hayırlı olsun canım gözün aydın sağa salim kavuş bebeğine kiloyu yine verirsin kaç kiloyla hamile kaldın?
şimdiden kilo derdine düşme hamileliğin tadını çıkar boşver kilo nasıl olsa verilir yaşın kaçtı?
hamileliğimde 5buçuk ay sürekli kustum malesef ama bu sayede 80e düştüm... daha sonrasında da çok iştahlı olmadım ama hamileliğin normal seyrinden dolayı son aylarda 96 ile doğuma girdim... ama sağlıklı beslendim gerçekten boş değil faydalı şeyler yedim... bebeğimin 40ı çıktığında 85 kiloydum... en çok emzirirken kilo alıyosun buna dikkat etmelisin... en son 86.1 i gördüm tam 4mart 2013te.. ve bu gidişe son vermeye karar verdim... hepsi bu :) ama hamilelik bi kadının en güzel zamanlarından biridir.. tadını çıkar bebeğini düşün... anne olmak dünyanın en güzel şeyi çünkü...
teşekkürler canım.amin inşallah.29 yaşındayım ve 87 kiloyum.doğum yaptığımda 70 falandım ama,sütümü arttırmak için ye babam ye yaptılar bana ve bir de üstüne tiroid hastalığı çıktı.şimdi düzeldi ama benim mide büyüdü bir kere
hayır süt yapmak için özel birşeyler yemen hiç gerekmiyor
ben iki çocuğumda da özel hiçbir şey yemedim
yememden hiç kısmadım bol bol su içtim ve bebeğimi sevdim kokladım ve tabiki bol bol emzirdim ikisini de ikinciyi hala emziriyorum 1 yaşında
demem o ki sen bebeğini sev mutlu ol emzir çok çok zaten sütün fışkıracak tek yol budur bunu bilir bunu söylerim
kilona takılma sen emzirince onların hepsi gram gram gidecek
bak ben emzirirken hala kg veriyorum üstelik ikinci çocukta 30 kg dan fazla aldım 30 kg dan fazla aldığımı görünce artık tartılmadım bile küçüğüm 1 yaşında ve ben 25 kgsunu verdim bile o yüzden kg kısmına fazla takılma önerilerimi mutlaka ciddiye al
SADECE MUTLUYUM MU?başlangıç: 86.1
bu hafta: 82.5
geçen hafta: 84.9
giden: 2.4
toplam giden: 3.6
hedef: 70(şimdilik)
spor: 5 saat koşu bandı
mutluyum
canım sen emziriyormusun?maşallah ben de okudum tüm bildirimleri tebrik ediyorum herkesi
harpy, duyum bildirim yapmamışlar ve diğer arkadaşlaarr hadi bekliyoruz dört gözle
menümü yazayım
Sabah: Kepek ekmek, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, kırmızı biber, zeytin, peynir
Ara: Türk kahvesi, 1 küçük lokma çikolata
Öğle: Z.yağlı kabak yemeği, bulgur pilavı, 1 bardak ayran
Ara: 1 kase kazandibi
Akşam: 3-4 çatal patates kızartması, 4 köfte, 2 dilim ekmek
Ara: 2 küçük kakaolu bisküvili toplardan
biraz çok olmuş yaaaa
olacağız arkadaşım...önce motive olmalısın..burdasın ve başladın bile..kızzllaaaar herkese selam.. 69 kg ile hamile kaldım doğumdan sonra 77 idim sonrasında kg aldım ve şuan 83 kg yumbende kg vermek istiyorum diyet+spor başarırsam ne âlaa 60 olmak istiyorum olamaz mıyım ya :18:
SADECE MUTLUYUM MU?
valla ben haftada iki buçuk kilo versem deliririmsenin ilk haftanmı yoksa...??
Kızlar herkese merhaba ya bana ne demelisiniz boy 1 54 kilo 81 yaş 52
1 aydır nette acaba hangi aleti alsmda zayıflasam diye kafayı yicem göbeğimden çorabımı dahi giyinemiyorum
acaba bende zayıflayabilecekmiyim ha bu arada menepozdayım
ve yemeden duramıyorum özellikle tatlı ve hamurlu gıdaları ne edcem ben şincik
YEMEDEN DURAMIYORUM demek yokKızlar herkese merhaba ya bana ne demelisiniz boy 1 54 kilo 81 yaş 52
1 aydır nette acaba hangi aleti alsmda zayıflasam diye kafayı yicem göbeğimden çorabımı dahi giyinemiyorum
acaba bende zayıflayabilecekmiyim ha bu arada menepozdayım
ve yemeden duramıyorum özellikle tatlı ve hamurlu gıdaları ne edcem ben şincik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?