iyi akşamlar kızlar bugün 72.5 un altına indim çk mtluyum
menüm
sabah:1 dilim bile değildi kepek ekmek peynir zeytin
öğle:küçük bi kase çorba ve 2 kaşık pilav
ara:1 elma 1b nescafe
akşam:3-4 yk kabak ve yoğurt
1b yeşilçay 2 lt su
teşekkür ederim canım ya ben tamamen kafada bitirdim bu olayı inş emin adımlarla yavaşta olsa ilerliyrm menim az değil ya suyu çk içince bana belki yeterli geliyo blmyrm ama kaçamak yapmyrm elimden geldiğincesenin adına çok sevindim canım,hayırlı olsun
menün sanki az mı olmuş arkadaşım :44: ama yinede güzel çünkü kaçamak adına hiiiiiiiiiiiiçç birşey yok :))
teşekkür ederim canım ya ben tamamen kafada bitirdim bu olayı inş emin adımlarla yavaşta olsa ilerliyrm menim az değil ya suyu çk içince bana belki yeterli geliyo blmyrm ama kaçamak yapmyrm elimden geldiğince
canım ne kadar az kaçamak yaparsam vicdanımı o kadar rahat hissedyrm o yüzden dikkat etmemiz lazım inş amacımıza en kısa zamanda hepimiz ulaşır ve birdaha böyle yuvarlak olmayız etraftaki insanıım diye geçinenelerden bahsediyrsn galiba haklısın üzüyrlr insanı ama bizim yapmamaız gereken onların gözünün içine sokmak verdiğimiz kiloları emin ol verdikçe yüzleri kızarıyrinş. hedfine ulaşırsın canım, bende bakalım küçük ama emin adımlarla ilerliyorum arada kaçamaklarım olsada :44: gerçi benim kaçamaklarım sabah ile öğle arası oluyo o yüzden akşama kadar telafi ediyorum bir şekilde ama en önemlisi hareket , bende eski resimlerimdeki gibi olmak için uğraşıyorum ... inş. bende pes etmeden sonuca ulaşırım ( amin )
bizim milletimiz çok patavatsız farkında olmadan çok kırıyolar aslında bizim durumumuzda olan kişileri ama gösterecem günlerini inş. bi gün
canım kaçamak derken ne tür bi kaçamak bu birde öğleyi atlamaya çalışki akşam çıldırmayasınsabah : tam buğday ekmeğiyle yağsız tost ve şekersiz çay
ara : kaçamak ( abartmadan ama )
öğle : zamansızlıktan yiyemedim ...
ara : dışarda olduğumdan aypamadım
akşam : 2 kase çorba,bol salata ve 2 dilim kepek ekmeği
ara: 1 portakal
yatarken : 1 bardak süt yada yoğurt
yeşil çay yapıcam şimdi kendime canım istemeye istemeye ve bol su içmeye çalışıyorum
1 tabak börekmiiiiiiiiiSabah
1 tabak börek
1 bardak ayran
Ara-yok
Öğle
1 paket çizi
Ara-yok
Akşam
3 kaşık kadar bulgur pilavı
2 kaşık kadar tavuklu mantar yemeği
2 kaşık yoğurt
Ara
1 portakal
10 fındık
yeşilçay
belki bir meyve daha yerim doymadım gibi
kızlar bugün ben baskül aldım dijital olmayandan :))) iyimi yaptım kötümü bilemiyorum ama bana daha doğru tartıyormuş gibi geliyo eski basküler,hem eczanelere bakıyorum onlarda da hem bu tip basküler var , siz ne diyosunuz?:44:
kızlar bugün ben baskül aldım dijital olmayandan :))) iyimi yaptım kötümü bilemiyorum ama bana daha doğru tartıyormuş gibi geliyo eski basküler,hem eczanelere bakıyorum onlarda da hem bu tip basküler var , siz ne diyosunuz?:44:
bende kaçamak yaptığımda kendimi çok rahatsız hissediyorum , benim kaçamağım öğrencilerimin çayın yanına getirdiği pasta börek tarzı şeyler ama bugün çeşit çoktu tadlarına baktım o kadar o yüzden de öğle yemeğini yiyemedim çünkü açlık hissetmedim gerçi zamanımda yoktu yoksa öğün atlamamaya çalışıyorum buna dikkat ediyorum ama arada oluyo aksaklıklar işte,dikkatimi çekti eczanelerde ,sağlık ocaklarında hep eski usul basküller var, kafam karıştı yaw :))canım ne kadar az kaçamak yaparsam vicdanımı o kadar rahat hissedyrm o yüzden dikkat etmemiz lazım inş amacımıza en kısa zamanda hepimiz ulaşır ve birdaha böyle yuvarlak olmayız etraftaki insanıım diye geçinenelerden bahsediyrsn galiba haklısın üzüyrlr insanı ama bizim yapmamaız gereken onların gözünün içine sokmak verdiğimiz kiloları emin ol verdikçe yüzleri kızarıyr
canım kaçamak derken ne tür bi kaçamak bu birde öğleyi atlamaya çalışki akşam çıldırmayasın
bencede eskiler daha güvenilir bendekide digital ama bi bi ileri bi geri tartıyo bazen yiyo kafayı
bana da hep onlar yanlış tartıyomuş gibi geliyo hani üstüne çıktığında takkkk diye dururya hafif sallanırsın değişir:)) ondan hep yanlış tartar gibi geliyoo umarım senin ki ööle şeyler yapmazzz:)
bende kaçamak yaptığımda kendimi çok rahatsız hissediyorum , benim kaçamağım öğrencilerimin çayın yanına getirdiği pasta börek tarzı şeyler ama bugün çeşit çoktu tadlarına baktım o kadar o yüzden de öğle yemeğini yiyemedim çünkü açlık hissetmedim gerçi zamanımda yoktu yoksa öğün atlamamaya çalışıyorum buna dikkat ediyorum ama arada oluyo aksaklıklar işte,dikkatimi çekti eczanelerde ,sağlık ocaklarında hep eski usul basküller var, kafam karıştı yaw :))
bilemedim artık canım ya ama ablamdakide dijital ama bizim evdeki ona göre çok tartıyo al burdan yak, bunların hepsi mi yalnış acep
harpy bu ara gözükmüyo evet ve duyumda bi görünüyo bir kayboluyo :44: inş. bişeycikler yokturda özletmezler kendilerini
günaydın güzel topiğimin güzel hatunları. umarım az kalorili bol sporlu bir gün olur. ben kahvaltımı yaptım ortalığı toparlayıp bisiklete doğru yol alacam. bu sabah tartıda yeniden 81.7 yi gördüm pek bi sevindirik oldum. ne var sanki hem bebişim büyüsehem ben kilo versem. böyle olanlar varmış okudum ama nerde bende öyle şans. belki sporu bırakmazsam olur ne dersiniz
ay alemsim ya.ne diyon oğluma hamileyken öyle tatlı yerdimki her cuma yabancı damat diye bi dizi vardı orda tatlıcı ailenin öyküsü anlatılırdı hatırlarmısın bilmem. dizi başlarken baklavanın üzerine şerbeti dökülürdü de tatlı kıpırkıpır edxerdi ya o sahneyi görünce ben direk telefona sarılırdım eşime tatlı siparişi verirdim. gece tam 3 te kalkıp mutlaka 1 tane kek yemem gerekiyodu yoksa kriz geçiriyodum resmen. ama kızımda öyle olmadı. daha sakindim tatlı yönünden.
sağol canım valla geceye kadar düzelmedi..bu sabah anca toparlandım..bende karşıyım tek tip beslenmeye..protein diyeti yüzyıllardır bilinir..metabolizma için bazen yapılabilir ki ben de 3-4 yapacaktım..saf proteini vücudum kaldırmadı..gel canım aramıza sende,motivasyonun yüksek olur hem, hoş geldin o zaman :))
çok geçmiş olsun , ALAH korusun ya bişeycikler olsaydı kız sana :18: neyseki atlatmışsın ..
canım ben tek tip beslenmeye karşıyım kendimce çünkü rabbim o kadar güzel nimetler vermiş neden kısalım ki sadece miktarı ve saatini ayarlamak yeterli degilmi
arkadaşım miden mi küçüldü senin?bu menüyle doydun mu??iyi akşamlar kızlar bugün 72.5 un altına indim çk mtluyum
menüm
sabah:1 dilim bile değildi kepek ekmek peynir zeytin
öğle:küçük bi kase çorba ve 2 kaşık pilav
ara:1 elma 1b nescafe
akşam:3-4 yk kabak ve yoğurt
1b yeşilçay 2 lt su
kaçamak oldu mu arkası geliyor..en azından akşam yeme arkadaşımSabah
1 tabak börek
1 bardak ayran
Ara-yok
Öğle
1 paket çizi
Ara-yok
Akşam
3 kaşık kadar bulgur pilavı
2 kaşık kadar tavuklu mantar yemeği
2 kaşık yoğurt
Ara
1 portakal
10 fındık
yeşilçay
belki bir meyve daha yerim doymadım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?