80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler canım.amin inşallah.29 yaşındayım ve 87 kiloyum.doğum yaptığımda 70 falandım ama,sütümü arttırmak için ye babam ye yaptılar bana ve bir de üstüne tiroid hastalığı çıktı.şimdi düzeldi ama benim mide büyüdü bir kere

ah gariii,ben de boşuna dua etmiyorum desene,9 ay boyunca mide bulasntısı çekmek kusmak istiyorum.bir yerde okumuştum hamilikte kusmak kilo alımını engelliyormuş.

hayır süt yapmak için özel birşeyler yemen hiç gerekmiyor
ben iki çocuğumda da özel hiçbir şey yemedim
yememden hiç kısmadım bol bol su içtim ve bebeğimi sevdim kokladım ve tabiki bol bol emzirdim ikisini de ikinciyi hala emziriyorum 1 yaşında
demem o ki sen bebeğini sev mutlu ol emzir çok çok zaten sütün fışkıracak tek yol budur bunu bilir bunu söylerim
kilona takılma sen emzirince onların hepsi gram gram gidecek
bak ben emzirirken hala kg veriyorum üstelik ikinci çocukta 30 kg dan fazla aldım 30 kg dan fazla aldığımı görünce artık tartılmadım bile küçüğüm 1 yaşında ve ben 25 kgsunu verdim bile o yüzden kg kısmına fazla takılma önerilerimi mutlaka ciddiye al

inşallah canım inşallah,ilkinde çok azdı sütüm,inşallah bunda çok çok çoooook olur diye dua ediyorum.

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
maydanoz
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
1 bardak şekersiz sütlü nescafe
Öğle
1 tabak haşlanmış kepekli makarna yağsız
1 kase yoğurt
Ara
1 portakal
Akşam
1,5 fırında uskumru
1 ekmek
salata
Ara
1 kivi
3 ceviz
yeşil çay

kızzllaaaar herkese selam.. 69 kg ile hamile kaldım doğumdan sonra 77 idim sonrasında kg aldım ve şuan 83 kg yum bende kg vermek istiyorum diyet+spor başarırsam ne âlaa 60 olmak istiyorum olamaz mıyım ya :18:

canım sen emziriyormusun?eğer emziriyorsan kilolar çook rahat gider..ben emzirirken çok kaçamak yapmama rağmen 20 kg verdim..şimdi kaçamaksız gram gidiyor..o zaman sporda yoktu..şimdi koşu bandım var yürüyorum..emziriyorsan kaçamak yap arada ki yapıyorsun da sanırım..gramda versem cuma benim ödül günüm

kızzllaaaar herkese selam.. 69 kg ile hamile kaldım doğumdan sonra 77 idim sonrasında kg aldım ve şuan 83 kg yum bende kg vermek istiyorum diyet+spor başarırsam ne âlaa 60 olmak istiyorum olamaz mıyım ya :18:
olacağız arkadaşım...önce motive olmalısın..burdasın ve başladın bile..

kızlaar yarın protein (metabolizmayı şaşırtıcı diyet)diyetime başlıyorum işte menü;

sabah:
2 haşlanmış yumurta ya da 1 yumurta 1 dilim lıght peynir
ara
1 su bardağı lıght süt ya da ayran ya da kefir
öğle
150 gr haşlanmış tavuk ya da et ya da balık(ızgara da olur)
ara aynı
akşam öğle nin aynısı..et yerine peynir de koyabilirsiniz..

püf nokta:
hiç yağ yok arkadaşlar ayrıca hiç kaçamakta yok..en ufak kaçamak yağ yakımını durduruyor..bool su en az 2 lt içilecek..bir de kabızlık olabileceği için form çay içeceğim ben..şekersiz çay kahve serbest..ama ne kadar saf protein alırsanız o kadar yağ yakarsınız..zaten 5 gün yapılacak ama 3 gün de yapabilirsiniz ben 4 gün yapacam..perşembe davet var
her gün tartılacam bakalım ne olacak..
bana arkadaşlık edecek olan varsa yarın start alalım..

Kızlar herkese merhaba ya bana ne demelisiniz boy 1 54 kilo 81 yaş 52
1 aydır nette acaba hangi aleti alsmda zayıflasam diye kafayı yicem göbeğimden çorabımı dahi giyinemiyorum
acaba bende zayıflayabilecekmiyim ha bu arada menepozdayım
ve yemeden duramıyorum özellikle tatlı ve hamurlu gıdaları ne edcem ben şincik

hoş geldin size abla demem lazım ama burası bence daha samimi bir ortam olduğu için sen diye hitabedeceğim iznin olursa. niyet ettmek bir başlangıç yaşın önemi yok burda hepimizin bi şekilde metabolizma sıkıntısı var bende de haşimato tiroit sorunu var biraz yavaş olsada kilolarımız gidiyo. bazı arkadaşlarımız çok güzel kilolar verdiler burda. umarım sende aradığını burda bulursun. burası herkese açık.

slm kızlar amanın ne biçim bi güne kalktım bi yandan ev temizliği bi yandan oğlanın ödevi yorgunluktan canım çıktı yarın kırmızı kart günüm o yüzden temizlik krizine girdim. her yeri temizlemek istiyom ama sancımda var. oooooffffff bitsin bu gün delirecem yoksa.

YEMEDEN DURAMIYORUM demek yok
olumsuz kelime yok..biz farkına varmadan kilo vereceğiz..

kilo verenlerin başarı hikayelerini okursan motive olursun..bende tatlısız duramayan biriyim-dim..dengeleyerek ve sporu hayatımızın vazgeçilmezi yaparak mutlu sona varabiliriz..menopoza spor çook iyi geliyor..YAPACAĞIZ BU YÜZDEN BURADAYIZ..KİLOLARI YOLCULUYORUZ BERABER .
.EN ÖNEMLİSİ MUTLUYUZ..diyet sendromuyla kilo verenler fazlasıyla geri alıyor..
hoşgeldin..

Amacımız imkansızı mümkün. Mümkünü kolay. Kolayı da zarif ve zevkli yapmanın yollarını bulmaktır.

Yeteri kadar nedeniniz varsa, her şeyi yapabilirsiniz.

Başarmanın yapmaktan baksa bir yolu yoktur.

Sizin içinizde en önemli varlık sizsiniz. Ona güvenmezseniz kime güveneceksiniz.

:26: Başlangıçta hata yapmadan mükemmele ulasan hiç kimse yoktur.

Ötelere varabilecek olan, yerinde duran büyük dağ değil, sürekli ilerleyen küçük karıncadır.

mrb kızlar nasılsınız hemen bildirimim, yapayım dün yapamadım

başlangıç:80
geçen hafta:73.3
bu hafta:72.8
giden:500g
hedef:69
top giden:7.2
spor:240 dk​

O KADAR SPOR YAPMAMA RAĞMEN ÇOK AZ VERDİM YERLEŞMİŞ KİLOLAR OLDUĞU İÇİNMİ ZOR GİDİYO NE ANLAMADIM AMA NEYSE HİÇ YOKTn iyidir

Son düzenleme:
Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Maydanoz
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
1 bardak süt
3 ceviz
Öğle
2 kase mercimek çorbası
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
Yarım çay kaşığı tarçın
2 kayısı
Akşam
1 kaşarlı sandviç
1 avuç kuru meyve
Ara
10 çiğ fındık
Çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…