80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hoşgeldiniz :)) harpycim nerelerdesin canım,özledik seni,evimi taşıyosun yoksa , yanlış hatırlamıyosam öyle bi durumlar vardı :44:

kız gönül yazarı öldürdün mü :)) yoksa vefat ettide benim mi haberim yok :44:

:)) bu kadınının başka ünvanıda vardı sanırsam koca bolluğuyla ilgili
kiz o coktan öldü..ohooooooooo...
ay ne güzel iste bende ucundan acicik tutmusum ünvaninin..2 ciyi göndermek üzereyim..kismet 3 lere...hey tanrim bana 3 tane 3 te yetmez 5 tane beste yetmez 7 tane ver ver ver veeeeeeeeeeeeeeer ama antepbaklavasi ver ..sakin yalis anlayipta koca verme..sonuncu koaltti beni zaten

kızlar hoşgeldiniz :)) harpycim nerelerdesin canım,özledik seni,evimi taşıyosun yoksa , yanlış hatırlamıyosam öyle bi durumlar vardı :44:

hoş bulduk canım. manyak uykum var ama şu hürremin bitmesini bekliyom. hoş yarı uyuyo yarı uyanık izledim bişe de anlamadım ama neeeeyyyysssseeeee.

hatunlar sesiniz cikmiyor yaa..suretiniz varda asliniz nerde ayol...gecmismi yapiyorsunuz yoksa..yahu ben gelmisim topige gecmis yapmak mümkünmü...oku oku bitiremezsiniz siz simcik

kız gönül yazar ölmediki daha geçen gün acayip sesiyle şarkı söylemeye çalışıyodu.

hatunlar sesiniz cikmiyor yaa..suretiniz varda asliniz nerde ayol...gecmismi yapiyorsunuz yoksa..yahu ben gelmisim topige gecmis yapmak mümkünmü...oku oku bitiremezsiniz siz simcik

geldik işte. güya bi bakıp çıkacaktım muhabbeti görünce dayanamadım. malum çoktandır bu ortam yoktu.

kız gene noldu. hııııı sen ondan burdasın. konuşacak koca olsa bizi hiiiiç görmeyecen yani.

yok giii ..hocayi sokakta itler kovalasin insallah:)) hatta söyle bir budundan isirsinlarda akli basina gelsin...cakma duyumun insaatindan evin yüzünü göremiyoruz..hani cocuklugumuzda cin ali serisi vardi ya...bizim macelarada cin duyum vede cin cakmasi olarak kitap vaziyetini aldi...onun insaat maceralari ..ama öyle yorgun geliyoruzki eve pc yi günlerce acmadigim oldu..cewepten face bakip cikiyordum yani o derece..

kız napıyonuz saraymı inşaa ediyonuz yoksa kaç ay oldu resmen ağaoğlu gibi iş yapıyonuz. gerçi o emir veriyo siz resmen amelelik yapıyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…