80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım keşke dijital alsaydın..gram önemli mesela 900 gr onda görünmez..gram vermek bile motive ediyor..

selamm kızlarrr bende bugn başladım diyete ve spora 82 kiloyum hep birlikte birbirimize desteklee eririz inşallahhh hedefim 55
hoşgeldin arkadaşımm..
hep birlikte fit olacağız...çıtır hatunları bekleyinnn..

kim mi bekleyecek..öncelikle kocalarımız..valla benim kociş ben fitleştikçe seviniyor

naber fistiklar...bende idare eder iste..herzamanki gibi koca tripleri evlat krizleri yuvarlanip gidiyorum...ee ne var ne yok..yeni arkdaslar gemis..hosgelmisler sefa getirmisler..insallahta gelisleriyle kilocuklarida ceker gider

haa buarada söylemeyi unutum..3 gündür eski performansimi yakalamis bulunuyorum..yai az ye cok hareketet mantigi..bakalim ne kdar basaracagim..su beim cakma duymu erimis bitmis görünce festligimdanda ben eridim birrim..bari 3-5 ay yaglarimda erisin bitsinde ötekilerde bana bakip eriyip bitsin diyorum..ya ben eriyip bittiysem kardesim hepside eriyip bitsin

gene topiktekimeler yok..yani ne zaman gelsem kimse olmuyor..valla benimde gelesim kalmadibu sessizlikten ama hareketlenecek inanciyla genede gelmekten vazgecmiyorum yani..nerde yahu o sayfalarca muhabbetler girgir samatalar..heeeey millt baharyorgunlugunami kapildiniz nedir:44::44::44:

3 gündür yememe dikkt ediyorum dedim ya aksam 4-5 ten sonra yemiyorum..gün asiri 1 saat yürüyüs yapiyorum bakaalim insallah iyi sonuclar olaca..hedefikücük tutuyordum dahaiy olur diye ama hedefi kücük tutunca bir gevsedim bir gevsedim üstüede 1-2 kilo aldim..simdi hedef yüksek..ayda 3 kilo diyorum.4 aydada 12 kilo..yani 5 ayda nerden baksan 65 in altina düsmüs olmayi umuyorum..tam deli sicaklarda inccik olacagim insallah...yeniden doguyorum yenideeeeeeeeeeeeeeeeeen...simdilik sonuc hicte fena degil..ama ilk olarak 75 in altina düsmeyi hedefliyorum..cünkü 75 olur olmaz geri aliyorum..direnc noktam oldu bu 75 ..75in altina düstügüm an cok hizli verecegim gibi bir his var bende insalla insallah....hayellerim beni heyecanlandiriyor...yaza incecik citir pitir..

canım açık hava yürüyüşü zor benim kızın adımlarıyla yürüyüş değil gezinti olur ancak güzel dileklerin için allah razı olsun. allah isteyenlerede tez zamanda versin ikişer üçer.

emzirebilsem sorun yok ta oğlumu 2 ay kızımı da 4 ay emzirdim sıpalar bıraktılar. emseler belki kilo verirdim.

hoşgeldin arkadaşımm..
hep birlikte fit olacağız...çıtır hatunları bekleyinnn..

kim mi bekleyecek..öncelikle kocalarımız..valla benim kociş ben fitleştikçe seviniyor

ay hiç sorma benim kocamda bana baktıkça utanıyo ve benimde vermem lazım diyo ama yerinde sayıyo.

selamm kızlarrr bende bugn başladım diyete ve spora 82 kiloyum hep birlikte birbirimize desteklee eririz inşallahhh hedefim 55
canım hoşgeldin aramıza inş hep beraber görürüz 6 ları hatta 5 leri
kız durdun baklavamı istedi canın benim kadarda gariban olmamak lazım ben hamileyken canım kocaman iri sarı üzümler var ya onu istemişti
kız zaten hamileyken yürüyüşü çok öenriyorlar sen bırakma yürümeyi

bende katılıyrm ah ah şimdi emziriyo olsam bu yaptıklarımla kesin haftada 2 kilo verirdim şimdi 500 g anca oluyo delircem ama anam hamileykende insanın midesine canavar kaçıyo sanki ye ye doymuyosun
arkadaşım miden mi küçüldü senin?bu menüyle doydun mu??
kız valla blmyrm acıkmıyorum suyu çok içtiğimden heralde ama tartıda oynamıyoı çıldıricim
naber fistiklar...bende idare eder iste..herzamanki gibi koca tripleri evlat krizleri yuvarlanip gidiyorum...ee ne var ne yok..yeni arkdaslar gemis..hosgelmisler sefa getirmisler..insallahta gelisleriyle kilocuklarida ceker gider
hoşgeldin fıstık burdayız ya seni sorduydum akşam nerde bu diye
kııııııııız aman çakman verdiyse senin garanti vermen lazım anam olmaz valla
hesaplar tutsa çoktan 60 a indiydik ama önemli olan hesabı şaşırtmamak benim direnç noktamda 71 anam geldim dayandım olmuyo tam 72 diyo duruyo 71 in altına inmiyo delircim o kadar az yiyorum manyak gibi okuldan gidip evde nerdeyse 1 saat spor yapıyorum bi ton su içiyorum içime varil kaçtı ama olmuyo ya sizce durur dururda SONRA Bİ ANADA 3 KİLO BİRDEN GİDERMİ YA İŞİM MUCİZELERE KALDI VALLA

ay sorma cakma orjinalden daha orjinal olacak bu gidisle..birde söylemiyorki bende hirs yapmayayim..yahu söylemeye n hacet kadinda ne baldir kalmis ne popo nede göbek..erimis gitmis..ama hergün sabahtan aksam gec saate kadar insaatta onugetir bun götür derken birde agirlik calismis oluyor tabi esyalari indir kaldir..valla acayip erimis...hep boyaci tulumuyla gördügüm icin farketmiyordum..gecen gün alisverise ciktik beraber..normal üstlegörünce sok oldum... ay nekadar zayiflamissin sen dedim..yok ya 71-72 arasiyim dedi..halbuki 2 gün önce 73-74 demisti..ama oda unuttu sanirim ne dedigini..yok yok 70 leri gerilerde birakayimda ben tipimi bulayimda o isterse 50 olsun hic önemli degil...her durumda benden cok kisa oldugu icin avantajim var...ay inanmiorum bu nasil bir kiskanclik kardesim ya..ben böyle degildim yasarken oldum sanki gelin görümce degilde iki kumayiz:)))))))))) ama beni zorla cektiler kardesim bu oyuna ne yapayim iste
sana gelince verirsin verirsin..birden düser..iski direnc noktasinda gayreti birakmayasin..ben bu sene bu hatayi cok yaptim..direnc sinirina geldim sabredemedim..ama yok bu yaz bu sinir kalkacak....3 ay sonra ben 70 leri bitirmis olacagim...gerisinide yavas yavas hallederiz artik

canım çok sevindim bebişine inş.hayırlısı ile kucağına alırsın çok mutlu oldum ben de istiyorum artık anne olmak ama inş.seneye
ben artık eskisi kadarda giremiyorum kk ya çünkü hotelim açıldı çok yoğunum özlüyorum sizleri kendinize iyi bakın kızlarr
öptüm hepinizi.

çok sağol canım allah kolaylık versin. merak etme bi sen değil hiç kimse uğramıyo artık buralara

ay inşallah birden giderya valla çok bozuluyorum uğraşıp uğraşıp veremeyince
sen çakmayı makmayı bırakta kendine bak yav bu sene sen salladın iyice gibi geliyo bana geçen sene baya iyidin gibi hatırlıyrm kız burda yaşlanacaz heralde baksana geçen sene falan diye konuşyrm zorlayalım ve verelim bu yağları elleri izlemektense aynadan kendi güzelliğimizi izleyelim be ya valla ben pek hırslıyım bu ara Allah nazardan saklasın

iki üç yıl önceydi sanırım 82 sınırına geldim 96 dan orda kaldım uzun zaman birbirimizle savaştık ve bu savaş tam bir yıl sürdü. ve kilo kazandı sonra git gide arttı sonra da ameliyat oldum hepten aldım 89 u gördüm. yani söylicem o ki savaştan vazgeçme ben vazgeçtim pişman oldum. sen vazgeçme.

inş. canım hepimiz görürüz o 6 ları tez zamanda ama kalıcı tabi :))
canım keşke dijital alsaydın..gram önemli mesela 900 gr onda görünmez..gram vermek bile motive ediyor..
haklısın hiç içime sinmedi neyseki öyle çok pahalı bişey değildi gayet ucuzdu,ben eskisiyle yola devam edeicem sanırım,sabit durduğu bi yer yok baskülün ama hep aynı yerde tartılıyorum belki ondanda farkeder,offfff kilon mu var derdin var işte hepsi sorun ama yılmak yok
kaytılıyorum canım sana , bende ne zaman burda olsam kimsecikler olmuyo, hatta açıık tutuyorum gelen olurde iki kelam ederiz diye ama o da olmuyo çok nadir yada, eski şen şakrak gülmeleri özledim ben ya
ben artık eskisi kadarda giremiyorum kk ya çünkü hotelim açıldı çok yoğunum özlüyorum sizleri kendinize iyi bakın kızlarr
öptüm hepinizi.
hayırlı uğurlu olsun canım hotelin, bol müşteriler ve nazarlardan korusun rabbim
çok sağol canım allah kolaylık versin. merak etme bi sen değil hiç kimse uğramıyo artık buralara
aşkolun şekerim ya geliyorum gidiyorum ben uğrama uğruyorum ama rastlaşamıyoruz (
kesinlikle uğraş bazen bıktırtıyo sonuç vermeyince ama sabretmek lazım ,kırılma noktasını aşınca su gibi gidiyo aslında kilolar ama önemli olan direnci kırmaya sabretmek ....
katılıyorum canım sana duyuuuuuuuuuuuumm çakmayı salla sen kenidne bak kuzum aynalar çatlasın bu arada da çakmanda çatlar

maaşşallah canım sana ne güzel bak neler başarmışsın, eminim sen eski azminle yola koyulursan seni kim tutar asvalt ağlar güzelim yaaaaa

yaaa nerde eskisi gibi asfalt ağlatamıyom. sankim azıcık yaşlandım şimdi de hamiş olduk almazsam üstüne kendimi çooook ama çoooook şanslı hissedecem.

yok canım ya vazgeçme niyetim yok ama canım sıkılıyo okadar uğraşlıp sonuç alamayıncqa
vazgeçmiycem yarın ayran detoksuna başlıycam belki faydasını görürüm de kırarım direnci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…