80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senin adına çok sevindim canım,hayırlı olsun
menün sanki az mı olmuş arkadaşım :44: ama yinede güzel çünkü kaçamak adına hiiiiiiiiiiiiçç birşey yok :))

senin adına çok sevindim canım,hayırlı olsun
menün sanki az mı olmuş arkadaşım :44: ama yinede güzel çünkü kaçamak adına hiiiiiiiiiiiiçç birşey yok :))
teşekkür ederim canım ya ben tamamen kafada bitirdim bu olayı inş emin adımlarla yavaşta olsa ilerliyrm menim az değil ya suyu çk içince bana belki yeterli geliyo blmyrm ama kaçamak yapmyrm elimden geldiğince

teşekkür ederim canım ya ben tamamen kafada bitirdim bu olayı inş emin adımlarla yavaşta olsa ilerliyrm menim az değil ya suyu çk içince bana belki yeterli geliyo blmyrm ama kaçamak yapmyrm elimden geldiğince

inş. hedfine ulaşırsın canım, bende bakalım küçük ama emin adımlarla ilerliyorum arada kaçamaklarım olsada :44: gerçi benim kaçamaklarım sabah ile öğle arası oluyo o yüzden akşama kadar telafi ediyorum bir şekilde ama en önemlisi hareket , bende eski resimlerimdeki gibi olmak için uğraşıyorum ... inş. bende pes etmeden sonuca ulaşırım ( amin )
bizim milletimiz çok patavatsız farkında olmadan çok kırıyolar aslında bizim durumumuzda olan kişileri ama gösterecem günlerini inş. bi gün

sabah : tam buğday ekmeğiyle yağsız tost ve şekersiz çay
ara : kaçamak ( abartmadan ama )
öğle : zamansızlıktan yiyemedim ...
ara : dışarda olduğumdan aypamadım
akşam : 2 kase çorba,bol salata ve 2 dilim kepek ekmeği
ara: 1 portakal
yatarken : 1 bardak süt yada yoğurt

yeşil çay yapıcam şimdi kendime canım istemeye istemeye ve bol su içmeye çalışıyorum

Sabah
1 tabak börek
1 bardak ayran
Ara-yok
Öğle
1 paket çizi
Ara-yok
Akşam
3 kaşık kadar bulgur pilavı
2 kaşık kadar tavuklu mantar yemeği
2 kaşık yoğurt
Ara
1 portakal
10 fındık
yeşilçay
belki bir meyve daha yerim doymadım gibi

kızlar bugün ben baskül aldım dijital olmayandan :))) iyimi yaptım kötümü bilemiyorum ama bana daha doğru tartıyormuş gibi geliyo eski basküler,hem eczanelere bakıyorum onlarda da hem bu tip basküler var , siz ne diyosunuz?:44:

canım ne kadar az kaçamak yaparsam vicdanımı o kadar rahat hissedyrm o yüzden dikkat etmemiz lazım inş amacımıza en kısa zamanda hepimiz ulaşır ve birdaha böyle yuvarlak olmayız etraftaki insanıım diye geçinenelerden bahsediyrsn galiba haklısın üzüyrlr insanı ama bizim yapmamaız gereken onların gözünün içine sokmak verdiğimiz kiloları emin ol verdikçe yüzleri kızarıyr

canım kaçamak derken ne tür bi kaçamak bu birde öğleyi atlamaya çalışki akşam çıldırmayasın
1 tabak börekmiiiiiiiii ne yaptın sen arkadaşınm en zararlı yiyeceği yemişsin lütfen dikkaaaaaaaaaaaaat artı bide üstüne 1 paket çizi ne kadar yağlı biliyosundur umarım olmaz olmaz cıkıssssssssss

bencede eskiler daha güvenilir bendekide digital ama bi bi ileri bi geri tartıyo bazen yiyo kafayı

kızlar 45 dk jillian yaptım ama omuzlarım kopuyo resmen ağrıdan çok yoruldum zaten okulda fazlasıyla sinir stres ve yorgunluk üstüne bide bu resmen yanaklarım al ala oldu yorgunluktan ben güzel bi uykuyu hak ettim sanırsam herkese iyi geceleeeeeeeeeeeer öpüldünüz
bu arada bu saaatlerde elmaşekerim kaptanım öznur falan olurdu nerelerdeler
haaaa aklıma gelmişken harpy gören varmı ya kilolarını verdide kaçtımı yoksa bizden

bana da hep onlar yanlış tartıyomuş gibi geliyo hani üstüne çıktığında takkkk diye dururya hafif sallanırsın değişir:)) ondan hep yanlış tartar gibi geliyoo umarım senin ki ööle şeyler yapmazzz:)

bende kaçamak yaptığımda kendimi çok rahatsız hissediyorum , benim kaçamağım öğrencilerimin çayın yanına getirdiği pasta börek tarzı şeyler ama bugün çeşit çoktu tadlarına baktım o kadar o yüzden de öğle yemeğini yiyemedim çünkü açlık hissetmedim gerçi zamanımda yoktu yoksa öğün atlamamaya çalışıyorum buna dikkat ediyorum ama arada oluyo aksaklıklar işte,dikkatimi çekti eczanelerde ,sağlık ocaklarında hep eski usul basküller var, kafam karıştı yaw :))

bilemedim artık canım ya ama ablamdakide dijital ama bizim evdeki ona göre çok tartıyo al burdan yak, bunların hepsi mi yalnış acep

harpy bu ara gözükmüyo evet ve duyumda bi görünüyo bir kayboluyo :44: inş. bişeycikler yokturda özletmezler kendilerini

ben digital basküllerin doğru tarttığına inanıyom. bu arada harpy kaynanasına gidecekti bir haftalığına. belki geldiyse bile ev taşımaya uğraşıyo olabilir.

günaydın güzel topiğimin güzel hatunları. umarım az kalorili bol sporlu bir gün olur. ben kahvaltımı yaptım ortalığı toparlayıp bisiklete doğru yol alacam. bu sabah tartıda yeniden 81.7 yi gördüm pek bi sevindirik oldum. ne var sanki hem bebişim büyüse hem ben kilo versem. böyle olanlar varmış okudum ama nerde bende öyle şans. belki sporu bırakmazsam olur ne dersiniz

günaydın canım doktorunla görüşsen belki spor yapmanı onaylar tabi ağır sporları değilde açık havada yürüyüş gibi
bu arada hayırlı olsun bebeğin inşallah anne baba ve kardeşleriyle sağlıklı güzel bir ömür geçirir, allah olmayıpta isteyenlere de verir inşallah

Son düzenleme:
ay alemsim ya..ben hamileyken hiç öyle aşermelerim olmadı ne tatlı ne de tuzlu..benim iki kızım var demek ki kız olmalarından tatlı isteğim olmadı..ama emzirirken sorma..bir tencere cevizli irmik helvası pişiriyordum sabah kalkınca ilk işim onu yemekti..akşama kadar gidip gelip yiyordum..hamileyken 10 kg aldım ki çok normal..ama emzirirken bir 10 kg daha aldım..
ben senin yerinde olsam hamileyken yerim..emzirirken dikkat edince zaten gidiyor kilolar..

sağol canım valla geceye kadar düzelmedi..bu sabah anca toparlandım..bende karşıyım tek tip beslenmeye..protein diyeti yüzyıllardır bilinir..metabolizma için bazen yapılabilir ki ben de 3-4 yapacaktım..saf proteini vücudum kaldırmadı..topikte egeadanın yöntemi var oda aynı şekilde yapmış hem sınırsız salata ve yoğurt yiyerek aynı kiloyu vermiş..püf nokta yağ ve karbonhidratı kesip proteinli besinlere ağırlık vermek..ben sadece perşembe günleri yapmayı düşünüyorum saf protein değil ama..
ya kiloyla kafayı bozdum öyle kararlıyımki..hazirana kadar 6 ları görecem inş.

arkadaşım miden mi küçüldü senin?bu menüyle doydun mu??

kaçamak oldu mu arkası geliyor..en azından akşam yeme arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…