edin olurr muiremim cnm kaptanm dualarmdasn dogummda anıcam adını sizi sevıorm ve mayıs itibariyle allah izin verrse gelıorm topge tombş tombş Allah'a emanet olun
kankammmmmmmmmm demek geliyo bebişimizzz hadi gözünüzzz gözümüzzz aydın allah yardımcın olsunnnnnn seninde bebişinde sağlıklı haberlerini bekliyoruzzzzz...kızlar Allahın izniyle yarın doguma gidiyorumm bana dua edin olurr muiremim cnm kaptanm dualarmdasn dogummda anıcam adını sizi sevıorm ve mayıs itibariyle allah izin verrse gelıorm topge tombş tombş Allah'a emanet olun
aaaaaaaaaaaa 1. mi olmuşum çok mutlu oldum :) arkadaşlar hepinizi teker teker tbrk ediyorummmmm durmadan yola devam ederiz inşallah[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] elmaşekeri23
[/TD]
[TD] 82
[/TD]
[TD] 81
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] sedalis
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 77.8
[/TD]
[TD] 76.9
[/TD]
[TD] 0.9
[/TD]
[TD] 7.1
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] eranisa
[/TD]
[TD] 93
[/TD]
[TD] 79.8
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] 0.8
[/TD]
[TD] 14
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] 125 dakika
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] ayyuzlum0211
[/TD]
[TD] 85.5
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 82.2
[/TD]
[TD] 0.8
[/TD]
[TD] 3
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] ist87
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 83.5
[/TD]
[TD] 82.8
[/TD]
[TD] 0.7
[/TD]
[TD] 6.2
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] 2 saat spor salonu 3 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] melankoli 84
[/TD]
[TD] 91.5
[/TD]
[TD] 89.5
[/TD]
[TD] 88.9
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 2.6
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 1.5 saat yürüyüş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] kkkmevsim5
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 73.3
[/TD]
[TD] 72.8
[/TD]
[TD] 0.5
[/TD]
[TD] 7.2
[/TD]
[TD] 69
[/TD]
[TD] 240 dakika
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] benben
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 75.2
[/TD]
[TD] 74.7
[/TD]
[TD] 0.5
[/TD]
[TD] 9.3
[/TD]
[TD] 64
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 82.3
[/TD]
[TD] 81.1
[/TD]
[TD] 80.9
[/TD]
[TD] 0.2
[/TD]
[TD] 1.4
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] 18.000adım
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yok canim yapmam bu aralar benim de duraklsma oldu heralde bi el atcamevet dukanın atak evresiyle aynı ama ben dukanı tamamiyle yapamam..tavsiye de etmem..genelde dukanla verenler sonrasında alıyor..birşeylerden mahrum olarak geçen uzun süre sonucunda patlamalar olabiliyor..meyvesiz yapamam ben bu 4 gün dayanacağım..benim amacım metabolizmayı şaşırtmak..emzirirken dikkat ettim çok güzel kilo verdim..bol kaçamaklıydı..sakın dukan yapma emzirirken..
bu aralar topik sessiz..kızlar çok yoğun galiba..
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 125 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 6.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat spor salonu 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 2.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 240 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 9.3 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 81.1 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 18.000adım [/TD] [/TR]
[/table]
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sedalis[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77.8 [/TD] [TD] 76.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 7.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] eranisa[/TD] [TD] 93 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 125 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 82.2 [/TD] [TD] 0.8 [/TD] [TD] 3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 6.2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2 saat spor salonu 3 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 89.5 [/TD] [TD] 88.9 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 2.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 1.5 saat yürüyüş [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 240 dakika [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] benben[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 9.3 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 82.3 [/TD] [TD] 81.1 [/TD] [TD] 80.9 [/TD] [TD] 0.2 [/TD] [TD] 1.4 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 18.000adım [/TD] [/TR]
[/table]
kesinlikle bazı değişiklikler yapmak gerekiyo ben suyu artırdım yeniden hızlandı verişim tabi sporda yapmak şart böle faydalı biligiler paylaş canım ya ben yararlanıyrm senin gönderilerindenKİLOSU SABİTLENEN ARKADAŞLAR BURAYA BAKIN
dukanın şöyle bir notu var ki bu yıllardır biliniyordu aslında.. ben 15 yıl önce hayatımda ilk defa bir diyetisyene gittim kilom durduğunda m.şaşırtıcı protein diyeti vermişti..tabi çeşitleri var..;;;
Motivasyonunuzu bozacak olan durağanlığı ortadan kaldırmak üzere, hastalarıma "yumruk harekatı" adını verdiğim bir tür komado harekatı öneriyorum:
1. Yeniden 4 gün saf proteinlerle atak rejimi uygulayın.
2. Her gün az miktarda mineral içeren iki litre su için.
3. Olabildiğince az tuzlu yiyecekler tüketin.
4. Olabildiğince erken yatın, geceyarısından önceki uyku sonrasındakine kıyasla kendinizi daha çabuk toparlanmanızı sağlar.
5. Farkında olmadığınız su tutulması durumlarına karşı vücudunuzdan fazla suyu atmak üzere bitkisel çözümler idrar artırıcılar kullanın. (yeşil çay gibi)
6. HEPSİNİN ÜSTÜNE, BU 4 GÜN BOYUNCA GÜNDE 60 DAKİKA YÜRÜYÜN.
Zayıflarken böyle bir döneme girmenin kaçınılmaz olduğunu da unutmayın.
aman sıkma canını be gülüm bazen eşlerimiz bile bizim onlara gösterdiğimiz hassasiyeti göstermiyo geçtimki kaynana milleti göstersinselam arkadaslar topikte gene kimse yok .bugün menümü cok kacirdim yarina telafi edecegim.kaynanam hastalanmis grip olmus ona yemek yapip gönderiyorum .karsiliginda bana elektrik yol olarak gelir insallahhh .belkide ben de rahatsizligim da bir bardak cay icerebilirrr . her neyse biz hastalandigimiz da kimsenin bir alaka gösterdigi yok .fakat kendileri hastalandiginda pervane dönmemizi isterlerrrr ne bicim adalet buuu .nasil sinirlerimbozuluyo zaman zaman icime böyle seytan girse de bana yapilanlara karsi gelsem.
maşallah herkes kilo vermiş aman böyle devam edelim nazar olmasın[TABLE="class: grid"]
[/table]
kızlar Allahın izniyle yarın doguma gidiyorumm bana dua edin olurr muiremim cnm kaptanm dualarmdasn dogummda anıcam adını sizi sevıorm ve mayıs itibariyle allah izin verrse gelıorm topge tombş tombş Allah'a emanet olun
kızlar geçen hafta hepimiz inişteydik..inş.bu hafta da öyle olur..
dün protein diyetimin 1.günüydü menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
maydonoz
ara
suuuuu
öğle
haşlanmış tavuk(çok az yiyebildim)
acı biber
maydonoz
ara
form çay
akşam
haşlanmış tavuk(yine çok az yedim)
ara
yeşil çay
bol bol suu
spor:30 dk
kızlar dün sabah 80,5 kg ile başladım bu sabah 79.0 kg idim..haftasonu yediğimi erittim asıl yarını merak ediyorum..sınırsız et yenilebilir ama ben yiyemedim
bu sabahta heryerimi sitreçleyip yürüyüş yaptım..
sabah
2 yumurtayla yağsıız peynirden omlet yaptım yedim yanında maydonoz yedim sadece
bol suuu
ara
1 çay bardağı lıght süt
öğle
tavuk göğsünü rondodon geçirdim soğan,1 yumurta,maydonoz ve baharat kattım içine..daha yemedim..öğle ve akşam onu yiyeceğim..arada bitki çaylarımı içerim..
canım heran pes edesim geliyor..ama 3 gün yapacam..maydonoz ve tere serbest..ben biraz önce salatalık yedim serbest olmasa da..tavuk köftem çok güzel oldu..protein diyetinin bir özelliği çok halsiz bırakıyor..dukan yapanlara şaşıyorum yaaay canım ya bende yapam bu diyeti beslenme grafiğin hep bu şekildemi protein yanında heralde sadece maydonoz yemişsin h
çook güzel yaa..kızlar size demiştim ya sabah bi süprizim olabilir diye. kızlaaaaaaar teyzemi oluyonuz neaz önce test yaptım inşallah durursa 3. kez anne olacam. durursa diyom çünkü geçen sene de böyle bir hafta sevindim sonra gitti. çok üzüldüm. ama şimdi anın tadını çıkarim demi öznurun diyecekleri şimdiden kulaklarımda demedim mi bu kadın yakında kuzular diye dicek. napim herifi geçen ağustostan beri bekletiyom. artık zamanı geldi. haaa hamileyim diye salmicam bu sefer. sporuma da devam yediklerimi sıkı tutmamak kaydıyla diyete de. sadece faydalı şeyler yicem. sadece kendimi düşünemem artık. ha bebiş geliyo diye burdan gidecem zannediyosanız çooook beklersiniz. her gün burdayım nasıl olsa bi süre daha kilo vermeye devam edecem. vücuda giren hcg hormonunu boşa harcamayalım demi millet dışardan alıyo zayıflamak için. biraz yağdan kısmam yeterli. hadi görüşürüz hatunlaaaar
çook güzel yaa..Rabbim tamamına erdirsin..
ilk 3 ay spor yapma derim arkadaşım..
ablacım gel geeeell geeeeeeeeeeeeeeeeelll, hiç endişelenme kilo verebilecekmiyim diye beraber çok güzel şeyler başarıyoruz arkadaşlarla,birlikten kuvvet doğarKızlar herkese merhaba ya bana ne demelisiniz boy 1 54 kilo 81 yaş 52
1 aydır nette acaba hangi aleti alsmda zayıflasam diye kafayı yicem göbeğimden çorabımı dahi giyinemiyorum
acaba bende zayıflayabilecekmiyim ha bu arada menepozdayım
ve yemeden duramıyorum özellikle tatlı ve hamurlu gıdaları ne edcem ben şincik
merhaba tuana aramıza hoşgeldin :))Merhaba arkadaşlar, ben de 9 şubat tarihinde diyetisyene gittim.Şu anda vermiş olduğu diyeti uyguluyorum. Başlangıç kilom 89 idi...şu an 84 kg. Azimliyim:)
canım muhtemelen şuan bebeğini kucağına aldın,ALLAH analı-babalı büyütsün,RABBİM hayırlı eylesin,bizim yerimizede kokla ne güzel kokar şimdi misss missssskızlar Allahın izniyle yarın doguma gidiyorumm bana dua edin olurr muiremim cnm kaptanm dualarmdasn dogummda anıcam adını sizi sevıorm ve mayıs itibariyle allah izin verrse gelıorm topge tombş tombş Allah'a emanet olun
kızlar size demiştim ya sabah bi süprizim olabilir diye. kızlaaaaaaar teyzemi oluyonuz neaz önce test yaptım inşallah durursa 3. kez anne olacam. durursa diyom çünkü geçen sene de böyle bir hafta sevindim sonra gitti. çok üzüldüm. ama şimdi anın tadını çıkarim demi öznurun diyecekleri şimdiden kulaklarımda demedim mi bu kadın yakında kuzular diye dicek. napim herifi geçen ağustostan beri bekletiyom. artık zamanı geldi. haaa hamileyim diye salmicam bu sefer. sporuma da devam yediklerimi sıkı tutmamak kaydıyla diyete de. sadece faydalı şeyler yicem. sadece kendimi düşünemem artık. ha bebiş geliyo diye burdan gidecem zannediyosanız çooook beklersiniz. her gün burdayım nasıl olsa bi süre daha kilo vermeye devam edecem. vücuda giren hcg hormonunu boşa harcamayalım demi millet dışardan alıyo zayıflamak için. biraz yağdan kısmam yeterli. hadi görüşürüz hatunlaaaar
kızlar herkeze güzel ve hayırlı gün diliyorum....kilo veren arkadaşlarımın hepsini koccaman tebrik ediyorum ve bu hafta da kimse kilo almadan kocaman bir tabloda buluşmayı diliyorum RABBİM'den :))
ablacım gel geeeell geeeeeeeeeeeeeeeeelll, hiç endişelenme kilo verebilecekmiyim diye beraber çok güzel şeyler başarıyoruz arkadaşlarla,birlikten kuvvet doğararamıza hoşgeldin ...
merhaba tuana aramıza hoşgeldin :))
canım muhtemelen şuan bebeğini kucağına aldın,ALLAH analı-babalı büyütsün,RABBİM hayırlı eylesin,bizim yerimizede kokla ne güzel kokar şimdi misss misssss
oleeeeeeeyyyybir bebek daha mı geliyo,süper haber ayyüzlüm,inş. sorunsuz şekilde RABBİM kucapına almayı nasip eder
evet süper bi lister oldu bu haftaaaaakaptanııııım bu haftaki liste çoooook güzel hiç artıda olan yok maşallahhaftaya belkide hepsi eksi olacak inşallah. umarım listemiz hep böyle olur. ama sanki duyumum bu hafta bildirim yapmadı normalde kaçırmazdı ama umarım iyidir.
kızlar size demiştim ya sabah bi süprizim olabilir diye. kızlaaaaaaar teyzemi oluyonuz neaz önce test yaptım inşallah durursa 3. kez anne olacam. durursa diyom çünkü geçen sene de böyle bir hafta sevindim sonra gitti. çok üzüldüm. ama şimdi anın tadını çıkarim demi öznurun diyecekleri şimdiden kulaklarımda demedim mi bu kadın yakında kuzular diye dicek. napim herifi geçen ağustostan beri bekletiyom. artık zamanı geldi. haaa hamileyim diye salmicam bu sefer. sporuma da devam yediklerimi sıkı tutmamak kaydıyla diyete de. sadece faydalı şeyler yicem. sadece kendimi düşünemem artık. ha bebiş geliyo diye burdan gidecem zannediyosanız çooook beklersiniz. her gün burdayım nasıl olsa bi süre daha kilo vermeye devam edecem. vücuda giren hcg hormonunu boşa harcamayalım demi millet dışardan alıyo zayıflamak için. biraz yağdan kısmam yeterli. hadi görüşürüz hatunlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?