80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saolll cnmm iremimm o guzel yüregne göre versnn Rabbim ne istıosan dualarm sennle cnmm kaptanmm bnmm kızımla döncez topgmze geri inşşşşşş

canım allahın izniyle kızını kucağına sağ salim al inşallah. umarım tüm bebek isteyenlere de allah hayırlısıyla bebişleriyle uğraşma güzelliğini gösteriri. bu gün çarşıya çıkabilirsem bi test alacam kim bilir bende size bi haber veririm bu gün.

kaptanııııım bu haftaki liste çoooook güzel hiç artıda olan yok maşallah haftaya belkide hepsi eksi olacak inşallah. umarım listemiz hep böyle olur. ama sanki duyumum bu hafta bildirim yapmadı normalde kaçırmazdı ama umarım iyidir.

kankammmmmmmmmm demek geliyo bebişimizzz hadi gözünüzzz gözümüzzz aydın allah yardımcın olsunnnnnn seninde bebişinde sağlıklı haberlerini bekliyoruzzzzz...

aaaaaaaaaaaa 1. mi olmuşum çok mutlu oldum :) arkadaşlar hepinizi teker teker tbrk ediyorummmmm durmadan yola devam ederiz inşallah

yok canim yapmam bu aralar benim de duraklsma oldu heralde bi el atcam

harikaa herkesi tebrik ederimm

sabah-peynir bir simit dom salat. biber iki lokma kizarmis hamur
ara.yarim elma yarim havuclu tatli
oele.ceyrek ekmek yaprak sarmasi durdum bir kase mantar corba
ara.yok
aksam.firinda patatesli bol acili tavuk ayran iki dilim ekmek
ara.yarim dilim havuclu tatli

kızlar 2 olmuşum yaa ama durdu bünyem tamamen durdu veremiyorum şu anda diyete devam ama giden kilo yok şok bi diyet bulup yapcam bu arada bu hafta alan kimse yok herkesi tebrik ediyorum oleyyyy

kızlar geçen hafta hepimiz inişteydik..inş.bu hafta da öyle olur..
dün protein diyetimin 1.günüydü menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
maydonoz
ara
suuuuu
öğle
haşlanmış tavuk(çok az yiyebildim)
acı biber
maydonoz
ara
form çay
akşam
haşlanmış tavuk(yine çok az yedim)
ara
yeşil çay
bol bol suu
spor:30 dk

kızlar dün sabah 80,5 kg ile başladım bu sabah 79.0 kg idim..haftasonu yediğimi erittim asıl yarını merak ediyorum..sınırsız et yenilebilir ama ben yiyemedim
bu sabahta heryerimi sitreçleyip yürüyüş yaptım..
sabah
2 yumurtayla yağsıız peynirden omlet yaptım yedim yanında maydonoz yedim sadece
bol suuu
ara
1 çay bardağı lıght süt
öğle
tavuk göğsünü rondodon geçirdim soğan,1 yumurta,maydonoz ve baharat kattım içine..daha yemedim..öğle ve akşam onu yiyeceğim..arada bitki çaylarımı içerim..

kesinlikle bazı değişiklikler yapmak gerekiyo ben suyu artırdım yeniden hızlandı verişim tabi sporda yapmak şart böle faydalı biligiler paylaş canım ya ben yararlanıyrm senin gönderilerinden

aman sıkma canını be gülüm bazen eşlerimiz bile bizim onlara gösterdiğimiz hassasiyeti göstermiyo geçtimki kaynana milleti göstersin

maşallah herkes kilo vermiş aman böyle devam edelim nazar olmasın

ayy ygeldi çattı ha büyük gün Rabbim sağ salim eline almayaı ve hayırlı bi eblat olmasını nasip etsin canım hadi bakalım doğum sonrası görüşürüz Allah isteyen herkese yaşatır inş bu duyguyu hayatımın en güzel duygusu evladımın bi gülücüğü annecim demesi

ay canım ya bende yapam bu diyeti beslenme grafiğin hep bu şekildemi protein yanında heralde sadece maydonoz yemişsin h

kızlar size demiştim ya sabah bi süprizim olabilir diye. kızlaaaaaaar teyzemi oluyonuz ne az önce test yaptım inşallah durursa 3. kez anne olacam. durursa diyom çünkü geçen sene de böyle bir hafta sevindim sonra gitti. çok üzüldüm. ama şimdi anın tadını çıkarim demi öznurun diyecekleri şimdiden kulaklarımda demedim mi bu kadın yakında kuzular diye dicek. napim herifi geçen ağustostan beri bekletiyom. artık zamanı geldi. haaa hamileyim diye salmicam bu sefer. sporuma da devam yediklerimi sıkı tutmamak kaydıyla diyete de. sadece faydalı şeyler yicem. sadece kendimi düşünemem artık. ha bebiş geliyo diye burdan gidecem zannediyosanız çooook beklersiniz. her gün burdayım nasıl olsa bi süre daha kilo vermeye devam edecem. vücuda giren hcg hormonunu boşa harcamayalım demi millet dışardan alıyo zayıflamak için. biraz yağdan kısmam yeterli. hadi görüşürüz hatunlaaaar

ay canım ya bende yapam bu diyeti beslenme grafiğin hep bu şekildemi protein yanında heralde sadece maydonoz yemişsin h
canım heran pes edesim geliyor..ama 3 gün yapacam..maydonoz ve tere serbest..ben biraz önce salatalık yedim serbest olmasa da..tavuk köftem çok güzel oldu..protein diyetinin bir özelliği çok halsiz bırakıyor..dukan yapanlara şaşıyorum yaa

çook güzel yaa..Rabbim tamamına erdirsin..
ilk 3 ay spor yapma derim arkadaşım..

çook güzel yaa..Rabbim tamamına erdirsin..
ilk 3 ay spor yapma derim arkadaşım..

ağır bi spor yapmicam zaten daha çok bacak kaslarını güçlendirici hareketler yapacam. zaten kaç aydır da egzersiz yaptığımdan vücut aşina çok karnıma yüklenmediğim sürüce bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum

kızlar herkeze güzel ve hayırlı gün diliyorum....kilo veren arkadaşlarımın hepsini koccaman tebrik ediyorum ve bu hafta da kimse kilo almadan kocaman bir tabloda buluşmayı diliyorum RABBİM'den :))

ablacım gel geeeell geeeeeeeeeeeeeeeeelll, hiç endişelenme kilo verebilecekmiyim diye beraber çok güzel şeyler başarıyoruz arkadaşlarla,birlikten kuvvet doğar aramıza hoşgeldin ...
Merhaba arkadaşlar, ben de 9 şubat tarihinde diyetisyene gittim.Şu anda vermiş olduğu diyeti uyguluyorum. Başlangıç kilom 89 idi...şu an 84 kg. Azimliyim:)
merhaba tuana aramıza hoşgeldin :))
canım muhtemelen şuan bebeğini kucağına aldın,ALLAH analı-babalı büyütsün,RABBİM hayırlı eylesin,bizim yerimizede kokla ne güzel kokar şimdi misss misssss

oleeeeeeeyyyy bir bebek daha mı geliyo,süper haber ayyüzlüm,inş. sorunsuz şekilde RABBİM kucapına almayı nasip eder

amin inşallah canım. bakalım duracakmı bi kere daha böyle oldu testte görünmesi ile gitmesi arası 3 gün geçti hayırlısı olsun.

selam kizlar doguran arkadasimizi simdiden tebrik ediyorum.insallah bebegini allah anali büyütsün ömrü uzun olsun..bende gecen yil iki kere süphelenmis ve kontrola dahi gitmistim ama olmadi .. bazen yaniliyo insan panik yapiyoo.. bu arada spor salonu ise yaradi iki kilo birden gitmisse eczane de tartildimm.nasil mutlu oldummm

evet süper bi lister oldu bu haftaaaaa
yalnız hem duyumu hem harpyi göremedimmmm

hayırlı olsun canım işalllah sıkı sıkı tuturnur bebişin sanaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…