80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım enerjin taaa buralara kadar geldi..şu çakma duyumu sık sık gör ki motivasyonun düşmesin..bende acayip hırs yaptım..vereceğiz inş..ayrıca biz buradayız sen yoksun

aynen öyle canım metabolizmanın kırılma noktasındasın..sen dengeli beslenmeye devam et..sonunda zafer senindir..

yaaa nerde eskisi gibi asfalt ağlatamıyom. sankim azıcık yaşlandım şimdi de hamiş olduk almazsam üstüne kendimi çooook ama çoooook şanslı hissedecem.
ağlatırsın güzel hatun senin ne farkın var kız ondan bundan kız yaşlandım deme piskolojim bozuluyo :)) bügün saçlarıma düşen aklara baktımda çaktırmadn fazlalaşömışlar mı ne anaaaaaaaam ben daha evlenecem de çocuk doğuracamda oooo hoooooooo sen birde 3. kere anne olacaksın yaşlandım yasak kelime bak
yok canım ya vazgeçme niyetim yok ama canım sıkılıyo okadar uğraşlıp sonuç alamayıncqa

vazgeçmiycem yarın ayran detoksuna başlıycam belki faydasını görürüm de kırarım direnci

can sıkıntısı kimde yokki şekerim ama bence böyle tek tip beslenmeyle olan diyetleri deneme sonra sen zaten eski beslenmene döneceksin o zaman ters tepmesin :44:

aman aman kem gözlere sis he kiz cok haklisin gecen sene cokkararliydim ama bu sene fos ciktim..taki bu haftaya kadar..unutma bu ayin 18 de tam gaz basladim bakalim..insallah gene fos cikmaz ama cikmayacak cikmayacak meraketmeye gerek yok)) seneyede sir muhabbetine gelecegim buraya..ee 65 olduktan sonra cokta ideam kalmamis olacak..bol bol muhabbet ederiz

ben bu mesaji cevaplamitim niye geri geldiki:44::44::44::44:
canım enerjin taaa buralara kadar geldi..şu çakma duyumu sık sık gör ki motivasyonun düşmesin..bende acayip hırs yaptım..vereceğiz inş..ayrıca biz buradayız sen yoksun

ay sorma canim bu günde bir hava atti bana sorma gitsin..laf benim ortanca kizdan acildi..onun kizi dediki hepte zayiflar hastalaniyor..ddimki ilgisi yok sagliksiz insan hastalanir...hastaligin kiloyla ilgisi yok derken laf geldi kiloya..bizim cakma duyum ne dese iyi:ay ben pismanim zayifladigima..cok yaslandim dedi ee madem pismansin niye hala ekmegin icini ckarip disini yiyorsun be kadin diyecektim diyemedim... dürüst olmaktan öteye gidemedim..dedimki yk yok böale iyisin..aslini ararsan senin boyuna göre daha 12-14 kilo vermem gerek...ama yaslandigin konusundada haklisin..o yüzden daha fazla vermeama geri almada..böyle iyi görünüyorsun....
ama laf aramizda bu kadin kilo verince gerceten birden cöktü..bogaz kismi vede kulak kenarlari vede yüzü kiris kiris oldu...nerden baksan 10 yas yasli görünmeye basladi..
ya bende olursam:18::18::18::18::18:

canım beslenmene dikkat ederk zayıfladığın için kas kaybın olmaz ve buruş kırışta olmazsın :))) hem sen sporda daha da güzelleşirsin

selam kızlar
canım niye hep proteine yüklendin ki biraz da sebze yeseydin keşke
neyse umarım daha fazla kötü olmazsın böyle böyle öğreniyoruz ne yazıkki

sabah : kepek ekmeğiyle ppeynir ve maydanoz ve roka ile sandiviç ve şekersiz çay
ara : 1 dilim kek, kuskustan 2 kaşık salata ve 1 galeta
öğle : 1 kase çorba ve 4 kaşık lahana kavurması,1 bardak ayran
ara : 1 türk kahvesi,1 bardak süt,1 portakal
akşam : 8 tane küçük istavrit , 1 dilim tam buğday ekmeği ve bol salata
ara : yarım armut yada 1 bardak süt
spor : 1,5 saat yürüyüş

dün yazdım mı acaba ben menümü hatırlamıyom
ama bugünü yazayım
sabah: çeyrek tost, ballı ekmek, peynir, zeytin
Ara; Türk kahvesi, 2 kuru kayısı, 1 diyet bisküvi
Öğle: patatesli yumurta, 1 çay bardağı şekersiz kola, iki çatal incirli kek
Ara: Yok
Akşam: 1 kase mercimek çorba, pırasa, erişte, taze otlar
Ara: 1 dilim incirli kek

canım beslenmene dikkat ederk zayıfladığın için kas kaybın olmaz ve buruş kırışta olmazsın :))) hem sen sporda daha da güzelleşirsin

benimki hem sporla hemde dietle olacak..yani diet dedimse aclik grvidegil tabi..sadece günlük ekmegimi kistim vede tabagimdaki yemek miktarini azalttim..herzamanki gibi ne pisiriyorsam onu yiyorum..haaaaaaaaaa bu arada her aksam ögününe koca bir salatayida ihmal etmiyor bu arada..onun cildimi taze tutmasini umutediyorum ama bakalim görücez..önümde uzun bir 4 aylik maraton var..aylik 3 kilo hedefim..eskiden 2 ydi ama bir bile basaramadim..3 tutayimki hedefi en azindan 2 verebileyim) ay insallah bu cakma duyum gibi cökmeden zayiflarim...bakalim ilk ay gecsin duruma göre formatlarimendimi yeniden

bu ne ya ben bu mesjida cevaplamistim neden hep iki kere cikiyorki karsima alintilr:44::44::44::44: benim leptop bendeki yüksek enerjiden olumsuz mu ekilendi nedir

face de bir söz okudum az önce acayip hosuma gitti...

SADECE GÜNESLI GÜNLERDE YÜRÜRSENIZ ASLA HEDEFINIZE ULASAMAZSINIZ:::
süper degilmi...bende bu gün kar var diye yürümemistim..yarinda kar var ne yapsam acaba..:26::26::26:

Sabah
1 ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bardak meyve çayı
Ara
1 elma
1 bardak süt
2 ceviz
Öğle
1 tabak haşlanmış yağsız makarna
salata
Ara
3 kaşık yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesi
2 kayısı
yarım çay kaşığı tarçın
Akşam
3 servis kaşığı kadar ciğer sote
3 servis kaşığı kadar bulgur pilavı
salata
Ara
1 portakal
çay
1 kase meyve salatası

zaten en sağlıklısıda bu canım bo0l su içmeyi unutma,cildin için çok önemli bir ayrıntı başarırsın inş. canım hedefini genişletmişsin inş. hjevesini kırmaz bu durum ve ayda 3 kg verirsin,hadi duyum kimse tutmasın seni
bu ne ya ben bu mesjida cevaplamistim neden hep iki kere cikiyorki karsima alintilr:44::44::44::44: benim leptop bendeki yüksek enerjiden olumsuz mu ekilendi nedir

canım pc de bi anormallik var o zaman bende tek cevap olarak gözüküyo

hadi ya tek cevapmi görünüyor..kesin benim leptop kafayi yedi yani...iciyorum canim normalde bir bardak bile icmem ama 3 gündür 1,5 litr iciyorum ..wc dende cikamiyorum ama olsun..dur dur ben cokdegisecegim yaza..tasbebek olacagim tas..cok abarttim demi 36 yasinda dogum..105 lerden gelme vicut nasil tas olacaksa..ya ben mermerede raziyim..dökme betonda olabilir yani yeterki bicimli olsun

bi gönül yazar daha mı çıkıyo yoksa ortaya kız :)) aman havan sönmesin hiç hem günde 2 lt canım o suyuna 2 bardak daha ekle şekerim hem ödemde atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…