canım enerjin taaa buralara kadar geldi..3 gündür yememe dikkt ediyorum dedim ya aksam 4-5 ten sonra yemiyorum..gün asiri 1 saat yürüyüs yapiyorum bakaalim insallah iyi sonuclar olaca..hedefikücük tutuyordum dahaiy olur diye ama hedefi kücük tutunca bir gevsedim bir gevsedim üstüede 1-2 kilo aldim..simdi hedef yüksek..ayda 3 kilo diyorum.4 aydada 12 kilo..yani 5 ayda nerden baksan 65 in altina düsmüs olmayi umuyorum..tam deli sicaklarda inccik olacagim insallah...yeniden doguyorum yenideeeeeeeeeeeeeeeeeen...simdilik sonuc hicte fena degil..ama ilk olarak 75 in altina düsmeyi hedefliyorum..cünkü 75 olur olmaz geri aliyorum..direnc noktam oldu bu 75 ..75in altina düstügüm an cok hizli verecegim gibi bir his var bende insalla insallah....hayellerim beni heyecanlandiriyor...yaza incecik citir pitir..
aynen öyle canım metabolizmanın kırılma noktasındasın..sen dengeli beslenmeye devam et..sonunda zafer senindir..canım hoşgeldin aramıza inş hep beraber görürüz 6 ları hatta 5 leri
kız durdun baklavamı istedi canın benim kadarda gariban olmamak lazım ben hamileyken canım kocaman iri sarı üzümler var ya onu istemişti
kız zaten hamileyken yürüyüşü çok öenriyorlar sen bırakma yürümeyi
bende katılıyrm ah ah şimdi emziriyo olsam bu yaptıklarımla kesin haftada 2 kilo verirdim şimdi 500 g anca oluyo delircem ama anam hamileykende insanın midesine canavar kaçıyo sanki ye ye doymuyosun
kız valla blmyrm acıkmıyorum suyu çok içtiğimden heralde ama tartıda oynamıyoı çıldıricim
hoşgeldin fıstık burdayız ya seni sorduydum akşam nerde bu diye
kııııııııız aman çakman verdiyse senin garanti vermen lazım anam olmaz valla
hesaplar tutsa çoktan 60 a indiydik ama önemli olan hesabı şaşırtmamak benim direnç noktamda 71 anam geldim dayandım olmuyo tam 72 diyo duruyo 71 in altına inmiyo delircim o kadar az yiyorum manyak gibi okuldan gidip evde nerdeyse 1 saat spor yapıyorum bi ton su içiyorum içime varil kaçtı ama olmuyo ya sizce durur dururda SONRA Bİ ANADA 3 KİLO BİRDEN GİDERMİ YA İŞİM MUCİZELERE KALDI VALLA
ağlatırsın güzel hatun senin ne farkın var kız ondan bundanyaaa nerde eskisi gibi asfalt ağlatamıyom. sankim azıcık yaşlandım şimdi de hamiş olduk almazsam üstüne kendimi çooook ama çoooook şanslı hissedecem.
yok canım ya vazgeçme niyetim yok ama canım sıkılıyo okadar uğraşlıp sonuç alamayıncqa
vazgeçmiycem yarın ayran detoksuna başlıycam belki faydasını görürüm de kırarım direnci
aman aman kem gözlere sisay inşallah birden giderya valla çok bozuluyorum uğraşıp uğraşıp veremeyince
sen çakmayı makmayı bırakta kendine bak yav bu sene sen salladın iyice gibi geliyo bana geçen sene baya iyidin gibi hatırlıyrm kız burda yaşlanacaz heralde baksana geçen sene falan diye konuşyrm zorlayalım ve verelim bu yağları elleri izlemektense aynadan kendi güzelliğimizi izleyelim be ya valla ben pek hırslıyım bu ara Allah nazardan saklasın
ben bu mesaji cevaplamitim niye geri geldiki:44::44::44::44:ay inşallah birden giderya valla çok bozuluyorum uğraşıp uğraşıp veremeyince
sen çakmayı makmayı bırakta kendine bak yav bu sene sen salladın iyice gibi geliyo bana geçen sene baya iyidin gibi hatırlıyrm kız burda yaşlanacaz heralde baksana geçen sene falan diye konuşyrm zorlayalım ve verelim bu yağları elleri izlemektense aynadan kendi güzelliğimizi izleyelim be ya valla ben pek hırslıyım bu ara Allah nazardan saklasın
canım enerjin taaa buralara kadar geldi..şu çakma duyumu sık sık gör ki motivasyonun düşmesin. .bende acayip hırs yaptım..vereceğiz inş..ayrıca biz buradayız sen yoksun
ay sorma canim bu günde bir hava atti bana sorma gitsin..laf benim ortanca kizdan acildi..onun kizi dediki hepte zayiflar hastalaniyor..ddimki ilgisi yok sagliksiz insan hastalanir...hastaligin kiloyla ilgisi yok derken laf geldi kiloya..bizim cakma duyum ne dese iyi:ay ben pismanim zayifladigima..cok yaslandim dediee madem pismansin niye hala ekmegin icini ckarip disini yiyorsun be kadin diyecektim diyemedim... dürüst olmaktan öteye gidemedim..dedimki yk yok böale iyisin..aslini ararsan senin boyuna göre daha 12-14 kilo vermem gerek...ama yaslandigin konusundada haklisin..o yüzden daha fazla vermeama geri almada..böyle iyi görünüyorsun....
ama laf aramizda bu kadin kilo verince gerceten birden cöktü..bogaz kismi vede kulak kenarlari vede yüzü kiris kiris oldu...nerden baksan 10 yas yasli görünmeye basladi..
ya bende olursam:18::18::18::18::18:
selam kızlarsağol canım valla geceye kadar düzelmedi..bu sabah anca toparlandım..bende karşıyım tek tip beslenmeye..protein diyeti yüzyıllardır bilinir..metabolizma için bazen yapılabilir ki ben de 3-4 yapacaktım..saf proteini vücudum kaldırmadı..topikte egeadanın yöntemi var oda aynı şekilde yapmış hem sınırsız salata ve yoğurt yiyerek aynı kiloyu vermiş. .püf nokta yağ ve karbonhidratı kesip proteinli besinlere ağırlık vermek..ben sadece perşembe günleri yapmayı düşünüyorum saf protein değil ama..
ya kiloyla kafayı bozdum öyle kararlıyımki..hazirana kadar 6 ları görecem inş.
canım beslenmene dikkat ederk zayıfladığın için kas kaybın olmaz ve buruş kırışta olmazsın :))) hem sen sporda daha da güzelleşirsin
canım beslenmene dikkat ederk zayıfladığın için kas kaybın olmaz ve buruş kırışta olmazsın :))) hem sen sporda daha da güzelleşirsin
zaten en sağlıklısıda bu canım bo0l su içmeyi unutma,cildin için çok önemli bir ayrıntıbenimki hem sporla hemde dietle olacak..yani diet dedimse aclik grvidegil tabi..sadece günlük ekmegimi kistim vede tabagimdaki yemek miktarini azalttim..herzamanki gibi ne pisiriyorsam onu yiyorum..haaaaaaaaaa bu arada her aksam ögününe koca bir salatayida ihmal etmiyor bu arada..onun cildimi taze tutmasini umutediyorum ama bakalim görücez..önümde uzun bir 4 aylik maraton var..aylik 3 kilo hedefim..eskiden 2 ydi ama bir bile basaramadim..3 tutayimki hedefi en azindan 2 verebileyim) ay insallah bu cakma duyum gibi cökmeden zayiflarim...bakalim ilk ay gecsin duruma göre formatlarimendimi yeniden
bu ne ya ben bu mesjida cevaplamistim neden hep iki kere cikiyorki karsima alintilr:44::44::44::44: benim leptop bendeki yüksek enerjiden olumsuz mu ekilendi nedir
hadi ya tek cevapmi görünüyor..kesin benim leptop kafayi yedi yani...iciyorum canim normalde bir bardak bile icmem ama 3 gündür 1,5 litr iciyorum ..wc dende cikamiyorum ama olsun..dur dur ben cokdegisecegim yaza..tasbebek olacagim tas..cok abarttim demizaten en sağlıklısıda bu canım bo0l su içmeyi unutma,cildin için çok önemli bir ayrıntıbaşarırsın inş. canım hedefini genişletmişsin inş. hjevesini kırmaz bu durum ve ayda 3 kg verirsin,hadi duyum kimse tutmasın seni
canım pc de bi anormallik var o zaman bende tek cevap olarak gözüküyo
hadi ya tek cevapmi görünüyor..kesin benim leptop kafayi yedi yani...iciyorum canim normalde bir bardak bile icmem ama 3 gündür 1,5 litr iciyorum ..wc dende cikamiyorum ama olsun..dur dur ben cokdegisecegim yaza..tasbebek olacagim tas..cok abarttim demi36 yasinda dogum..105 lerden gelme vicut nasil tas olacaksa..ya ben mermerede raziyim..dökme betonda olabilir yani yeterki bicimli olsun
gönül yazarmi:)) allah rahmet eylesinde ben onda beter olucam demedi demebi gönül yazar daha mı çıkıyo yoksa ortaya kız :)) aman havan sönmesin hiç hem günde 2 lt canım o suyuna 2 bardak daha ekle şekerim hem ödemde atarsın
gel kiz gel..bu kadin ikimizede yeter..bi gönül yazar daha mı çıkıyo yoksa ortaya kız :)) aman havan sönmesin hiç hem günde 2 lt canım o suyuna 2 bardak daha ekle şekerim hem ödemde atarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?